- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.601
mrb bende k.k yeni üye oldum ama genelde bilgi için giriyordum bebiş emziriyorum diyet yapıyorum+spor yapıyorum+ne duyarsam içer oldum şimdilik iyi gidiyor bakalım...
mydeniz çok geçmiş olsun yavrucuğuna.
hoşgeldin
Allah analı babalı büyütsün bebeğini.
neler yapıyorsun örnek verebilir misin
bebeğin ne kadar ve kaç kıloyla başladın şu an hangi aşamadasın
çok mu soru sordum
Kızlar rahatsızdım demiştim ya, acile gittiğimde solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı demişti doktor.
Neyse şimdi iyiyim ama şikayetlerim arasında sağ göğsümün ağrıması da vardı. Doktor çok üstünde durmadı.
Dün ağrım bayağı hafifleyince farkettim ki dekolte kısmının bitiminde sanki kemik şişmiş, elleyince ufak cevize dokunuyormuş hissi veriyor anlatabildim mi bilmiyorum.
Biraz netten bakınca süt kanallarının tıkanması şişliğe neden oluyormuş hatta benim yaşadığım diğer şikayetlere de sebep oluyormuş.Tek fark göğsümde hiç kızarıklık olmadı, ağrımda bayağı hafifledi belki de kullandığım ağrı kesiciden bilemiyorum ama başka şikayetim kalmadı.Yarın bebeğim için doktora gideceğiz geçmezse ve fırsat bulursam belki doktora gösteririm benzer bir durum yaşayan oldu mu aramızda?
nurlum geçmiş olsun
ben hiç yaşamadım böyle bir rahatsızlık.
inşallah seninki de geçer bir an önce.
topikte bir sen bir ben bir de deniz var.
çoğu arkadaş hedefine çok yaklaştı zaten belki de ondan yoklardır.
ben de kalori takibi yapıyorum günlük bin kalori aşmamaya çalışıyorum.
takip ettiğim sitede paylaştığım için bir daha buraya bakmıyorum.
mrb bebeğim 18 aylık oldu maşallah:) öncelikle 1 ay oldu işe başladım..
2.işten eve yürüyorum 30 dk.
3.ekmeği azalltım tek dilim ...
4.basit 5.li çay içiyorum sabah en son 71 görmüştüm 44 beden şuan beden 40 kilo 67:)
nurlum o bahsettiğin hastalık mastit, ben de olmuştu.çok sorunlu bi emmesi var bebeğimin emmeye ilgisi azalınca olmuştu...tek ilacı bol bol bol emzirmek ve sıcak pansuman, tabi eğer durum ileri boyuttaysa antibiyotik kullanmak gerekiyor.ben antibiyotik kullanmamıştım dr başlangıç safhasında bol bol emzir demişti.ben de ateş olmuştu hafif ama göğsüm kızarmamıştı..tekrar geçmiş olsun canım
Canımmmm eşim bodruma gittievet ya bu günlerde çok sessiz topiğimiz, zorisim neredesin sen uğramamazlık yapmazdın hiç..umarım herkes iyidir
ben de kalori takibine tekrar başladım.1500 kcal bile alsam hesaplıyorum ki ne yaptığımı göreyim diye..ben genelde 1200 tüketmeye çalışıyorum onda bile çok zorlanıyorum 1000 kaloriye iyi dayanıyosun 2 lokmacık şey yiyorum 200-300 kalori((((
ben hem oraya yazıyorum hem buraya günüm pc başında geçiyor
Çok geçmiş olsun canım benimmmm:16teşekkür ederim canım..o kadar halsiz ve ateşli ki çapraz ateş düşürücüler antibiyotik solunum yolu açan şurup başladık.inşallah yarına biraz hafifler..
bi arkadaşım yazmış salgın var diye burada da var.dr ishal salgınından bahsetti.çok ilginç ki önce ateş ve boğaz enf ile başlayıp ikinci gün ishale çeviriyor dedi..umarım bu kadarla atlatırız..tedbirli olmamız lazım
Ayyyy ne acıordurKızlar rahatsızdım demiştim ya, acile gittiğimde solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı demişti doktor.
Neyse şimdi iyiyim ama şikayetlerim arasında sağ göğsümün ağrıması da vardı. Doktor çok üstünde durmadı.
Dün ağrım bayağı hafifleyince farkettim ki dekolte kısmının bitiminde sanki kemik şişmiş, elleyince ufak cevize dokunuyormuş hissi veriyor anlatabildim mi bilmiyorum.
Biraz netten bakınca süt kanallarının tıkanması şişliğe neden oluyormuş hatta benim yaşadığım diğer şikayetlere de sebep oluyormuş.Tek fark göğsümde hiç kızarıklık olmadı, ağrımda bayağı hafifledi belki de kullandığım ağrı kesiciden bilemiyorum ama başka şikayetim kalmadı.Yarın bebeğim için doktora gideceğiz geçmezse ve fırsat bulursam belki doktora gösteririm benzer bir durum yaşayan oldu mu aramızda?
Çok geçmüiş olsun tatlımteşekkür ederim canım
baş ağrımgeçti bademciklerim şişti
yarın için de teşekkürler zor ama güzel bir gün olacak
okuma bayramından ziyade tüm öğrencilerimin okuyor olması beni sevindiriyor.
