- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
oy oyyyy topik almış başını gitmiş ya oku oku ancak yazmaya sıra geldi 2 gün bir uğramadım neler olmuş nelerkızlar yarın beni de dahil edin kilo bildirimi yaparım ,yalnız sizler gibi çok sık giremiyorum ,işten gelince benim cadı bırakmıyorr ,anne boyama yapalım evcilik oyanayalım daha çok onunla ilgileniyorum biraz kendimden bahsedeyim ,sağlıkçıyım daha doğrusu röntgenciyim 29 yaşındayım 4 yaşında 1 kızım var ,biraz rahat (bizim orda karnı genişderler ) biriyim ,kafama çok şey takmam, takmaya takmaya bu hale geldim canlar ,benim durumum hepinizden vahim boy 170kilo 86 idi en son yarın kaç gelecek bakalım?
oy oyyyy topik almış başını gitmiş ya oku oku ancak yazmaya sıra geldi 2 gün bir uğramadım neler olmuş nelerkızlar yarın beni de dahil edin kilo bildirimi yaparım ,yalnız sizler gibi çok sık giremiyorum ,işten gelince benim cadı bırakmıyorr ,anne boyama yapalım evcilik oyanayalım daha çok onunla ilgileniyorum biraz kendimden bahsedeyim ,sağlıkçıyım daha doğrusu röntgenciyim 29 yaşındayım 4 yaşında 1 kızım var ,biraz rahat (bizim orda karnı genişderler ) biriyim ,kafama çok şey takmam, takmaya takmaya bu hale geldim canlar ,benim durumum hepinizden vahim boy 170kilo 86 idi en son yarın kaç gelecek bakalım?
Sagol canım âmin...
Benimkide kilo almaya başladı ... Boyundan kurtarıyor şimdilik ama 3. 5 daha alsa göbek koyvercek...
ara da uyarıyorum ... Ben kilolarımı kafana taktikca o önemli degil filan deyip beni teselli ediyo...
bende şimdi ona sen beni kilolu beni sevebilirsin ama ben göbekli koca istemiyoruuuum diyorum...
hadi ben cocuk doğurdum sana ne oluyo diyorum ...(ben biraz cadiyim galiba )
canim benim.... Ayy buyucekler ins bizim minnaklarimizda...
benimkide artık sabahları yumurtasını yemiyor üzülme
Evet ya o günlerde yakındır ins
kiz kaç kilo vermişsin iste...
sabr sabr aksam az yiyelim yarın tartıyla kanki olalım :)
bak şükr et haline ben senin kilona gelsem tartıyı öperim
en yakın tanıklarım zorisimbuldum ve osibuleb demişsin ya... Onlara
bak gaza gel.....:)))) he he ben öyle yapıyorum
Bu arada 3 aydır beni görmeyen bi komşu vardı
bugun bana ne güzel olmuşun dedi...:) 8 kilo ama fark edilyo demek ki...:)
ufff o 8 kilo bende cok pis duruyodu zaten... Yavaş yavaş bi seye benzemeye başladım :)
canım şimdiden geçmiş olsunnnFatoş canım Hoşgeldin .....
lamekan canım Nerdesin ya... Bi girip kaçıyorsun galiba...
hadi ne yedin ictin, paylaş bizimleee...
Emvacilbihar canım benim hem çalış hem cocuk cok zor...
allah yardım etsin sana... Ama güzelliği de var... Hep evde oturmaktan
patliyo insan... En azından 2 insan görüyorsunuz :))))
aksama dişçiye gidip, dişimi nihayet bitircez ins....
inşallah canımmmşimdi yeni girdim yarın memlekete gidicez evi toparladım biraz arkadaşım da maşa yaptı saçıma
sabah erkenden kilo bildirimimi yapıcammm
gelelim menülerime
sabah 4 kuru kayısı yarım litre su
kahvaltı nesfit
ara elma
öğle 2 ksk bulgur pilavı karnıbahar yemeği corba ve yogurt yedim
ara kızlarla türk kahvesii
akşam yemedim daha ne yesemki acep:26:
bugün spor yok 2.5 lt su ve 2 kupa yeşil çay olucakk
inşallah yarın eksi cıkarımm
Canım bebek işte kimbilir ne derdi var
Benim eşim de kilo aldı canım
Ben verdikçe bana takıl aşkım diyorum
Ben istesem veririm de...
Diyorkilosu 91 boy 187
Çok üzüldüm kızzzz ne güzel yiyordu
Canım kilo kimseye yakışmıyor valla ben dana gibiydimm
Kurtul artık hadi bakalım son olsun inşallah geçmiş olsun
şükür biraz verdim ama inşallah en kısa zamanda sağlıkla ideal kilolarımıza ineriz
8 kilo iki beden demek ve önemli bir rakam canım
kızlar güzel kilo verdiler ama onlar daha çok gayretliler ben sık sık cısları yiyorum
neyse yaza az kaldı kilocuklar gisin çıtır çıtır olalım,dar badiler,tişörtler giyelim ne diyeyim mağzalara dalıp istediğimiz kıyafetleri alalım....
aminnnnnnnnnoğluşum kahvaltı falan yapmıyor zaten azıcık ek gıdaların tadına bakıyordu şimdi onuda istemiyor.
