Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Canım çalışıyorsunuz bi de bebeleriniz var
allah yardımcınız olsun hepinizin...
bi süre sonra biraz daha alisirsiniz maratona...
Fazla yorma kendini bikac hafta sonra yaparsın sporunu

canımmm çok sağol aslında herkesin işi çok zor özellikle de anneysen ama çalışınca biraz daha yoğun geçiyor hayat,kilolu olmak insanın moralini bozan bir durum ,hiç sebep yokken içine sıkıntılar giriyor insanın...

benim okul şükür ki yarım gün sadece çok erken kalkıyoruz ,bir de insanla uğraşmak zor.

ben de seni kocaman öptüm

En kısa zamanda ulaşırsın inşallah hedefine canım
Pes etmeyin yeter ki
Ne dimek
Sağ ol canımmmm
Geçicidir uyku hali merak etme canım
Aman kuzum ne ettin sen
BMI 18 e düşmüş
18 in altı biliyosun asırı zayıf ...
beben var dikkat et kendine
opuyorum ikinizide

Canım yoruluyorum ondan zayıfladım
Bilerek yapmadım
Daha zayıflamam heralde canımm
Biz de seni ve güzel kızını öpüyoruz
Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet

Benim diyet bu aralar az daha iyi bebem ya
bakalm yarın tartı ne gösterecek
bildirim yaparım yarın ins
bakalim nasıl gidiyormuş benim diyet

kızlar kinoa diye bir şey varmış diyyette kullanılıyormuş,bugün melekte gürkan kubilay söyledi(son saatim boştu 15 d aak.izleyebildim)

bitkinin adını yanlış hatırlamıyorumdur umarım olmazsa bir bakarsınız

yapabilirsem zayıflatan çaydan yapacam yine(selahaddin dönmezin metebolizma çayını)

çünkü pek birşey kaydedemedim kilo verme konusunda birşeyler yapmak gerek...

iyi gecelerrr

Merhaba kizlar,

Nasil gidiyor? Fazla vaktim yok bu yuzden cok ugrayamiyorum maalesef…dun misafirlikteydik bu yuzden sanirim ikramlardan olsa gerek cok fazla kilo verememisim…dun tartilmistim aslinda o kilo mu yazsam diye dusundum ama sonradan adeti bozmayayim dedim ve bugun tekrar tartildim..dunden biraz fazla geldim haliyle ama olsun…kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenlerde insaAllah bu hafta daha cok gayret edip verirler diyelim..

Baslangic kilom: 60,3
Gecen haftaki kilom: 53,5
Bu haftaki kilom 53,00
Fark: -500
Hedef: 50

Kız. Ben seni tatilde saniyodum...:)
harikasin tebrikler

Başlangıç 80
gecen hafta 69.9
bu hafta. 68.5
giden. 1.4

Bize yeter canım mesajı karistirmism...
Şimdide düzenleme yapamıyorum
İdare et beni :)
Kusura bakma :)

Kız. Ben seni tatilde saniyodum...:)
harikasin tebrikler

canim asil ben seni tebrik ederim cok guzel kilo vermissin

tatile onumuzdeki haftaya gidiyoz kismetse..bu yuzden sanirim bir kac hafta kilo bildirimi yapamiycam...ama kilo alsamda versemde buraya aranizda tekrar katilma planlari yapiyorum simdiden..dikkat etmeye caliscam genede tatilde ama simdiki gibi olmaz tabii...hayirlisi Allahtan

buda benden

gecen hafta:66.0
bu hafta:65.5
giden :500 gr

sadece dikkat ediyorum spor yok yeşil çay ve suya devam ah diyorum bide spor yapabilseydim 1 falan verirdim neyseee:26::26::26::26:

Canım kilon az olmasına rağmen cok güzel gitmiş
buda benden

gecen hafta:66.0
bu hafta:65.5
giden :500 gr

sadece dikkat ediyorum spor yok yeşil çay ve suya devam ah diyorum bide spor yapabilseydim 1 falan verirdim neyseee:26::26::26::26:
Harikasin canımcanım

kızlarrrr nasılsınız kilo verenleri kutluyorum ki bildirim yapan herkesten gitmiş hay maşallah diyelim

minikkelebeğim seni ayrıca kutlarım noldun sen yaaa ortalığı toza dumana bürüdün tekrar maşallah arkadaşım daim olsun

sırrını alalım ne yaptında birer ikişer gidiyor böyle..benim ilk iki hafta 1 ve üstü gitti sonra azaldı:2::2::2:

ben demişken regl haftamdan artıyla çıkmamanın sevincini yaşıyorum ,fakat pirinç lapası yapmıştım 1 kilo üstü gider diye beklemedim desem yalan olarrrrr

başlangıç : 77 (ıııyyyyy)
geçen hafta :66,4
bu hafta :65,7 aha aha aha yaşasın 65 li rakamlar..bayrama hedefim tartıda 64,9 u görmek
fark: 700 gr
hepinize sevgiler

