- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.161
canim verdigin bilgilerle cok yardimci oldun bana, cok makbule gecti cok tesekkur edeirm sana
buarada burun spreyi bildigimiz soguk alginligi icin filan olanlardan mi?? emzirme ise yaramayabilir sut gelmeyebilir (cok sutum yok cunku) o yuzden mama yapicam yanima havaalaninda sicak su alip...ucak kalkarken agzina vericem insaAllah icer...
buarada muz aklimda yanima birde pogaca filan alicam...dedigin gibi corba olabilir kati kati yiyebilir...ins. sicak sicak halledebilirim bunu...cunku bebegim soguk yemek sevmiyor...biskuvide alabilirim herhalde yanima...
Termosa koyunca sicak kaliyor canim.tam icilecek kivamda oluyor azda kati yapinca dokulmuyo akmiyo falan..
Canim sutunun azligi sorun olmaz.onemli olan emme hareketini yapmasi bebekler bizim gibi sakiz çiğneyemedikleri icin emzirin diyorlar basinctan etkilenmesinler diye..
Ben sterimar okyanus suyu sikmistim ucak kalkmadan.sukur sorunsuz atlatmistik
Bu arada canim rica ederim yardimim olduysa ne mutlu bana sevgiler
tamam canim bende kucuk bir termos alayim en iyisi...
ucaga binmeden ne kadar sure once kullaniliyor bu sprey??
birde burnuna mi kulagina mi???
tontoriko canım tavsiyelerin için sağol ve çok haklısın
kızlar benim oğlum 15 aylık olacak sadece 3 ay emdi maalesef ve hep aptamil içiyor yemesi zayıf iştah açıcı bir takvye şartt(
süte alıştırmaya geç kaldım sanki oğluş süt içmek istemiyor pipetle falan bir yudum içiyor umarım süte alışır çünkü süt çok önemli
hep dr.yüzünden bir yaşına kadar yasak diyorlar sonrada çocuk alışamıyor süte,artık içine birşeyler falan ekleyip alıştıracağız...
ALLAHbebiş isteyen herkese versin,yavrularımıza da sağlık versin
açıkçası üzüldüm ama şöyle düşün eşin kilolu diye sen şişman olup mutsuz yaşamak zorunda değilsin aksine onun kilo vermesi gerek çünkü kilosu sağlığını etkileyecek boyutlarda
k.validen saçmalamış önce yazmıştın onuda zayıflattığını demekki kilo bunlarda genetik ipin ucunu bırakınca hemen kilo alır eşin
ve yiyen adama boğazını tutamayan adama sen güzel yemek yapmasan dışardan yer gene alır öncelikle otokontrolünü sağlayamamış demekki,kendini suçlama canım
ayrıca senden yardım almıyorsa hemen diyetisyene gitsin sana zarar vermesine izin verme biraz büyüyüp sorunlarını çözmek için adım atsın,dikkatli ol canım bir sinir anında birşey yapmasın
ayrıca aile bireylerinden kim varsa yakınlaş lütfen destek al,sana çok büyük destekleri olur canım...
ANNEMİN BİR LAFI VAR:AŞ ELİNSE KARIN SENİN DER yani boğazımızı biz tutmazsak kimse pek yardım edemiyor maalesef
valla güzin abla yazısı gibi oldu ama sen bizim kıymetlimizsin,lütfen mutlu ol
merhaba canim,
soylenicekleri bizeyeter soylemis ama bende birseyler soylemek isterim…canim sen ne kadar soylersen soyle inan bir zaman sonra bi halta yaramiyor…tasima suyla degirmen donmez demis atalar…yani sen soyle soyle nereye kadar? Kendisi farkina varip bu isi kafasinda bitirmesi gerek..kaldiki guzel yemek yapiyor olsan bile…bir gun yaparsin yemeze 2 gun yaparsin yemezse ne yapacaksin sende daha baska alternatifler yaparsin…
Allah insana bi nefis vermis ama onun yaninda bir irade vermiski savassin birbiriyle diye…sende olandan ondada var…kendine dur demeyi kendisi yapmasi gerek…ve bir sekilde bu isin ciddiyetini kavramak gerek…
Sen nasil zayifladiysan o da zayiflayabilir..kaldiki erkeklerin yemek yapma derdi yok..o kokulara maruz kala kala diyet yapma dertleri yok…ayrica erkekler daha cabuk kilo verirler…esin bi baslamis olsa dikkat etmeye ilk haftadan 3-4 kilo bile verir…yani aslinda ilk zamanlar cok kolay gider o kilolar…hamilelikti dogumdu emzirmeydi derken resmen vucudumuz mutasyona ugruyor gibi…Rabbimin bildigi varki dogurmayi kadinlara nasib etmis..yoksa bu erkekler 300 kilo olup kalirlardi o kiloda…tabiiki her kadin gibi erkekte ayni degil.
