Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

sevgili rakibem
en kısa zamanda yetişirsin ne kalmış şunun şurasında canım,ben zaten tosbaa hızıyla gidiyorum (buna da şükür)

ayrıca çok geçmiş olsun,sıkma canını hepsi geçer sana birşey olmasın

canım 6 lı kilor pek inatçı,vücut adeta kıtlık alarmı veriyor benim 59 görmem aylarımı aldı hatta çocuklara çikilota:)dağıtımm inan,o kadar bıkmıştım 60 lardan ANNNAHHH dedim yahu amaaaa şükür

sakın bırakma sen mi yaman ,yağlar mıtabikide sen

aslında rakiben olarak ye demem gerek ama demiyorum

çok hızlıyım ,çok

3 kaşık bilav az olmuş sevgili rakibem bir tabak yesene:)

bizeyeterrr
canım rakibem
sen ne güzel rakipsin öyleee

moreal kaynağım oldun bu gün

demek 60dan 50li rakamlara düşünce olay hızlanacak
çok bi kılo veremedim henuz bu topikte ama olsun gayret ediyorum

ben de 55i göreyim çocuklara çikolata dağıtacağım
sanki o günler çok uzak gibi görünüyor şu an.

teşekkürler canım hep destek ,tam destek

15 kilo verip bekarlık kilosuna inen bir arkadaşım bir kitap okumuş diyor ki,asıl obez beynimizmiş yani iş aslında kafada bitiyormuş canım kodlaman yanlış,50 li kilolara sağlıklı bir şekilde düşebilirim,herkes nasıl yapıyor demelisin

bak ben bir gün birinci olacamzorisimbuldummm bana torpil yapsana beni bu hafta birinci ilan et,ha hadi nolurrr
(yoksam hiç birinci olamayacağım):)))))

uzun süredir giremiyordum kızlar utandığımdan ya beni zayıflatınnnnnnnnnnn nolursunuzzzzzzzzzzz offffffffff geçen ay diyetisyne gittim tamamen uyamıyorum kurallara sizce altıdan sonra yememek işe yararmı ne dersiniz gündüzeri diyete çok güzel uyuyorumda akşmammmmmları vasat yaaaaa pufinggggggggg ağlıcammmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa

bulgur sonuçta ben yedim mesela öğlen 1 kasebebeğin 6 aydan küçükse rızkına engel olma derim.
insanın morali bozuk olunca uyumak istiyor hep.umarım probleminizi halletmişinizdir

amanda amannn kimler gelmiş kimler benim rakibem gelmiş.ne mi yapıyorum chıglet öğlen kısır yedim:26:sen neler yapıyorsun

kızlarrrrrrrrrrrrrr nneler yapıosunuz kilo vermek için yazarmısınız akşammmmmmmm yemicemmmmmmmmm eğer yersemde bir tek meyve yicem en azından iki kilo vermem lazım diyetisyenime ayıp olacakkkkkk yaaaa söz verdim kilo vereceğimeeeeeeeee bana yardımcı olun nolurrrrrrrrrrrrrr biir haftada 2 kilo vrmem gerekkkkkk offfffffffffffff

merhaba 27 yaşında 165 boyunda ve 56 kiloyum. 2 yaşında kızım var emzirmeyi bıraktıktan sonra kilo veremedim bi 4-5 kilo daha verip 52-51 leri görmek istiyorum.ama diyet yapıp açlık sınırlarımı zorlayarak değil.sağlıklı beslenerek kilo vermek istiyorum.öncelikli olarak çikolata cips yağlı yiyeceklerden vazgeçiyorum .çok yemek istersem hafta da 1 gün ödül olarak sınırlı miktarda yemeyi düşünüyorum sadece.her gün yoğurt ve yeşil çay tüketmeye özen gösteriyorum.bugün yediklerim sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir 6 zeytin ve +2 minik çatal reçel yeşil çay öğlen mercimek çorbası 3-4 yemek kaş. kadar kuru fasulye ve 3-4 yemek kaşığı kadar pilav ikindi, 1 elma akşamdas balık ve bol salata yiyeceğim.

Slm kızlar nasılsınız aranızda benîm rakibem yokmu hiç 82 kiloyım :)) bugünki menüm sabah haşlanmış yum salatalık bîber bir dilim peynir bir dilim helva bit dikîm ekmek ara 5 tane kuru kayısı öğlrn bir kase kısır çeyrekten biraz az poğaça bide tuzlu kurabiye yedim ( gezmem vardı çok ısrar ettîler( ) ara bir hurma akşam 3 yemek kaşığı nohut 3 yk pilav 3 litre su kızlar bide ben her sabah 45 dk pilates yapıyorum buarada canım acaip irmik helvası istiyo ama yapmıcam :)

kuzum kaç gündür bende arıyorum sen ben zambak moonsoon 80 üzeriyiz galiba diğer arkadşların çoğu 60 yada50 küsürlerde

sabah biraz peynirli yumurta yaptık kızımla hüplettik 2 zeytin yarım simit
ara yeşilçay
öğle 6 kaşık prinç pilavı ,patlıcan oturtma 1 kase cacık valla hastane de ne çıkarsa onu yiyoruz patlıcan yağlıydı biraz fazla oldu pilavla
ara 1 avuç şam fıstığı 1 ısırık çikolata çok küçük
akşam balık salata kapattık

zambak geldim canımmmm kilolarımız yakın benimde boyum 170 kilom 86 87 arasında bende ikinci bebek için zayıflamak istiyorum kızım 4 yaşında da

ahaaaaaa geldinn demekkkkk
dört gözle bekledimm seniiii
amaçlarımız aynı sayılır
bende ikinci bebek için zayıflamayı düşünüyorum
malum kızım tüp bebek ikincide öyle olucakk

senin hedefin kaççç
bak olabildigince hergün yaz beklerimmmm tamammıııı
azimliii inatçı hırslı rakip lazım bana
oda sensinn dimiiiiiii:13:

ha birde bugün iş çıkışı şöyle mağzaların önünden geçtim ayyy cıvıl cıvıl olmuş bile .aslında hem bakıyorum hemde bana olmadığı için üzülüyorum artık sıkıldım yazları boyu, kolu uzun şeyler aramaktan aman kolu çok kısa olmasın kolum kalın, aman popomu örtsün az uzun olsun valla kışın neyse de yazın hiç çekilmiyor

peki ne yapacağızzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu kilolarııııııııııııııı lütfen zayıflama yolunda ilerleyen arkadaşlarımızzzzzz bişiler anlatsın yaaaaaa

canım hedefim 70, aslında beni 75 de kaldırıyorda bebek düşündüğüm için yaşım 29 kızım 4 yaşında boyumda 170 ben yazarım ,sende bırakma burayı şekerim çok azimli hırslıolduğum söylenemez olsam bu zamana kadar kalırmıydım maşallah arkadaşlar emzirirken vermişler valla onların yanında utanıyorum halimden

6kaşık pirinç pilavı çokk benceee
zambakkk nasılsın rakibemseni gördüğüme sevindim nasıldı bugün neler yedin bakem
az bekle yazıcammm
ahaaa birakibem dahaaa
kuzumm biz varızzz sen gel yaz yeterkiii
birde şu yediklerini alt alta yazsan daha iyi olacak sankii
nedersinnn
yapma irmik helvası falann
cızzzzz olmazzzz
tarçınlı süt iç tatlı istegini köreltir

bebegin kaç aylık bilmiyorum ama sadece bulgur yediysen az
yanına ayran falan ekleseydinn
hatta çorba bile olabilir ögününde
bolca su iççç
azalmaz sütün gör bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…