- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.841
Tebrik ediyorum canım. Biz senle mi eslesmistik. Kilolarımız aynı. Ama benim tam 1 hafta olmadı haftaya bildirecegim. Gunde kac kalori tuketiyorsun. ben 1400-1500 arası.
Benim olculerim. 98-100 aralıgı 166 boy
Günaydın fıstıklarrrr
Bugün adet oldummmm
Oh rahatladım
Olana kadar belim kopuyor yavvv
Bir de bu sefer tatlı ihtiyacı o kadarbastırdı ki
Zor başettim
En sonunda bugün
Ekmeğe çikolata sürüp yedim:18:
Ama çeyrek dilim ekmeğe tabiyn
Benim suçum yok:26:
Tekrar platese devam edicemmmmm
Karnım popo bacaklar nasıl yanıyorrrr
Eriyor gibin geliyor iyi hissediyorum
Bir de kızlar okula 15 mayısta okula başlamayı düşünüyorum
O zaman eski halime dönmeliyim
Arkadaşlarım öğrencilerim
Hocam ne kadar zayıflamışsınız demeli
Vermeliyimmmmmm:18::18:
Minikkelebekkkkkk
Kız sen bizi unuttun
Canım kızımın dişinin başı göründü
Yerim onu da dişini de
Darısı çıkmayanlara
Kızlar her dilte böyle mimolacak
Bana biraz bilgi verir misinizzzz:26:
hoşgeldin canım bende de hipotiroidi var bir ara bende 82_83 kilo olmuştum ilaç kullanmaya başlayınca 75 lere düştüm uzun zamandırda aynıydım ama şimdi vereceğim inanıyorum
çok az kaldı 70 in altına düşmeye
buranın çok faydası oluyor hedefime ulaşacağım sevgili arkadaşlarım sayesinde
bu arada bazı kişiler 60 olabileceğime inanmıyor
zayıflayacağım ve beni gördüklerindeböyle olacaklar
Dengelersin canımmmsaol canım teşekkürler
Aynen öle oldu canım eşim evde olunca hep böle oluyo çünkü hamur işini çook seviyo ama bugün dengelerin inş :))
Kız ben unuturmuyum sizi
bugunlerde hersey o kadar üst üste ki...
dün de annelerin yazlığa gittik... Geç gelince firsat olmadı...
bugün bütün kararliligimla başladım bakem...
benim eşim cok fena...bigun pasta getiriyor, bigun kaymak...bigun baklava... Onceden ben
uapardim, şimdi vakitsizlikten, bide kilo almayayım diye yapmıyorum ... O da aliyo bu sefer...
bi de birlikte yememizi istiyor ...Ayy söyleyince de sen yeme biz yeriz diyor...
sonrada gel ye diye yalvariyo... Bu adam beni cildirtiyo
kuzu minnakin incisi hayırlı olsun ..
her zaman o kadar zorlamıyor...
yine de bizde hep huzursuzluk devam etti ama...
ins sizin öyle olmaz kolaylıkla çıkarırsınız
Kuzucuğunu kime birakicaksin canım ... Babaannemi bakicak çalışırken
hoş geldin aramıza
çok güzel kilovermişsin
nasıl verdin peki
sende paylaş bizimleee
Canım valla hiç kalori hesabı yapmadım porsiyon küçülttüm sadece çünkü 4 aylık beeğim var sütüme bişey olsun istemiyorum boyumda 1.70 canım
Akşamla dengelemişsin canım ama kola olmasaymış iimiş
Hoşgeldin canım inş istediğin kiloya düşersin bende hîpertirioidi hastasıyım şuan tedavı görüyorum bide insülîn direncim var geçen hafta katıldım buraya bakalım nası drvam etcek çünkü çok zor kilo veriyorum
hoşgeldin... katıl tabi aramıza...
ben 2012 mayıs annelerinde yazmıştım bi ara ...
yanlış hatırlamıyorsam sen de 2012 mayıs annelerindensin....
