- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.141
burdayım kaptancım geldim,geldim
Mrbmrb ............................................. .............................................
Hoşgeldin canımmmselam kızlar 69 kilo ile hamile kaldım 85ile doğuma girdim kemdime geldiğimde 82kiloydum (boyum 168 civarında bu arada) bi vakit azmettim 76 kiloya düşmüştüm memlekete gidince kendimi bıraktım baktım 79 kilo olmuşum.12 aylık oğlum var ve emziriyorum.bu kilolardan kurtulmak istiyorum ama kendime hakim olamıyorum
Valla canım ben ehliyeti aldım biraz da ilçede çalışmıştımbugün günüm var,hani şu birkaç yıldır devam eden geleneksel kızlar günümüz,kısmetse gidecem ,çeşidi sınırlı tutmuştuk bakalım
YARDIMA İHTİYACIM VARRRR.....
İKİ IL ÖNCESİNE KADAR EŞİM ANIMDAKEN ARABA KULLANIYORDUM TABİ ACEMİDİM AMA TRAFİĞE ÇIKIYORDUM ,EŞİME KIZIP KONTAĞI BİR BIRAKTIM İKİ ILDIR DA ELİME ALMADIM
ÇOK KÖTÜÜM ÇÜNKÜ HERŞEYİ UNUTMUŞ GİBİYİM NERDEN BAŞLASAM ???TEKBAŞIMA BİR CESARET EDİP NASIL ÇIKACAM ???
İÇİNİZDE ARABA KULLANAN VARSA BİR FİKİR VERİN LÜTFEN ÖPÜLDÜNÜZZZZ
çok yoğunum kızlar çok...
meğer geçen yıl ne rahatmışım
eve geldiğim zaman oturur dururdum annem vardı kv vardı bana iş kalmazdı...
bu yıl ne mümkün arı gibiyim okul ,ev , çocuk derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum...
ama bu kadar tempoya rağmen 1 haftada 700 gr vermişim şaşırdım ben de........
gelelim çocuklara...
yarısı okumasını yavaşlatmış...
bir kısmı yazamıyor.....
hatta haffleri unutan bile var....
tekrar başa 1. sınıfa döndük...
pazartesiden itibaren baştan başlayacağım....
ama durum böyle olmasına karşın bende acayip bi rahatlık var nedense.......
geçen yıl çok sıkıyordum kendimi bir yıl boyunca stres sıkıntı yaşatmışım kendime...
geriye bakınca daha iyi anlıyorum..
öyle ki öğretmen arkadaşlarım bana ----bu yıl yüzün gülüyor hocam , gecen yıl hiç gülmemişti---diyorlar...
canım çok sağol güzel dileklerin için,mamaa bakayım alırım sen kullandın mı?
topiğime gel beklerimbelik sözler edip yapabiliriz dedik arım bırakmak olmaz henüz ideal kiloma gelemedim çünkü
bu hastalıkla da bebm iyice zıvanadan çıktı mamadan başka bir kaşık bile başka birşe yemior,yemeği görünce ere kapanıyor
bebekler için iştah açıcı bildiğinix birşeyler var mı???dr.sordum yok dedi
bugün günüm var,hani şu birkaç yıldır devam eden geleneksel kızlar günümüz,kısmetse gidecem ,çeşidi sınırlı tutmuştuk bakalım
YARDIMA İHTİYACIM VARRRR.....
İKİ IL ÖNCESİNE KADAR EŞİM ANIMDAKEN ARABA KULLANIYORDUM TABİ ACEMİDİM AMA TRAFİĞE ÇIKIYORDUM ,EŞİME KIZIP KONTAĞI BİR BIRAKTIM İKİ ILDIR DA ELİME ALMADIM
ÇOK KÖTÜÜM ÇÜNKÜ HERŞEYİ UNUTMUŞ GİBİYİM NERDEN BAŞLASAM ???TEKBAŞIMA BİR CESARET EDİP NASIL ÇIKACAM ???
İÇİNİZDE ARABA KULLANAN VARSA BİR FİKİR VERİN LÜTFEN ÖPÜLDÜNÜZZZZ
canim benim ehliyette süs olanlardandi:)) esime kızıp kullanmaya kullanmaya hamlamis cesaretimi yitirmiştim.5 gün ozel hocayla calistim hallettim, imkanin varsa en iyi yontem bu ...ya da yaninda esin disinda yegen, kuzen, baban vs. Seklinde bi akrabayla cikabilirsin bir kaç gun:)) hayirli olsun cok büyük konfor bebekli anneler için
Kaptancığım sana da desteğin için teşekkür ederim tatlım umarım sağlıkla arabanı kullanırsın çünkü araba ihtiyaç...gelişmeleri bize de bildir
işte cesaret edip tek çıkabileydim şimdi tekrar başlamak zorunda kalmayacaktım,yanımdaki oturanda cesaret aldım sanki,bir türlü tek çıkamadım..
