Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Termosa koyunca sicak kaliyor canim.tam icilecek kivamda oluyor azda kati yapinca dokulmuyo akmiyo falan..
Canim sutunun azligi sorun olmaz.onemli olan emme hareketini yapmasi bebekler bizim gibi sakiz çiğneyemedikleri icin emzirin diyorlar basinctan etkilenmesinler diye..
Ben sterimar okyanus suyu sikmistim ucak kalkmadan.sukur sorunsuz atlatmistik
Bu arada canim rica ederim yardimim olduysa ne mutlu bana sevgiler

tamam canim bende kucuk bir termos alayim en iyisi...

ucaga binmeden ne kadar sure once kullaniliyor bu sprey??

birde burnuna mi kulagina mi???

Son düzenleme:
tontoriko canım tavsiyelerin için sağol ve çok haklısın

kızlar benim oğlum 15 aylık olacak sadece 3 ay emdi maalesef ve hep aptamil içiyor yemesi zayıf iştah açıcı bir takvye şartt(

süte alıştırmaya geç kaldım sanki oğluş süt içmek istemiyor pipetle falan bir yudum içiyor umarım süte alışır çünkü süt çok önemli

hep dr.yüzünden bir yaşına kadar yasak diyorlar sonrada çocuk alışamıyor süte,artık içine birşeyler falan ekleyip alıştıracağız...

ALLAHbebiş isteyen herkese versin,yavrularımıza da sağlık versin

tamam canim bende kucuk bir termos alayim en iyisi...

ucaga binmeden ne kadar sure once kullaniliyor bu sprey??

birde burnuna mi kulagina mi???

Ben ucaga binince sıktım zaten ucak kalkana kadar birazda zaman geciyor.burnuna sıkıyosun canim sende kullanabilirsin.biz buyuklerde sakiz cignemistik

Canim bebeklerimiz ayni donemde benimkide cok alismadi.ama verince içiyor kaşıkla biberonla vermedim abisinede kasikla basladim sonra bardaga gectim.akillari erince biberondan kurtarmakta sorun oluyor

evet bitanm çok sağol desteğin içinnn

benm kimsem yok ki
Allah byle uygun görmüş
eşimle birbirimize çok aşık olduk nler yasadık evlendik
işte şimdi de kiloyu yediiremiyor kendine
hayatı kndine de bana da zehr ediyor

ama annenn lafını tuttum yani

diyetisyene gtti canım uygulamıyo ama

canm çok sağol yorumun için
aslında iyi yemk yapmam ben

eşim dışarda çok yemek yer onun da etkisi var tabi

kaynanam ogluna toz kondurmaz ya....

dediğin gibi yalnız olmam da onların bu yaptıklarını çok etkiliyor
arkamda duran biri olmadığı için yükleniyor sağolsun kv

bitanm çok sağol

testleri yapıldı hiçbirşeyi yok dediğin gibi mücadle tmeye niyeti yok

haklısın ama çok haklısın

tayin olayı olmadı dolyısıyla bn hala evdeym
şampiyonu bırakamıyorum kii

Canım şükür okula gidip geliyorum
Sorun yok alıştım
Darısı sanaaaaaa
Canımm hoşgelinnn
Şampiyon nasıl
Sen bunlardan etkileip kilo almadın di mi
Her şey eşinde biiyor
Sen ancak destek olabilirsin
Kendi yşadığın zorlukları anlat ona
Sen de zayıfladın zorlandın ama inandın vazgeçmedin
Anlat ona
Asla kendine zarar verdirme
Duruşun olsun
Severek evlenmiş olman bence sana daha çok kırılma hakkı verir
Yalnızım diye düşünme
Şampiyon var artık çok güçlüsün çünkü annesin
Eşini gözden çıkarmazsın bilyorum onun için böyle şeyler yazmıyorum bile
Kendini üzme
Çok da sineye çekme konuşşşl

Canım ben kızımı emzirdim
Arada itaminli mamalardan verdim düzenli değil ama
Sütü de önce suyla karışık verdim cicibebeli filan
Şimdi süt veriyorum
Her fırsatta deniyorum
Bazen içiyor bazen içmiyor
Kızım şekersiz süt seviyor

hoşbulduk canımmmm

beni tanıman çok hoşuma gtti
işte bu yüzden burayı çok seviyorum kptancım

yok yok üzmem çok teşekkür ederim bitanem benmm

sen kaç oldun caım platese devam mı
bn ekrar başladım

Son düzenleme:
kaptancığım afferin sana :)valla senin adına çok mutlu oldum ,araba kullanmak günümüz şartlarında kaçınılmaz oldu hele de anneysen

güle güle kullan arabanı veeee evet darısı bana

osibuleb canım sen yine bize tekıl hem bizi kilo konusunda motive et hem belki sana da iyi gelir sohpetlemek

