- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.741
bende başlayacağım nurlum karar verdim karbonatlı suya,biraz araştırayımda..ben hala tarçınlı suyumu da bi iki günde bir yapıp içiyorum.
inşallah hafif beslenmeyi başarabilmişsindir..benim perşembeler kabusum olur dayarın inş tartıda yüzün güler...cidden tavsiye ederim kalori saymayı dedim ya frenliyor
insanı...
hep birlikte koyarız bizde resmimizi inşallah...
güzel dileklerin için bebeğim adına teşekkür ederim nurlum...zaman çok çabuk geçiyor hala sezaryen dikişlerim hassasken benim bıdık yaşına giriyor..bu arada 1 haftadır da yürüyor kuzum
Amanın ayaklandı mı minik kuzu
Nasıl pıtı pıtı yürüyodur şimdi tam seyirlik , hayırlı olsun canım yakında tutabilene aşk olsun,koşturup duracak seni peşinden
Karbonatlı suyu 2,5 lt içtim şu saate kadar.Tadı enfesama etki etsinde varsın 1 ay boyunca içmeye razıyım.
İlk gün bişey farketmedim.
Ben gayet güzel gidiyordum ama şu saatte sen kalk ton balıklı marul salatası yap 2 tane de kandil simidi ye .Çok pişmanım :26:
Yarın , geçen haftaki kilomda çıksam razıyım.
bende başlayacağım nurlum karar verdim karbonatlı suya,biraz araştırayımda..ben hala tarçınlı suyumu da bi iki günde bir yapıp içiyorum.
inşallah hafif beslenmeyi başarabilmişsindir..benim perşembeler kabusum olur dayarın inş tartıda yüzün güler...cidden tavsiye ederim kalori saymayı dedim ya frenliyor
insanı...
güzel dileklerin için bebeğim adına teşekkür ederim nurlum...zaman çok çabuk geçiyor hala sezaryen dikişlerim hassasken benim bıdık yaşına giriyor..bu arada 1 haftadır da yürüyor kuzum
evet canım çok şükür ayaklandı,düşe kalka yol alıyor şu an...darısı senin bebeğine inşallah hayrlısıyla
oh iyi karbonatlı suyun tadının güzel olmasına çok sevindim..
boşver canım ya her perşembe kaderimiz bu kaçamaklar.ertesi gün tartılacağız ya sürekli aklımız yemekte..umarım artıya yansımaz...
kilo bildirimim
başlangıç: 77 kg
geçen hafta :70,2 kg
bu hafta : 69,6 kg
fark: 600 gr
çok şükür bu sabah adet olmama ragmen eksilerdeyim...çok olmasa da 600 gr fena değil..umarım bu haftayı iyi değerlendirip adet dönemim sayesinde bol kilo kaybedebilirim..altılı rakamlar seni seviyorum...
herkese hafif ve kalorisiz günler..kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar sevgilerrrrr:)))
Kilo bildirimim
Başlangıç 62
Geçen hafta 58,5
Bu hafta 58,7
Fark +200 gr :26:
Hedef 50
Bol eksili bildirimler paylaşın kızlar inşallah.
Ben artık bu hafta telafi etmeye çalışırım
günaydın kızlar yoğun bir şekilde ev topluyorum inşallah haftaya taşınıcaz evimize
dün vücut analizi yaptırdım yağ olarak 10 kg fazla yağ göründü şok oldum, ama kas ve kemik yapım az çıktı oda yeni doğum yapmamdan kaynaklı olduğunu söylediler
geçen hafta: 60,3
bu hafta: 60
fark: 300 gr
bunada şükür
Ayyyyyy maşallahhhhh yürümüşşşş kuzun çok tatldırrrbende başlayacağım nurlum karar verdim karbonatlı suya,biraz araştırayımda..ben hala tarçınlı suyumu da bi iki günde bir yapıp içiyorum.
insanı...
Canım kolay gelsinnnnngünaydın kızlar yoğun bir şekilde ev topluyorum inşallah haftaya taşınıcaz evimize
dün vücut analizi yaptırdım yağ olarak 10 kg fazla yağ göründü şok oldum, ama kas ve kemik yapım az çıktı oda yeni doğum yapmamdan kaynaklı olduğunu söylediler
geçen hafta: 60,3
bu hafta: 60
fark: 300 gr
bunada şükür
Çok geçmiş olsun canımmmmkılo veren arkadaşları tebrik ederim
tek tek alıntı yapıp yazamayacağım arkadaşlar
mydeniz bebeğinin yaşı hayırlı olsun, ömrü güzel olsun inşallah
dün öğrenci ve velilerle pikniğe gittim
şu an çok hastayım bütün kemiklerim kırılıyor sanki
dökülüyorum.
bademciklerim balon oldu
konuşamıyorum
dün çocuklar dereye girdi hasta olursunuz dikkat edin derken ne hale düştüm.
kilo bildirimi:
geçen hafata:56.200
bugün:55.500
fark:700 gr
çok hastayım onun etkisi sanırım ama şükürler olsun ,kilo vermiş olmama çok sevindim.
antibiyotik alerjim olduğundan daha zor atlatıyorum gribi
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Tontrikoooooooooo
Hoşgeldin canımmmmmm
Çok tatlı bir kızçesin belli ki
Kızlarrrrr ben de yedim de yedim
Bu hafta kesin kilo alım dedim
Çünkü spor da yapmadımm
Kitap okudum kızımla ilgiendim
Evde bunaldım veeeee yedimmmmmm
Ama şükür kilo almamışım
Kilo bildirimi
Geçen hafta galiba 53.6 ydı
Bu hafta 53.3
Fark 300
Hedef 51
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?