Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

evmacill ve nurlum kızlar çok geçmiş olsun,kendinize dikkat edin lütfen veee evmacil kolay gelsin tatlım tatlım,okuma bayramı etkinliklernde
teşekkür ederim canım

baş ağrımgeçti bademciklerim şişti
yarın için de teşekkürler zor ama güzel bir gün olacak
okuma bayramından ziyade tüm öğrencilerimin okuyor olması beni sevindiriyor.

evmacill ve nurlum kızlar çok geçmiş olsun,kendinize dikkat edin lütfen veee evmacil kolay gelsin tatlım tatlım,okuma bayramı etkinliklernde

geçmiş olsun tatlım

Kızlar çok teşekkürler

Emvacil canım sana da çok geçmiş olsun.
Okuma bayramınız güzel geçer umarım, tebrikler öğrencilerinde emeklerinin karşılığını görmeye başlamak çok güzel bir duygudur eminim.

çok başım ağrıyor hiç keyfim yok
çok yoğun günler yaşıyorum bu ara
yarın okuma bayramımız var.
hazırlıklarımız devam ediyor bakalım

bende aynı durumdayım canım.
bizim okuma bayramı haftaya perşembe.çok yorucu oluyor ama umarım güzel geçer ve tüm bunlara değer.
müfettişler de gelmedi pazartesi geleceklermiş.ilk defa bu kadar rahatım.müfettişler gelecek hiç telaşım kaygım yok.

Selam kızlar,

Menüm,
Kahvaltı 1 dilim ekmek,peynir,2 dilim sucuk, yarım kase kornflakes , 2 adet zeytin.
Öğle ton balığı
Ara 1 yeşil elma
Akşam çeyrek porsiyon sebzeli et haşlama.

Gün içinde çeyrek kandil simidi,erik,4 tane badem,salatalık,şekersiz çay,yaklaşık 3 lt su.

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin, okuma bayramınız tüm öğretmen arkadaşların hayırlı olsun...eli öpülesice öğretmenlerimiz iyi ki varsınız...:)

ara: 1elma

öğlen: 1,5 kase tahıl gevreği bademli olandan

ara: 1 kase yoğurt, şu diyet yuvarlak mısır ve pirinç patlaklarının yarım paketinden

2.ara: sade dondurma 2 top kadar

akşam: sulu köftenin susuz yerinden ve dünden kalan bulgur pilavından yedim birde kuru soğan

oğlumun ısrarıyla 2 tane kare çikolata yedim....off ne çok şey biraz önce hesaplattım da 1200 kcal aşmış gitmişim...şu dondurma ve çikolata olmayaydı daha iyi olacaktı (

bu sabahta güne su ve 3 badem ,3 kaju ile başladım..(oğlumun okuluna hazırlarken attım ağzıma)

kahv: 3 dilim kızarmış ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık...

küçük oğlum ateşlendi gece onu dr'a götüreceğim uyansın da.. tüm gece huzursuzdu..inş önemli bi şey çıkmaz.
herkese güzel günler

topiğimiz nadasa bırakılmış tarla gibi
ne uğrayan var ne soran
ara ara arkadaşlardan bir iki
kişi uğruyor
merak ediyorum kızlar nerelerdesiniz
bi derdiniz mi var sıkıntınız mı var
yoksa diyet bitti de ben mi kaldım kılocuklarımla

özledim siziiiiii

mrb bende k.k yeni üye oldum ama genelde bilgi için giriyordum bebiş emziriyorum diyet yapıyorum+spor yapıyorum+ne duyarsam içer oldum şimdilik iyi gidiyor bakalım...

mrb bende k.k yeni üye oldum ama genelde bilgi için giriyordum bebiş emziriyorum diyet yapıyorum+spor yapıyorum+ne duyarsam içer oldum şimdilik iyi gidiyor bakalım...

hoşgeldin
Allah analı babalı büyütsün bebeğini.
neler yapıyorsun örnek verebilir misin
bebeğin ne kadar ve kaç kıloyla başladın şu an hangi aşamadasın

çok mu soru sordum

geçmiş olsun arkadaşım, hastalığın tek iyi tarafı iştah azalması oluyor...tez zamanda iyileşirsin umarım

Teşekkür ederim mydenizz kesinlikle haklısın iştahım azalmıştı ama yedikçe yiyesim var bugün kendimi frenlemeye çalışıyorum.
Bu sabah tartıya çıkınca şaşırdım umarım gördüğüm rakam gerçektir , su kaybı falan değildir.
Eksilen rakamlarımız hiç artıya dönmesin Allah ım ne olur .

Çok geçmiş olsun miniğine,şifalar olsun umarım geşmiştir ve önemli bişeyi yoktur.

Canım ben hergün muhakkak uğramaya ve menümü yazmaya çalışıyorum. Gerçi ben topiğe sonradan dahil oldum .
Ben takip ettiğimden beri maşallah bir asysss hedefe çok yaklaştı birde zorisimbuldum. Başka var mı bilmiyorum.Alakasız oldu ama aklıma gelince yazayım dedim
Gözden mi kaçırdım Zorisim de yazmıyor sanırım bir kaç gündür .

Son düzenleme:
Kızlar rahatsızdım demiştim ya, acile gittiğimde solunum yolu enfeksiyonu başlangıcı demişti doktor.
Neyse şimdi iyiyim ama şikayetlerim arasında sağ göğsümün ağrıması da vardı. Doktor çok üstünde durmadı.
Dün ağrım bayağı hafifleyince farkettim ki dekolte kısmının bitiminde sanki kemik şişmiş, elleyince ufak cevize dokunuyormuş hissi veriyor anlatabildim mi bilmiyorum.
Biraz netten bakınca süt kanallarının tıkanması şişliğe neden oluyormuş hatta benim yaşadığım diğer şikayetlere de sebep oluyormuş.Tek fark göğsümde hiç kızarıklık olmadı, ağrımda bayağı hafifledi belki de kullandığım ağrı kesiciden bilemiyorum ama başka şikayetim kalmadı.Yarın bebeğim için doktora gideceğiz geçmezse ve fırsat bulursam belki doktora gösteririm benzer bir durum yaşayan oldu mu aramızda?

nurlum geçmiş olsun
ben hiç yaşamadım böyle bir rahatsızlık.
inşallah seninki de geçer bir an önce.

topikte bir sen bir ben bir de deniz var.
çoğu arkadaş hedefine çok yaklaştı zaten belki de ondan yoklardır.
ben de kalori takibi yapıyorum günlük bin kalori aşmamaya çalışıyorum.
takip ettiğim sitede paylaştığım için bir daha buraya bakmıyorum.

Geçmiş olsun ark ortalıkta salgın var bende oğlumu dün götürdüm allerji olmuştu...
Acil değilse mikrop kapmasın ishal kusma salgını var geri götür dedi hemşire arkadaşım

canım internetimizin arızası çözülmedi çoğu zaman komşumun internetinden bağlanıyorum ondada sorun yaşıyorum.sürekli kesiliyor çoğu zaman okuduktan sonra yazarken internet gidip geliyor ve dayanacak gücüm kalmıyor kalkıyorum başından.
bir kaç haftadır diyeti bırakmıştım.geçen hafta tekrar başlamayı hedeflemiştim ama başaramadım.pazartesiden beri yeniden başladım.
burada paylaşımda bulunmamana üzülürüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…