- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
Zorisbuldum canimcim k.v deni bana da yollasanaaaaa ne oluuuuuurr....
ohhh misss olmuşunuz ne güzel bende yaptım ama canımdan can çıkıyor ...
Bu arada iPad in hayırlı olsuuuuun...:) dündü dimi sizin gununuz....
benden bugün menu istemeyin biraz stres yaptim heralde yine sûtûm gitti...
gunum iyiydi gayet AMA aksam türlü yapmistim pliavla (uzgunum ) karnimi doyurdum....
kendim icin yediysem namerdim ...
Hersey kızım icin
Ah canım sorma eşim biraz gecikiyor genelde
Mecburen biraz geç yiyoruz
Ama geç yatıyorum canım kızımı uyutup ancak işlerimi hallediyorum
Sporlarımı da gece yapıyorum
Eriyordur heralde
Valla pek turşu yemiyorum tuzlu diye
Bu küçük acı biber varya onlardandı 3-4 tane yedim:18:
Selahattin dönmez de yicekseniz iyice yıkayın sirkesinden arındırın tabi çok yemeyin demişti
Starda melekte konukken izlemiştim
Kalori yaptı mı ki bana lamekannnnn:18::18:
Lamenkan canım kendini tanitmismiydin...
ben bulamadimda... Rica etsem tekrar tanışsak ...
olar mı
Günaydıiiin....sabah kızıma mama verdim 6bucukta sonrada uyku tutmadı kalktım leslie 3 mil yaptımm ohh misss
şimdi bişeyler yiyip okula gidicem gelince grsz öptüm sizi
Hosgeldiiiiiin.... Takılmak ne kelime .... Başladın bile....günaydın günaydınnnnnn yıkılıyor bu topik maşallah azminize hayranım osibuleb de buraya gelmiş sanada hayranım (ismini yanliş mı yazdım ne) arada senin topiğine de giriyorum canımmm ,maşallah motivasyonununz çok yüksek sabah sabah neşelendim inanın,doğumdan sonra kendinizi bırakmamışınız ne güzel,şu an hızlı verebilirsiniz ,benim gibi olmayınbenim kızım 4 yaşında,ben halaaaa doğum kilolarında ,nerdeyse 2. vakti geldi zayıflayımda sonra olsun diyorum ,ama yapamıyorum ,size mi takılsam acaba ?çok eğlenceli görünüyorsunuz
günaydın günaydınnnnnn yıkılıyor bu topik maşallah azminize hayranım osibuleb de buraya gelmiş sanada hayranım (ismini yanliş mı yazdım ne) arada senin topiğine de giriyorum canımmm ,maşallah motivasyonununz çok yüksek sabah sabah neşelendim inanın,doğumdan sonra kendinizi bırakmamışınız ne güzel,şu an hızlı verebilirsiniz ,benim gibi olmayınbenim kızım 4 yaşında,ben halaaaa doğum kilolarında ,nerdeyse 2. vakti geldi zayıflayımda sonra olsun diyorum ,ama yapamıyorum ,size mi takılsam acaba ?çok eğlenceli görünüyorsunuz
canim olur güzel olur... Da 1. Ciler belli zaten....canım cumaları da sizde yarışsak mı
madem tartı gününüz
pazartesileri bende yarışırız hafta sonu tutarz kendimizi
cumaları da sizde
böylece hafta içi de tutarız
nasıl olurrrr???
Ni demek.... Memnuunnn oluruuuzzzosibuleb sana katılıyorum, cuma günü burada buluşalım kilo bildirimleri için,
kızlaaar pat diye konuya girdim, arada sayfanızda takılmak isterim mümkünse tabi :)
osibuleb sana katılıyorum, cuma günü burada buluşalım kilo bildirimleri için,
kızlaaar pat diye konuya girdim, arada sayfanızda takılmak isterim mümkünse tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?