Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Amanın ayaklandı mı minik kuzu
Nasıl pıtı pıtı yürüyodur şimdi tam seyirlik , hayırlı olsun canım yakında tutabilene aşk olsun,koşturup duracak seni peşinden

Karbonatlı suyu 2,5 lt içtim şu saate kadar.Tadı enfes ama etki etsinde varsın 1 ay boyunca içmeye razıyım.
İlk gün bişey farketmedim.

Ben gayet güzel gidiyordum ama şu saatte sen kalk ton balıklı marul salatası yap 2 tane de kandil simidi ye .Çok pişmanım :26:
Yarın , geçen haftaki kilomda çıksam razıyım.

evet canım çok şükür ayaklandı,düşe kalka yol alıyor şu an...darısı senin bebeğine inşallah hayrlısıyla
oh iyi karbonatlı suyun tadının güzel olmasına çok sevindim..
boşver canım ya her perşembe kaderimiz bu kaçamaklar.ertesi gün tartılacağız ya sürekli aklımız yemekte..umarım artıya yansımaz...

Amin canım inşallah

çok güzel tadı çok işe yarasında içilmeyecek gibi değil.

Kilo bildirimim

Başlangıç 62
Geçen hafta 58,5
Bu hafta 58,7
Fark +200 gr :26:
Hedef 50

Bol eksili bildirimler paylaşın kızlar inşallah.
Ben artık bu hafta telafi etmeye çalışırım

kilo bildirimim

başlangıç: 77 kg
geçen hafta :70,2 kg
bu hafta : 69,6 kg

fark: 600 gr
çok şükür bu sabah adet olmama ragmen eksilerdeyim...çok olmasa da 600 gr fena değil..umarım bu haftayı iyi değerlendirip adet dönemim sayesinde bol kilo kaybedebilirim..altılı rakamlar seni seviyorum...

herkese hafif ve kalorisiz günler..kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar sevgilerrrrr:)))

Tebriklerrr

Bence çok iyi vermişsin canım .

tabii ki telafi edersin canım ,benim minik gibi düşe kalka gidiyoruz bizde
ben de bi hafta versem bi hafta + da oluyorum.
hiiiiiiç kafana takma, en azından kilo fazlan az, gider zamanla daha bebeğin çok küçük...

günaydın kızlar yoğun bir şekilde ev topluyorum inşallah haftaya taşınıcaz evimize
dün vücut analizi yaptırdım yağ olarak 10 kg fazla yağ göründü şok oldum, ama kas ve kemik yapım az çıktı oda yeni doğum yapmamdan kaynaklı olduğunu söylediler
geçen hafta: 60,3
bu hafta: 60
fark: 300 gr

bunada şükür

kolay gelsin canım,toplanmak taşınmak yerleşmek çok zor,bi de bebekle Allah yardımcın olsun..
10 kg yağ okuyunca gözlerim pörtledi yerinden o zaman bende 20 kilo çıkar
bu analizleri fazla uç buluyorum bi arkadaşım gayet zayıf ve fit onda bile yağ fazlası var..Anlamadım ben
elbette yeni doğum yapmanın etkisi fazlasıyla vardır da bu kadar mı yaniiii, adeletsizlik yaa.. jillian'ı öneririm canım, arkadaş ol bana beraber yapalım dedim ki taşınma telaşın geldi aklıma neyse telaşını bitirince düşünebilirsin...sevgiler...

kılo veren arkadaşları tebrik ederim
tek tek alıntı yapıp yazamayacağım arkadaşlar
mydeniz bebeğinin yaşı hayırlı olsun, ömrü güzel olsun inşallah

dün öğrenci ve velilerle pikniğe gittim
şu an çok hastayım bütün kemiklerim kırılıyor sanki
dökülüyorum.
bademciklerim balon oldu
konuşamıyorum
dün çocuklar dereye girdi hasta olursunuz dikkat edin derken ne hale düştüm.