Bizlerde donem donem bi kilo aliyoruz bi kilo veriyoruz..yani ben hamile olmadan 1-2 yil evvel 10-15 kg fazlaligim oldugunu hatirliyorum..yurudum azmettim cok sukur verdim o kilolari…darken hamile kaldim sukur kilo aldim tabii simdide onlari vermeye ugrasiyorum…ama hic onemli degil cunku kilo almak icin cok guzel ve ozel bir sebebim var…
Ayrica o kaynananinda sacini basini yolmali…ogluna birsey demiyorda sucu sana mi atiyor. Millet gelinim becerikli diye hava atar o da sana mi suc buluyor. Yellosa bak hele…sen yapsanda yapmasanda yapacak gene yapiyor..her gun disarda yese dahada sagliksiz…kisaca hersey kendisinde bitiyor…
Allah kolayliklar versin bacim cok zor cok..ama arkadasin dedigi gibi sana zarar vermesini bekleme ciddi bir sekilde tehdit edebiliyorsan et…ailen olsaydi iyi olurdu, ama bilemiyorum durumunu…ne koz varsa kullan..cunku yakinda sanada hincindan siddet uygularsa onune gecemezsin…
Canimm benim Hoşgeldin ...
Ne olursa olsun, eşinle aranı bozma ..
Bak ailende yanında degil kuzum...
O şampiyonunun babası...
Ne kadar kilo alırsa alsın seninde sevdicegin..(zorluklarla evlenmistiniz diye hatırlıyorum) .evde huzurunu kaçırmamaya çalış ...
Bu kadar hızlı kilo aldığına göre mutlaka bi tahlil yaptirmalisiniZ..
Muhtemelen insulin direncine filan bakarlar...
Bu durumundan memnun mu yoksa o da mücadele etmeye niyetli mi...
En önemlisi bu galiba...
Ayrıca ben senin yemeklerinden olduğunu sanmıyorum asla...
O zaman sen niye zayıfladın...
Esler bütün gun evde değiller hem?
Yemek yicek olan heryerde yiyor ...
Tatlım uzme kendini...hal olmayacak bi sorun degil ki...
Yeterki eşin istesin...
calışmaya başladın mı canim
Canım şükür okula gidip geliyorumKaptancığım sana da desteğin için teşekkür ederim tatlım umarım sağlıkla arabanı kullanırsın çünkü araba ihtiyaç...gelişmeleri bize de bildir
işte cesaret edip tek çıkabileydim şimdi tekrar başlamak zorunda kalmayacaktım,yanımdaki oturanda cesaret aldım sanki,bir türlü tek çıkamadım..
