Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

selam herkese.kizlar bende kilo aldim 66 kiloyum boyum 1.6416 kilo vermem lazimama korkuyorum sutum kesilir diye.desteye ihtiyacim var:2::2::2:
buarada kizim 5 aylik
Hoşgeldin canm
Bebişin hayırlı olsun
Yediklerini biraz azaltır,spor yapıp, buraya takılırsan
Cok kısa sürede harika kilo verirsin

Canimmm fena kelimesi hafif kalir
..abisi cok hareketliydi ikinci rahat olur dediler kandirdilarrrr beni:)) kolunu bile kirmisti dusun artik.bu gun parmaklar cekmeceye sikisti kafasini Vestiyer'e carpti her gun boyle vukuatları oluyor
..cokk yoruluyorum pesine dolasmaktan

Ama inanilmaz tatli canim yaa iyi ki varlar..rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
Disler ne durumda sizin ben 4 gundur hic uyumuyorum ikinci azi disini çıkarıyor. Jel falan sürüyorum ama pekfaydasi olmuyor
Hedefin belli canim marta kalmaz senin kilolar çıtır çıtır dolasirsin tatilde

kızımı bende okula götürüyorum canım. kızım 2,5 yaşında. bu hafta ana sınıfına götürüyorum çocuklarla oynuyor orda. inşallah okullar açılıncaya kadar iyi bakıcılar bulabiliriz...

Pirinç lapasindan zayiflayani gördüm ama:)
tatlim sen emziriyosun ama tatlı niyetine bile olsa :)
Yine de elbet sen bilirsin :)

Canim bu dedigimi ilk kez yapicam.sayet sutumun kalitesi azalacaksa yapmam tabiiki bu konuda once bebeğim. ..daha once emziren bebekleri büyük yakinlarim boyle diyetler yaptilar da o yuzden düşünmüştüm
.dur ben bunu bi arastirayim kadin dogumcumla görüşeyim.
.aklima kurt düşürdün kizzzzz:)))

Ayy Allah yardımcın olsun canım benim
Cok gecmis olsun
O jellerin cok faydası olmuyor
Kendi dış etine cok az sürersen anlarsın :) hemen etkisi geçiyor uyusmanin
Bizim dişlerimiz nerdeyse tamam
Hatta cok üzülüyorum ön büyüklerin yanındaki dişlerin garib bi sekilde mineleri zedelenmiş

Benimki vukuattan ziyade beni hic rahat bırakmıyor ...
Mesela iş yapayım kitap. Okuyayım, kendinden başka biseyle ilgilenmemi istemiyor.
O zaman sürekli ağlıyor sagolsun

kızımı bende okula götürüyorum canım. kızım 2,5 yaşında. bu hafta ana sınıfına götürüyorum çocuklarla oynuyor orda. inşallah okullar açılıncaya kadar iyi bakıcılar bulabiliriz...
Canım bende tam sana bakıcıyı soracaktım
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
allah yardımcınız olsun

Sen istersen görüş bi doktorunla canım :)
kuzenim midesinden rahatsizlandiginda doktoru emzirirken pirinç lapasini önermişti
midesi icin yemişti ama birkaç haftada cok zayıflamıştı o yüzden soyledim

Ne demek canim hep destek tam destek..sanal bile olsa ben cok önemsiyorum sohbetlerimizi
Hadi bakalim boll şans diliyorum:)

Cok sagol canim gecti gitti cok şükür

Oyy kuzum ne aceleci davranmis dislerde zor olmustur patir patir..
Üzülme nasilsa süt dişi bunlar asillari saglam ve inci gibi olur inşallah

Canim bu dönem'e özgü bi durum sanirsam ne oyuncak ne televizyon ilgilerini cok fazla çekmiyor o yuzden pacalarimiza yapisiyorlar benimkide ayni:))

Sen istersen görüş bi doktorunla canım :)
kuzenim midesinden rahatsizlandiginda doktoru emzirirken pirinç lapasini önermişti
midesi icin yemişti ama birkaç haftada cok zayıflamıştı o yüzden soyledim

Hadi yaaa ee o zaman napiyoruz?
-Pirinç lapasi diyetiiiiii:)))

6 ay dolsun rahatlarım dedim
Emeklesin rahatlarsin dediler
Bi yürüse dedim
Aaah ah
Biliyorum 2.5 yasına gelene kadar az sabır :)
Allah hepimize güç kuvvet
Bebislerimize sağlık sıhhat versin

selam herkese.kizlar bende kilo aldim 66 kiloyum boyum 1.6416 kilo vermem lazimama korkuyorum sutum kesilir diye.desteye ihtiyacim var:2::2::2:
buarada kizim 5 aylik

slm cnm hoşgeldin kuzun daha cok küçükmüş bence emzirmeye devam et bu sırada bol sıvı tüket kendiliğinden gider kilocuklarınn

ayy aynı benn bende cok çabuk sıkılıyorum ya hemen gitsin istiyorum kilolarr

benim kızım çok az emdi zar zor 7 aylık olana kadar emzirebildim maaleseff.
minikkelebekk benim kızımda aynı iki dakika yerinde durmuyo son bikaç gündür iyice huysuz gece uykudayken bile ağlıyo ara ara.sanırım dişlerinden dolayı kızım 1 yasındayken ilk dişi cıktı şimdi 2şer 2şer çıkıyolar haliyle zorlanıyo

