Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

selaaamlAr güzel anneler
Ve anne adayları
Ne olmus bize böyle
Ben yazliktayim kızlar
Giremiyorum o yüzden
2 günlüğüne geldim
Tekrar döneceğim
Kilomu hiç sormayın
2 geri bi ileri...
Bi turlu toplanamiyorum
Toparlak toparlak geZiyorum bu yazda

merhaba kızlar ben menü paylaşmaya geldim, okuyan olur elbet :))

dün: peynir zeytin yumurta domates salataık ve çavdar ekmeği

ara : yok

öğlen : yarım simit,1 galeta

akşam : çorba bezelye yemeği salata cacık 2 yemek kaşığı makarna,

ara: ev yapımı kek

yakında diyetisyene başlamayı düşünüyorum.böyle iki ileri bir geriden çok sıkıldım..paket programlar varmış araştırdım...
hem hızlı hem doğru gitmek istiyorum..umarım işe yarar..herkese kolaylıklar diliyorum..

ha unutmadan sabah esti ve şu ayranlı çorba detoksuna başladım...sabah tahıl gevreği yedim..sonra iki saatte bir meşhur çorbadan içiyorum..yarın tartı günü olduğu sonradan geldi aklıma..detoks sonuçlanmadan tartılmak doğru olur mu bilemedim..öyle işte..herkese sevgilerrrr

minikkelebek hoşgeldin canım..ohhh misssss ,iyi tatiller

günaydın kızlarr(hoş birkaç kişi hariç uğrayan yok ama)

kilo bildirimi:
başalangıç:66
geçen hafta:56.500
bu hafta:55.600
fark:900
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ederiml

merhaba kizlar,

gercekten ben geldim diye mi gittiniz hepiniz yaaa hadi geri gelin yaz geliyor hepimiz kilo verelim...

buarada saka maka kizlar bi kac gundur bogazima hicc bakamadim, iyi yonleride var tabii bunun cok sukur... bugunde sirf bildirim yapmak icin girdim buraya canlar, biraz evde yogunluk var...

kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenlerde uzulmesinler insaAllah haftaya daha iyi bir hafta olsun.

Kilo bildirimi:

baslangic 60,3
gecen hafta 59,5
bu hafta 58.8
Fark -700

günaydın kızlarr(hoş birkaç kişi hariç uğrayan yok ama)

kilo bildirimi:
başalangıç:66
geçen hafta:56.500
bu hafta:55.600
fark:900
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ederiml
Tebrikler canım
Atmışsın fazlalığı bu hafta,harikası

Başlangıç 62
Geçen hafta 58,5
Bu hafta 58
Hedef. 50

Herkese bol eksili , bol enerjile güzel günler.

buda benim berbat bildirimim

gecen hafta:64.5
bu hafta:64.8
gelen :+300 gr

kızlar diyete ara veriyorum cok sıkıldımm

Hoşgeldin canımmm
Dyetisyenle başarılar canımmm
buda benim berbat bildirimim

gecen hafta:64.5
bu hafta:64.8
gelen :+300 gr

kızlar diyete ara veriyorum cok sıkıldımm
Sen bilirsin caımmm

Bugün cuma olduğunu unutmuşum
Yoğun ir gündü hep işim vardı
Kilo bildirimi
Geçen haftayı hatırlamıyorum
Bugün aceleyle çıktım tartılmadım vala
Hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar

dün kilo bildirimi bilerek yapmadım detokstan dolayı

başlangıç: 77
geçen hafta : 69,8
bu hafta: 69,1
fark :700 gr

detoks anca bu kadar işe yaradı .(((

bence artık vücudumda atacak toksinim kalmadı,,yağlarım kaldı kendimi kandırmamalıyım :))))))))

kilo veren herkesi tebrik ederim,biraz uğrayın yaaa motivasyon lazım bu arkadaşınıza...sevgiler kocamanından

Tebrik ederim canım.

