- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.621
maşallah bebeğine sen büyütmüşsün bile
hoşgeldin aramıza, yürüyüş ve karbonhidrat azltmak işe yarıyor ama 5'li çay benim gibi emzirenler için sakıncalı diye biliyorum.ben yeşil çay bile içmiyorum.yoksa bu kilolar daha hızlı gider eminim ama bir çok şeyi yapmıyoruz..4 kilo kaybedip nasıl 2 beden inceldin canım bu kısmı anlamadım sıkılaşmak için fazla spor mu yaptın.çünkü 5 kilo verip te 10 kilo vermiş gibi duranlar var sende onlardansın sanırım maşallah sana..şayet dediğim gibiyse bi açıklayıver de bizde nasiplenelim :))))
Canımmmm eşim bodruma gitti
İki gündür yoktu
Kızımla ilgilendim ve çok uykusuzummm
Biraz da kilo ve diyetten sıkıldım galiba
O kadar çabaladım ki
Aylar oldu
Kilo deyince böğğğ dicem nerdeyse
Kaç günür spor bile yapmaım
Çok geçmiş olsun canım benimmmm:16
Ayyyy ne acıordur
Geçmiş olsun canımmmmmmm
Çok geçmüiş olsun tatlım
Geldimmmmmmm
Canım bence çkemiyorlarrrrrr
İk bebişin var bi karnın kalmış ya
Nazar ederler çekmezler
Boşverrrrrrrrr salllaaaaaa
korse normal korse mi yoksa zayıflatıcı bir korse var da bizim mi haberimiz yokmrb hoşbuldum canımmmm...korse aldım da şu incelten jelli falan olanlardan o çok inceltti korse 4 aydır giyiyorum ve twist aleti çalışıyorum:))doğum sonrası 44 düm şimdi 42 beşli çayda sütümü etkilemedi bilmiyoruum ama zararı yok demişti aktar((üzüldüm şimdi
resim nasıl ekleyebiliriz mesela size bir resim göstermek istiyorum nasıl ekleyeceğim
resim nasıl ekleyebiliriz mesela size bir resim göstermek istiyorum nasıl ekleyeceğim
mrb hoşbuldum canımmmm...korse aldım da şu incelten jelli falan olanlardan o çok inceltti korse 4 aydır giyiyorum ve twist aleti çalışıyorum:))doğum sonrası 44 düm şimdi 42 beşli çayda sütümü etkilemedi bilmiyoruum ama zararı yok demişti aktar((üzüldüm şimdi
teşekkür ederim kızlar bi resim eklemeyi deneyeyim
bu büyük oğlum 1.5 yaşındaydı tatildeyken çekilmiş bir foto
korse normal korse mi yoksa zayıflatıcı bir korse var da bizim mi haberimiz yok
ben de yeşil çay içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama şubattan beri 4.5 kg gitti sadece
ve çok zor gitti.
içime kurt düştü emziren bitki çayı içmesi yasak denilince(
Başlangıç 62
Geçen hafta. 60
Bu hafta. 58,5
Fark. 1,5
Hedef. 50
Rakamı görünce Allah im ne olur rahatsizlandigim dönemdeki su kaybından kaynaklı olmasın eksiler diye dua ettim. Önümüzdeki bildirim gunünde net belli olur artık.
Yine de mutlu oldum rakamı görünce tabi .
Enerjimizin arttığı, kilolarımızın hızla düştüğü günler diliyorum hepimize kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?