Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

kimseyle paylaşamayacağım sadece burada yazmak istediğim bişey var....

bugün eşimle çıktık mangal yapmaya misafirlerimiz gelmemişti daha ortalığı hazırlıyorduk...

oradan 4-5 ay önce gördüğüm bi kadın kocasıyla geçiyordu bize merhaba dediler...

ben pek hatırlayamadım..

kadın : hatırlayamadın mı ?......dedi

ben de kuaför müydün falan derken...

başıma hafif bi dokundu ve saf mısın hatırlayamadın mı dedi eşim............

o an dünya başıma yıkıldı......

ne diyeceğimi şaşırdım onları yanımdan savuşturdum ve hüngür hüngür ağladım....

eşim de çok pişman oldu ama iş işten geçmişti...

bilerek isteyerek bana zarar vermek için yapmadığını biliyorum ama
o insanların yanında bana öyle davranması çok ağrıma gitti...

şimdi dalga geçiyorum da ben biliyorum ki bu davranışı ömrümün sonuna kadar unutmayacağım...

ne olur bizim hakkımızda kötü düşünmeyin...

sadece paylaşmak istedim yanımda annem var ona bile demedim.........

ben kocamı ççok seviyorum o da beni çok seviyor...

Kuzum tabi ki seiyorsunuzdur
Açıklamana bile gerek yok
Oluyor böyle şeyler eşler arasında
Karşındaki de pişman oluyor sonra
Ama içine işledi mi unutmuyor insan işte
Seni anlıyorum canım benimmm

kızlar slmlar kusura bakmayın giremedim iki gündür tadım yok ara ara sıtma tutuyor.

cuma kilo bildirimi yapamdım tartılmıştım ve maalesef +200 fazlayım,yani kilo falan veremdim rahatsız olunca boğazımdan da kısmadım.

ayss canım çok haklısın insanın çok kırılgan olduğu zamanlar oluyor ama bir daha yaşnmaması için dürüstçe eşine sitemini dile getir çünkü kalbin kırıldığında kaşındakini iyi anlamsı ve özür dilemesi gerekir bence o zaman unutursun,ya da eskisi gibi canını sıkmaz.

naçizane tavsiyem kendine iyi bak ve üzülme eminim boş bir anına gelmiştir

evmacillll kuzunu Allah bağışlasın ,güzel kaderler yazsın çok tatlı maaşallah,

okuma bayramının iyi geçmesine sevindim.

nurlummm cansın.

şimdi nasıl göğüsün???ılık duşun altında zeytinyağlı sabunla masaj yap belki rahatlatır bana iyi gelmişti birde canım acaba canının bir şey çekti önemsemeyip yemedin mi?eskiler sütün çekerse olur derler ama tabi en iyis,ni Dr.lar bilir,tekrar geçmiş olsun.

osibulebb oğluşuna maaaşallah

kilo veren herkesi kutlarım kızlar

canım o kadar samimi anlatmışsın ki üzülme nolur eminim unutursun
hele bikaç gün geçsin.. arada hepimiz yaparız karşımızdakine karşı aşırılıklar önemli olan gerçek niyetimizde
eşinin sana yaptığının bi benzerini nişanlıma yapmıştım pişmanlıktan telefonda bi saat ağladım

geçmiş olsun canım bende artıdayım malesef çünkü bu hafta önüme geleni yedim benim baş belası halsizliğim yiine başladı ve beni inanılmaz zorluyo

Teşekkür ederim canım , şişlik ve sertlik bayağı ufaldı. Bir kaç güne kadar bişey kalmaz sanırım.
Canımın çekipte yemediğim çok şey oluyor tabi bilemiyorum belki de bununla alakalı. Eskilerinde vardır muhakkak bir bildikleri.

