Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Selamlar herkese
Bu gun sabah: 1 dlm çavdar ekm. Peynir zeytin domates salatalık
Ara elma
Öğle: kornfleks
Ara armut ligt süt
Aksam: 3 küçük baget. kozlenmis domates sogan biber ve 3-4 ince dilim patates yagsiz
3 lt su 2 fincan yeşil çay, 1 saat tempolu yürüyüş toplam 915 kalori. ...

Lamekaaaan kizlaaaar nerdesiniz sabah bildirim var hazir misiniz??

burdayım ama yarından umudum yok ptesi tam gaz başlıcam ama

bugün kız öğrenci yurduna bakmışlar çok beğenmişler ama köye servisi ayarlayamadıkları için kesinleştirememişler. yarın belli olabilirmiş servis ya da pazartesi gününe de kalabilir.köyde kalmak için uygun değilmiş.servis olursa rahatlayacağız ev ya da yurt ayarlarlayacaklar.

bakıcıyı ayarlamış olduğuna sevindim.sizde bakıcılar bolmuş bizde oraya mı gelsek . yarın başka bir bayanla daha görüşeceğiz bakalım.iyi biridir de inş. olur.

yarın kilomu paylaşırım bende rakibem..

köye servis mutlaka vardır araştırsın kardeşin yakın köylerin öğretmenleri aynı servisle gidebiliyorlar bazen...
pazartesi belli olur umarım...
kız yurdunda kalırsa iyi olur genelde köy okullarının servisleri o caddeden geçer..

yurdun kapısından biner servise üşümemiş olur Muş'un soğuğunda...

bakıcıyı gitmeden ayarladığım iyi oldu..
yoksa butun yaz kara kara düşünürdüm..rahattım anlayacağın...

inşallah hayırlı bi bakıcı olur da anlaşırsın cnm...

menümü büyük bi mutlulukla yazıyorum...

ılık limonlu su

sabah: 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim peynir, yumurtanın beyazı(sarısını kızım yiyor)
çay, 1 dilim kepekli ekmek

ara: yeşil çay

öğle: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek

ara: 1 avuç beyaz leblebi,1 tane grissini, 1 yeşil elma...

akşam: 2 servis kaşığı patlıcan yemeği, cacık, 1 dilim ekmek

3 lt su içtim, 35 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım...

maşallah bana tütütütü....

maşallah maşallah süpersin.

hadi ilk bildirim benden

09 eylül:67.3
13 eylül:67.0
giden:300 gr

eh fena bir başlangıç sayılmaz cok dikkkat edemedim stresliyim de buna da şükür

Ikinci bildirimde benden

9 eylul 68.5
13 eylul 67.4
Fark: 1.1 kg

4 gunde bu sonuc Süper bi başlangıç kabul ediyorum bunu. haftaya en az 66 yi görmeyi hedefliyorumm...ayyyyy cok mutlu oldum. .kacamaksiz bu is ne cabuk oluyormus

Lamekancim hic yapamadin bu hafta normaldir az gitmesi...
sana yetismem icin bekledin dimi sevgili rakibem:))

Evet kizlar merhaba hepinize...

Haftaici pel gelemiyorum maalesef, isler yogun genelde...

Neler yaptiniz ettiniz, kilo verdiniz mi bakalim? Bu hafta ben cok dikkat edebildim cok sukur...nihayet 54 leri gorebildim..umarim cok fazla takili kalmam bu kiloda...
Herneyse umarim sizlerde kilo vermissinizdir...

Buarada esim kurabiye almis sabah sabah ondan getirdim,c ok israr etti cunku...bugunluk boyle bir kacamagim olacak kismetse...

Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 55,3
Bu haftaki kilom 54,7
Fark: -600
Hedef: 50

oo sen 4 günde bu süper kiloyu verdiysen bihaftada nekadar verirsin bilemiyorum fena tırstım senden:18::18::18::18::18:

evet ptesiye kadar 67 olursun bekliyorum seni

tbrikler cnm

woww supersin bacim, basarilarinin devamini diliyorum...spor yapmistin ama sen dimi? iste benim eksik tarafim..ah bi yapabilsem daha iyi olacak benim icin ama maalesef is yok bende bu konuda

Lamekan senide tebrik ederim canim, harika gidiyorsunuz kizlarr

oo sen 4 günde bu süper kiloyu verdiysen bihaftada nekadar verirsin bilemiyorum fena tırstım senden:18::18::18::18::18:

evet ptesiye kadar 67 olursun bekliyorum seni

Canim ilk hafta kolay gider ya ondan oldu bence ...
surekli yürüyüş mekik yeşil cay ve 1000 kalori alti beslenmeyle sonuc bu oldu... önce her şeyi yiyordum.vucudun ilk tepkisi bu bence

Tirsma rakibem sadece fazla kararliyim kacamak yapmamakta yoksa bi numara yok bende..oncede dedim ya bu sefer olmali son cirpinislarim

kızlar hepinizi tebrik ediyorum az ya da çok vermişsiniz önemli olan da bu değil mi?....

gelelim bnm kilo bildirimime...

başlangıç 2 eylül 59.7 idi
geçen hafta: 57.8
bu hafta: 56.5

giden: 1.300 gr

hedef 51 kurban bayramına kadar...

cnm tebrikler süper vermişsin

Teşekkür ederim canım benim her gun 1 saat yada 40 dk sular icinde kalacak tempoda yürüdüm... birde 100 -200 mekik bol bol hareket sonuc bu..haftaya vücut buna alisir daha az gidebilir ama sporsuz olmuyor ya ilk dogumda 18 kiloyu yürüyüş ve dikkat ederek cabucak vermiştim.evde yapilan sporlar var pilates ,Leslie, jillian gibi tavsiyr ederim
Bu arada seni ve herkesi tebrik ediyorum
Bol hareketli az kalorili gunler hepimize. ..hafta sonuna dikkat kizlar:))

Canim ben ilk baslarda her sabah o leslie 10 mile yapmaya baslamistim, ama ise baslayinca yalan oldu hepsi maalesef…simdilik sadece bogazima dikkat ediyorum her zaman beceremesemde…mekik cekmeye gecen hafta karar verdim, ozellikle gobegim gitsin diye..cunku ne kadar kilo verirsem vereyim gobegim var ..disardan gorenler pek anlamasada ben anliyorum o da bana yetiyor zaten…hangi zamanlarda mekik ceksem bilmiyorum…her gun olmasada haftada 3 defa yapsam bile raziyim ama ya aksam uyuyakaliyorum ya da baska birsey…vaktim yok..vaktim olsada vucudum yorgun oluyor yigilip kaliyorum koltuga ya da bebekle birlikte…

Bakalim gelecek ay bu zamana umarim 2-3 kilo daha gider ve ben tatile oyle giderim…cunku tatilde kilo alimi kacinilmaz olacak..ben genede dikkat etmeye calisacagim ama genede..bakalim hayirlisi olsun…

Buarada evet haftasonu gelince ben abartiyorum herseyi normalde yemedigim seyleri bile yiyorum..biseyler oluyor bana…Allahim umarim bu haftasonu nefsime bolca hakim cikarim…yoksa toparlamasi cok zor oluyor bir sonraki haftaya…hepimize hayirli cumalar olsun…

Kızlarrrrrrrrr
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmmmmmm
Kutluyorummmmmm
Aynen devam canlarımmmmm
İsteip boğazı tuttuk mu neler oluyor neler
İncecik bi topik olicez inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…