Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

inşallah hedefine ulaşırsın nurlum
ben şubat 22den beri devam ediyorum ve çok zor veriyorum
ama suç benim kaçamaklarım oluyor sürekli

bugün yediklerimi yazayım
sbh sirkeli ılık su
2 dilim ıspanaklı börek
okula gelince 3 kurabiye (küçük boy)

ara yok
yeşil çay

öğle
3 biber dolması en küçüklerinden
3 kaşık kadar yoğurt

100 gr kadar kiraz

akşam menüm de belli ama kalorili
pide ayran olacak kandil nedeniyle.

selam canim...

daha once ben 10 kilo kadar verdim bir kac sefer...ama ilk kez bebegim oldugu icin bocaliyorum acikcasi...yani azalan sutum dahada etkilenmesin diye iste..ama bi yandanda kilo vermek istiyorum...ideal kiloma belki coktan duserdim bogazimi tutabiliyorum bazen..ama iste bu durum benim elimi kolumu bagliyor..bakiyorumki sutum azaliyor gibi oluyor yukleniyorum bogaza...gelsin helvalar gitsin cikolatalar...belkide cogu gereksiz yere yenmistir ama psikolojikmen kotu hissediyorum, bu yuzden sut olsun diye yiyorum...
buarada sizlerin bebekleri kac aylik oldu?

buarada kalori sayma yontemi aslinda iyi bir yontem, bi tanidigim sadece gunduz iyi yiyerek aksam az yiyerek kalori sayma yontemiyle sanirim 2-3 ay gibi bir surede 10-15 kg kadar verdi...gozlerime inanamadim dogrusu...

ama ben kalori sayma ozurluyum ya

haa unutmadan karbonatli suyu duydunuz mu ya da burda okudunuz mu?? Emziren annelerde icebiliyorlarmis hatta sutun kalitesini filan arttiriyormus ve kilo verdiriyormus…deneyenleriniz oldu mu?? Ben baslamak istiyorumda cesaret edemedim henuz..

Son düzenleme:

İnşallah canım hep beraber kısa sürede sağlıkla ulaşırız hedeflerimizi.
Kandilin hatırına bugünü görmezden gelelim o zaman tabi fırsat bulur da spor yapabilirsen süper olur biraz dengelersin en azından tabi sen daha iyi bilirsin şekercim.

Boğazını tutabiliyomuşsun ya süper keşke bizlerde en azından bende uzun süre o kadar iradeli olabilsem.Baksana 10 kilo verdim diyosun tebrik ederim canım.Senin şimdiki hedefin kaç?

Benim miniğim yarın 6 aylık olacak hayırlısıyla. Kısmaya çalışıyorum arada kaçamaklarım oluyor tabi.Rezene içiyorum süt için.Sebze yeşillik tüketmeye çalışıyorum.Şekersiz meyvelerden yemeye çalışıyorum.Sütüm son 10 gündür biraz azaldı gibi ama yine de çok şükür fena değil.Aç kalmazsam bol su ve yediklerimle sorun olmaz sanırım, umarım:44:
Bebeğimin tartısı iyi çok şükür ,artık ek gıdaya başladım yavaş yavaş ama inatçı benimki , bişey beğenmiyor
Tamamen gıdalara alışınca biraz daha kontrollü gidicem inşallah.

Karbonatlı su içiyim bari bende.Sürekli hergün mü içmek lazım acaba ?

Arkadaşın hem yiyip hemde o kadar kiloyu nasıl vermiş şaşırdım valla,spora çok mu ağırlık verdi acaba ?:44:

Son düzenleme:

Canim o 10 kilo hamile kalmadan onceydi…gebelikte hepsini hoop geri aldim…hani dikkat etmem gereken birsey yoktu daha kolay olmustu..istedigini yeyip istedigini yemiyordun…birde her gun bir saat yuruyordum. simdi sute etki etmesin diye odumuz kopuyor malum..birde eskisi gibi yurumeye filan vakit yok maalesef.

