- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.081
Selamlar herkese
Bu gun sabah: 1 dlm çavdar ekm. Peynir zeytin domates salatalık
Ara elma
Öğle: kornfleks
Ara armut ligt süt
Aksam: 3 küçük baget. kozlenmis domates sogan biber ve 3-4 ince dilim patates yagsiz
3 lt su 2 fincan yeşil çay, 1 saat tempolu yürüyüş toplam 915 kalori. ...
Lamekaaaan kizlaaaar nerdesiniz sabah bildirim var hazir misiniz??
hayırlı olsun cnm...
o köyün adını duydum ama tam olarak bilmiyorum nerde olduğunu...
cumhuriyet caddesinde bilge kız yurdu var bi oraya bakabilirler...
bir de muş öğretmenleri diye face de bi grup var orda ev arkadaşı arayanlar oluyor ordan da bakabilir...
kilolara gelince kendine hiç dert etme... vereceğiz inşallah yalnız spora başla... ne olursa olsun sporsuz olmyr...
yarın buraya yazacağım kaç kilo olduğumu...
biz de bakıcı ayarlamıştık tatilden önce bayan şimdi tatilde bugün yarın gelir onun da çocukları var okula gidecekler...
bizim bakıcı 3 blok ötede..
apartmana da yeni tayinciler gelmiş
ablayla tanıştık çok şeker bi bayan bakmak da istedi ama bi kere diğerine söz verdik sözden geçmek olmaz...
sütten de kestim ...
yemek yemiyor diye iyi de oldu yemeğe başladı şükür...
ama bugün çok mızmızdı deli etti beni...
sürekli paçamda..
şimdi bile ben masada oturuyorum yanımda mızıklıyor....
bugün kız öğrenci yurduna bakmışlar çok beğenmişler ama köye servisi ayarlayamadıkları için kesinleştirememişler. yarın belli olabilirmiş servis ya da pazartesi gününe de kalabilir.köyde kalmak için uygun değilmiş.servis olursa rahatlayacağız ev ya da yurt ayarlarlayacaklar.
bakıcıyı ayarlamış olduğuna sevindim.sizde bakıcılar bolmuş bizde oraya mı gelsek . yarın başka bir bayanla daha görüşeceğiz bakalım.iyi biridir de inş. olur.
yarın kilomu paylaşırım bende rakibem..
menümü büyük bi mutlulukla yazıyorum...
ılık limonlu su
sabah: 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim peynir, yumurtanın beyazı(sarısını kızım yiyor)
çay, 1 dilim kepekli ekmek
ara: yeşil çay
öğle: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara: 1 avuç beyaz leblebi,1 tane grissini, 1 yeşil elma...
akşam: 2 servis kaşığı patlıcan yemeği, cacık, 1 dilim ekmek
3 lt su içtim, 35 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım...
maşallah bana tütütütü....
Ikinci bildirimde benden
9 eylul 68.5
13 eylul 67.4
Fark: 1.1 kg
4 gunde bu sonuc Süper bi başlangıç kabul ediyorum bunu. haftaya en az 66 yi görmeyi hedefliyorumm...ayyyyy cok mutlu oldum. .kacamaksiz bu is ne cabuk oluyormus
Lamekancim hic yapamadin bu hafta normaldir az gitmesi...
sana yetismem icin bekledin dimi sevgili rakibem:))
Evet kizlar merhaba hepinize...
Haftaici pel gelemiyorum maalesef, isler yogun genelde...
Neler yaptiniz ettiniz, kilo verdiniz mi bakalim? Bu hafta ben cok dikkat edebildim cok sukur...nihayet 54 leri gorebildim..umarim cok fazla takili kalmam bu kiloda...
Herneyse umarim sizlerde kilo vermissinizdir...
Buarada esim kurabiye almis sabah sabah ondan getirdim,c ok israr etti cunku...bugunluk boyle bir kacamagim olacak kismetse...
Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 55,3
Bu haftaki kilom 54,7
Fark: -600
Hedef: 50
Ikinci bildirimde benden
9 eylul 68.5
13 eylul 67.4
Fark: 1.1 kg
4 gunde bu sonuc Süper bi başlangıç kabul ediyorum bunu. haftaya en az 66 yi görmeyi hedefliyorumm...ayyyyy cok mutlu oldum. .kacamaksiz bu is ne cabuk oluyormus
Lamekancim hic yapamadin bu hafta normaldir az gitmesi...
sana yetismem icin bekledin dimi sevgili rakibem:))
tbrikler cnm
oo sen 4 günde bu süper kiloyu verdiysen bihaftada nekadar verirsin bilemiyorum fena tırstım senden:18::18::18::18::18:
evet ptesiye kadar 67 olursun bekliyorum seni
kızlar hepinizi tebrik ediyorum az ya da çok vermişsiniz önemli olan da bu değil mi?....
gelelim bnm kilo bildirimime...
başlangıç 2 eylül 59.7 idi
geçen hafta: 57.8
bu hafta: 56.5
giden: 1.300 gr
hedef 51 kurban bayramına kadar...
woww supersin bacim, basarilarinin devamini diliyorum...spor yapmistin ama sen dimi? iste benim eksik tarafim..ah bi yapabilsem daha iyi olacak benim icin ama maalesef is yok bende bu konuda
Lamekan senide tebrik ederim canim, harika gidiyorsunuz kizlarr
Teşekkür ederim canım benim her gun 1 saat yada 40 dk sular icinde kalacak tempoda yürüdüm... birde 100 -200 mekik bol bol hareket sonuc bu..haftaya vücut buna alisir daha az gidebilir ama sporsuz olmuyor ya ilk dogumda 18 kiloyu yürüyüş ve dikkat ederek cabucak vermiştim.evde yapilan sporlar var pilates ,Leslie, jillian gibi tavsiyr ederim
Bu arada seni ve herkesi tebrik ediyorum
Bol hareketli az kalorili gunler hepimize. ..hafta sonuna dikkat kizlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?