Baktım olmuyor otomatik vites araba alacağım,bakalım kursları bir araştırayım yine yazarım
canımmmm nsılsınızzz
okuyabildiğim kdarıyla gayet iyisinizz
şampiyon pc görünce üzerine atlıyor
o uyanıkken giremiyorum malesef
halbuki öyle konuşmaya ihtiyacım var ki
hani ben kilo verdim ya
eşimle aram o kadar kötü ki inanamazsınız
hergün kavga ediyoruz
eşim hiçbirşeyn içine sığmıyor
hiç huzurumuz kalmadı
kimseyle konuşamıyorum
benm zaten ailem yok
eşimin ailesi de sen iyi yemek yaptın ondan böyle oldu diye beni suçluyorlar
kvmle ne iyi anlaşırdık onla da konuşamıyorum
eşim geceleri uyuyamıyor kilosundan
gecen gün bana saldırdı hatta
sonra çok pişman oldu ne özürler diledi
sinirleri çok bozuk
çok üzgünüm çok
180 boyunda 126 kilo kocaman bir de göbeği var
sağlığından endişeliyim
canımmmm nsılsınızzz
hani ben kilo verdim ya
hergün kavga ediyoruz
hiç huzurumuz kalmadı
kimseyle konuşamıyorum
benm zaten ailem yok
sinirleri çok bozuk
çok üzgünüm çok
sağlığından endişeliyim
Merhaba kizlar..
Mydeniz gecmis olsun, tam olarak sorununuz neydi canim ya?
Benim oglumda bi ara ishal oldu gibime geldi olduda nitekim..tabi bende bir panik doktora gidiyorsun o da bilmiyor hemen
Neyse biz mamayi degistirmistik cunku 2 numaraya kadar yada kusma onleyici mama kullanmistik 3 numarasi olmadigi icin piyasada normal mamaya gectik..sanirimki ondan oldu
Neyse sonrasinda cok sukur anladikta biraz rahatladik..birsey degilde susuz kalir diye korktum birde dis cikardi cikaracak derken mizmizlik devam ediyor ozellikle geceleri bi kac defa emziriyorum hadi o da degil bazi geceleri mama yapip veriyorum nasil vazgeciricem gece emmeyi ve mamadan bilmiyorum
Yaklasik 1 yasina dogru memeyi biraktirmak istiyorum kismetse, cunku 2. Cocuk icin tedaviye baslayacagiz insaAllah Allah insaAllah sagligiyla sihhatiyle cok bekletmeden hayirli zamanda verir 2. Bebisimi bizenasil cesaret ediyorsun diyeceksiniz..ama ilk bebegimi o kadar cok bekledimki 2. Yi ertelemek istemiyorum..hani Rabbim ne zaman verir o da belli degil..-ki insaAllah dedigim gibi sagligiyla sihhatiyle zamaninda yollar 2. Yavrumuzuda yas geldi geciyor..ne yapayim bi sekilde buyuyecekler kismetse Allah kolayligini versin maddi manevi gozumu kararttim yapacak birsey yok
Bizeyeter bacim arabayi en guzel nasil kullanirsin tabiiki pratikle en guzeli bir kac ders al..oyle gazin yerini debriyajin yerini iyice kavra ondan sonra yola cik trafik canavari olma Allah korusun bu trafik oyle birseyki..senin kurallara uyman kafi degil, karsidaki uymazsa canin gene tehlikede Allah korusun
Neyseki daha SIKI DENETIM geliyor ve artik arabayi kaldir indirle ehliyet verilmeyecek ve biliyormusun bekledikce dahada elin yozulacak..bu yuzden erteleme ve yap derim sana erteledikce ertelersin yoksa
Zorisimbuldum bacim cok dogru soyluyorsun sen yaa bogazin ucu ortasi yok..ama bende tadinda birakamiyorum bazen yedimmi dibine kadar basladimmi dikkat etmeye o zamanda dibine kadar oluyor..ama su haftasonlari beni mahvediyor gecen hafta yaptim bir suru cig kofte yedimde yedim ohhh
Dun 2 dilim pasta yedim durumum vahim yani..ama insaAllah cumaya kadar daha temkinli olurum
50 olamam belki ama lakeman demissin sen gercide 2 kg verirsem gene bana kardir suan 54-55 gibiyim 53-52 olsam cok guzel olacak yaa
Canım sizede cok gecmis olsun diş cikarmak bile ishal sebebi..bizim kültürttemiz cikmisti.dr mide ve bagirsak iltihabı demisti.o ara ciddi salgin vardi..dedigim gibi o mama kesti.normalde cok mama vermiyorum
Hayirlisi inşallah ikinci bebeginizde saglicakla gelir..gece biberonla devam sütüne alistirabilirsin.anne sütünü keseceksen 2 yasina kadar d.sutu vermelisin canim
Canim suan zaten devam sutu galiba onu veriyorum, ama 1 yasindan sonra normal inek sutune gecmeyi dusunuyorum dogrusu zaten 1 yasindan sonra 300 ml sut icmeleri gerekiyor gunluk mamalarin icinde ne var bilmiyoruz..simdiye kadar zorunlu olarak verdim ister istemez ama dedigim gibi 1 yasindan sonra baska sekilde yapmayi dusunuyorum.
