- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
merhaba canım hoşgeldin ozaman yeniden
bende 29 yasındayım ama sana maşallah 4 yaşında kocaman bir kuzunun annesisin cok mu geç kalmısım ben ya:44:
arada da olsa gel motive olursun en azından yarın pasta böreklerden sen mümkün oldugunca az yemeye çalış
ayrıca kendi adıma yeni arkadaşları tanımaktan çok mutlu oldum hoşgeldiniz
Canım dahil oldun bile
Fırsat buldukça uğram mönülerini yaz
Yarın da kilo bildiriini yap
Valla çok şanslısın senin gibi insanlar hiç yaşlanmazzz
Hem maşallah boyun var
Veririz hep birlikte kilocukları
Sen en iyisi eşini bekle
Ama sofraya çokkkk aç oturma
Eşinle ye ama sonra yatana kadar bbir lokma koyma ağzına
Kilo bildirimi yapıyorummm
Başlangıç :74.7
Geçen hafta:72.2
Bu hafta :71.5
Fark :-700
Hedef :ilk hedef 62
Tarih :18 mayıs
Boy :1.60
Kilo bildirimi:
Başlangıç 80
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 71.7
Fark 1000 gr
Hedef 58
Tarih 21 Haziran
Boy 1.62
Canım ne kadar oldu dogum yapalı...:) ben kaçırdım sanırım ...Kilo bildirimi:
Başlangıç yani doğumdan çıkış 84
Geçen hafta 69
Bu hafta 69
Fark 0
Hedef 60
Tarih 28 nisan olun isiyorum
Boy 1.68
cooook teşekkürler kuzum sende harikasinnnncanımmmmmm
harikasın ya 1 kilo
tamam canımm anlaştık boyum var birde yüzüm güzeldir (pek de mütevaziyim )yani öyle derler ,kurtardığımı sanıyorum ama kandırıyorum kendimi işte ,oyalıyorumyoksa88 olmuşum kurtarır tarafımı kalmış
Canım tebrik ederimmm harika bir başlangıç yaptıııııınnnnKilo bildirimi yapıyorummm
Başlangıç :74.7
Geçen hafta:72.2
Bu hafta :71.5
Hedef :ilk hedef 62
Tarih :18 mayıs
Canım ben vermişim gibi sevindimmmKilo bildirimi:
Başlangıç 80
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 71.7
Fark 1000 gr
Hedef 58
Tarih 21 Haziran
Boy 1.62
merhabaaaa
Kilo bildirimi:
Başlangıç 73
Geçen hafta 59
Bu hafta58,5
Fark 0,5
Hedef 51
Tarih (bu hedefinize ne zaman ulaşmak istiyorsunuz o tarih)31 mart
Boy158
Canım sen eski osibuleb olunca 1 kilo filan nekicanımmmmmm
harikasın ya 1 kilo
Başlangıç :83
Geçen hafta:bilemedim ne yazayımmm
Bu hafta :76.7
Hedef :ilk hedef 60
Tarih :30 Haziran
ya kızlar ben geçen hafta cuma tartılmışım ve 78 kilo çıkmışım ama ondan önce yemişim ve günlüğüme not eklemişim çok yemek bana 600 gr getirdi diye yani aynısını kopyalıyorum kızlar.....kııızlar bu benim bilgisayarımda kayıtlı kilo günlüğüm kendi sayfamda bildirim günüm (salı) ve yarışmalar dışında kilo yazmamaya özen gösteriyorum, şimdi ne yazayım geçen hafta kiloma, siz karar verin.....
.20.02.2013==aç karnına tartıldım 77.4 :))) sabah 2 kaşık lor 2 adet çeri domates arada yeşil çay 2 adet ceviz.. öğlen yayla çorba bezelye az,1 saat yürüyüş.. akşam kuru pilav salata kabuska hepside bol, ve 1 kase kuru elma kabuğu,10 ceviz, 6 şeker, 3 dilim kabak tatlısı, 1 adet havuç, 6 çay kaşığı saralle, 2 tatlı kaşığı (dolu) helva...21.02.2013==dünkü yediklerim 400 gr getirdi sabah 77.8sabah 2 kaşık lor 5 marul 2 çeri domates 1 adet ceviz yeşil çay 1.5 litre su aç karnına 500 ml ılık su...sabahtan 2 lt su tamamlandı, öğlen kuru ve pilav porsiyon olarak ayrıca eşimle ormana gittik oradanda eşimin tabağından 3 kaşık bulgur yedim akşam ise gene kuru ve pilav 1 avuç fındık yedim... gece yatmadan 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe içtim..108, 93, 106 bunlar benim bu gunku olculerim. Icler acisi....22.02.2013==bugün 78.00 (yediklerim bana 600 gr getirdi ) gene yürüyemedim... sabah çeri domates 2 adet, 2 kaşık lor ve maydonaz yeşil çay eşliğinde yenildi... önce ılık su içildi..öğlen...-2 kadınbudu köfte-ezogelin çorba 1 kase-1 porsiyon salata (havuç, turp, az marul)-(eşime evde kahvaltılık birşeyler hazırlamıştım ve tereyağında yapılan yumurtaya 2 lokma ekmek bandırıp yedim..Aksam ü ç dilim kabak tatlisi bir avuc findik sekiz adet kizarmis cinekop bol salata öğleden sonra 50 dk. Yürüyüş...------------
Canım kilo almamışsın gayet güzelKilo bildirimi:
Başlangıç yani doğumdan çıkış 84
Geçen hafta 69
Bu hafta 69
Fark 0
Hedef 60
Tarih 28 nisan olun isiyorum
Boy 1.68
Kilo bildirimi:
Başlangıç 62.6
Bu hafta61.3
Fark 1.3
Hedef 52
Tarih (bu hedefinize ne zaman ulaşmak istiyorsunuz o tarih)15 mayıs
Boy160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?