Benim bebiste 7 aylik…vermem gereken toplamda 10 iloya yakin bir kilom var ama ilk hedefim 55 kg..bu yuzden var bi 6-7 kg kadar…tam kilomu bilmiyorum bu arada…

Alisir canim alisir bebisin zamanla sen denemeye devam et annesi..yakinda oturup birlikte kahvalti yapip aksam yemekleri yiyeceksiniz…bizde hala yemedigi seyler cok..ama az cok yedirmeye calisiyoruz iste…biz ne yiyorsak yedirmeye calisiyorum canim..ilk basladiginda zor oluyor cok zamanla alisacaklar eminim,

o tanidik hic spor yapmadan sadece kalori sayarak zayiflamis canim..sadece kalori sayarak ve yedigi cok kalorili seyleri gunduz tuketmek…

Canim bu topikte yaziyor bak istersen..ben henuz cesaret edemedim ama baslasammi diye dusunuyorum..cok olumlu seyler yazmislar…yani ayda 5-7 kg arasi verdiriyor yaziyor nette…baslasak 1 ay sonra aslinda ilk hedefe ulasmis oluruz uc asagi bes yukari…ama bilemedimki…

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/530016-karbonatli-su-10.html

KIZLARR HAYIRLI KANDİLLER HEPİNİZE ,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLAN DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.

ÜLKE VE GÜNDEM ADINA GÜZEL DİLEKLERİNİZE DE KATILIYORUM VE AMİN DİYORUM.

BİR YANDAN GRİP BİR YANDAN ARTIK SON NOTLARI VERDİM BUGÜN UMARIM SORUNSUZ ATLATIRIZ ŞU DÖNEMİ DE,SÖZLÜLERİ KASTEN SONA BIRAKMIŞTIM AZ ÖNCE ONLAR DA BİTTİ ŞÜKÜR

Benimde vermem gereken 10 , ilk hedef 55
Okuyucam canım inşallah bizde faydasını görürüz.Deneme tahtası oldum zaten herşeyi deniyorum zayıflama uğruna.
Teşekkürler paylaşım için .

Yeterim bi an evvel iyileş inşallah canım tekrar geçmiş olsun.

çok şükür internetimiz açıldı ve size kavuştum kızlar
kandiliniz mübarek olsun

Hoş geldin , o zaman hayırlı olsun netin güzel paylaşımlarda bulunman dieğiyle.

Kızlar menüm,
Kahvaltı 1 kase kornflkes,peynir,4 zeytin,maydanoz.
Ara yeşil elma
Öğle yarım porsiyon makarna
Ara biraz eti bebe bisküvi
Akşam yemek yemedim eşimle dışarı çıktık akşam yemek yemek istemedim ama içecekle beraber atıştırmalık börekler söyledik onları yedik.
Böylelikle günün diyet dışı geçmiş oldu.

nurlum canım çok teşekkür ederim kuzum için söylediklerine...ben de kocaman aminnn diyorum(cümlenin evladıyla)
valla nasıl moda girdiysem her yerde aklımda diyet diyet diyet...dedim ya bırakmama konusunda azimliyim de, birde yemekleri hüpletirken kaçamaksız olabilsem...
resmimi çektim ama zaferle sonuçlanırsa aha aradaki fark diye yüklerim:)))))) pek severim öncesi sonrası resimlere bakmayı inşallah bende onlarda olabilirim.:)

nurlum bu yazdıklarının hepsini yaşıyorum.3-5 gün iyi sonra mutlaka bir şey çıkıyor ve ben deli gibi yemeye başlıyorum.ya sabit kalıyorum yada kilo alıyorum..çok sıkıldım artık bu dur kalklardan...sırf kaçamak yapmayım diye kardeşimle yarıştayım,arkadaş gurubum var onlarla yarısa girdim...azıcık dirayetli olsam 3 ayda 7 kilo değil en az bi 10 kilo verirdim...napcaz böyle yaa eski kıyafetlerimi özledim yeni bir şey almak istemiyorum
haziran sonu benimde hedefim 65 ti ama ben 70 im şu an...kızıyorum kendime (kafama oklavayla vuran smile varya ondan yaptım sayın burda) :)))
neyse bende devam devam devam diyorum yılmadım ilk hedefim haziran sonu 67-67,5 olmak diye değiştiriyorum...

