- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.661
kimseyle paylaşamayacağım sadece burada yazmak istediğim bişey var....
bugün eşimle çıktık mangal yapmaya misafirlerimiz gelmemişti daha ortalığı hazırlıyorduk...
oradan 4-5 ay önce gördüğüm bi kadın kocasıyla geçiyordu bize merhaba dediler...
ben pek hatırlayamadım..
kadın : hatırlayamadın mı ?......dedi
ben de kuaför müydün falan derken...
başıma hafif bi dokundu ve saf mısın hatırlayamadın mı dedi eşim............
o an dünya başıma yıkıldı......
ne diyeceğimi şaşırdım onları yanımdan savuşturdum ve hüngür hüngür ağladım....
eşim de çok pişman oldu ama iş işten geçmişti...
bilerek isteyerek bana zarar vermek için yapmadığını biliyorum ama
o insanların yanında bana öyle davranması çok ağrıma gitti...
şimdi dalga geçiyorum da ben biliyorum ki bu davranışı ömrümün sonuna kadar unutmayacağım...
ne olur bizim hakkımızda kötü düşünmeyin...
sadece paylaşmak istedim yanımda annem var ona bile demedim.........
ben kocamı ççok seviyorum o da beni çok seviyor...
bugün eşimle çıktık mangal yapmaya misafirlerimiz gelmemişti daha ortalığı hazırlıyorduk...
oradan 4-5 ay önce gördüğüm bi kadın kocasıyla geçiyordu bize merhaba dediler...
ben pek hatırlayamadım..
şimdi dalga geçiyorum da ben biliyorum ki bu davranışı ömrümün sonuna kadar unutmayacağım...
geçmiş olsun canım bende artıdayım malesef çünkü bu hafta önüme geleni yedim benim baş belası halsizliğim yiine başladı ve beni inanılmaz zorluyokızlar slmlar kusura bakmayın giremedim iki gündür tadım yok ara ara sıtma tutuyor.
cuma kilo bildirimi yapamdım tartılmıştım ve maalesef +200 fazlayım,yani kilo falan veremdim rahatsız olunca boğazımdan da kısmadım.
ayss canım çok haklısın insanın çok kırılgan olduğu zamanlar oluyor ama bir daha yaşnmaması için dürüstçe eşine sitemini dile getir çünkü kalbin kırıldığında kaşındakini iyi anlamsı ve özür dilemesi gerekir bence o zaman unutursun,ya da eskisi gibi canını sıkmaz.
naçizane tavsiyem kendine iyi bak ve üzülme eminim boş bir anına gelmiştir
evmacillll kuzunu Allah bağışlasın ,güzel kaderler yazsın çok tatlı maaşallah,
okuma bayramının iyi geçmesine sevindim.
nurlummm cansın.
şimdi nasıl göğüsün???ılık duşun altında zeytinyağlı sabunla masaj yap belki rahatlatır bana iyi gelmişti birde canım acaba canının bir şey çekti önemsemeyip yemedin mi?eskiler sütün çekerse olur derler ama tabi en iyis,ni Dr.lar bilir,tekrar geçmiş olsun.
osibulebb oğluşuna maaaşallah
kilo veren herkesi kutlarım kızlar
Canım ben kahvaltı yaptırıyorum
Yumurta zeytin yağı peynir ekmek içi reçel portakal suyu pekmez patates vs
Her meyveyi veriyorum erik ve kirazı çok seviyor
Bol mineral ve vitaminli tahıllı devam maması hazırlıyorum
İçine ya pekmez ya cici bebeeziyorum
Yoğurt veriyorum
Her gün bir çorba yediyorum
Domates mercimek tarhana sebze yayla vs
Ve ne yemek yaptıysam hepsinden veriyorum
Az yağlı ve acıız yapıyorum
nurlum ilk oğlumda herşeyi bilimsel olarak yapma derdindeydim ama oğluma hiçbişey yediremiyordum.
