Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

zorisim buldudum
canımmm hayırlı olsun inciniz de işin de
valla alnının akıyla çıktın şu kilo işinin içinden

spora devam et ve burayı bırakma kaptannnn

merhaba kızlar dün hava çok güzeldi gezerken internete girmeye vakit bulamadım.Şimdi, dün ve bugün yediklerimi paylaşayım
Dün
Sabah:3 kaşık omlet,4 zeytin,peynir,1 dilim ekmek
ara:yok
öğle:yok
akşam:mercimek çorbası,2 yemek kaşığı karnıbahar,2 kaşık pilav,bezelye
ara:çağla badem

bugün saatler mahvetti beni sabah kahvaltı yapamadan çıkınca okulda simit alıp yedim.simiti yedikten sonra aklıma geldi kahvaltı yapamazsam nesfit süt ve kase götürüp okulda yemek.

sabah:simit
öğlen:1 servis kaşığı kuru fasulye,1 servis kaşığı pilav, ayran
akşam:mercimek çorba, pırasa,salata
ara:1 kase yoğurt

Tebrik ediyorum canım. Biz senle mi eslesmistik. Kilolarımız aynı. Ama benim tam 1 hafta olmadı haftaya bildirecegim. Gunde kac kalori tuketiyorsun. ben 1400-1500 arası.
Benim olculerim. 98-100 aralıgı 166 boy

Teşekkür ederim canım eslesmistik evet... ben kalori hesabi yapamıyorum aslında yapmak isterim ama program yok. Ayrıca ben emziriyorum canım yaa cok azaltinca yemeyi sutum azalıyor.. Zaten sut meselesi bastan beri problemliydi bende öyle olunca sadece abur cuburu kestim ekmegi azalttım bide kondisyon bisikletim var cadı izin verirse ona biniyorum öyle..

Kizlar yaa bende moral sıfır cumadan beri 600 g almisim yaa ...dışarıda olunca yapılanı yiyorsun birde diyetteyim diyemedim öyle olunca onlara ayak uydurdum cok üzgünüm...

Ya canım bende Haziran'da başlamayı düşünüyorum ama cok tereddutluyum normalde 2 senelik ücretsiz izin aldım ama seneye esimin tayini cikicak benim stajerligim kalkmadı daha başlamam lazım . Yalnız kızıma bakacak kimsem yok cok üzülüyorum nasil ayrılacam napcam diye sen napmayi düşünüyorsun

Canım kızımın dişinin başı göründü
Yerim onu da dişini de
Darısı çıkmayanlara
Kızlar her dilte böyle mimolacak
Bana biraz bilgi verir misinizzzz:26:

Canım bizim 5 dışımız çıktı. 2 alttan 3 üstten yalnız bizim ilginçtir kopek dişimizde çıktı yarıya indi nerdeyse diğer 2 orta ust dişleri yeni patladı cok minikler.. Minicik başlıyor yavaş yavaş aşağı iniyor ama yazık cok kaşınıyor ve acıyor .. Hele ilkgunler ısırmak istiyor herseyi ama şişmiş dis etine deyince agliyor yani yavrucuk ne yapacagını bilemiyor rahatlamak icin. Biz zor dis çıkarıyoruz ins sizin öyle olmaz canım...

Kızlar bende de hipertriidi var hamileyken çıktı geçmedi sonrada ilaç kullanıyorum ama yinede bir halsizlik yorgunluk oluyor bende sizdede oluyormu?

kaptancığımmm slmlar kızcığının dişi hayırlı olsun,ayrıca çok geçmiş olsun kaçkez msj yazdım yollamadı sistem.kraliçeni benim için öpveee koklayıver

hahaha ilk sende deneyecek dişlerini emin ol

rakibelerim ve diğer arkadaşlar benim motivasyonum hiç yok yaaaaz biraz yardım ediverin bana ne yapsam ki,tartının ibresi pek eksilmiyor

artık diyet,rejim,kilo kelimelerinden bööö oluyor içim ne melanet şeymiş bu kilo meselesi ya,şaka gibi

eskiden yani s bedenken kilolu herkese tavsiye veresim onları yüreklendiresim gelirdi ama gel gör ki şimdi benim başım dertte ve sıra kendime gelince motivasyonum sıfır

eskiden iki toto sallardım spor niyetine biraz dikkatle hooop giderdi kilolar hatta arkadaşlarım dalga geçerdi çok ağır spor yapıyorsun eriyeceksin diye

neyse hepimize kolaylıklar diliyorum ve selamlar yolluyorum Adananın portakal çiçeği havasıyla karışık

yeni gelen herkese de hoşgeldiniz diyorumm

saol canım teşekkürler

Aynen öle oldu canım eşim evde olunca hep böle oluyo çünkü hamur işini çook seviyo ama bugün dengelerin inş :))
Dengelersin canımmm

