Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Maydanoz kilo kaybettiren bir bitki olmasının yanı sıra bir içecek olarak tüketilmesi en sağlıklı yollardan biridir. Aynı zamanda sandviç ve salatalarda garnitür olarak kullanarak da faydalanabilirsiniz. Maydanoz sindirimi kolaylaştırır, adet düzensizliklerini giderir, yorgunluğu azaltır, akciğerlere faydalıdır, kanserle mücadele etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda maydanoz idrar söktürür, diüretik idrarla beraber kalori yakımın sağlar ve kilo kaybına yardımcı olur. Vücudu toksinlerden arındırır ve yenilenmesini sağlar. Zinde ve sağlıklı bir vücut için çok önemli bir besindir.

Maydanoz suyunun sabahları kahvaltıda içilmesi daha hızlı bir metabolizmaya sahip olmanızı ve güne daha sağlıklı başlamanızı sağlar. Bu şekilde gün içinde aşırı kalorili gıdalara yönelmenize de engel olacaktır. Kilo sorunu olan insanlara kalp ve damar sorunları için de yardımcı olmaktadır. Bildiğiniz gibi kötü kolesterol kötü beslenme alışkanlıklarının olumsuz yan etkilerinden biridir.
Kolay bir maydanoz suyu tarifi:
Yarım demet maydanoz
1 adet havuç
1 adet salatalık
1 adet limon
Bütün malzemeleri meyve presinden geçirdikten sonra bu karışımı rahatlıkla içebilirsiniz.
Alıntıdır

Ayy canım kızımla mutfağa bulaşıkları ışık hızıyla yerleştiriyorum
Kahvaltıya zor şeyler yapamıyorum
Öğleyin yemek yapamıyorum
Temizlik vakti ara ara çağırıyorum sağ olsun bakıyor kızıma
Zaten çok seviyorrr
Acıyan A llah sana acısın
Evet canım dün birlikte kutladık yemek yedik bir şeyler içtik
Ona sürpriz yapmak bu küçük yerde öyle zor ki
Çarşıya çıkıp istediğimi alamıyorum canım
Ya elimde hediye yaparım ya internetten alırım
O rahat ama

Sütün azsa süt yapıcı şeyler ye o pilav bulgurdur inşallah süt yapar canım

Bu arada ben de akşam
Bir küçük tabak kuru fasulye
Küçük düz tabakta bulgur pilavı (pirinç bitmiş)
Soğan söğüş yoğurt
Az şekerli türk kahvesi

yok cnm yapmamıştır herhalde :26:

Günlük bir bardak limon suyu a ve c vitaminleri içerir
Toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar
Metabolizmeyı hızlandırır
En fazla sabah içilerek faydalanılabilir

Kızlar yeni okudum bu yazıyı fazla içmeyin tansiyonun dengesini bozabilir

Canım (zorusbuldum) sen içme ama maydnzu sütü azaltma etkisi varmış ...
yoksa iyi bi ödem söktürücü...
Oooh bu aksam iyi keyif yaptım valla...
Ben oturdum çay ayağıma geldi kociş hizmet etti
icmek istemediğim kadar çay ictim bende
Kararımızı verdik sonunda...bu aksam oturduk guzelce konuştuk kârımızı, zararımızı..
2000 kişi başvurmuş ... Bizimkide duymuş ... Öylesine başvurmuş ... Yaptıgı is iste...
ama gitmek daha iyi gelicek bana... Yoksa hep böyle eve mahkum olmak istemiyorum ...
bi aya kadar tekrar ev aramaya başlarız herhal
ayyyy ins gönlüme göre buluruuuum.....

Lamenkan canım kendini tanitmismiydin...
ben bulamadimda... Rica etsem tekrar tanışsak ...
olar mı

sabah kızıma mama verdim 6bucukta sonrada uyku tutmadı kalktım leslie 3 mil yaptımm ohh misss

şimdi bişeyler yiyip okula gidicem gelince grsz öptüm sizi

sabah kızıma mama verdim 6bucukta sonrada uyku tutmadı kalktım leslie 3 mil yaptımm ohh misss

şimdi bişeyler yiyip okula gidicem gelince grsz öptüm sizi
Günaydıiiin....
ooooo sporlarda yapılmış ... Bende kalkıp yapayım bari ... Bebisler 1 yasına gelene kadar anneleride zayıflasa bari...:)
beni de uyku tutmadı ...
Memnun oldum canım pardon öhü öhü örtmen hanım

günaydın günaydınnnnnn yıkılıyor bu topik maşallah azminize hayranım osibuleb de buraya gelmiş sanada hayranım (ismini yanliş mı yazdım ne) arada senin topiğine de giriyorum canımmm ,maşallah motivasyonununz çok yüksek sabah sabah neşelendim inanın,doğumdan sonra kendinizi bırakmamışınız ne güzel,şu an hızlı verebilirsiniz ,benim gibi olmayın benim kızım 4 yaşında,ben halaaaa doğum kilolarında ,nerdeyse 2. vakti geldi zayıflayımda sonra olsun diyorum ,ama yapamıyorum ,size mi takılsam acaba ?çok eğlenceli görünüyorsunuz

Hosgeldiiiiiin.... Takılmak ne kelime .... Başladın bile....
Anlat bakalım bize de hikayeni....
hadi zayıflayalım , guzelleselim :))))

canım onure oldum vallahiii

canım cumaları da sizde yarışsak mı
madem tartı gününüz

pazartesileri bende yarışırız hafta sonu tutarz kendimizi
cumaları da sizde
böylece hafta içi de tutarız

nasıl olurrrr???

osibuleb sana katılıyorum, cuma günü burada buluşalım kilo bildirimleri için,

kızlaaar pat diye konuya girdim, arada sayfanızda takılmak isterim mümkünse tabi :)

canım cumaları da sizde yarışsak mı
madem tartı gününüz

pazartesileri bende yarışırız hafta sonu tutarz kendimizi
cumaları da sizde
böylece hafta içi de tutarız

nasıl olurrrr???
canim olur güzel olur... Da 1. Ciler belli zaten....
ben sizin gibi öyle hızlı veremiyorum
Ama olsun Yılmak yok... Zorisbuldum bize liste yapaar.... :13:
Super olur....ayyy nasıl motiveyim....
all la him sen çoğalt azmimizi :)

Cooook sukuuur yürüdüm 1 saat... Bebisler uyuyoken bi duş alayım ....
gorusuruzzz kuzular :))))))

kızlaaar bu topik bana çok uyuyor neden mi ; emziriyorum, diyet listelerine hiç uymadan zayıflamak istiyorum :))) kendi diyet listemi kendim oluşturmak istiyorum :))

osibuleb sana katılıyorum, cuma günü burada buluşalım kilo bildirimleri için,

kızlaaar pat diye konuya girdim, arada sayfanızda takılmak isterim mümkünse tabi :)

saraycaaavalla canım yarışma fitilini sen ateşledin sen demeseydin hiçbirine başlamazdık

minikkelebek canım sen de bnm sayfadaki yarışa katıl
niye katılmadın ki

zorisimbuldum yarışma isteyen ben oldum sizin sayfada bakalım görünce ne diyeceksin?
ne diyeyim diyordun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…