Canim ya o gece aglamasi bizde de var.gozunu acamiyor ama nasıl agliyoryavrum..
Saatlerce ayagimda salliyorum dalamiyor uykuya 4 gündür de tavan yapti bu durum(
Pekmezini eksik etmeyin kizlar yavrularinizin dr soylemisti diş cikarirken faydasi oluyormus

Canım nasıl bi ağlama ... Katıla katıla mı gözünü açmadan ağlıyor

Bilmiyorum sizlerin ki belki öyle değildir ama
Bi önerim var..,
Benim oğlum geceleri bazı öyle aglardi ki....
Katıla katıla hic bişeyi gözü gormezdi,duymazdi...
Sakinlestirene kadar aklımı giderdi...
Sonunda okuttuk ve biZ kendimizde bol bol okuduk..bi dua yazdılar ...üzerinde taşıdım ...
Ne Zaman onu üzerinden çıkarsak
O gece aglardi... Sonra gecti elh
Kızımda hic olmazdı geçenlerde o da öyle ağladı ...ayetel kursi okuduk bol bol... Elh bi daha olmadı
Bi de huysuzluktan, huzursuzluktan ağlamaları var o ayr tabi

Canım nasıl bi ağlama ... Katıla katıla mı gözünü açmadan ağlıyor

canım gözü kapalı evet ama katıla katıla değil, huzursuz kesik kesik , senin dediğin tarzda olduğunda bende sürekli ayetel kürsi ve nas felak okuyorum arada oluyor sıpalar çok sevimliler nazara geliyorlar..kolu kırılınca cevşen taşımaya başladım ben üzerinde oğluşun, büyükte hani bana diyor

Canım beğen yazısı kaybolmuş
Ama alıntı ile cevaplanın yanındaki aryıya bi kere basınca beğen çıkıyor
Canım bu diyetlerden ziyade kısa süreli bir şey yap biraz verince moralin düzelir
Sağlıklı beslenmeye deam edersin sen de
Bilyorum çok pis bi dönem
İnsan bazen bıkıyor kendini tutmaktan
Ama emn ol ödülü çok güzel
Kendii çooooook hafif hissediyorsun güven geliyor
buarada kizim 5 aylik
Canım eğer diyet yapmazsan sütün azalmaz merak etme
Az az her şeyden yiyiyp spor yapmalısın
Zaten tatlı abur cbur süt yapmıyor
Verirsin merak etme canım

Canımmmm inşallah tatilde çıppçıtır olursunnnnn
Kızını seveyimmmmmm bennnn
Benim kızım enne diyegeziyor ortalarda
Çok tatlandılar harbiden
Ben iraz rahatladımmm
Ama gece kalkmaları ve dişler devam ediyor

Hoşgeldin canm
Bebişin hayırlı olsun
Yediklerini biraz azaltır,spor yapıp, buraya takılırsan
Cok kısa sürede harika kilo verirsin

Kızlar hepiniz sağolun ya.ama ben çok kötü yiyorumya
Kısaca hilayemı yazayım.doğumdan önce 50 kiloydum.o kadar çıkarıyordumki.2ay çıkmadan hastanede yattım.ve doğumda 60 kiloydum.kızım doğdu ben 54 kilo kaldım.amaaaa ben çok yemeye başladım durmuyorum.yediklerim çoğunlukla p a sta, cips, dondurma gibi şeyler.ve halada yiyorum.ve artık kafayıda yiycemher şeyi yemeği çok özlemişim.olan bana oldu.4 kilo fazlam varken 16 kilo oldu.bide pantolonlarımda olmuyor.kendime ceza olaraq büyük beden bir şey almlyorum

hayırlı olsun cnm...
o köyün adını duydum ama tam olarak bilmiyorum nerde olduğunu...

cumhuriyet caddesinde bilge kız yurdu var bi oraya bakabilirler...

bir de muş öğretmenleri diye face de bi grup var orda ev arkadaşı arayanlar oluyor ordan da bakabilir...

kilolara gelince kendine hiç dert etme... vereceğiz inşallah yalnız spora başla... ne olursa olsun sporsuz olmyr...

yarın buraya yazacağım kaç kilo olduğumu...

biz de bakıcı ayarlamıştık tatilden önce bayan şimdi tatilde bugün yarın gelir onun da çocukları var okula gidecekler...

bizim bakıcı 3 blok ötede..

apartmana da yeni tayinciler gelmiş
ablayla tanıştık çok şeker bi bayan bakmak da istedi ama bi kere diğerine söz verdik sözden geçmek olmaz...

sütten de kestim ...
yemek yemiyor diye iyi de oldu yemeğe başladı şükür...

ama bugün çok mızmızdı deli etti beni...
sürekli paçamda..
şimdi bile ben masada oturuyorum yanımda mızıklıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…