Bu arada bende dusunuyorum aslında diyetisyen ama bir turlu toprlanıp gidmiyorum.

heyyy kimse yokmu???

slmlarr kızlar,evmacilll iyimisin canım?aysss nerelerdesin tatlım???lamekân senin kararın tabi ama arada bir uğra lütfen

osibulebbb tamamen kayboldun ,bir ses vereydin iyiydi

nurlum canım bir önceki aldığım bir kilonun bir kısmını verebilmişim şükür ama 29 haziran oğluşumun doğum gününde hedef kiloma inecektim güya bir ileri bir geri yuvarlanıp gidiyorum

yezi,maydeniz,zorisimbuldum daha sık uğrayın kızçeler

daha tatile giremedim ben malum seminerler var bekleyeceğim sonra kısmetse tatil planı yaparım,bebekle ve oruçta biraz zor olacak ama kısmet

selam hanımlar, sizin topiğede tatil gelmiş, pek kimse yok,

minikkelebk, canım seni daha sık buralarda görmek dileğiyle,

zorisimbuldm, maşallah canım hedefine ulaşmışsın, darısı bizlere canım

lamekan, canım diyete ara ver ama çok verme lütfen , sonra toparlaması zor olabilir.. sevgiler ...

bizeyeter canım gayet iyi kilon, çok dert etme bence, bende kızımın doğum gününe kadar 60 olmak istiyorum ama bu gidişle zor :)) iyi akşamlar...

osibuleb, hakikaten bi bakıp çıkıyorsun, arada yaz bişeyler özletme kendini, şampiyondan bahset mesela... öpüldün canım...

Canım olsun ya verdin ya ona bak devamını verirsin zaten şurda ne kaldı ki .Ah ben 55 olsam bir ayda kalan 5 kiloyu da veririm valla .Hatta bu gazlar fazladan 2 kilo daha veririm.
(Tabi tabi veririm hemencecik.Sallamak bedava nasılsa efor gerektirmiyor )

Canım hedefe , hedeflediğin tarihte ulaşamasan da toplamda bayaa yol katetmişsin.
Kalanını da kısa sürede verirsin eminim .

misafirlerimi bekliyorum ,eşim bebişi parka götürdü biraz topikte takılayım dedim şimdilik hoşçakalın

Kolay gelsin canım maşallah sürekli gelen giden var. Bol keyifli muhabbetler.

Tebrikle canım , sonuca bak sen gerisini boşver.Haftayı eksiyle kapatmışsın .
Toksinler gitti sıra yağlarda inşallah çabucak terketsinler seni , bizi , hepimizi.

oyyy ağzından bal damlıyor nurlum,ne güzel temenniler bunlar..innnşallah tez zamanda bizde hedefimize ulaşırız.

çok şükür eksiyle kapattım,seni de tebrik ederim sende 500 gr la kapatmışsın...büyük başarı kilo fazlan çok olmayınca daha iyisi can sağlığı tatlım :))

Tebrik ederim canım.

Bu arada bende dusunuyorum aslında diyetisyen ama bir turlu toprlanıp gidmiyorum.

düşünüyorsan çabucak git canım,ha bu gün ha yarın derken insan bıkıyor heves falan kalmıyor..bende öyle oldu malesef..son çare diyetisyen toparlarsa diye gideceğim..eşimi ikna edersem senin kilonda ne var böyle güzelsin diyip duruyor..bi arkadaşım vardı sanırım minikkelebekti..hah onun eşi gibi sürekli ye diye baskı yapıyor.hep sevdiğim şeyleri getiriyor..zayıfken de hep söylenirdi çok zayıfsın diye...anlatamıyorum özgüvenim sıfır vereceğim diye..şu 7-8 kiloyu kendi zorumla ve çevrenin sabotajlarıyla verdim..cidden zor çevrende destek olmaması(

geleyim menüme:
sabah: 2 galeta az peynir,domates salatalık 1 dilimde ekmek

öğle :sahanda yumurta,malesef ekmek,peynir zeytin

ara: tahıl gevreği

akşam düğündeydik çorba,et pirinç pilavı

ara dondurma doyana kadar...böyle abartmaları tartı günleri yapıyorum genelde yoksa çok gözüm kalıyor

eeeee kızlar gelelim size,siz neler yediniz????

Saol canım inşallah hep beraber inceliriz
Haftayı eksili kapatmak güzel canım 300 , 500 gr farketmez tartı eksi çıksında
Böyle böyle zayıflıyıcaz inşallah.

ben bugün hafta sonu kontenjanından faydalandım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…