Geldimmmmmmmtopiğimiz nadasa bırakılmış tarla gibi
ne uğrayan var ne soran
ara ara arkadaşlardan bir iki
kişi uğruyor
merak ediyorum kızlar nerelerdesiniz
bi derdiniz mi var sıkıntınız mı var
yoksa diyet bitti de ben mi kaldım kılocuklarımla
özledim siziiiiii
Canım bence çkemiyorlarrrrrrzorisim buldum canım benim sağol şükür iyiyim ve yoğunum dün misafirlerim vardı,oğluşum,notlar ev işleri yuvarlanıp gidiyorum:))kilo veremedim pek cuma belli olur ama göbüşüm yine aynı geçen gün tayzenin biri hamilemizn diye sordu(
şu göbüşü eritmem gerek ama sporsuz olmayacak tabi acıkta boğzımdan kısmam gerekecek:)
kızlar arkadalar konuşuyordu beren saatin de giydiği zayıflama aykkabısı varmış yürüyeler için işe yarıyormuş ben alamam çünkü yürüyüş yapamıyorum merak edenler netten bir baksın.
herkese selamlar
topiğimiz nadasa bırakılmış tarla gibi
ne uğrayan var ne soran
ara ara arkadaşlardan bir iki
kişi uğruyor
merak ediyorum kızlar nerelerdesiniz
bi derdiniz mi var sıkıntınız mı var
yoksa diyet bitti de ben mi kaldım kılocuklarımla
özledim siziiiiii
Kızlar rahatsızdım demiştim ya, acile gittiğimde solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı demişti doktor.
teşekkür ederim canım..o kadar halsiz ve ateşli ki çapraz ateş düşürücüler antibiyotik solunum yolu açan şurup başladık.inşallah yarına biraz hafifler..
bi arkadaşım yazmış salgın var diye burada da var.dr ishal salgınından bahsetti.çok ilginç ki önce ateş ve boğaz enf ile başlayıp ikinci gün ishale çeviriyor dedi..umarım bu kadarla atlatırız..tedbirli olmamız lazım
Elimden geldiğince sizlerin yanında olucam
Bırakmicam seviyorum sizleri
Herkesin incecik olmasını istiyorum olacak da
Eşim bu yaz kıbrısta tatil ayarlamaya çalışıyor inşallah olur
Tatilde ve ramazanda topiğe uğrayamayabilirim
İnşallah ramazanda ablamlar gelecek kalacak
O zaman da yazar söylerim zaten
Velhasılı topiğimizde kimseyi yalnız bırakmamaya çalışıcam
Gerçi eminim herkes yaz planları yapar
Bir süre topiğe giremez kilo düşünmek istememz doğal olarak
kızlarr slmar hepinize vee hasta olan herkese acil şifalar diliyorum çokk çokk geçmiş olsun,lütfen kendinize dikkat edin
bugün 8 sınıfalrın mezuniyet partisi vardı güzel bir akoparkta yapıldı,biraz değişiklik oldu en azından.
onun haricinde şu son iki haftayı da bitirseydik seminerler gelseydi valla çok iyi olaktı,bayağı bir sıkıldım ,tatile ihtiyacım var.
hakkımı yemeyin kızçeler hemen hergün uğramaya çalışıyorum,hedefime ulaşmaya daha 5 kilo var ,sizleri ben de seviyorum,nihayetinde arkadaş olduk,iyi ki varsınız(duygusala bağladım anammm:))
pnrgl beni yanlış anlamışsıntüh ya canım been de sonradan gelmiştim.sen ve bi kaç kişi cvp yazıyo bana.üzüldüm gitmene.ben zor giriyorum 2 bebek var benim.ama sen cok duyarlısın saol
inşallah hedefine ulaşırsın benim de 18 aylık bir oğluşum var.mrb bebeğim 18 aylık oldu maşallah:) öncelikle 1 ay oldu işe başladım..
2.işten eve yürüyorum 30 dk.
3.ekmeği azalltım tek dilim ...
4.basit 5.li çay içiyorum sabah en son 71 görmüştüm 44 beden şuan beden 40 kilo 67:)
ben üşeniyorum oraya yazdıktan sonra buraya yazmaya.evet ya bu günlerde çok sessiz topiğimiz, zorisim neredesin sen uğramamazlık yapmazdın hiç..umarım herkes iyidir
ben de kalori takibine tekrar başladım.1500 kcal bile alsam hesaplıyorum ki ne yaptığımı göreyim diye..ben genelde 1200 tüketmeye çalışıyorum onda bile çok zorlanıyorum 1000 kaloriye iyi dayanıyosun 2 lokmacık şey yiyorum 200-300 kalori((((
ben hem oraya yazıyorum hem buraya günüm pc başında geçiyor
kılolar olduğu yerde kalıyor diyorsun canım amaGÜNAYDIN
ilk kilo bildirimini ben yapayım üzülerek
başlangıç 70
gecen hafta 65 300
bu hafta 65 300
fark 0
almadığıma şükrediyorum ama 64 olsaydım iyiydi
bu hafta hiç dikkat etmedim misafir vardı onlarla beraber yiyince kiloda olduğu yerde kaldı
sevin tabiki 400 gr bile vermiş olmak güzelgünaydın kızlar, hangi yüzümü alsam gelsem bilemedim...en sevimli ve mahcup halimi takınarak geldim :))
başlangıç: 77 kg
tatil öncesi: 69,8 kg
tatil sonrası: 71,5 kg
bu sabah:70,2 kg
tatil öncesine göre fark : +400 gr
tatil sonrasına göre fark: -1,300 gr sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
herkese hepicinize hafif bol kalorisiz günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?