Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

toplam 1070 kaloriyle kapattım günü kızlar

yürüyüş yok bu gün konservelerle uğraştım çok yoruldum..mekik var sadece...
3 lt su ve 1 yeşil çay

sabah :domates salatalık peynir yumurta zeytin
ara :elma
öğlen: 1,5 kase kornfleks
ara :yok
akşam: 1 pors patlıcan yemeği yoğurt dünden kalan 1 közlenmiş soğan, 2 biber ,1-2 patates dilimi
ara: şeftali

herkese iyi geceler

kızlar benden hiç beklenilmeyecek 2 kaçamak yaptım..

dün 1 top irmik helvası yedim.....ama üstüne kendime ceza olarak 45 dk yürüyüş yaptım..

bugün de kızımın bakıcısına gittik eşyalarını bırakmak için orda da küçük bir dilim baklava yedim.....

offff bende sabah beyaz ekmekten karışık tost yedim..kendime inanamıyorum bu kadar motiveyken nasıl yaptım ben bunuuuu
nerdeyse sabah uyudum bebeğim sağolsun, bi uyandım ki kahvaltı hazır ve ben nasıl açım..başka bir şey hazırlamaya ne moralim ne halim vardı yedimmmm tüm gün hafif şeyler yedim..akşamada sebze yoğurt yiyeceğim

sizlerin nasıl gidiyor hafta sonu??? rakibem sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin??:13:

merhaba arkadaşlar,benim de 6.5 aylık bi kızım var...ilk 6 ay sadece anne sütü verdim,o yüzden diyet yapmadım,ama emzirme döneminde baya aldım..
artık ek besine geçtik ve ben de kilolarımı vermek istiyorum..burda sizin yazdıklarınızı görünce ben de burayı takip ederek daha rahat veririm diye düşünüyorum..o yüzden biriniz bana burdaki kuralları yazabilir mikilo bildirimini ne zaman yapıyoruz??

Kurallar :)
kaptaaaaaan Nerdesin :)
Hosgeldin canım
cuma gunü bildirim gunümüz
hergun yediklerini akşamları yazarsın ...
birde işe buradaki eski menüleri inceleyerek başlayabilirsin :)
birde seni tanısak
kizlar iyi aksamlar birsey soracagim 5 gunluk diyeti uygulayan var mi aramizda.
Canım lamekan yapmıştı

kac kg verdi acaba 5 gunde 5 kg imkansiz geldi. hem de sagliksiz gibi. dayanabilirse yapcam.

canım 2 kg verdi..kilo fazlası çok olanda daha da çok gidiyor..senin azsa hiç niyetlenme derim..emziriyor musun? ben emziriyorum yapacaktım ama vazgeçtim zararı olursa diye

hoşgeldiiiiinn bol azimli kaçamaksız hafif günler..sular seller gibi kurtul inşş fazlalıklarından

bebegin daha küçükmüş kaçamaksız sağlıklı beslenerek vermeni öneririm ama yinede sen bilirsin

canım 2 kg verdi..kilo fazlası çok olanda daha da çok gidiyor..senin azsa hiç niyetlenme derim..emziriyor musun? ben emziriyorum yapacaktım ama vazgeçtim zararı olursa diye

Ah sormaaaa 2 yasında emiyor halen. Bırakmayada hic niyeti yok nasıl bıraktırcam bilmiyorum. Kilo vermekten baska birde meme bıraktırma isim var :) Kg oldukca fazla 93 lerde acil vermem lazım ama bir baslayıo bir bırakıyorum. 5 gunluk diyette yumurta olan gun ben idusunduruyor. 2 yas oldugu icin bende sorun olmaz. Heerseyden yiyor cunku.

.

Bendee geldiimmmmmmm
6aylik bebegm warr, erkek ewlatcgmmm...
87 idiiimm 2hftaada nerdeyseee suan 84ummmm...
Bol suuu iciyrnmm, ekmek seker yoook. Kepek ekmegi 3dilimi gcmiyooorrrr.
Suan da yesil cay iciyrmmm kararliiymmm dha daaa vericeem.
Hoş bekarkende zayif biri degildmm..
Boyum 1.76. .... karnim yok daaa mideeeem var yagli (( pöfffff
Emzirirkeen zayiflamk ne kdr dogru onu da blmiyrmm...
Bnii de aranzaa kabul edin şeekerlerr
Herkese iyi gecelerrr.