Ya benim eşim de en sevdiğim şeyleri alıp gelmiş:18:
Sadece çikolata yedim tadellenin şekersizi çıkmış onu
Minnakım ve ben teşekkür ederiz
Canım mayısa başlıcam inşallah
Babannesi bakar canımmm

Bnm eşimin hiç öyle biseyler alayım da eve götüreyim diye bi alışkanlığı yoktur...
Daha ben derdim normalde tatlı al da yiyeyim diye şimdi almadığı için rahatım...
Eşim çayın yanında birşeyler yer onu da markete gidince birlikte alırız...

Kızlar bnm kızım 11 aylik daha dişi yok....
Doktora soruyoruz normal 15. Ayında bile çıkarabilir diyor....

Ben kızımı 5 aylıkken bıraktım babaannesi baktı...
O bakmasaydi bırakmazdım...n
Babaannesi mart başına kadar baktı şimdi de annem bakıyor dönemi bitireceğiz....

Seneye için simdiden bakıcı aramaya başladım bile....
Hatta bi abla var 2 oğlu var biri üniversitede diğeri lisede okuyor...
Kızımı evine vermek istiyorum nasıl olur ki acaba ?
Işte eşimle oturup bi karar vermek gerekir....

hoş geldin aramıza
çok güzel kilovermişsin
nasıl verdin peki
sende paylaş bizimleee

sagol canim aksamlari hafif yiyerek abur cuburu azaltarak ama su aralar biraz dengesiz gidiyorum motivasyon gerek:s

sagol canimcim:)

tesekkur ederim canim evet seni hatirliyorum bende mayis annesiyim 1 yasna geliyor kizim ama kilolar yerinde sayiyor:s insallh veririz:)

ahh insallh kurtuluruz su piss yaglardan

sagol canim zaten ilac kullaniyorum 50 mg lik sabahlari

Bugünkü menum

Kahvaltıdan önce limonlu ılık şu
2 kuru kayısı

Sabah
2 dilim tost ekmeği
2 kaşık kör
Domates salatalık
Tavada bir yumurta
Çay

Ara bir paket süt

Öğle
Yarım simit ayran

Ara. Yok

Akşam

1 kase çorba
salata
3-4 tane kavurma...

Yemekten sonra dışarı çıktım kızımı arabasında bir saat gezdirdim

Eve geldim 35 dk yürüdüm.......2,5 lt şu içtim devamı gelir sanırım....

Ilerleyen saatlerde nescafe içmeyi planlıyorum benden bu kadar......

zorisim buldudum
canımmm hayırlı olsun inciniz de işin de
valla alnının akıyla çıktın şu kilo işinin içinden

spora devam et ve burayı bırakma kaptannnn
Canım hedefe ulaşmışım gibi güzel bir konuşma yapmışsın
İnşallah o günleri de görürüm
Çok sağ ol canım
Bırakmam sizleri
Çok tatlısın
Canım şükür kaynanam bakacak
Allah yardımcın olsun ama bakıcıya bırakma kızını yazık
Bilgi için sağ olcanım
Yazık kuzuya
Sağ ol canım yaaaaa
Denesinnnnnn

Canımmm yapmaaaaaaa
Bahar geldi oralara
Bak çiçek diyorsun bi de
Yaza az kaldı sık dişiniiiiii

benimde bircadimvar 1,5 yasinda ve halen emiyor, senincadi ne kadarlik. bugun hesaplarima gore 1400 daha olmamis. android telin varsa program onerebilirim

Mönü
Kahvaltı
bir dilim ekmek(çeyreğine çikilota sürdüm:18:)
Az tulum
Dört zeytin
Salatalaık domates biber
Ara aktivya
Öğle bir dilim ekmek bir kase yoğurt
Ara bir portakal eşimin aldığı çikileta şekersiz yazıyordu 80 kalori
Akşam dünden bezelye yemeği ama iki lokma
Bir servis kaşığı bulgur pilavı
Bol salata bir kase yoğurt
Üç dört yudum kahve
Kesin acıkırım
O zaman meyve ,yoğurt ya da salatadan birini yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…