- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.121
Hoşgeldin canımmmmmerhaba arkadaşlar,benim de 6.5 aylık bi kızım var...ilk 6 ay sadece anne sütü verdim,o yüzden diyet yapmadım,ama emzirme döneminde baya aldım..
artık ek besine geçtik ve ben de kilolarımı vermek istiyorum..burda sizin yazdıklarınızı görünce ben de burayı takip ederek daha rahat veririm diye düşünüyorum..o yüzden biriniz bana burdaki kuralları yazabilir mikilo bildirimini ne zaman yapıyoruz??
Hoşgeldin. CanımmmmBendee geldiimmmmmmm
6aylik bebegm warr, erkek ewlatcgmmm...
87 idiiimm 2hftaada nerdeyseee suan 84ummmm...
Bol suuu iciyrnmm, ekmek seker yoook. Kepek ekmegi 3dilimi gcmiyooorrrr.
Suan da yesil cay iciyrmmm kararliiymmm dha daaa vericeem.
Hoş bekarkende zayif biri degildmm..
Boyum 1.76. .... karnim yok daaa mideeeem var yagli(( pöfffff
Emzirirkeen zayiflamk ne kdr dogru onu da blmiyrmm...
Bnii de aranzaa kabul edin şeekerlerr
Herkese iyi gecelerrr.
günaydın arkadaşlar
rakibeciğim buralardayım ama moral olarak toparlayamıyorum kendimi.kızımın bakıcısı dün başlayacaktı bekle bekle ortada yok sonra tlf actı işe başlamıcakmıs acayip sinir oldumdünden beri kimse kabul etmiyor bakıcılığı..
burası köy+4 saatliğine bakacaklar ama kimse yok ortada .napıcam hiç bilmiyorum o yüzden diyet falan hak getire
yeni gelen arkadaşlarım sizde hoşgeldiniz kusura bakmayın cok fazla zamanım yok tek tek alıntı yapamıyorum
Citir arkadasım nasılsın ... Alıştın mı tekrar çalısmaya
Zaten kuzundan dolayı sordum ... Yavrum benimAlıştım canımmmm
İleriki ünlerde kurs ve egzersiz de olacak
Yoğunluk artacak
Kızımı düşüüorum canım
Yoksa ben çalışıp yorulmaa alıştım
Ama çocukla zormuş
Koş gelip n emziiyorum
Sen neler yapıyorsun bebeeeeeeeem
Zaten kuzundan dolayı sordum ... Yavrum benim
allah ikinizinde yardımcısı olsun...
ne olsun bana bi azim geldi ... Kaçırmadan zayıflamaya çalışıyorum
Kuzucugunu ve seni öpüyorum
Daha sık uğra ama ...arada haber et
Gecen cuma 72.3
Bu hafta. 70.1 canım
maşallah cnm ya süpersin kusura bakma eşlik edemiyorum sanahu hu kızlar bu gün bildirim yok mu nerelerdesiniz
ben bildirimimi yapıp gideyim bari
geçen hafta :67,4
bu hafta:66,4
fark: 1 kg
bir hafta boyu hafta içi yürüyüş 2 gündürde pilatesle destekledim ve ciddi diyet yaptım..daha fazlası olabilir miydı bilemiyorum tartıya çıkınca 1,5 kilo görmeyi çok istedim ama sağlıklısı da bu...spor diyet te olsa belirli bi kilodan fazla vermek sağlıksız ama işteee bir an evvel gitse diye heyecanlanıyorum
neyse kilo veren herkesi kutluyorum şimdiden , veremeyenler de üzülmesin haftaya inşallahhhh
lamekancım özel durumundan dolayı yarış marış yok inşallah çözünce sıkıntını başlarız
sevgiler
tebrikler cnm 700 iyi bi rakamÇok yogunum kızlar...
Hiç yazamıyorum...
Geçen hafta:56.5
Bu hafta:55.8
Giden:700 gr
cnm tebrikler 4 kilo olamasada 2 kilo verirsin tatile kadar sıkma canınıMerhaba kizlar,
Geldik bir haftanin daha sonuna canim neler cekiyor neler bilseniz cig kofteler mi dersiniz, borekler mi dersiniz, pastalar mi dersinizhaftasonu soyle guzel bir sofra kurayim diyorum hepsinden ama hepsinden yemek istiyorum..sonrada sil bastan hafta ici aldigin kiloyu geri vermeye calis
Tatile 2 haftamiz var bizim..herhalde 50 yi goremeyecegim ): ama artik ne verirsek kardir o zamana kadar
Kilo bildirimi
Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 54,7
Bu haftaki kilom 54,1
Fark: -600
Hedef: 50
Kilo verenleri tebrik ederim...hataya insaAllah bende veririm 1-1,5 arasiama arada kacamak yaptigim gunler oluyor sanirim yuzden boyleyim...sporda yok vucut ne desin...
Kuzucugunu ve seni öpüyorum
Daha sık uğra ama ...arada haber et
Gecen cuma 72.3
Bu hafta. 70.1 canım
Bizeyeter. Nerdesin canımmmmmmm
Her şy yolunda mı
Osibulebbbbbb bi ses ver kıııııııııııııııız
Sarayca hamile
Mavimi devam ediyor
Emvacilbihari en son mutfağım cesetkokuyor başlıında okudum
Bi cevap yazmadı((
Kızlar üçünzü de tebrik ediyorummm
Myddeniz maşşalah 1 kilo
Devamı gelir inşallah
Tontriko aman canımmmm
Bu boğazın sonu yok
Biraz nefsini körle ama sofralar kurma
Bak ben şimdi her şeyden yyorum
Çok yersem. Hreketeiorum
İnsan yediği lokmayı saymıyor
Ama iraz sabır kızlarrr
Hadi göreym siziiii
selamlar kızlar
kilo veren herkesi gerçekten kutlarım
sabah aç tartılmayı unuttum sonra tartıldım56.700 geldim pek sağlıklı olmadı maalesef
ama tatilden bu yana iki kilo kadar aldım sankiveeeee bu gidişe bir dur demenin vakti geldi...
yoğunum ama bebişim ateşleniyordu şükür bugün daha iyi uykusuzluk ,kaygı epey endişelendim,isal de olunca kuzucum süzüldü hemen,allah herkesin evladına sağlık versin
bugün maza gezdim pantalon denedim ,koca göbüşüm çok çıktı yine ve kıyafet denemek çok sıkıcı kabin azabı denen bir şey var bencebirkaç birşeye girebildim şükür
sağol canım bu içten kutlama için,darısı başına sende eminim verirsin yakın zamanda..günlüğünü aktifleştirmişsin ziyaretine gelirim arada
bu arada çokk geçmiş olsun..Allah bebeğine şifa versin..iyileşsin çabucak toparlar kilosunu o annesi, benim bebeğimde yakınlarda şiddetli ishal ve kusmadan eridi bitti ama şimdi toparladı kilosunu çok şükür
canım bu arada humana nın probiyotikli maması çıkmış biliyor musun? ishal bebeklere özel.tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun
selam kızlar 69 kilo ile hamile kaldım 85ile doğuma girdim kemdime geldiğimde 82kiloydum (boyum 168 civarında bu arada) bi vakit azmettim 76 kiloya düşmüştüm memlekete gidince kendimi bıraktım baktım 79 kilo olmuşum.12 aylık oğlum var ve emziriyorum.bu kilolardan kurtulmak istiyorum ama kendime hakim olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?