Maşallah canım

Canım hep tattırdım bende. Şimdi 6 aylık olucaz ek gıdaya başlıyıcam.
Meyve püresi , muhallebi vs ne yapsam yok beğendiremiyorum.

herkese günaydın arkadaşlar

iki gündür gelemiyorum yanınıza...
off ki ne off bebeğim hastaydı bahsetmiştim çok ağır atlatıyor sürekli 3 saat ara ile ateş düşürücüler veriyorum..dün gece acildeydik gece 1
yavruma bişi oldu her yeri kızardı ilaç alerjisi dediler antibiyotiğini değiştirdi acildeki dr. alerji ilacı verdi umarım geçer hala her yeri kıpkırmızı
(( Allah daha beterinden korusun ama cidden şu 3 günde zorlandım..

onun dışında zaman buldukça gündemi takip etmeye çalıştım...provakotörlerin ekmeğine yağ sürüldü, sosyal medyada yalan yanlış bir sürü haber var.Allah sonumuzu hayır etsin...Atamızın yolunda ,Cumhuriyetimizle , sonunda kazanan ülkem olur....inşallah

ben de ilk bebeğimde felaket kitap, kural vs uydum, yiyordu ama maşallah..bu bebeğimde çok katı olmamakla bereber yine uymaya gayret ediyorum ama daha esneğim...ama bu çok yemek seçiyor, çok sık hastalanıyor çok sık aft'ı oluyor o yüzden bir çok gıdaya yüzünü çeviriyor..

kahv: yumurta sarısı+ üzüm pekmezi+tuzsuz peynir karıştırıp bazen böyle bazen ayrı ayrı bazen içine 1 yemek kaşığı hazır tahıllı mamalardan ekleyerek veriyorum..bazen 1 parça ceviz içi de ekliyorum zamanım varsa..ne şekilde kabul ettirebilirsem bebe bisküvisi de ezdiğim oluyor arada...ve ardından devam sütü veriyorum hemen ( sütüm çok az olduğundan günde 2 defa veriyorum)

öğlen uykusundan önce yoğurt veriyorum.uyanınca çorba içine ekmek ufalıyorum
akşam bizimle sofrada ne varsa tattırıyorum eline ekmek verince bayılıyo dakikalarca yiyeceğim diye uğraşıyor...bu arada eline vermeye çok alıştırdım biraz zor oluyor her yer batıyor ama kendi yemeyi öğreniyor

yatmadan da meyve ve pirinç unu muhallebi yada meyve ve hazır devam maması böyle işte

çorba da genelde ev tarhanası veriyorum içine et suyu ekliyorum salça koymuyorum tarhanaya, az z.yağı bi kaşık tereyağıyla yapıyorum sarımsak nane ile tatlandırıyorum...
yoğurt çorbası yapıyorum yumurta beyazı koymadan diğer her şeyi aynı..içine tel şehriye koyabilirsin pirinçten daha kolay yutar...
tavuk suyuna terbiyeli çorba yapıyorum içine tavuğu ince ince didiyorum. 2 günlük yapıyorum pişirince hemen dolaba kaldırıp ayrı bi kapta ısıtıyorum....aklıma gelenler bunlar canım

ek gıdaya ilk aşamada tepki veriyorlar, sakın yemiyor diye düşünme 1 çay kaşığı bile gitse kardır.önemli olan günde 3-4 defa bi şeyler vermen..bi bakmışsın zamanla alışmış.yoğurdu da evde yapıyorum...

anam destan gibi yazmışım..kolay gelsin arkadaşım inş tez zamanda alışır miniğin:)))

valla benimde dünya başıma yıkılırdı, tepkinde üzülmende gayet haklısın...insanlar, eşler, arkadaşlar, herkes ama herkes özenli olmalı birbirine diye düşünüyorum...eşinin sana bu kelimeyi söylemesi seni sevmiyor anlamına gelmez kiiii eminim ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuzdur..ben de eşimi çok severim o da beni ama özensiz davranırsa bana tepkimi koyarım ki bir daha ki sefere çekinip tekrarını yapmasın...10 yıllık evliliğim bana bunu öğretti canım...erkekler biraz bencil oluyorlar

sevginiz muhabbetiniz daim olsun :))