Canım sen bilirsin ,guzel sonuc alirsin en ez 3 kilo fala gider... diyet yontemleri bölümünde topigi var incele.istersen böyle böyle kurtulacagiz inşallah .veren nasil veriyor. Bu gun bi arkadasimi gördüm tam 20 kilo vermis nasil güzel olmuş.3-5 derken bi bakmisi INCECIGIZ
Benide et gunu dusundurmustu
Baslarsan haber verirmisin sonucu filan
Meme birakma konusunu deneme yanilma yoluyla bulabilirsin.her yöntem her bebege uymuyor ama zamani gelmiş kolayliklar dilerim

günaydın arkadaşlar

rakibeciğim buralardayım ama moral olarak toparlayamıyorum kendimi.kızımın bakıcısı dün başlayacaktı bekle bekle ortada yok sonra tlf actı işe başlamıcakmıs acayip sinir oldum dünden beri kimse kabul etmiyor bakıcılığı..

burası köy+4 saatliğine bakacaklar ama kimse yok ortada .napıcam hiç bilmiyorum o yüzden diyet falan hak getire

yeni gelen arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz kusura bakmayın cok fazla zamanım yok tek tek alıntı yapamıyorum

tüh canım ya çok üzüldüm bakıcı adayınında yaptığı hiç olmamış.ne sorumsuz insanlar var yaa boş ver bu karakterde birisinin

bebeğine bakmaması bence isabet olmuş..ne kadar düzgün işini icraa edebilirdi ki!!!

Allah kolaylık versin umarım çabucak kurtulursun bu sıkıntılı durumundan

diyeti ve buraları nasıl düşüneceksin bu halde, ne zaman işlerini yoluna koyarsan o zaman gel ben hep buralardayım

bebeğini çok öpüyorum

tskler cnm bizde seni öpüyoruz

çok sinir bozucu bir şey ya...iki hafta önce bir bakıcıyla konuştuk tamam bakarım demişti ama ben 21 yaşında ve hiç çocuğu olmayınca tereddütte kalmıştım. eşimle konuşup haber veririm demiştim . bir kaç gün sonra gelip bakması için arayınca eşim çalışmama izin vermiyor dedi gelmedi.artık bulamayacağımı düşünmeye başlamıştım öyle olmadı çok şükür cuma günü başka bir bakıcıyla anlaştık. bu da pazartesi eşim izin vermedi der gelmez diye korkmuştum ama çok şükür 3 gündür geliyor. kızımda çok sevdi. şimdilik memnunuz allah utandırmaz inşallah.

sende hayırlı bir bakıcı bulmuşsundur inşallah....

yok cnm henüz bulamadık annem idare edicek ama bakalım

hu hu kızlar bu gün bildirim yok mu nerelerdesiniz

ben bildirimimi yapıp gideyim bari

geçen hafta :67,4

bu hafta:66,4

fark: 1 kg

bir hafta boyu hafta içi yürüyüş 2 gündürde pilatesle destekledim ve ciddi diyet yaptım..daha fazlası olabilir miydı bilemiyorum tartıya çıkınca 1,5 kilo görmeyi çok istedim ama sağlıklısı da bu...spor diyet te olsa belirli bi kilodan fazla vermek sağlıksız ama işteee bir an evvel gitse diye heyecanlanıyorum

neyse kilo veren herkesi kutluyorum şimdiden , veremeyenler de üzülmesin haftaya inşallahhhh

lamekancım özel durumundan dolayı yarış marış yok inşallah çözünce sıkıntını başlarız

sevgiler

Çok yogunum kızlar...
Hiç yazamıyorum...

Geçen hafta:56.5

Bu hafta:55.8

Giden:700 gr

Merhaba kizlar,

Geldik bir haftanin daha sonuna…canim neler cekiyor neler bilseniz…cig kofteler mi dersiniz, borekler mi dersiniz, pastalar mi dersiniz haftasonu soyle guzel bir sofra kurayim diyorum…hepsinden ama hepsinden yemek istiyorum..sonrada sil bastan hafta ici aldigin kiloyu geri vermeye calis

Tatile 2 haftamiz var bizim..herhalde 50 yi goremeyecegim ): ama artik ne verirsek kardir o zamana kadar…

Kilo bildirimi…

Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 54,7
Bu haftaki kilom 54,1
Fark: -600
Hedef: 50

Kilo verenleri tebrik ederim...hataya insaAllah bende veririm 1-1,5 arasi ama arada kacamak yaptigim gunler oluyor sanirim yuzden boyleyim...sporda yok vucut ne desin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…