- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
mrb lar hanımlar beni de aranıza alır mısınız?
motive olmaya ihtiyacım var ..ben 3.5 aylık minnak bi tosbanın annesiyim 77 kilo ile doğuma gittim şu an 62.5 kiloyum bu zamana kadar hiç dikkat etmedim kendiliğinden gitti ama baktım eski kıyafetlerden taşan yağlarım var hala çok iğrenç görünüyorumm..kilo vermeye karar verip diyet bölümünde gezerken osibulebin günlüğüyle karşılaştım nerdeyse aynı zamanlarda doğum yapmışız okudum bi çırpıda bende başladım bi heves geçen hafta 63.5 tum ekmeği ve abur cuburu keserek 1 kilo vermişim çok zorlayamıyorum çünkü emziriyorum 4-5 gündür de bıraktım bebişimle ilgili endişelerim vardı sütüm azaldı gibi geldi ama kontrole götürdüm kilo almı ile ilgili bi sorunumuz yokmuş allaha şükür bende yeniden başladım bugün bi gruba dahil olursam bırakmam zor olur belki hedefim 55 yaza kadar umarım gider bu kilolar......
teşekkür ederim
okulda da evde de karbonatım var zaten. hemen yapayım
3 bardak değil de 1 çay kaşığı karbonatı 1 su bardağı suya karıştırıp içsem nasıl olur.
motive olmaya ihtiyacım var ..ben 3.5 aylık minnak bi tosbanın annesiyim 77 kilo ile doğuma gittim şu an 62.5 kiloyum bu zamana kadar hiç dikkat etmedim kendiliğinden gitti ama baktım eski kıyafetlerden taşan yağlarım var hala çok iğrenç görünüyorumm..kilo vermeye karar verip diyet bölümünde gezerken osibulebin günlüğüyle karşılaştım nerdeyse aynı zamanlarda doğum yapmışız okudum bi çırpıda bende başladım bi heves geçen hafta 63.5 tum ekmeği ve abur cuburu keserek 1 kilo vermişim çok zorlayamıyorum çünkü emziriyorum 4-5 gündür de bıraktım bebişimle ilgili endişelerim vardı sütüm azaldı gibi geldi ama kontrole götürdüm kilo almı ile ilgili bi sorunumuz yokmuş allaha şükür bende yeniden başladım bugün bi gruba dahil olursam bırakmam zor olur belki hedefim 55 yaza kadar umarım gider bu kilolar......
öğle yemeğim
2 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur
2 kaşıkyoğurtlu pancar
6 tanelavasa sarılmış çiğköfte
bol marul
şimdi su içiyorum.
Canım bu tarçın gerçekten iştahı kontrol ediyorzorisimbuldum teşekkürler
2 haftaya sana yetişsem 58 olsam ben de ne iyi olurdu.
bazı arkadaşlar gözlerini erken açmışlar hemen diyete başlamışlar onlar adına çok sevindim. ben neden böyle yapmadım diye de üzülüyorum şimdi.
şu birkaç gündür tatlı yememe konusunda öyle iradeliyim ki anlatamam.
ben ve tatlı yememek mümkün değildi önceden.
az önce arkadaşın sınıfında öğretmen arkaDAŞIN DOĞUM GÜNÜ VARDI GİTTİM kutladım pasta yemeden geldim. az sonra da benim sınıfta öğrencimin doğum günü var yine yemeyeceğim.
bana tarcınlı suyum yeter
Canım hoş geldin tekrar
Sen nerde istersen ordan katıl bize
Osibulebin sayfasında pazartesi bu sayfada cuma yarışıyoruz
Burda günlük akşam tüm gün yediklerimizi yazıyoruz
Cuma kilomuzu yazıyor
Bu kadar
İstersen sen de bir sayfa öncede filan vardı örneği
Kilo bildirimini yap bugün
Hep anneyiz canım
Ben de emziriyorum onun için her şeyden az az yicez
Abur cubur kek yok
Yapabilirsen yürüyüş filan da yap ya da mekik oh misss:8
Biz zaten bizeyete sarayca osibuleb komşu topikleriz
zorisimbuldum teşekkürler
2 haftaya sana yetişsem 58 olsam ben de ne iyi olurdu.
bazı arkadaşlar gözlerini erken açmışlar hemen diyete başlamışlar onlar adına çok sevindim. ben neden böyle yapmadım diye de üzülüyorum şimdi.
şu birkaç gündür tatlı yememe konusunda öyle iradeliyim ki anlatamam.
ben ve tatlı yememek mümkün değildi önceden.
az önce arkadaşın sınıfında öğretmen arkaDAŞIN DOĞUM GÜNÜ VARDI GİTTİM kutladım pasta yemeden geldim. az sonra da benim sınıfta öğrencimin doğum günü var yine yemeyeceğim.
bana tarcınlı suyum yeter
hoşgeldin canım
keske ben de senin gibi
bebeğim küçükken başlasaydım.
şimdi 1.5 yaşında ve kılolar yerinde yerleşti.
Başlangıç :63.5
Geçen hafta:63.5 kg
Bu hafta :62.5
Fark :-1000 gr
Hedef :ilk hedef 55
Tarih :30 Haziran
Boy :1.65
Kızlar bu haftanın iyileri sarayca,emvacilbihar ve minikkelebek
Birinci seçmedim çünkü bu ilk bildirimmm
Haftaya da birinci seçicez inşallahhhh
Bizeyeeeeeeeteeeeeeeerrrr
Canım kır şu 6lı rakamları
Hadi göreyim seni canımmmmm
Tebrik ederimmm
inşallah canım ya valla bıktım şu 6 lı rakamların gazabındanhem 5o li rakamlara ineyim çocuklara çikilota falan dağıtacağım
çok uzun süredir yakamı bırakmadılar
canim en cok istediğinden sadece küçük bi parça ye ödül olarak...minik ama:)))Kızlarrrr bugün eşim eli kolu dolu
Emme bir sürü güzel çıtpıtlarlaa geldi
İntense bile almış ben seviyorum diye
Ne zamandır yemiyordum fındık ezmesi de almış offfff
Ya işi niye zorlaştırıyorlar ki
Bunları arabaya koy da diyemem canı çekmişş
Ben sadece aldığı ayva tatlısının bir ısırık tadına baktı
Ve nesfit yedim ayran içtimmm
Dee
Sonra napimmm üfffff
Kendimi tutmaya çalışıcammm
Dağıt canımmmm
Sen hazırla çikilataları
Az kaldı çünkü
Kızlarrrr bugün eşim eli kolu dolu
Emme bir sürü güzel çıtpıtlarlaa geldi
İntense bile almış ben seviyorum diye
Ne zamandır yemiyordum fındık ezmesi de almış offfff
Ya işi niye zorlaştırıyorlar ki
Bunları arabaya koy da diyemem canı çekmişş
Ben sadece aldığı ayva tatlısının bir ısırık tadına baktı
Ve nesfit yedim ayran içtimmm
Dee
Sonra napimmm üfffff
Kendimi tutmaya çalışıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?