merhaba tontriko hoşgeldin..
kalori sayma yöntemini ben uyguluyorum 2 kilo kaybım var uyguladığımdan beri..ne kadar yediğimi görüp elimi yiyeceklere pervasızca uzatmama engel oluyor..ilk başladığım gün kahvaltıda helva yedim, bi hesaplattım o ne öyle şok oldum..ertesi gün süt olsun diye helva yerine bollll dereotu yedim
sen saymıyorsun bazı siteler var onlara üye oluyorsun onlar senin yerine sayıyor :))) tavsiye ederim
karbonatlı suyu burada arkadaşlarım tükettiler,olmadı bir de onu deneriz ne kaybederiz...kızlarrrr ne kadar suya ne kadar karbonattı hatırlayan???
unutmadan benim bebeğim bu ay sonu yaşına girecek inşş...bebeğinle güzel sağlıklı günler...

şu yukarıdaki 435 kalorilik kahvaltıdan sonra öğlen kornfleks karışık meyveli yedim dolu dolu bı porsiyon
akşam 1,5 porsiyon kabak dolma ve 1 kase yoğurt
gecede kaju atıştırdım yemez olaydım.1 avuç kajuda 233 kalori varmış adelet mi bu ya??? çok sevdiğim şeyler neden çok kalorili.bir daha kaju maju yok onu yiyene kadar çikolata yerim(

toplam:1178 kalori almışım fena değil bravo bana...jillian 1/3 bitti hadi bakalım inşş böle gider..malum dönem öncesi karnım davul gibi... cuma tartıya yansımaz sanırım bu haftaki performansım...

Benimde vermem gereken 10 , ilk hedef 55
Okuyucam canım inşallah bizde faydasını görürüz.Deneme tahtası oldum zaten herşeyi deniyorum zayıflama uğruna.
Teşekkürler paylaşım için .

Canim aslinda veririzde iste bogazimiza hakim olamiyoruz bazen, birde emziriyoruz diye tolere ediyoruz kendimizi…
Benim dikkat etmelerim hep bir kac gunluk oluyor genelde…soyleki mesela hafta ici calisiyorum birseyleri saati saatine yapiyorum, yediklerim ictiklerim miktarlari bellidir genelde..aksam yemekleri degismekle birlikte…ama haftasonu olunca tum dengem gidiyor maalesef. Birazda kendimden kaynaklaniyor maalesef…iste hafta ici yapamiyorum diye kekti borekti yapiyorum bazen…sonuc; haftaici dikkat etmem bosa gidiyor…kilo aliyorum, derken hafta ici tekrar basla ancak haftasonunu toparlayim derken tekrar haftasonuna giriyorsun ayni terane maalesef…aslinda gunde 1 saat yuruyus yapabilsek ne kadar guzel olur…vaktim olsa yapicamda maalesef vaktim yok fazla…sizler hareket ediyormusunuz? Evde birseyler yapsak o da super olur..hani cok vakit almayan ama ise yarayan gunluk hareketler…

bundan sonra daha dikkatli olacagim kismet olursa..cunku bir kac aya kardesimin dugunu var, fit ve citir anne olarak elbiseme girmek istiyorum o gun…hahaha veremezsemde cok problem degil gerci hani diktiricem nasilsa, ama eski kiyafetlerimede girmek istiyorum…her bedenden pantolon sahibi oldum nerdeyse bu sayede…

Bu haftasonuda 1 misafir davet etmeyi dusunuyorum kahvaltiya…gelen bi tane amca oldugu icin cok fazla yanlarinda durmam herhalde esimle amcanin…boylece fazlada yemem herhalde…kahvaltiya ne hazirlayabilirim ona bakiyorum simdi…hani pogacasiz boreksizde olmaz…yapinca yerim…ama kendimi tutucam en fazla 1 parca…

tesekkur ederim, hosbuldum…

masaAllah canim ne kadar surede verdin bu 2 kiloyu? Verdigim linkte paylasimlar var karbonatli suyla ilgili ama kimse uzun vaadede etkisini yazmamis sanki…nette biraz arastirma yaptim biraz karbonatin zarari yokmus vucuda, tabii suyu o sekilde icebiliyorsan ne mutlu tadi acisindan…ben emzirme acisindan zarari olurmu diye bakiyorum herseyden once…ama herkes onada sutun kalitesini filan arttiriyor demis…bakalim bende haftaya p.tesi baslarim herhalde…haftasonu malum duzene giremiyorum bir turlu maalesef…

kimi bir bardaga 2 tatli kasigi diyor kimi 1 litreye filan diyor benimde aklim karisti…sen en iyisi o topike bi goz at istersen…

guzel dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim canim.

