- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.161
günaydın arkadaşlar
kilo bildirimim
başlangıç:75
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.5
fark:900gr
hedef:60
lamekan tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin
darısı başımıza sübaneke dinimiz amin
benim yürüyüş bandım yatak odasında ve bilg oturma odasındaben de çok sıkılıyorum bantta yarım saat hızlı tempo yürüyorum genelde.aslında 20 dk dan sonra gitmeye başlıyormuş ama anca 30 dk dayanabiliyorum.kendimce yöntemlerim var ya telde görüşüyorum, ya kitap okuyorum ya pc de dizi film izliyorum..ilk zamanlar zor oluyordu ama alıştım artık :)
yarın başlayalım bence de .Allah kavuştursun canım, zaman su gibi akıp gitsin sana..
bu gün benimde gezmem var ve menüyü duyunca gözlerim yuvasından fırladı 8-10 çeşit en az..offf offf bu gün beni zor bi gün bekliyor..ben böyle günlerde gözüm kalacağına yiyorum sonraki gün hafif şylerle geçiştiriyorum..
şu ayran detoksunu ben yarın yapmayı planlıyorum canım.hem bu günün acısı çıkar hem de hafta sonu hafif geçer..istersen birlikte yapabiliriz ya da pazar pazartesi yapabilirsin:)
benim yürüyüş bandım yatak odasında ve bilg oturma odasında
kız kardeşim hergün 45 dk yürüyor nasıl başarıyor anlayamıyorum ben çok sıkılganım.
bi ara ben de kitap okudum ama sıkılmama en gel değil
tlf konuşursam iyi oluyor ama kiminle uzun uzun konuşayım
bi kız kardeşimle konuşurum uzun onu da hergün rahatsız
edemem yürüyeceğim diye
yarın başlayalım bence de .
ben sana eşlik ederim
böylece daha fazla motive olurum.
bu arada eşim gelene kadar şu 10 günü iyi değerlendirip onu şaşırtmak istiyorum.[/QUOT
tabi o zaman yürümek sıkıcı olur.ben de bi ara yürüyeceğim diye sürekli kardeşimi esir alıyordum :) haklısın sürekli olmuyor..ben de bi gün arasam bi gün kitap okudum..biz arkadaşlarla kitap okuma yarışması yaptık böylelikle hem bantta sıkılmadım,hem kitaplardan kopmadım derken işime geldi.. ama duydum ki yapılan sporu değiştirmek lazımmış.1 aydır yürümüyorum..julian, slim pack falan yapıyorum..
canım o zaman nohutları haşla şimdiden, yarın öğlene başlayalım bakalım 1-2 ne kadar gidecek...hem motive olalım beraber hem de kilolar ,ödemler gitsin inş...10 gün az değil şu kırılma noktasını aşarsan tıkır tıkır gelir gerisi
ne güzel az gitsin uz gitsin ama gitsin kılolarkilo bildiririm
başlangıç: 77
geçen hafta: 70,4
bu hafta :69,8
fark: 600 gr
giden anca bu kadar oldu,buna da şükür genelde regl döneminde + larda olurdum...69 'u ucundan da olsa görmek beni çok motive etti,eski 38 beden halime az kaldı yaşasınnnnnnn:) herkesleri tebrik ederim ...kilo veren, veremeyen, benim gibi az veren herkesi :)
mydeniz seni mi arasam[.[/QUOT
tabi o zaman yürümek sıkıcı olur.ben de bi ara yürüyeceğim diye sürekli kardeşimi esir alıyordum :) haklısın sürekli olmuyor..ben de bi gün arasam bi gün kitap okudum..biz arkadaşlarla kitap okuma yarışması yaptık böylelikle hem bantta sıkılmadım,hem kitaplardan kopmadım derken işime geldi.. ama duydum ki yapılan sporu değiştirmek lazımmış.1 aydır yürümüyorum..julian, slim pack falan yapıyorum..
canım o zaman nohutları haşla şimdiden, yarın öğlene başlayalım bakalım 1-2 ne kadar gidecek...hem motive olalım beraber hem de kilolar ,ödemler gitsin inş...10 gün az değil şu kırılma noktasını aşarsan tıkır tıkır gelir gerisi
ne güzel az gitsin uz gitsin ama gitsin kılolar
600 gr da iyi bence
mydeniz seni mi arasam
sen orda yürü ben burada
anca biz birbirimizi anlarız.
ben 1 aydır yaklaşık zumba yapıyordum daha yeni yürüyüşe geçtim.
dün ilk yürüyüşümü yaptım ardından da slim pack yapmam lazım diye düşünüyorum göbek sorunum var
önümde koca bir ayva var.