77 ıyyyyy mı ...cok tatlisin ya bende bi dahakine 80 bööö diye yapayım bari :)))
canım abur cubur yemiyorum
oldukcada azalttım yemeğimi
2 öğün yiyorum genelde
Bide dün aksam azıcık sinirlendim hic yoktan bişeye aksam yemeği yemedim
sabah tartıda ki rakamı görünce bende sok oldum...
cocukları tarttım
Dogruymus
bide oglumla yaptıgım sporun haricinde cok hoplandık zipladik onun mu faydası oldu ki:44:

Son düzenleme:
Benim diyet bu aralar az daha iyi bebem ya
bakalm yarın tartı ne gösterecek
bildirim yaparım yarın ins
bakalim nasıl gidiyormuş benim diyet

Maşallah çok güzel vermişsin datlım
Devamı gelir inşallah

Kızlar güzellerim benim çok güzel kilolar verilmiş
Tebrik ederimmm
Ben tartılmayı unuttum

Canimmm sende cok tatlisin demek cocuklari tattin
Anladim sırrını abur cubur bence isin özü olmuş. Ben aksam elimi kolumu nereye koyacagimi sasiriyorum:))) cogu zamanda yemiyorum o kadar emek bosa mi gitsin bööõ iyyyyy her seyi diyip her türlü asagilayabiliriz bu kilolari...kilolu olup halinden memnun olan var mi kii???

Asiye gelmedi bu hafta nerdesin iyi misin arkadasim??
Kaptan tesekkur ederizzzz .sen tartilmasanda olur.keyfini cikar bu durumun:)
opuyorum kizlar iyi geceler

Maşallah çok güzel vermişsin datlım
Devamı gelir inşallah

Kızlar güzellerim benim çok güzel kilolar verilmiş
Tebrik ederimmm
Ben tartılmayı unuttum
Sagol kaptan
Denizin dediği gibi sen tartilmasanda olur....:)
ins datlum ya bu hızda giderde bian önce kurtulurum beni
cok mutsuz eden kilolarimdan

Sagol kaptan
Denizin dediği gibi sen tartilmasanda olur....:)
ins datlum ya bu hızda giderde bian önce kurtulurum beni
cok mutsuz eden kilolarimdan

kızlarr tebriklerrr ,kilolar verilmiş valla kutlarım hepinizi

ben dün tartıldım:55.700

anlaşılan geçen haftaya göre pek fark yok adetim bu arada,şu 55 sınırını aşamadım bir türlü

nihayet kendime göre bir yer bulduum :)

selam kızlar. ben 6 aylık bir anneyim. hamile iken 20 kilo aldım(öncesi 55 iken 75 olmuştum) doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmişti.
şimdi ise koskoca 6 ayın geçmesine rağmen 68 kiloyum veremiyorum aslında boğazımı da tutamıyorum her gün oğlumdan fırsat buldukça geleceğim ve sizi takip edeceğim bir şey yeme hissi uyandığında buraya gelirim artık :)
bana yaptıklarınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim..

kolay gelsin hepimize..

cnm geldim de biraz geç oldu dün tartılmadım bugün tartıldım

geçen haftaki gibi aynıyım 54.9

aslında hafta içi 54.5 i görmüştüm ama kızım hasta oldu..

hastaneye yattı onunla ilgilenirken mecburen dışardan bişeyler yedim karın doyurmak adına...

ve sonuç aynı..

şükür kızım bugün biraz iyi..

çok halsiz oldu şiddetli bi şekilde ishal kusma oldu...

1 lokma veriyordum hemen çıkarıyordu doktor yatırdı bizi de.

serum yedi bebişim...

oyy kıyamam bebişine Allah acil şifalar versin ishalde sıvı kaybediyor vucut o yüzden yatırmanız iyi olmuş canım,çabuk toparlar inşallah çokkk geçmiş olsun

sağlık olsun da verilir kilolar..bu hafta benim bebeğimde hasta ve adapte olmakta zorlanıyorum diyete artıyla çıkmayalım da tekk..haftaya güzel rakamlar paylaşırız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…