- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.801
22 mart 29 mart
Zorisimbuldm 5756.6
Minikkelebek 71.270.9
Osibuleb 5655
Sarayca 74.574
Bizeyeter. 58.758.6
Lamekan. 69.868.6
Emvacilbihar. 6059.6
Fatoş. 68.468
Girl85. 64.462.8
Chiglet. 64.564
Zeyca. 87.486.1
Minnaktosba. ?58.6
Sarra. 71.370.9
Asiye. 56.255.2
Moonsun. 82.6?
Ahsenim. 7068.6
Zambak3. 84.483.3
Btlkübra. ?83.6
Gülgüzeli. 99.598.2
Elifwolky. ?54.8
Aycine. ?55.2
Yezi. ?98
Başsağlığı ileyen arkadaşlara çok saolun kızlar kilo bildirimi
Başlangıç ? Tartımayı unutmuştum
Bu hafta 83.60
Fark tartılmadığım için bilmiyorum inş gelecek hafta :))
Hedef 70
Tarih15 haziran :18:
Tunaydin kızlar kilo bildirimi yapayım hemen
Başlangıç: 99.5
Suan: 98.2
Verilen:1.300 g
Cok şaşırdım ve sevindim demekki kalorili seyleri abur cuburu yemesem olacak..
Canım ya sabret biraz midemiz yavaş yavaş kuculucek sen bugün kilo bildirmesin mı ben mı görmedim acaba?
Bu arada kızlar bende yoldayim Ankara'ya Kayınvalideme gidiyoruz yolda kusbasili pide yedim( haftasonu giremicem ve dikkat edemicem herhalde neyse öptüm hepinizi kilo verenleri kutluyorum...
Yok canım eşimden bulaştıgeçmiş olsun cnm seni bu hava değişimi çarpmıştır...
Canım çok sağ olzorisimbuldum
canım geçmiş olsun
kızına da hayırlı olsun dişi
asysss canım teşekkür ederim ben 45 dk yürüyordum ara
sıra ama bana çok geldiği için 45 dk tamamlayamayacağım
ve işe yaramayacak diye bırakıyordum.
ben de artık 10 dk çıkabilirsem 10.
20 dk çıkabilirsem 20 şeklinde başladım
genelde 30 dk tamamlamaya çalışacağım
cuma akşamı çok kaçırdım evet.
kızlar bugün de velilerim gelecek.
ikramları hazırladım bekliyorum
hadi hayırlısı
dünkü menüm
sbh nestle nesfit ve müsli karışımı 1 kase sütlü
ara yarım kase nesfit
yarım kase salata
öğle
1 koca tabak salata
1 parça fırında tavuk göğüs
akşam
1 kase kısır
1 bardak ayran
hasta ziyaretine gitmiştim
ara 1 kivi 1 elma oğlumla birlikte yedik
meyve hiç yemiyorum yaaa
su 2 lt
mekik 30
yürüyüş 20 dk
Ayyyy teşekkür ederiz tatlımmmmcnm hoşgeldin aburcuburu kessen bile ne kadar farkedecek göreceksin bebişin daha cok küçük sakın kastı rejim yapma
cnm gecmiş olsun ooyy yerim senin kuzuyubenim kızımda dişten eser yok halaa bekliyoruzz
cnm iyi gidiyosun emmeee 20 dk yürüyüş çok az biliyosun 20 dkdan sonra vücut ısınıp kalori yakmaya başlıyor en az 30dk yapmaya calışş boşa spor yapmış olursun yoksa
hg cnm verirsin kız 15-20 nekiiihamur işi abur cubur tatlı olmayarak tabiii
görcez bakalım bebeğimmm korkun benden
menü iyi sayılırr öğleni kaçırmıssın ama akşam telafi etmişsinn suyuda 2 lt ye cıkarırsan süperr olacakk gariii
Canım internette hem kilona yaşına boya göre günlük tüketmen gereken kaloriyi buluyorsunCnm sen kac kalorilik yemek yiyorsun gunluk. Ben 1400-1500 ama dahamı az dahamı fazla yemem gerekli bilemiyorum. Bride boy kac.
Sağ ol canımmmmbugünkü menüm
sabah:zencefilli,zerdeçallı ve tarçınlı yoğurt,bir dilim ekmek,bir dilim peynir,bir dilim kaşar,biraz peynirli yumurta,2 bardak çay
ara:yok
öğle:3 kaşık makarna,bol salata,bir bardak ayran,bir bardak çay
ara:bir dondurma
akşam yok
bir saat spor
2.5 litre su
zorisimbuldum geçmiş olsun canım
dün kola içmesem iyiydi de dayanamadım çerezide çok az yedim
lamekan gerçek yarış başladı hadi bakem kim daha çok kilo veriyor
Canım sen de katıldın mı aramızaKızlar hangi gün kiloları bildiriyorsunuz?
