- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.101
Kurallar :)merhaba arkadaşlar,benim de 6.5 aylık bi kızım var...ilk 6 ay sadece anne sütü verdim,o yüzden diyet yapmadım,ama emzirme döneminde baya aldım..
artık ek besine geçtik ve ben de kilolarımı vermek istiyorum..burda sizin yazdıklarınızı görünce ben de burayı takip ederek daha rahat veririm diye düşünüyorum..o yüzden biriniz bana burdaki kuralları yazabilir mikilo bildirimini ne zaman yapıyoruz??
Canım lamekan yapmıştıkizlar iyi aksamlar birsey soracagim 5 gunluk diyeti uygulayan var mi aramizda.
kac kg verdi acaba 5 gunde 5 kg imkansiz geldi. hem de sagliksiz gibi. dayanabilirse yapcam.
merhaba arkadaşlar,benim de 6.5 aylık bi kızım var...ilk 6 ay sadece anne sütü verdim,o yüzden diyet yapmadım,ama emzirme döneminde baya aldım..
artık ek besine geçtik ve ben de kilolarımı vermek istiyorum..burda sizin yazdıklarınızı görünce ben de burayı takip ederek daha rahat veririm diye düşünüyorum..o yüzden biriniz bana burdaki kuralları yazabilir mikilo bildirimini ne zaman yapıyoruz??
canım 2 kg verdi..kilo fazlası çok olanda daha da çok gidiyor..senin azsa hiç niyetlenme derim..emziriyor musun? ben emziriyorum yapacaktım ama vazgeçtim zararı olursa diye
Ah sormaaaa 2 yasında emiyor halen. Bırakmayada hic niyeti yok nasıl bıraktırcam bilmiyorum. Kilo vermekten baska birde meme bıraktırma isim var :) Kg oldukca fazla 93 lerde acil vermem lazım ama bir baslayıo bir bırakıyorum. 5 gunluk diyette yumurta olan gun ben idusunduruyor. 2 yas oldugu icin bende sorun olmaz. Heerseyden yiyor
.
günaydın arkadaşlar
rakibeciğim buralardayım ama moral olarak toparlayamıyorum kendimi.kızımın bakıcısı dün başlayacaktı bekle bekle ortada yok sonra tlf actı işe başlamıcakmıs acayip sinir oldumdünden beri kimse kabul etmiyor bakıcılığı..
burası köy+4 saatliğine bakacaklar ama kimse yok ortada .napıcam hiç bilmiyorum o yüzden diyet falan hak getire
yeni gelen arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz kusura bakmayın cok fazla zamanım yok tek tek alıntı yapamıyorum
tüh canım ya çok üzüldüm bakıcı adayınında yaptığı hiç olmamış.ne sorumsuz insanlar var yaa boş ver bu karakterde birisinin
bebeğine bakmaması bence isabet olmuş..ne kadar düzgün işini icraa edebilirdi ki!!!
Allah kolaylık versin umarım çabucak kurtulursun bu sıkıntılı durumundan
diyeti ve buraları nasıl düşüneceksin bu halde, ne zaman işlerini yoluna koyarsan o zaman gel ben hep buralardayım
bebeğini çok öpüyorum
günaydın arkadaşlar
rakibeciğim buralardayım ama moral olarak toparlayamıyorum kendimi.kızımın bakıcısı dün başlayacaktı bekle bekle ortada yok sonra tlf actı işe başlamıcakmıs acayip sinir oldumdünden beri kimse kabul etmiyor bakıcılığı..
burası köy+4 saatliğine bakacaklar ama kimse yok ortada .napıcam hiç bilmiyorum o yüzden diyet falan hak getire
yeni gelen arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz kusura bakmayın cok fazla zamanım yok tek tek alıntı yapamıyorum
çok sinir bozucu bir şey ya...iki hafta önce bir bakıcıyla konuştuk tamam bakarım demişti ama ben 21 yaşında ve hiç çocuğu olmayınca tereddütte kalmıştım. eşimle konuşup haber veririm demiştim . bir kaç gün sonra gelip bakması için arayınca eşim çalışmama izin vermiyor dedi gelmedi.artık bulamayacağımı düşünmeye başlamıştım öyle olmadı çok şükür cuma günü başka bir bakıcıyla anlaştık. bu da pazartesi eşim izin vermedi der gelmez diye korkmuştum ama çok şükür 3 gündür geliyor. kızımda çok sevdi. şimdilik memnunuz allah utandırmaz inşallah.
sende hayırlı bir bakıcı bulmuşsundur inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?