çeşit çeşit yağsız tuzsuz çorbalar yapıyordum meyve püreleri mamalar ama çocuğa yediremiyordum
ikincide saldım kendimi. hiiiiç uğraşmadım sofrada ne varsa ondan verdim özel yemek mama yapmadım.
blendırdan çorbalar geçirmedim.
domates ekmek yiyorsam domatesin suyuna ekmek bandım ağzına attım. balık yiyorsam balık attım ağzına ve herşeyi yiyor maşallah. kahvaltıda da kahvaltılıkları ezip püre yapmadım. yumurtayı yumurta patatesi patates olarak verdim sonuç muhteşem. bazı çocuk mama yemeyebiliyor. ek gıdaya geçme zamanı geldiyse geç canım. 5. aydan itibaren tattır 6da tam anlamı ile öğün yaparak geç bence ek gıdaya. bebeğin daha büyükse geç bile kalmışsın derim
Kızlar mama nasıl veriyosunuz bebelere , bizimki içmiyor.
Biberon , kaşık, damlalık herşeyi deniyorum ama yok biraz zorlayınca çok fena bağırıp ağlıyo.
Sütüm azaldı aç kalıyo hissediyorum .Napsamda sevdirsem şu mamayı.
Bu arada eşim su verdi bizimkine bugün maşallah çay bardağının üçte ikisini bitirdi ve nasıl istekle içti şaşırdım
Ben bir kaç kaşık veriyodum ,azmış demek ki :44:
Birde kızlar rica etsem yaptığımız ek gıdaların tarifleri de paylaşalım mı ?
Bizimkine tatırıyorum yemekleri ama pek sıcak davranmıyor.
İlk bebeğimde ek gıdaya geçişte çok zorlandım, hala yediği çeşit sayısı çok az.
Bu kez sıkıntısız olur diye umuyordum ama herşeyi tekrar yaşayacağım gibi geliyor.
ben pek hatırlayamadım..
Canım tebrikler sevindim güzel geçmesine
Biz de seni seviyoruz
Gelirim canım. Mm
Sevgi karşılıklı
Sevgili rakibemmmm harikasınnnnnnnnn
Ayyyy maşallah çok yakışıklııııııııııı
Allahım size bağışlasın
Ya canım ben de hapı denesem mi acba
Kilo aldıır homonları etkileyip ikinci gebeliğin zor olmasına sebep olur mu
Diye korkuyorum
eşim korunuyor ama bu duumdan sıkıldım
Spiral Taktırmak istemiyoum
Ablamın adeti çok fazlalaştırdı i de çok uun sürdürüyor
Kafam karışıkkk
Bi yardım edin
Canım ben kahvaltı yaptırıyorum
Yumurta zeytin yağı peynir ekmek içi reçel portakal suyu pekmez patates vs
Her meyveyi veriyorum erik ve kirazı çok seviyor
Bol mineral ve vitaminli tahıllı devam maması hazırlıyorum
İçine ya pekmez ya cici bebeeziyorum
Yoğurt veriyorum
Her gün bir çorba yediyorum
Domates mercimek tarhana sebze yayla vs
Ve ne yemek yaptıysam hepsinden veriyorum
Az yağlı ve acıız yapıyorum
herkese günaydın arkadaşlar
iki gündür gelemiyorum yanınıza...
off ki ne off bebeğim hastaydı bahsetmiştim çok ağır atlatıyor sürekli 3 saat ara ile ateş düşürücüler veriyorum..dün gece acildeydik gece 1
yavruma bişi oldu her yeri kızardı ilaç alerjisi dediler antibiyotiğini değiştirdi acildeki dr. alerji ilacı verdi umarım geçer hala her yeri kıpkırmızı
(( Allah daha beterinden korusun ama cidden şu 3 günde zorlandım..
