- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.681
canımmm çok geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin yavruna,umarım çabucak iyileşir
kızlar teşekkür ederim desteğiniz için...
anlattım eşime konuştum...
o da dediğim gibi çok pişman oldu bi anlık bi refleksti...
ben eşime şunu dedim..
bizim karşımızda başka bi adam karısına böyle davransa ne düşünürsün dedim...
bu söylemim ona yetti zaten.....
Geçmiş olsun canımmmkızlar slmlar kusura bakmayın giremedim iki gündür tadım yok ara ara sıtma tutuyor.
cuma kilo bildirimi yapamdım tartılmıştım ve maalesef +200 fazlayım,yani kilo falan veremdim rahatsız olunca boğazımdan da kısmadım.
ayss canım çok haklısın insanın çok kırılgan olduğu zamanlar oluyor ama bir daha yaşnmaması için dürüstçe eşine sitemini dile getir çünkü kalbin kırıldığında kaşındakini iyi anlamsı ve özür dilemesi gerekir bence o zaman unutursun,ya da eskisi gibi canını sıkmaz.
naçizane tavsiyem kendine iyi bak ve üzülme eminim boş bir anına gelmiştir
Ah canım Alah sabır verinherkese günaydın arkadaşlar
iki gündür gelemiyorum yanınıza...
off ki ne off bebeğim hastaydı bahsetmiştim çok ağır atlatıyor sürekli 3 saat ara ile ateş düşürücüler veriyorum..dün gece acildeydik gece 1
yavruma bişi oldu her yeri kızardı ilaç alerjisi dediler antibiyotiğini değiştirdi acildeki dr. alerji ilacı verdi umarım geçer hala her yeri kıpkırmızı
(( Allah daha beterinden korusun ama cidden şu 3 günde zorlandım..
onun dışında zaman buldukça gündemi takip etmeye çalıştım...provakotörlerin ekmeğine yağ sürüldü, sosyal medyada yalan yanlış bir sürü haber var.Allah sonumuzu hayır etsin...Atamızın yolunda ,Cumhuriyetimizle , sonunda kazanan ülkem olur....inşallah
Verirsin canım1.00 x 1 Dilim (33gr) Unx Tam Buğday Ekmeği (77 kcal) 77 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 132 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal) 40 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 15 kcal
0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal) 134 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Sade (154 kcal) 154 kcal
10.00 x 1 Adet Erik (8 kcal) 80 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (173 kcal) 173 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal) 46 kcal
5.00 x 1 Adet Soğan Halkası (32 kcal) 160 kcal
Alınan Kalori Toplamı1196 kcal
ahanda kesin cezamı kızlar şu patetes kızartmasından ve soğan halkasından tırtıklamasaydım gayet iyi olacaktı...kaçamaksız günüm geçmeyecek mi arkadaş yaaaa(
çok fena gaza geldim arkadaşlar bakın da görün Allah izin verirse pazartesiden itibaren :))))) çok sıkı başlıyorum
yediklerime fazlasıyla dikkat edip jillian bacımla spor yapıcam..yürüyüşten falan daha etkiliymiş...slim pack te yapacağım... yarın ölçülerimi alıp resmimi çekeceğim 1 ay sonra yeni ölçü ve yeni resimle buraya yükleyeceğim...haziran bitimi benim en kısa hedefim, ne verirsem artık ayda 3 kiloyu rahat veriyorum inş 4 vermeye çalışacağım..Allahım nolur bunları yapmama engel bi durum hastalık gezi misafir falan olmasın (amin) :))) hoşçakalın dua edin bebişime ,sevgiler iyi haftasonları
Sağ ol canım hap kullanmicam o zaman yaaaaazorisim canım spiral her bünyede değişik yan etkiler yapabilir.kadım doğumcumun söylediği en ağır yan etkisi bile haptan daha azdır demişti..ikisini de denedim ben spiralden memnun kaldım 6 sene kullandım,ufak tefek yan etkiler zamanla kayboldu bende.senelik kontrolünü yaptırdım..ilk takıldığında 3 ay boyunca ayda 1 kontrole gittim....
