Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

nurlum göğsün nasıl oldu?
dün biraz hafifledi ağrı demişsin bugün
tamamen geçmiştir umarım
süt çeker derler
bişeyi canın çok isterse ye bence az da olsa

Saol canım iyi şimdi , ağrım kalmadı ,hafif şişlik var sadece.
Geçer yakında sanırım.
Öyle yapayım bari zaten yemek icin bahane arıyorum
saol canım
Karbonnatli suyun zayıflamaya etkisi katkısı yok yani

gecen haftadan beri hastayım diyet güme gitti sağlık olsun napalım

bide bu olaylar dolayısıyla endişeliyim umarım düzelir biran önce ben cocugumu böyle bir ortamda yetiştirmek istemiyorum onun geleceği içinde endişeliyim off ne zor anne olmak eskiden sadece kendimi eşimi ailemi düşünürken şimdi en önde o geliyor

Yemek yemedim ama bazı kaçamaklarım oldu.

Canım ülkem güzel günler uyansın inşallah.

Hepinize huzurlu uykular.

Çok geçmiş olsun Lamekan , bi hastalık havası bulaştı topiğe gitmek bilmedi bir türlü.

geçmiş olsun canım

Allah ülkemize milletimize hükümetimize sağduyu, anlayış, hoşgörü versin.
bu ülke vatandaşları birbirine düşmesin.
ülkemiz bu kaosun içinden çıksın tez zamanda.

insan çocuğunun yetişeceği ortamın daha sıkıntılı olduğunu düşününce üzülüyor.

kızlar ben artık diyete devam edemiyorum
ne olacak bu işin sonu bilmem
daha sabahtan 460 kalori almışım
2 lokma bişey yedim ama en kalorililerinden olmuş.

sabah tartıda 57.7 gördüm yine.
cuma günü de tartıda bu rakamı görmezsem o tartıyı vuracağım

evet canım yaaa benim sitede de 3,6 kg vermiş olmam gerekiyor :))) keşkeeee
2 kilo gitti ancak takip yaptığım zamandan bu yana
ama ne yediğimi bilip kendime çeki düzen vermek için iyi bi yöntem..

geçmiş olsun Allah şifa versin canım...:
Ben de çok endişeliyım Allah sonumuzu hayır etsin..insan anne olunca her şeyden önce evlatları geliyormuş,anne olunca anladım...

kızlar günaydın, başımdaki sıkıntıları biliyorsunuz o yüzden yoktum..çok şükür bebeğimin iyileşmesi başladı tahliller araştırmalar derken helak olduk ama çok şükür kızarıklıklar siliniyor artık
bu arada herkesin kandili mübarek olsun..çoluğumuzla çocuğumuzla sevdiklerimizle nice huzurlu kandiller inşşş

gelelim diyete
2 gündür jillian yapıyorum...her yerim pert ne kadar çalışmayan kasım varmış..güya yürüyüş müdavimi biri olarak kendimi çok spor yapan birisi sanırdım :)))

onun dışında diyete (ev dışında simit tost kaçamağı olsa bile) devam..2 gündür hastanelerde olunca mecburiyetten oldu bu simit tost falan... ne azimliymişim şu diyeti bırakmama konusunda (zaten bi bunda gösteriyorum azmimi)
dün fotomu çektim ölçülerimi aldım inşallah 27 gün sonra tekrar çekeceğim...
böyle işte kızlar lütfen bol bol dua edelim bu güzel günde ülkemize,çabucak atlatırız inşallah bu zor günleri...
sevgiler kucak dolusu hem de...

MİRAC
peygamberimizin miraca yükseldiği gün bu gün.
peygamberimiz namaz müminin miracıdır diyor
bize de Allaha yaklaşmanın yollarını gösteriyor

Bu gece bizim de miracımız olur inşallah.
kandilimiz mübarek olsun

en çok ülkemiz için evlatlarımız için dua edelim.

kıyamam canım ya kalori hesabı böle bir şey sinir oluyosun,ne yiyeceğini şaşırıyor insan...ben de 435 kalori almışım offf yaa yumurta peynir zeytin salatalık domates 2 dilim t b ekm ve 1 kaşık bal yedim ve sonuç bu...
gerçi sabah öğünü zengin olmalıymış di mi ama??? umarım gün içinde az yeriz..
emvacil bırakıyor musun yoksa?? canım ya gitmeeeee bırakmaaaaa herkes gidiyor, bi kaç kişi kaldık düzenli gelen..
az kaldı zafere ulaşmana ne güzel 57 li rakamları görmüşsün..pes etme ki devamı gelsin arkadaşım..naçizane fikrim budur ama yine de bırakırsan sen bilirsin,belki geçen ki gibi molaya ihtiyacın vardır...