Selam kizlar,

Bilgiler icin hepinize cok tesekkur ederim…sprey aldim burnu icin baklalim nasil gececek bizim yolculuk…

Geldik bi haftanin sonuna daha..gene haftasonu geliyor ve ben gene cig kofte yapma planlariyla buluyorum..

Kilo verenleri tebrik ederim..veremeyenlerde bu hafta daha cok gayret ederler insaAllah…cok fazla vaktim yok kusura bakmayin…hepinizi opuyorum…

Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 54,1
Bu haftaki kilom 53,5
Fark: -600
Hedef: 50

selam kızlar

osibuleb hoşgeldin cnm arada oluyor eşler arasında böyle mevzular sen onuda zayıflatırsın bu iradeyle sabır azcık öpüyorum seni şampiyonu

rakibeciğim sana karsı cok mahcubum bu hafta o kadar yoğunumki bakıcı işini hallettim şimdilik ama okul cok yogun rayına oturmadı benim için .eve kendimi zor atıyorum ve hep başağrısıyla dolanıyorum maalesef diyet yapamıyorum

gecen hafta:66.4
bu hafta:66.0
giden :400 gr olacağı bukadar şimdilik

Tebrikler canım ..
Bakıcı bulmana cok sevindim...
10 güne isler rayına oturur ...
Daha cok asılırsın sende zaten...
Ayrıca gitsinde 400 gitsin :) yeterki gelmesin

Canım ben seni ayakta alkışlıyorum valla...tebrikler...
Deniz öyle güzel yazmiski herseyi...
Eksik bişey bırakmamış .... Ama uçak yolculugunuz cok uzun olmucaksa o kadar yüklenmene de gerek yok bence...nasıl olsa doyurur öyle binersin bebisini...
Şimdiden hayırlı yolculuklar

kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum kızlar

bugün:55.600

geçen haftayı tam hatırlmıyorum artık bu kiloya göre haftaya yazarım.

bir türlü 54 lü kiloları göremedim aslında dikkatte edemedim pek umarım birkaç aya kadar 51 kilo olurum tabi sağlıkla...

bugün nöbetçiydim çok yorucu geçti, dersler yoğun

lamekan bakıcı bulmana sevindim canım.

kaptancığım iyimisin????

evmacillll nerdesin????insan bir selam verir kuzu

tontoriko kilolarımız yaklaşık aynıymış acaba rakip mi olsak senle

yaklaşık dedim kendime az biraz torpil geçtim

minikkelebekkk daha sık gir kuzu

maydenizcim sen nasılsın????

dün boş alanda yarım saat kadar eşimle araba çalıştık 2.5 yıldır kontağı elime almamıştım hakkaten çok şeyi unutmuşum fakat başlamak iyi geldi,biraz daha boş alanda pratik yapıp özel ders almak istiyorum kısmetse

sonrada hepicinizi optüm çıtırlarr

tontorika pardon canım ya benim aklımda geçen haftaki kilon kalmış sen arayı epey açmışsın maaşallah,şimdi bir daha bakınca gördüm

tesekkur ederim canim darisi sana insaAllah..oyle zorki kilo vermek cok buyuk ozveri istiyor..hani haftasonlarida bu sekilde kacamaklar yapmasam daha cok kilo veririm belki ama simdiye kadar basaramadim ne yazikki bunu...gerci bu hafta icide sacma sapan bir sekilde yedim sayilir...bende cuma gunleri bi rahatlama oluor..hani kilomu yazdiktan sonra buraya cikolata seker kek ne ararsan yukleniyorum is yerinde...

evet canim biraz birseyler alicam yanima pogaca muz ve soguk icilen icecekler gibi...haricinde 3 sefer mama yapabilmek icin yanima yani ucagin icine 3 ogunluk mama alicam..bakalim kismet..ama sapka isi mantikli geldi bana...ben 40 yil dusunsem aklima gelmezdi..halbukio kadar cok kere ucaga bindimki...ne demisler 1000 bilsende 1 bilene sor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…