kılo bildirimi
başlangıç: 62.6
geçen hafta 58.1
bu hafta 57.7
fark 400gr
hedef: ben de bilmiyorum zayıflayarak devam edeyim hayata
52 olana kadar

çok hastayım:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
sıcakta hastalık hiç çekilmiyor

amannn ya Rabbim herkes tartilmiss masaAllah kizlar kilo verenlere..vermeyenlerde uzulmesinler, nurlum bacim haftaya verirsin insaAllah...

bak benden sana bir tavsiye kacamak yapacaksan tartilacagin gunden once olmasinki tekrar eritmek icin 1-2 gunun olsun kendimi guzel kandiriyorum dimi

kizlar belkide buraya yazmak ise yarayacak ve kendimizi frenleyecegiz...biraz hareket etmek istiyorum yaa aksamlari hic olmazsa evde..ama halim kalmiyorrr deliriciimmmmm

bu aksam firsat bulursam yatmadan once yapicam ama spor evde hic olmadi acarim muzigi zumba yaparim daraldikcada, aci yok Rocky derim kendime

hayirlisi Allahtan kizlar durmak yok, yola devam

bugun sabahki kilom: 60,3
hedef: 55

Rabbim guzel bol sutlu saglikli ve zayif bir hafta versin bize insaAllah... haftasonuna giriyoruz bu gunden sonra gerci korkuyorum kendimi tutamamaktan :18:

buarada kizlar ne var persembe gunleri? siz neden persembe gunu ozellikle kacamak yapiyorsunuz???

Nurlum buarada ne kadar suya ne kadar karbonat attin sen?

Son düzenleme:
hastalıkla gecirdiğim bir haftanın sonucu

gecen hafta:64.9

bu hafta:64.4
giden:500 gr

aslında hedefim bu dönemde 62 olabilmekti ama olmadı kaçamaklarım sayesinde ama napalım sağlık olsun

tüm kilo veren arkadaşları tebrik ederim

kilo bildirimi:

geçen hafata:56.200

bugün:55.500

fark:700 gr

çok hastayım onun etkisi sanırım ama şükürler olsun ,kilo vermiş olmama çok sevindim.

antibiyotik alerjim olduğundan daha zor atlatıyorum gribi

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim

chiglet canım kolay gelsin,yeni evinde güle güle otur

mydenizzz kuzucuğuna maaşallah diyorum,anammm çok tatlıdır şimdi o az bir koklayıver ense kökünden(ben o kokuya can gibi kokuyor derim:)

zorisimbuldum seni görmek güzel

Ayyyyyy maşallahhhhh yürümüşşşş kuzun çok tatldırrr
Ni ce güzel yıllara canımmmm
Canım kolay gelsinnnnn
Nerde yaptırdın ölçümü canımmm
Çok geçmiş olsun canımmmm

Canım hemencecik iyileşşşş geçmiş olsunnn
Tebrik ederim 700 gitmiş

Tontrikoooooooooo
Hoşgeldin canımmmmmm
Çok tatlı bir kızçesin belli ki

Kızlarrrrr ben de yedim de yedim
Bu hafta kesin kilo alım dedim
Çünkü spor da yapmadımm
Kitap okudum kızımla ilgiendim
Evde bunaldım veeeee yedimmmmmm
Ama şükür kilo almamışım

Kilo bildirimi
Geçen hafta galiba 53.6 ydı
Bu hafta 53.3
Fark 300
Hedef 51

Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm

sagolasin canim

sen kilo alsanda bir kac yuz gramdan sonra birsey olmaz, baksana filinta gibi olmussun bile

buarada kizin kac aylik canim, Allah bagislasin

Son düzenleme:
Selamlaaar sekercikkler....
ben yokum malumunuz...
bizeyeter tatlım tatlım gecen sormuşsun beni
netimiz yoktu... Sözleşmemiz bitmiş ...
bizde ttnete kızmıştık
bu yüzden yoktum

herkese hayırlı cumalaaarr

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…