Olacaksın canım,eminim sende resim yükleyip buyrun buda ben diyeceksin inşallah hepimiz öncesi sonrası resimlerimize gururla,mutlu mutlu bakacağız.

şimdiden yeni yaşı hayırlı olsun minik kuzunun.Mutlu,huzurlu,sağlıklı,güzel bir ömür geçirsin.Allah hep iyi insanları çıkarsın karşısına.

Bugün başladım karbonatlı suya 1 hafta devam edip , etkisine göre tamam mı devam mı diyicem . 1,25 lt suya yaklaşık 1,5 tatlı kaşığı karbonat karıştırdım.Doğru miktar bu mudur dersen ,bilemiyoum :44:
Tontriko nun verdiği linki okudum ,içmeye karar verdim.Zorisimde yazmıştı süte zararı yok içtim ben diye.
Dediğin gibi bunu da deneyelim, tek kaybımız kilolarımız olsun inşallah.

olsun canım bu hafta yansımasa da haftaya güzel bildirim gelebilir o zaman senden.
bu kalori sayma yöntemine bende mi başlasam acaba :44:
Yarın büyük gün.Tartının sonucunun güzel çıkması için kahvaltıdan sonra yeşil elma , kalorisiz sebze falanla geçiştirmeyi düşünüyorum bugün bakalım dayanabicek miyim.Bu haftayı kötü geçirdim.
Sanki kendimi kandırıyor gibiyim ama tartıda eksi rakam görünce , kalorili şeyler yemeye kıyamıyorum.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
nurlum sağol canım bugün daha iyiyim şükür canım.

bugün adet oldum tatlı beni çağırıyor modundayım:=)şansa bak okula arkadaşım çikolatalı kek getirmiş veee 2,5 dilim yedim.tatlı isteğim şimdilik geçti aslında dondurma falan yesem daha hafif olurdu ama gözüm döndü

yarın tartı günü :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:bakalım

bende başlayacağım nurlum karar verdim karbonatlı suya,biraz araştırayımda..ben hala tarçınlı suyumu da bi iki günde bir yapıp içiyorum.
inşallah hafif beslenmeyi başarabilmişsindir..benim perşembeler kabusum olur da yarın inş tartıda yüzün güler...cidden tavsiye ederim kalori saymayı dedim ya frenliyor
insanı...
hep birlikte koyarız bizde resmimizi inşallah...

güzel dileklerin için bebeğim adına teşekkür ederim nurlum...zaman çok çabuk geçiyor hala sezaryen dikişlerim hassasken benim bıdık yaşına giriyor..bu arada 1 haftadır da yürüyor kuzum

benim durum biraz farklı oldu tontriko, 15 gün kalori takibi yaptım o arada verdim 2 kilo sonra tatile gittim(10 gün) 1,5 kilosu geri geldi( şimdi 10 gündür tatil öncesi kiloya indim...yani 15 günde gitti diyebiliriz..sanırım egzersizi sen sordun ben jillian'a başladım..çok etkili biraz zorlayan ama eğlenceli yarım saatlik bi egzersiz ciddi incelme vaadediyor...
bir bardağa 2 tatlı kaşığı karbonatsa ben hayatta içemem, umarım 1 lt yedir....

bu gün sabah pek bi akıllı uslu kahvaltı yaptım
1dilim t.b ekmeği
bolca peynir, domates, salatalık, nar ekşisi sosu
ara yok
öğlen mangal vardı salata çeşitleri 3 köfte,2 parça tavuk ızgara ama yanında beyaz ekmekte yedim.1 bardakta asitli içecek((
sonra tatlııııııııııı

akşam yok

her perşembe kaderim bu benim...şu saat oldu açık hava çarptı sanırım yatıyorum hala,jillianım kaldı, yarın 2 günlüğü sabah akşam şeklinde bölmeyi planlıyorum.o da olmazsa 1 gün geriden gideceğim.çok yorgunum herkese iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…