Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

mrb hoşbuldum canımmmm...korse aldım da şu incelten jelli falan olanlardan o çok inceltti korse 4 aydır giyiyorum ve twist aleti çalışıyorum:))doğum sonrası 44 düm şimdi 42 beşli çayda sütümü etkilemedi bilmiyoruum ama zararı yok demişti aktar((üzüldüm şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:

zorisim canım çok haklısın diyet işi çok zor ve sıkıcı..insan hemen sonuç almak istiyor ama olmuyor işte ve bu seferde motivasyonu azalıyor.sen hedefine çok yakınsın yaz da geldi bol sıvı tüketimi ve sıcakların etkisiyle kalandan da kurtulursun çabucak...diyet yapmasanda sohbete gel biz de seni çokk seviyoruz:))

teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için canım..gerçekten herkes hasta...Allah herkese acil şifalar versin

korse normal korse mi yoksa zayıflatıcı bir korse var da bizim mi haberimiz yok
ben de yeşil çay içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama şubattan beri 4.5 kg gitti sadece
ve çok zor gitti.

resim nasıl ekleyebiliriz mesela size bir resim göstermek istiyorum nasıl ekleyeceğim

cnm çok sevindim okuma bayramınızın güzel geçmesine...

bu minikler bizi bazen çok şaşırtıyor...

resim eklemek için de bu mesaj bölümünde sayfanın altına doğru eklenti ekle var ordan yapabilirsin....

kilo bildirimim...

geçen hafta: 53.2

bu hafta: 52.3

fark: 900 gr...........

hedefim 14 haziran...

aslında ben bu hafta içi spor yapmadım yapsaydım daha da fazla kilo verirdim....

teşekkür ederim kızlar bi resim eklemeyi deneyeyim
bu büyük oğlum 1.5 yaşındaydı tatildeyken çekilmiş bir foto

Eklentiler

• $055.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50

canım seni üzmek istemedim kusura bakma..şimdi yeşil çayı içen arkadaşlarım da var tercih etmeyenler de var..sütünü etkileme dışında sütünden bebeğe geçiyor ve bu da uzun vadede kansızlık ve yavaş kilo alımına sebep oluyormuş bebekte.netten araştırabilirsin istersen..emziren anneler için ısırgan çayı ve rezene çayı öneriyorlar bitki çayı olarak..bebeğimden önce çok kullandığım için bitki çaylarını doğumdan sonrada hemen içmek istedim ama kime sorduysam bu cevapları aldım

korse normal korse mi yoksa zayıflatıcı bir korse var da bizim mi haberimiz yok
ben de yeşil çay içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama şubattan beri 4.5 kg gitti sadece
ve çok zor gitti.

canım ben de şubat 15 te başladım ve 7 kilo gitti, aramızdaki kilo farkı da benim kilom senden çok fazla olduğu için sanırım ..inan gram gram veriyorum ne zorlandım yaaa(

teşekkür ederim kızlar bi resim eklemeyi deneyeyim
bu büyük oğlum 1.5 yaşındaydı tatildeyken çekilmiş bir foto

maşallah kuzun çok tatlı Allah sana bağışlasın

kilo veren arkadaşlar tebrikler

sıra benim bildirimimde
gecen hafta:64.7
bu hafta:64.9
gelen:200 gr

maalesef almış bulunmaktayım spor yapmadığım için bu rakamdayım ama haftaya toparlıcam

Başlangıç 62
Geçen hafta. 60
Bu hafta. 58,5
Fark. 1,5
Hedef. 50

Rakamı görünce Allah im ne olur rahatsizlandigim dönemdeki su kaybından kaynaklı olmasın eksiler diye dua ettim. Önümüzdeki bildirim gunünde net belli olur artık.
Yine de mutlu oldum rakamı görünce tabi .
Enerjimizin arttığı, kilolarımızın hızla düştüğü günler diliyorum hepimize kizlar

içime kurt düştü emziren bitki çayı içmesi yasak denilince(

Canım bende iciyodum, başka bi topikte saolsun bi arkadas uyarmıştı beni.
Bebeğin metabolizmasını da hızlandırıyormuş . Mydenizz de yazmış icilebilecekleri.
Ben tatlı istegimi frenlerin diye tarcinli çay ve mistik çay da iciyorum.
Bu arada emziriyorum bende.

wawwwwwwwwwwwwwwwwwww
bu ne güzel kılo bildirimi böyle
inşallah su değildir yağlardan gitmiştir kıloların.

kızlar oğlum için iyi dileklerinize teşekkürler

kızlar dünden beri adet olmayı bekliyordum çok şükür oldum
bakalım bitiminde kıloma yansıyacak mı

kendimi şiş hissediyorum inşallah daha az çıkarım cumaya
adetimle ilgili bir sıkıntım var ve benim doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor.
kullanırken sorun yok ama benim kullanasım yok.
bana kılo aldırır diye korkuyorum

yasmin kullanıyordum etkisi en az olan diye.

siz ne dersiniz kullanmaya devam edeyim mi
yoksa böyle idare edip gideyim mi?

sorunum şu adetim başladıktan 2 gün sonra kesiliyor.
4-5 gün hiç olmuyor sonra tekrar başlıyor ve 10 günü buluyor toplamda.
doktor d. kontrol hapı kullanacaksın demişti.
4 ay kadar kullandım gerçekten o dönemde kesintisiz
5-6 günde bitiyor.

ama kılo almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…