Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

ben bu konuyu bi türlü çözemedim yemkten hemen sonra su içmelimiyiz içmemelimiyiz
sanki ayça kayanın yarım saat beklenmesi gerek dediğini hatırlıyorum da.bilenler yardııııımmmmmmmmmmmm

Canım sen birini seç talip ol çıkar bi rakip
Kaç konyada yaşayan var ki canım
Bilemedim zor olur gbi buluşmak:26:
Güzel canımmmm

cnm benim diyet iyi gidiyor gibi bakalım bu haftaki hedefim martı 68le bitirmek umarım olurr
atlatırsın bebeğim dikkat edersin kalorisi en az olanları tercih edebilirsin mesela

merhaba bende konyadayım. bence isteyince olıur ama kilolar yapışmış gitmiyor sanki.

:
olur valla canım sen gel yetişzaten çok uzun bir yol olmayacak beya

iyi gidiyorsun devam rakibem

spor yapman güzelben spor yapamıyorum okul ve günlük işler

minikkelebek kuzum nerelerdesin sen bakim umarım biterslik yoktur
Kuzummm geldim aslında burdayim ama benim tel de mı sorun var kk da mı bilemiyorum....geliyorum okuyorum... Yazinca dışarı atıyor beni ...
2-3 denemeden sonra bende sinir olup kapatıyorum :)
Süper gidiyorsun bu arada tebrik ederim canım :)))))

Bu kaçıncı denemem ya artık kabul eeeetttt cevabı mı ey kk !

Bugün esimin konuştuğu emlakçı bize kelek atmazsa biz tasinicaz galiba...
Dua edin olsun hayirlisiysa ... Ev yeni...
Tasinsakta kurtulsam bu stresten... Bizim net kapanicak kızlar ... Telden okuyabilirim ama cok yazamam... Yine de arada her fırsatta gelmeye çalışırım ... Beni unutmayınnnn....

Hadi hayırlısı inşallah olur
Gönlüne göreyse ne güzel canım
Canım unutmak mı daha neler
Her zaman beklerizzzzzzzz özletme

Bütün dünyadaki sağlık uzmanlarının genel olarak üzerinde birleştiği tablo şöyle:
•BKİ'si 18,5'dan az olan insanlar çok zayıf.
•18,5 ile 25 arasındaki BKİ ideal.
•BKİ'si 25 ile 30 arasında olan bir insan şişman sayılıyor.
•BKİ'si 30'un üzerinde olan bir insan ise aşırı şişman.

Bki :beden kitle indeksi

mrb arkadaşlar nasılsınız
ben bi süre giremedim bilg ile ilgili bi sorun vardı şimdi biraz yüzeysel baktım zorisimbuldum hastaymışsın çok geçmiş olsun canım
minikkelebek sizde ev bulmuşsunuz güle güle oturun inşallah umarım herkes iyidir akşam detaylı bakarım
ben en son 58 li rakamları gördüm şükür devamı gelirde şu kilolardan kurtuluruz inşallah..

mönü
sabah:erken saatte ılık limonlu su içtim.3 adet kuru erik yedim.yarım dilim ekmekle yumurtanın sadece beyazını yedim.
ara:1 kuru erik
öğlen:2 dilim börk yarım kurabiye
akşam:yarım porsiyon pırsa yemeği yiycem ekmeksiz inş.

Herkese iyi akşamlar kızlar benim menüm şöyle
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmeği
Ara
1 Portakal
Öğle
Bamya
Bulgur Pilavı
Yoğurt
Ara
1 elma
1 Su bardağı süt
Akşam
Pırasa
1 dilim kepek ekmeği
toplamda 2 litre su

seni unutmak mümkün mü canım hadi hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…