onun dışında zaman buldukça gündemi takip etmeye çalıştım...provakotörlerin ekmeğine yağ sürüldü, sosyal medyada yalan yanlış bir sürü haber var.Allah sonumuzu hayır etsin...Atamızın yolunda ,Cumhuriyetimizle , sonunda kazanan ülkem olur....inşallah
herkese günaydın arkadaşlar
iki gündür gelemiyorum yanınıza...
off ki ne off bebeğim hastaydı bahsetmiştim çok ağır atlatıyor sürekli 3 saat ara ile ateş düşürücüler veriyorum..dün gece acildeydik gece 1
yavruma bişi oldu her yeri kızardı ilaç alerjisi dediler antibiyotiğini değiştirdi acildeki dr. alerji ilacı verdi umarım geçer hala her yeri kıpkırmızı
(( Allah daha beterinden korusun ama cidden şu 3 günde zorlandım..
onun dışında zaman buldukça gündemi takip etmeye çalıştım...provakotörlerin ekmeğine yağ sürüldü, sosyal medyada yalan yanlış bir sürü haber var.Allah sonumuzu hayır etsin...Atamızın yolunda ,Cumhuriyetimizle , sonunda kazanan ülkem olur....inşallah
Kuzum tabi ki seiyorsunuzdur
Açıklamana bile gerek yok
Oluyor böyle şeyler eşler arasında
Karşındaki de pişman oluyor sonra
Ama içine işledi mi unutmuyor insan işte
Seni anlıyorum canım benimmm
kızlar slmlar kusura bakmayın giremedim iki gündür tadım yok ara ara sıtma tutuyor.
cuma kilo bildirimi yapamdım tartılmıştım ve maalesef +200 fazlayım,yani kilo falan veremdim rahatsız olunca boğazımdan da kısmadım.
ayss canım çok haklısın insanın çok kırılgan olduğu zamanlar oluyor ama bir daha yaşnmaması için dürüstçe eşine sitemini dile getir çünkü kalbin kırıldığında kaşındakini iyi anlamsı ve özür dilemesi gerekir bence o zaman unutursun,ya da eskisi gibi canını sıkmaz.
naçizane tavsiyem kendine iyi bak ve üzülme eminim boş bir anına gelmiştir
canım o kadar samimi anlatmışsın ki üzülme nolur eminim unutursun
hele bikaç gün geçsin.. arada hepimiz yaparız karşımızdakine karşı aşırılıklar önemli olan gerçek niyetimizde
eşinin sana yaptığının bi benzerini nişanlıma yapmıştım pişmanlıktan telefonda bi saat ağladım
geçmiş olsun canım bende artıdayım malesef çünkü bu hafta önüme geleni yedim benim baş belası halsizliğim yiine başladı ve beni inanılmaz zorluyo
valla benimde dünya başıma yıkılırdı, tepkinde üzülmende gayet haklısın...insanlar, eşler, arkadaşlar, herkes ama herkes özenli olmalı birbirine diye düşünüyorum...eşinin sana bu kelimeyi söylemesi seni sevmiyor anlamına gelmez kiiii eminim ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuzdur..ben de eşimi çok severim o da beni ama özensiz davranırsa bana tepkimi koyarım ki bir daha ki sefere çekinip tekrarını yapmasın...10 yıllık evliliğim bana bunu öğretti canım...erkekler biraz bencil oluyorlar
sevginiz muhabbetiniz daim olsun :))
kızlar teşekkür ederim desteğiniz için...
anlattım eşime konuştum...
o da dediğim gibi çok pişman oldu bi anlık bi refleksti...
ben eşime şunu dedim..
bizim karşımızda başka bi adam karısına böyle davransa ne düşünürsün dedim...
bu söylemim ona yetti zaten.....
Allah şifa versin miniğine ,çok ama çok geçmiş olsun.Bebiş hasta oldu mu tüm denge değişiyo,umarım bir daha böyle durumlar yaşamazsınız.Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin .
Canım örneklerin için çok teşekkürler. Ben ilk bebişimde de çok sorun yaşadım.Şimdi aynı sıkıntılı süreç başladı .Bu kez farklı olur diye umuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?