Canım inan ki kalan kilon öyle hızlı gider kimerhaba kızlar iyi ki varsınız yoksa çoktan salmıştım ben sendeleye sendeleye devam ediyorum sağlıklı yaşamıma hala artıdayım su tuttuğumu düşünüyorum
veee düğünüme bi ay kaldı birbirimize destek olalım lütfennn
Canım özden mesaj yazmıştıbir bizim minikkelebeğimiz vardı şimdi nerelerde acaba????insan bir selAM VERİR İYİMİSİN ARKADAŞ??
Ah yazık kuzumaaaaaaaçok teşekkür ederim canım amin inşallah,bebekler hasta olunca cidden evi tadı tuzu gidiyor..büyük oğlum tüm gün çok üzgündü..bu arada gündüz yine acildeydik iyice fazlalaştı bebeğimin kızarıklığı hatta kızamık sanıp korktum.ünv hast ne götürdüm.uzman dr buldum o ilaç alerjisi dedi.yarın sabah kendi doktoruma götürmeden bana rahat yüzü yok...bi görseniz yavrum vücudunun her zerresi kıpkırmızı((
teşekkürde ne demek sen de zaten deneyimli bi annesin eminim fazlasıyla da yapıyorsundur her şeyi...belki zamanla geçer düzelir ilk geçiş döneminde çok sık rastlanıyor bu reddetmeler..inşallah ilk bebeğin gibi olmaz hemen alışır canım
çok teşekkür ederim canım amin inşallah,bebekler hasta olunca cidden evi tadı tuzu gidiyor..büyük oğlum tüm gün çok üzgündü..bu arada gündüz yine acildeydik iyice fazlalaştı bebeğimin kızarıklığı hatta kızamık sanıp korktum.ünv hast ne götürdüm.uzman dr buldum o ilaç alerjisi dedi.yarın sabah kendi doktoruma götürmeden bana rahat yüzü yok...bi görseniz yavrum vücudunun her zerresi kıpkırmızı((
teşekkürde ne demek sen de zaten deneyimli bi annesin eminim fazlasıyla da yapıyorsundur her şeyi...belki zamanla geçer düzelir ilk geçiş döneminde çok sık rastlanıyor bu reddetmeler..inşallah ilk bebeğin gibi olmaz hemen alışır canım
iki gündür bilgisayarımız bozuktu kızlar.
size yazamadım.
ben yokken neler olmuş neler
kızlar size bebelerinize geçmiş olsun
eşlerinizle de mutlu günler aşk dolu günler dilerim
Allahım ülkeme selamet ver.
yarın uzun uzun hepiciğinize yazarım eşim bağırıyor
hadi yat artık diye.
öpüldünüzzzzzzz
kızlar slmlar
evmacill canım güzel dileklerine katılıyorum amin.
bugün yalan dünyada zayıflama ayakkabısını konu etmişlerdi:))zerrin giyordu:)
hepinize iyi geceler,valla pek çürük oldum bu seferde gripten geberiyorum sanırım yarın dr.gidecem ve kemiklerim bile ağrıyor
çok geçmiş olsun canım.kızlar slmlar
evmacill canım güzel dileklerine katılıyorum amin.
bugün yalan dünyada zayıflama ayakkabısını konu etmişlerdi:))zerrin giyordu:)
hepinize iyi geceler,valla pek çürük oldum bu seferde gripten geberiyorum sanırım yarın dr.gidecem ve kemiklerim bile ağrıyor
canımmmm çok geçmiş olsunkızlar sağolun güzel temennileriniz için, yazmanız bile beni çok mutlu etti..Allah razı olsun hepinizden...nurlum krem değilde şurup yazdı isim yazmamda sakınca var mı bilemedim o yüzden yazmıyorum.kaşıntı ve huzursuzluk için ,bir de alerji ilacı yazdı..krem sürülecek gibi değil vücudunda boş yer kalmadı saçlarının içi bile kıpkırmızı( şu an uyuyor uyanır uyanmaz yine dr dayız...
size de geçmiş olsun, alerji işi çok zor büyük oğlumdan deneyimliyim..Allah tez zamanda şifa versin yavruna...
güzel bir gün diliyorum hepinize sağlık dolu, huzur dolu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?