Kızlar Miraç kanndiliniz mübarek olsun
Ülkemiz için de dua edicem bugün
Araya karışıp gençleri yanlış yönlendirmekisteyen
Provakatörler oluyor Allah gençlerimizi milletimizi çocuklarımızı korusun
Hiçbir parti umurumda değil tazecik çocukların kandırılmasından korkuyorum sadece
Biber gazıyla göznü kaybeden yaralanan ve ölen oldu
Her şey polise yüklenmeye çalışılıyor
Her şeyde olduğu gibi onların arasında da iyi kötü var
İr çırpıda silmek olmaz kiiiiii

Son düzenleme:
mydeniz ben buranın müdavimi oldum bırakamam
merak etme
sorun şu kı diyete uyamadığım için üzülüyorum

zorisim ne güzel yazmışsın
bu ülke evlatlarını birbirine kırdırıyor provakatörler
gençlerimiz de galeyana geliyor

polis de biziz genç de millet de

ne olur bu tuzağa düşmeyelim.

Amin canım sürekli dilimizde bu dualar.

Emvacilim diyete devam edemiyorum demek bunu düşünmek yok.Böyle düşündükçe motivasyonumuz olumsuz etkileniyo.
Bazen öyle bazen böyle yola devam edelim canım.Belki daha uzun sürecek ama kilolarımızla , tartıyla mücadeleye devam.Ne olur bırakmayalım kendimizi. Umutsuzluğa kapılınca aynaya bakıyorum ve görüntümü istemiyorsam yılmak yok diyorum.Acı çekmeden gitmiyor bizim kilolar napalım,şanslı metabolizması olanlardan değiliz.
Ama devam

Çok sevindim bir daha sıkıntı hastalık yaşamasın kuzun inşallah.
Maşallah canım , sıkıntılı süreçte bile devam ediyosun tebrik ederim seni.Karşılığını tartıda alırsın umarım.
Resmini merakla bekliyorum

ay kizlarrr ben hala 60 lardayim

bi gorsem 57-56 lari..hayal gibi yaaa

Ben 62 ile başladım şimdi 59-58 gidip geliyorum.Bakalım cuma tartı gününde kaç çıkıcam.
Sende göreceksin azimle devam edersen daha düşük rakamlarda göreceksin.Bu topikte buna emsal arkadaşlar var.
Azim ve inancımızı yitirmeden boğazımızı kısarak ilerlemeye çalışıyoruz.İnşallah sende istediğin kilolara bi önce inersin , bizler de tabi.

Herkese hayırlı kandiler,

Dilerim duaların kabul olduğu bu kandil gününde ülkemizdeki kara bulutlar bir an önce dağılır.
Allah ülkemizi her türlü felaketten korusun.

canım desteğin için teşekkür ederim
adet dönemim dedim belki daha hızlı kılo veririm dedim
ama dişimi sıkıp yemeklerden uzak kalamadım ki

şimdi de motivasyonum düşüyor

nurlum seninle başlangıç kılomuz aynıymış sen ne zaman başladın kılo vermeye

şu anki kılolarımız da çok yakın sanırım
ben geçen hafta 58.1dim
bu hafta 57.7 ve daha aşağısını görmeyi umut ediyorum bakalım
olur inşallah

Canım ben nisan da başladım , maşallah vermişsin çok güzel vermeye devam ediyosun

Emvacilim kilo zor .Emzirince katı yapamıyoruz.Benim sorunum 3-5 gün çok güzel gidiyorum sonra bir kaçamak yaptım mı sürekli devamı geliyor,frenlemekte zorlanıyorum kendimi.Tekrar eski motivasyonumu yakalayana kadar kilo almış oluyorum yine sil baştan.

Neyse devam devam devam diyorum başka bişey demiyorum.

İlk hedefim haziran sonu 55 idi ama olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…