Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Hoşgeldin canımmmm
Günlük mönü yazıoruz
Cuma kilo bildirimi
Ve herşi yazıp dertleşmek serbest
Hoşgeldin. Canımmmm
Niyeolmaın hepimiz emziriken kilo verikkk
Yaparsın

Canım çok üzüldüm
Nasıl br insan bunu yapar
Kuzuna yazık yaaaaa
Allah yardımcınolsun

Ben kaç kere yazdım
Beni gei atttı kk
Şimdi girebildim
Ben bugün yine 51.8 geldimmm
Yorgunumişim çok

Kızlar üçünzü de tebrik ediyorummm
Myddeniz maşşalah 1 kilo
Devamı gelir inşallah
Tontriko aman canımmmm
Bu boğazın sonu yok
Biraz nefsini körle ama sofralar kurma
Bak ben şimdi her şeyden yyorum
Çok yersem. Hreketeiorum
İnsan yediği lokmayı saymıyor
Ama iraz sabır kızlarrr
Hadi göreym siziiii

Bizeyeter. Nerdesin canımmmmmmm
Her şy yolunda mı
Osibulebbbbbb bi ses ver kıııııııııııııııız
Sarayca hamile
Mavimi devam ediyor
Emvacilbihari en son mutfağım cesetkokuyor başlıında okudum
Bi cevap yazmadı((

Son düzenleme:
Citir arkadasım nasılsın ... Alıştın mı tekrar çalısmaya

Alıştım canımmmm
İleriki ünlerde kurs ve egzersiz de olacak
Yoğunluk artacak
Kızımı düşüüorum canım
Yoksa ben çalışıp yorulmaa alıştım
Ama çocukla zormuş
Koşa koşa gelip onu emziiyorum
Sen neler yapıyorsun bebeeeeeeeem

Son düzenleme:
Zaten kuzundan dolayı sordum ... Yavrum benim
allah ikinizinde yardımcısı olsun...
ne olsun bana bi azim geldi ... Kaçırmadan zayıflamaya çalışıyorum

Kuzucugunu ve seni öpüyorum
Daha sık uğra ama ...arada haber et

Gecen cuma 72.3
Bu hafta. 70.1 canım

maşallah cnm ya süpersin kusura bakma eşlik edemiyorum sana şu işi bi çözeyim sahalardayım yine
Çok yogunum kızlar...
Hiç yazamıyorum...

Geçen hafta:56.5

Bu hafta:55.8

Giden:700 gr
tebrikler cnm 700 iyi bi rakam
cnm tebrikler 4 kilo olamasada 2 kilo verirsin tatile kadar sıkma canını
Kuzucugunu ve seni öpüyorum
Daha sık uğra ama ...arada haber et

Gecen cuma 72.3
Bu hafta. 70.1 canım

off naptın sen böle maşallah

moral yoktu spor yoktu buhafta günde 1 bardak yeşil çay ve 2 lt su içildi sadece

gecen hafta:67.0
bu hafta:66.4
giden :600 gr

selamlar kızlar

kilo veren herkesi gerçekten kutlarım

sabah aç tartılmayı unuttum sonra tartıldım56.700 geldim pek sağlıklı olmadı maalesef

ama tatilden bu yana iki kilo kadar aldım sankiveeeee bu gidişe bir dur demenin vakti geldi...

yoğunum ama bebişim ateşleniyordu şükür bugün daha iyi uykusuzluk ,kaygı epey endişelendim,isal de olunca kuzucum süzüldü hemen,allah herkesin evladına sağlık versin

bugün maza gezdim pantalon denedim ,koca göbüşüm çok çıktı yine ve kıyafet denemek çok sıkıcı kabin azabı denen bir şey var bencebirkaç birşeye girebildim şükür

Yeni katılan arkadaşlar,hoşgeldiniz

Lamekan umarım bakıcı meselesini en kısa zamanda çözersin canım,gerçekten zor iş....insanların sözsüz çıkması çok kötü

selam kızlar 69 kilo ile hamile kaldım 85ile doğuma girdim kemdime geldiğimde 82kiloydum (boyum 168 civarında bu arada) bi vakit azmettim 76 kiloya düşmüştüm memlekete gidince kendimi bıraktım baktım 79 kilo olmuşum.12 aylık oğlum var ve emziriyorum.bu kilolardan kurtulmak istiyorum ama kendime hakim olamıyorum

sağollll kaptan devamı inşallah gelecek bende inanıyorum fecii gaza geldim 60'ı görmeden durmak yok..

herkesi tekrar tebrik ediyorum..sevgili lamekancım diyet yok, moral bozuk ,bi yeşil çayla 600 gram verdiysen ben senden tırsarım daha ne olsun..
inan şu 1 kiloyu verene kadar göbeğim çatladı öp başına koy arkadaşım

sağol canım bu içten kutlama için,darısı başına sende eminim verirsin yakın zamanda..günlüğünü aktifleştirmişsin ziyaretine gelirim arada
bu arada çokk geçmiş olsun..Allah bebeğine şifa versin..iyileşsin çabucak toparlar kilosunu o annesi, benim bebeğimde yakınlarda şiddetli ishal ve kusmadan eridi bitti ama şimdi toparladı kilosunu çok şükür

canım bu arada humana nın probiyotikli maması çıkmış biliyor musun? ishal bebeklere özel.tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun

canım çok sağol güzel dileklerin için,mamaa bakayım alırım sen kullandın mı?

topiğime gel beklerimbelik sözler edip yapabiliriz dedik arım bırakmak olmazhenüz ideal kiloma gelemedim çünkü

bu hastalıkla da bebm iyice zıvanadan çıktı mamadan başka bir kaşık bile başka birşe yemior,yemeği görünce ere kapanıyor

bebekler için iştah açıcı bildiğinix birşeyler var mı???dr.sordum yok dedi

hoşgeldin tatlım, bebişini güle güle büyüt...

sen azmet eter ki kilolar verilir,bir de boyun uzunmuş maaşallah yani avantajlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…