bak bnm yavaş yavaş gidiyor kilolarım sen de başla senin de gider kiloların...
hoşgeldin canım bende de hipotiroidi var bir ara bende 82_83 kilo olmuştum ilaç kullanmaya başlayınca 75 lere düştüm uzun zamandırda aynıydım ama şimdi vereceğim inanıyorum
çok az kaldı 70 in altına düşmeye
buranın çok faydası oluyor hedefime ulaşacağım sevgili arkadaşlarım sayesinde
bu arada bazı kişiler 60 olabileceğime inanmıyor
zayıflayacağım ve beni gördüklerindeböyle olacaklar
Canım zor geliyorsa zorisim diye kısaltıverrrrr
Bişi olmaz
Canım ben kızım ikinci ayını doldurmak üzereyken başladım
Ekimin sonuydu
İşte beş ay doldu
Bu arada altı ay sanıyordum hesaplayınca fark ettim
Canım tabi ki hoş geldinnnnn
Ama rahatsızlığın. İçin bi doktora da danış canım
Geçmiş olsun canım
Canım hedefe ulaşmışım gibi güzel bir konuşma yapmışsınzorisim buldudum
canımmm hayırlı olsun inciniz de işin de
valla alnının akıyla çıktın şu kilo işinin içinden
spora devam et ve burayı bırakma kaptannnn
Canım şükür kaynanam bakacakYa canım bende Haziran'da başlamayı düşünüyorum ama cok tereddutluyum normalde 2 senelik ücretsiz izin aldım ama seneye esimin tayini cikicak benim stajerligim kalkmadı daha başlamam lazım . Yalnız kızıma bakacak kimsem yok cok üzülüyorum nasil ayrılacam napcam diye sen napmayi düşünüyorsun
Bilgi için sağ olcanımCanım bizim 5 dışımız çıktı. 2 alttan 3 üstten yalnız bizim ilginçtir kopek dişimizde çıktı yarıya indi nerdeyse diğer 2 orta ust dişleri yeni patladı cok minikler.. Minicik başlıyor yavaş yavaş aşağı iniyor ama yazık cok kaşınıyor ve acıyor .. Hele ilkgunler ısırmak istiyor herseyi ama şişmiş dis etine deyince agliyor yani yavrucuk ne yapacagını bilemiyor rahatlamak icin. Biz zor dis çıkarıyoruz ins sizin öyle olmaz canım...
Sağ ol canım yaaaaakaptancığımmm slmlar kızcığının dişi hayırlı olsun,ayrıca çok geçmiş olsun kaçkez msj yazdım yollamadı sistem.kraliçeni benim için öpveee koklayıver
hahaha ilk sende deneyecek dişlerini emin ol
Canımmm yapmaaaaaaarakibelerim ve diğer arkadaşlar benim motivasyonum hiç yok yaaaaz biraz yardım ediverin bana ne yapsam ki,tartının ibresi pek eksilmiyor
artık diyet,rejim,kilo kelimelerinden bööö oluyor içim ne melanet şeymiş bu kilo meselesi ya,şaka gibi
eskiden yani s bedenken kilolu herkese tavsiye veresim onları yüreklendiresim gelirdi ama gel gör ki şimdi benim başım dertte ve sıra kendime gelince motivasyonum sıfır
eskiden iki toto sallardım spor niyetine biraz dikkatle hooop giderdi kilolar hatta arkadaşlarım dalga geçerdi çok ağır spor yapıyorsun eriyeceksin diye
neyse hepimize kolaylıklar diliyorum ve selamlar yolluyorum Adananın portakal çiçeği havasıyla karışık
yeni gelen herkese de hoşgeldiniz diyorumm
emziriyorum bebeğim 5 aylık kilo veremiyorum.tam yerindeyim sanırsam :) nolur bana yardım edin :) şiştikçe şişiyorum
benimde bircadimvar 1,5 yasinda ve halen emiyor, senincadi ne kadarlik. bugun hesaplarima gore 1400 daha olmamis. android telin varsa program onerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?