Canım internette hem kilona yaşına boya göre günlük tüketmen gereken kaloriyi buluyorsun
Hem de kalori sepetine üye olursan site seni uyarıyor hedefine ulaşman için çok yersen
Sağ ol canımmmm
Canım sen de katıldın mı aramıza
Ben görmedim yoksa hoşgeldin derdim
Cuma günü bildirim yapıyoruz canım
Hemen herkesin bildiği gibi abur cubur yemek hem zararlı hemde kilo almamıza neden olmaktadır.İşte size kilo aldırmayan abur cubur listesi sunuyoruz.Evet dediğimiz gibi bu abur cuburlar kilo aldırmıyor.Kilo aldırmamanın yanı sıra ise sağlımıza zarar vermeyi bırakın yarar bile sağlıyorlar.İşte size sağlıklı abur cubur listesi :
1. Meyveli probiyotik yoğurt : Hem lezzetli hemde sağlıklı olan meyveli yoğurtlardan probiyotik lif bakımından zengin olanları tercih etmeliyiz.
2. Yoğurt, yulaf ezmesi ve ceviz karışımı : Yulaf ezmesinin içindeki lif sayesinde sindirim sistemi aktif olarak çalışmaya başlar.Buda sindirim sistemimizdeki varsa problemlerin kendiliğinden çözülmesine olanak sağlar.Yoğurt ve ceviz ile karıştırıldığında metabolizmamız tam kapasiteyle çalışmaya başlar.
3. Fındık, kuru üzüm karışımı : Fındığın kilo vermedeki başarısını hepimiz biliyoruz.Kuru üzüm ile birlikte ise yüksek demir ve flavonoidlerde vücudumuza girmiş olur.Buda metabolizma hızına direkt etki yapar.
4. Yoğurt, maydanoz karışımı : Gece yatmadan önce yoğurda maydanoz karıştırıp yemek yavaşlamaya başlayan metabolizma hızını tetikleyip gecede aktif çalışmasını sağlayabilir.
5. Süt : Sütü sıcak içmek vücutta tokluk hissini daha uzun süre tutar.Nescafe, Türk kahvesi veya kakaoyla karıştırıp içmek ise metabolizmaya hız kazandırır.
6. Bitter çikolata ve süt : Bitter çikolata vücuda mutluluk hormonu salgılattığını hemen herkes bilir. Sütle birlikte olduğu zaman ise kilo verme hızınızı artıracaktır.
7. Ayran : Ayran en sağlıklı içeceklerden birisidir.Gazlı ve şekerli içeceklerin yanında kıyaslanamayacak kadar yararlı olan ayranı; yoğun terli dönemlerinizde sodayla karıştırıp içmek çok faydalı olacaktır.
8. Kuru üzüm ve leblebi : 1er çay bardağı kadar karıştırıp cebimize koyduğumuz bu abur cubur karnımız acıktığında besin değeri yüksek olan bir yiyeceğe el atmamızı sağlayacaktır.Buda tokluk hissimizi daha uzun sürelere yayacaktır.
9. Peynir ve maydanozlu sandviç : Kepekli bir sandviç ekmeğinin arasına peynir ve maydanozoun yanısıra çiğ sebze koyarak yemek metabolizmamızı hızlandırmaya yarayacaktır.
10. Ceviz : Omega 3 bakımından oldukça zengin olan ceviz tokluk hissi vermektedir.Aralarda 1 avuç ceviz ve 1 elma tüketmek kilo vermeye hız kazandıracaktır.
kızlar internette gezinirken buldum inşallah faydalı olur....
ben verilen bilgileri çok beğendim...
bildigim kadari ile cuma gunleri
cuma kılo bildirimi yapTekrar merhaba kızlar,
Bende katılmak istiyorum.Konunun kuralları neler?
cuma kılo bildirimi yap
hergün menü paylaş
paylaşılan menülere yorum yap
yediklerine dikkat et
spor yap
bol su iç
motivasyonunu kaybetme
topikte bir güzelle eşleş daha iyi takıp olsun diye
işte böyleeeeeeeeeeeee
ben gider.....
arkadaşlar
benim tansiyonum çok düşüyor büyük 9 küçük 5
resmen sersem gibiyim diyete başlıyalı
yediklerimide görüyorsunuz hiçte az yemiyorum
kan şekerimde düşüyor galiba ben emziriyorum diye çok tatlı yiyiyordum bünye alıştı gene istiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?