Baktım olmuyor otomatik vites araba alacağım,bakalım kursları bir araştırayım yine yazarım
Canımm hoşgelinnncanımmmm nsılsınızzz
okuyabildiğim kdarıyla gayet iyisinizz
şampiyon pc görünce üzerine atlıyor
o uyanıkken giremiyorum malesef
halbuki öyle konuşmaya ihtiyacım var ki
hani ben kilo verdim ya
eşimle aram o kadar kötü ki inanamazsınız
hergün kavga ediyoruz
eşim hiçbirşeyn içine sığmıyor
hiç huzurumuz kalmadı
kimseyle konuşamıyorum
benm zaten ailem yok
eşimin ailesi de sen iyi yemek yaptın ondan böyle oldu diye beni suçluyorlar
kvmle ne iyi anlaşırdık onla da konuşamıyorum
eşim geceleri uyuyamıyor kilosundan
gecen gün bana saldırdı hatta
sonra çok pişman oldu ne özürler diledi
sinirleri çok bozuk
çok üzgünüm çok
180 boyunda 126 kilo kocaman bir de göbeği var
sağlığından endişeliyim
Anladim canim.ben ilk bebegimde devam sütü kullanmadim emzirme ve 1 yasindan sonra inek sütü seklinde gittim.bundan 9 sene once ne tür d.sutu vardi yada d.sutu varmiydi onu bile bilmiyorum
Aslinda araştırmak lazim
Çünkü şimdilerde devam sutunu emzirselerde emzirmeselerde inek sutu verselerde 2 yasina kadar verenler var..hangisi dogru bilemedim topik guzellerinede soralim mi? Kizlar ne yaptınız bu konuda ??
Bende geçmiş olsun dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.allah herkesin yavrusuna sağlık versin...
Canım şükür okula gidip geliyorum
Sorun yok alıştım
Darısı sanaaaaaa
Canımm hoşgelinnn
Şampiyon nasıl
Sen bunlardan etkileip kilo almadın di mi
Her şey eşinde biiyor
Sen ancak destek olabilirsin
Kendi yşadığın zorlukları anlat ona
Sen de zayıfladın zorlandın ama inandın vazgeçmedin
Anlat ona
Asla kendine zarar verdirme
Duruşun olsun
Severek evlenmiş olman bence sana daha çok kırılma hakkı verir
Yalnızım diye düşünme
Şampiyon var artık çok güçlüsün çünkü annesin
Eşini gözden çıkarmazsın bilyorum onun için böyle şeyler yazmıyorum bile
Kendini üzme
Çok da sineye çekme konuşşşl
Canım ben kızımı emzirdim
Arada itaminli mamalardan verdim düzenli değil ama
Sütü de önce suyla karışık verdim cicibebeli filan
Şimdi süt veriyorum
Her fırsatta deniyorum
Bazen içiyor bazen içmiyor
Kızım şekersiz süt seviyor
selam kızlar
osibuleb hoşgeldin cnm arada oluyor eşler arasında böyle mevzular sen onuda zayıflatırsın bu iradeyle sabır azcık öpüyorum seni şampiyonu
rakibeciğim sana karsı cok mahcubum bu hafta o kadar yoğunumki bakıcı işini hallettim şimdilik ama okul cok yogun rayına oturmadı benim için .eve kendimi zor atıyorum ve hep başağrısıyla dolanıyorum maalesef diyet yapamıyorum
gecen hafta:66.4
bu hafta:66.0
giden :400 gr olacağı bukadar şimdilik
Selam kizlar,
Bilgiler icin hepinize cok tesekkur ederim sprey aldim burnu icin baklalim nasil gececek bizim yolculuk
Geldik bi haftanin sonuna daha..gene haftasonu geliyor ve ben gene cig kofte yapma planlariyla buluyorum..
Kilo verenleri tebrik ederim..veremeyenlerde bu hafta daha cok gayret ederler insaAllah cok fazla vaktim yok kusura bakmayin hepinizi opuyorum
Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 54,1
Bu haftaki kilom 53,5
Fark: -600
Hedef: 50
Canım ben seni ayakta alkışlıyorum valla...tebrikler...
Deniz öyle güzel yazmiski herseyi...
Eksik bişey bırakmamış .... Ama uçak yolculugunuz cok uzun olmucaksa o kadar yüklenmene de gerek yok bence...nasıl olsa doyurur öyle binersin bebisini...
Şimdiden hayırlı yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?