Evet canim dis ishal yapabiliyor ama mamadan oldugunu dusunuyoruz biz disten oldugunu dusunmuyoruz tekrar cok gecmis olsun canim size Allah tekrarini yasatmasin
Guzel dileklerin icinde ayrica cok tesekkur ederim canim.
Anladim canim.ben ilk bebegimde devam sütü kullanmadim emzirme ve 1 yasindan sonra inek sütü seklinde gittim.bundan 9 sene once ne tür d.sutu vardi yada d.sutu varmiydi onu bile bilmiyorum
Aslinda araştırmak lazim
Çünkü şimdilerde devam sutunu emzirselerde emzirmeselerde inek sutu verselerde 2 yasina kadar verenler var..hangisi dogru bilemedim topik guzellerinede soralim mi? Kizlar ne yaptınız bu konuda ??
Bende geçmiş olsun dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.allah herkesin yavrusuna sağlık versin...
Canimm benim Hoşgeldin ...canımmmm nsılsınızzz
hani ben kilo verdim ya
hergün kavga ediyoruz
hiç huzurumuz kalmadı
kimseyle konuşamıyorum
benm zaten ailem yok
sinirleri çok bozuk
çok üzgünüm çok
sağlığından endişeliyim
Canım bebişin ne kadar oldu?Bende bilmiyorum canim..bi tanidigim var hic mama vermedi cocuklarina..sutu boldu cunku memeyi 1,5 yasinda kesti o zamandan itibarende inek sutu verdi..icine biskuvi filan koydu yani bende oyle yapayim diyorum o yuzden. pastorize sut verilirse haftada bir kac defade taze sut veririm ciftlikten alinca diye dusunuyorum ama bakalim ne gosterir zaman
Evet diger anneler neler yapti bende merak ediyorum
Sahi sizlere bi sorum daha var
Yakinda tatile gidicez..kismetse bir muddet babannede kalicaz bir muddette bi kac gunlugune bi yerlere gidicez bebekle ilk defa yolculuk filan yapicaz, ucaga binicez yanima neler almaliyim?? Ya da yanimda neler goturmeliyim bi akil verin bacilarim ucakta bebisi nasil oyalayabilirim soyleyebilir misiniz? Birde yemek olarak yanima neler alabilirim..hani mama yapamama ihtimalime karsi???
Bende bilmiyorum canim..bi tanidigim var hic mama vermedi cocuklarina..sutu boldu cunku memeyi 1,5 yasinda kesti o zamandan itibarende inek sutu verdi..icine biskuvi filan koydu yani bende oyle yapayim diyorum o yuzden. pastorize sut verilirse haftada bir kac defade taze sut veririm ciftlikten alinca diye dusunuyorum ama bakalim ne gosterir zaman
Evet diger anneler neler yapti bende merak ediyorum
Sahi sizlere bi sorum daha var
Yakinda tatile gidicez..kismetse bir muddet babannede kalicaz bir muddette bi kac gunlugune bi yerlere gidicez bebekle ilk defa yolculuk filan yapicaz, ucaga binicez yanima neler almaliyim?? Ya da yanimda neler goturmeliyim bi akil verin bacilarim ucakta bebisi nasil oyalayabilirim soyleyebilir misiniz? Birde yemek olarak yanima neler alabilirim..hani mama yapamama ihtimalime karsi???
Canim benim bebekte seninki kadarken 3, 5 saatlik bi ucak deneyimimiz oldu.geceydi bizimki gerci sesten ışıktanuyandı tekrar uyuttum falan.ucakta klimalar cok fazla acik ona dikkat et derim kafasi bile üşür sapka al. ucak kalkarken ve inerken mutlaka emzir canim birde tavsiyem cocuk dr'una sor istersen bi burun acici damla kullamalisin kabin basinci bebegin kulagina zarar vermesin diye..onun disinda hazir kavanoz mamalar yolculukta cok pratik oluyor.corba yapip kati kivamli termosa koymustum bi kac saat sonra ilik yedirmistim muz cubuk kraker su an aklima gelenler..iyi tatiller simdiden kolay gelsin bebisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?