diş çıkarma sıkıntısı çok olumsuz etkiliyor yavrucağımı,ikisinin daha yeni ucu çıktı ama çok huzursuz,dert aynı kızlar ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
maşallah canım maşallahhhKızlar bir sürü iş hallettim
Kızımı yıkadık
Onu uyuttum
Sonra saçımı boyadım
Onu bekletirken yemeği yapıp ocağa koydum
Sonra pazardan alınanları buzdolabını da silip yerleştirdim
Mutfağı temizledim
Yemeğe yeşillik yıkadım ayran yaptım
Saçımı yıkadım
Şimdi sofra kurucam (ancak yetiştirdim)
Akşam da sporrrrr yapicim
Neden miiiiiiiii
Sizi yenmek içiiiiiiiiiiiinnn
ayrıca kendi adıma yeni arkadaşları tanımaktan çok mutlu oldum hoşgeldiniz
yaza kadar 70 olmam lazım çünkü 2 bebişi istiyoruz (benden çok kızım istiyor)ama bu kiloyla gidersem çok zor durumum ,bunu biliyorum ama sürekli diyet yapamıyorum, işim zor yani sabah ,öğlen iyi gidiyor ama ne oluyosa bana akşam oluyor,kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum resmen ,eşim işten 7:30 8 gibi geliyor onu beklesem çok fazla yiyorum,beklemesem hergün ayrı ayrı yemek olmuyo r,bu sefer gel yanımda otur diyor , birde onunla ufak tefek atıştırıyorum,anlıyacağınız öyle yeme modundayım
Canım mönü çok güzellllKahvaltı: 1 dilim ekmek... 1 yumurta...2 zeytin, 1 dilim b.peynir,domates
Ara :yarım mercimek köfte
Aksam üzeri : 1 kase (kucuk)mercimek corbasi,1 dilim ekmekle,1 galeta
Aksam 2 servis kasığı yesil mercimek, 1 kase cacik , 4 kasık bulgur pilavı
(Bugün ne cok mercimeklenmisim ya) yazinca fark ettim
spor yapmadım henüz
yapabilirsem yazicam
öğlen 2 parça bitter çikolata
ikindi 2 dolma
akşam 2 kepçe yeşil mercimek çorbası
evet gelelim en önemli öğününe bildiğim ama yapmaktan vazgeçemediğim allah ne verdiyse kuruyemiş ve meyvesi
kendime yeni bir ben lazım silkelenip başlamam lazım ama kayınvalidemler bizdeler bi türlü düzen tutturamadım akşama kadar kendimi biraz olsun sınırlandırabiliyorum ama şu kuruyemiş safhaları çok fena.....
kayınvalidemler gidinceye kadar edebildiğim kadar dikkat edicem ama onlar gidince çok sıkı bir şekilde gelicem işallah....
ya kızlar bide resimmi eklesek:44:
Canım Hoşgeldin tekrar... Ne guZel boyun varmış ....zayıflarsan fıstık gibin olursun :)))yaza kadar 70 olmam lazım çünkü 2 bebişi istiyoruz (benden çok kızım istiyor)ama bu kiloyla gidersem çok zor durumum ,bunu biliyorum ama sürekli diyet yapamıyorum, işim zor yani sabah ,öğlen iyi gidiyor ama ne oluyosa bana akşam oluyor,kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum resmen ,eşim işten 7:30 8 gibi geliyor onu beklesem çok fazla yiyorum,beklemesem hergün ayrı ayrı yemek olmuyo r,bu sefer gel yanımda otur diyor , birde onunla ufak tefek atıştırıyorum,anlıyacağınız öyle yeme modundayım
Canım afiyet olsun... Güzel olmus...Mönü
Erken iki kuru kayısı
Kahvaltı dört zeytin az labne
Bir dilim k ekmeği az reçel
Bir haş yumurta yeşil soğan
Zeytin yağı az
Ara dört kaşık pirinç pilavı küçük tabak salata
Sonra bir aktivya iki kuru incir
Akşam kızlar çömlek tencerede etli türlü yaptı. Az da tereyağı koydum
Bir küçk tabak türlü
Bir dilim k ekmeği bir büyük bardak ayran
Veeee roka tere yeşil soğannn
Yidimmmm
Canım Hoşgeldin tekrar... Ne guZel boyun varmış ....zayıflarsan fıstık gibin olursun :)))
kafaya koydun mu kimseyi dinlemiyorsun İnan... Zorisbuldum arkidisimin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum
Kizini Allah bağışlansın ...
allahim ya rebbim bizede göster o günleri (yasları )
bu arada bende cok isterdim az rahat biri olmayı ....
yalniiiiiz bi deyecegum var... Sakın bu rahatlık burayı ihmal ettirmesin....
sacini basını yolariz topikcek
Bende kandiramadim benimkini... Onu uyutmaya çalıştım ama uyku gözünden aldığı halde uyumadı ...Minikkelebek sorma canım ya
Ha uyudu ha uyuyacak salla salla
Ağla ağla
Ağrı kesici diş jelleri derken
Şimdi eşim uyutmaya çalışıyor
Ben bittim bugün ben de yapamadım
Ama çok az oturduğum bir gün oldu
Boşun akıskandın
Bende kandiramadim benimkini... Onu uyutmaya çalıştım ama uyku gözünden aldığı halde uyumadı ...
inu uyutup yapmakti niyetim... Yeni yattı... Malesef bu saat sonra bende yapamam
Kizi uyudu 2 saat oldu 2 kere uyandı tekrar uyuttum... Şimdi oğlumda sıra ....:)
bugun spor yapamadıkyarın tartı iyi olur ins :)
Yarın sabah görüşürük o zaman...İnşallah canımmm ya benim tek korkum şişen karnım yani adet hazırlığı
Hadi hayırlısıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?