şirin görünenlerden değil
afiyet olsun canım.evmacill kolay gelsin canım,böyle durumlarda bir revani kurtarıcı oluyor
hem sen neden beni rakip gömüyorsun söyle bakalım tatlım atalım ???bir kilonun lafımı olur biz burda kaç kilo verip rakibini sollayan çok kişi gördük aklında olsunhem bu hafta çok yedim hele bugün arkadaşa davetliyidim inan yenirde bu kadar da yenmez arkadaş ya,resmen cozuttum
bir dilim kek
bir poğaça
bir dilim tavuk gögsü
iki elmalı pasta
anammm ,işim zor valla
neydi bir arkadaş yazmıştı:yediklerimiz kilo olmasın ,süphaneke amin
maşallah ne güzel almamakGünaydın...
Geçen hafta: 53.3
Bu hafta : 53.3
Gelen giden yok çok mutluyum...
sen 69 yap başlangıç kılonugeçen hafta:60.400
bu hafta:60.200
fark:200 gr.(allah bereket versin:))
ilk hedef:58
sonra 55 53 inş.
bu arada ben başlangıç kilomu kaç yazacğımı bilemediğimden hiç yazmıyorum.buraya başlamdan önce ben ara ara diyet yapıp 69 dan 65 düştüm.buraya 65 le başladım.
siz anladınız beni:))
şimdi cevaplayın bakalım sizce başlangıç kilom kaç
Canım tebrik ederimgecen hafta:66.2
bu hafta:64.9
giden:1.300
nihayet 64ü ucundan da olsa görebildim şükürler olsunn
lamekan tebrik ederim supersin
gecen hafta 95. 5 tu sanirim
bu hafta 94.6
giden fark 900 gr
Canım ne güzel koruyorsun iştekilom hala 54
günlük yıkılıyor amaaaaa
günaydın arkadaşlar
kilo bildirimim
başlangıç:75
geçen hafta:69.4
bu hafta:68.5
fark:900gr
hedef:60
lamekan tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin
darısı başımıza sübaneke dinimiz amin
Ayyy bende yapmak istiyorummmmm:26:Allah kavuştursun canım, zaman su gibi akıp gitsin sana..
bu gün benimde gezmem var ve menüyü duyunca gözlerim yuvasından fırladı 8-10 çeşit en az..offf offf bu gün beni zor bi gün bekliyor..ben böyle günlerde gözüm kalacağına yiyorum sonraki gün hafif şylerle geçiştiriyorum..
şu ayran detoksunu ben yarın yapmayı planlıyorum canım.hem bu günün acısı çıkar hem de hafta sonu hafif geçer..istersen birlikte yapabiliriz ya da pazar pazartesi yapabilirsin:)
Valla 600 hiç az değil tebrikler canımkilo bildiririm
başlangıç: 77
geçen hafta: 70,4
bu hafta :69,8
fark: 600 gr
giden anca bu kadar oldu,buna da şükür genelde regl döneminde + larda olurdum...69 'u ucundan da olsa görmek beni çok motive etti,eski 38 beden halime az kaldı yaşasınnnnnnn:) herkesleri tebrik ederim ...kilo veren, veremeyen, benim gibi az veren herkesi :)
Bravo korumaya devammmGünaydın...
Geçen hafta: 53.3
Bu hafta : 53.3
Gelen giden yok çok mutluyum...
geçen hafta:60.400
bu hafta:60.200
fark:200 gr.(allah bereket versin:))
ilk hedef:58
sonra 55 53 inş.
bu arada ben başlangıç kilomu kaç yazacğımı bilemediğimden hiç yazmıyorum.buraya başlamdan önce ben ara ara diyet yapıp 69 dan 65 düştüm.buraya 65 le başladım.
siz anladınız beni:))
şimdi cevaplayın bakalım sizce başlangıç kilom kaç
gecen hafta:66.2
bu hafta:64.9
giden:1.300
nihayet 64ü ucundan da olsa görebildim şükürler olsunn
bizeyeter maşallah canım çok güzel gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?