1.00 x 1 Dilim (33gr) Unx Tam Buğday Ekmeği (77 kcal) 77 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 132 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal) 134 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Sade (154 kcal) 154 kcal
10.00 x 1 Adet Erik (8 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (173 kcal) 173 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal) 46 kcal
5.00 x 1 Adet Soğan Halkası (32 kcal) 160 kcal
Alınan Kalori Toplamı1196 kcal

ahanda kesin cezamı kızlar şu patetes kızartmasından ve soğan halkasından tırtıklamasaydım gayet iyi olacaktı...kaçamaksız günüm geçmeyecek mi arkadaş yaaaa(

çok fena gaza geldim arkadaşlar bakın da görün Allah izin verirse pazartesiden itibaren :))))) çok sıkı başlıyorum
yediklerime fazlasıyla dikkat edip jillian bacımla spor yapıcam..yürüyüşten falan daha etkiliymiş...slim pack te yapacağım... yarın ölçülerimi alıp resmimi çekeceğim 1 ay sonra yeni ölçü ve yeni resimle buraya yükleyeceğim...haziran bitimi benim en kısa hedefim, ne verirsem artık ayda 3 kiloyu rahat veriyorum inş 4 vermeye çalışacağım..Allahım nolur bunları yapmama engel bi durum hastalık gezi misafir falan olmasın (amin) :))) hoşçakalın dua edin bebişime ,sevgiler iyi haftasonları

zorisim canım spiral her bünyede değişik yan etkiler yapabilir.kadım doğumcumun söylediği en ağır yan etkisi bile haptan daha azdır demişti..ikisini de denedim ben spiralden memnun kaldım 6 sene kullandım,ufak tefek yan etkiler zamanla kayboldu bende.senelik kontrolünü yaptırdım..ilk takıldığında 3 ay boyunca ayda 1 kontrole gittim....

merhaba kızlar iyi ki varsınız yoksa çoktan salmıştım ben sendeleye sendeleye devam ediyorum sağlıklı yaşamıma hala artıdayım su tuttuğumu düşünüyorum
veee düğünüme bi ay kaldı birbirimize destek olalım lütfennn

Allah şifa versin miniğine ,çok ama çok geçmiş olsun.Bebiş hasta oldu mu tüm denge değişiyo,umarım bir daha böyle durumlar yaşamazsınız.Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin .

Canım örneklerin için çok teşekkürler. Ben ilk bebişimde de çok sorun yaşadım.Şimdi aynı sıkıntılı süreç başladı .Bu kez farklı olur diye umuyordum

canımmm çok geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin yavruna,umarım çabucak iyileşir

Kuzum tabi ki seiyorsunuzdur
Açıklamana bile gerek yok
Oluyor böyle şeyler eşler arasında
Karşındaki de pişman oluyor sonra
Ama içine işledi mi unutmuyor insan işte
Seni anlıyorum canım benimmm

kızlar teşekkür ederim desteğiniz için...

anlattım eşime konuştum...

o da dediğim gibi çok pişman oldu bi anlık bi refleksti...

ben eşime şunu dedim..

bizim karşımızda başka bi adam karısına böyle davransa ne düşünürsün dedim...

bu söylemim ona yetti zaten.....

Üzücü bir durum oldugundan bişey yazmadım.
Sen en guzel konuşmayı yapmışsın. Bravo sana inanıyorum ki tekrarı olmayacak.

çok teşekkür ederim canım amin inşallah,bebekler hasta olunca cidden evi tadı tuzu gidiyor..büyük oğlum tüm gün çok üzgündü..bu arada gündüz yine acildeydik iyice fazlalaştı bebeğimin kızarıklığı hatta kızamık sanıp korktum.ünv hast ne götürdüm.uzman dr buldum o ilaç alerjisi dedi.yarın sabah kendi doktoruma götürmeden bana rahat yüzü yok...bi görseniz yavrum vücudunun her zerresi kıpkırmızı((

teşekkürde ne demek sen de zaten deneyimli bi annesin eminim fazlasıyla da yapıyorsundur her şeyi...belki zamanla geçer düzelir ilk geçiş döneminde çok sık rastlanıyor bu reddetmeler..inşallah ilk bebeğin gibi olmaz hemen alışır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…