- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.861
benimde bircadimvar 1,5 yasinda ve halen emiyor, senincadi ne kadarlik. bugun hesaplarima gore 1400 daha olmamis. android telin varsa program onerebilirim
benimde bircadimvar 1,5 yasinda ve halen emiyor, senincadi ne kadarlik. bugun hesaplarima gore 1400 daha olmamis. android telin varsa program onerebilirim
Allah bagislasin canim ya ins bende okadar emzirebilirim .. Benimki 8 aylik bir cadi bide bizim cadi hem cok hareketli hemde memede uyuyo beni cok yoruyo.. Canım benim tl iPhone. Programı söylesen bir bakayim canım
İlk gün menüm
1 adet kayısı
Sabah 2 yemek kaşığı yoğurt
Kahvaltı- 1 dilim ekmek,biraz peynir,2 zeytin,az karışık kuruyemiş
Ara-1 avuç leblebi
Öğle-çeyrek porsiyon pirinç pilavı
Ara-ufak bir kase bi yemek kaşığı yulaf kepeği karıştırılmış yoğurt
Akşam 5 adet orta boy köfte.
(Ne çok şey yemişim ama hala gözüm aç,bakalım geceyi umarım bişey yemeden kapatabilir)
Canım ben hipertirioîd hastaıyım 2010 dan beri halsizlik yorgunluk sinirlilîk hali sürekli uyumak istersin saç dökülmesi ben şu an tedavi görüyorum başımda saç kalmıcak nerdeyse halbuki öncekî tedaviden bu yana yeni düzelmişti saçlarımKızlar bende de hipertriidi var hamileyken çıktı geçmedi sonrada ilaç kullanıyorum ama yinede bir halsizlik yorgunluk oluyor bende sizdede oluyormu?
Ay aynı benim eşim canım ben dengeli besleniyorum dediğim an eve topluyo sevdiğin seyleriDengelersin canımmm
İnş canımm
Ya benim eşim de en sevdiğim şeyleri alıp gelmiş:18:
Sadece çikolata yedim tadellenin şekersizi çıkmış onu
Minnakım ve ben teşekkür ederiz
Canım mayısa başlıcam inşallah
Babannesi bakar canımmm
Bugünkü menum
Kahvaltıdan önce limonlu ılık şu
2 kuru kayısı
Sabah
2 dilim tost ekmeği
2 kaşık kör
Domates salatalık
Tavada bir yumurta
Çay
Ara bir paket süt
Öğle
Yarım simit ayran
Ara. Yok
Akşam
1 kase çorba
salata
3-4 tane kavurma...
Yemekten sonra dışarı çıktım kızımı arabasında bir saat gezdirdim
Eve geldim 35 dk yürüdüm.......2,5 lt şu içtim devamı gelir sanırım....
Ilerleyen saatlerde nescafe içmeyi planlıyorum benden bu kadar......
Kızlarrrrr adetim gecikti kafayı yicem gerçi test yaptım iki tane negatif ama stres oldum yaa ben lohusalıgım çıktıktan 20 gün sonra adet oldun o sıra îlaç içiyodum d.k oda yaramadı onun sayasinde 1 ay adet oldum ilacı bıraktım iki hafta sonra normal adet oldum nırmalde 27 28 inde olmam gerkiyo ya düzEnim daha oturmadı ondan olmadım yada yarın birgün okcam inş diğer ihtimali aklıma getirmiyorum bile :18::18:
Canım ben hipertirioîd hastaıyım 2010 dan beri halsizlik yorgunluk sinirlilîk hali sürekli uyumak istersin saç dökülmesi ben şu an tedavi görüyorum başımda saç kalmıcak nerdeyse halbuki öncekî tedaviden bu yana yeni düzelmişti saçlarım
Ay aynı benim eşim canım ben dengeli besleniyorum dediğim an eve topluyo sevdiğin seyleri
Oh oh canım maş sana böle bi menü darısı bana
günaydın ...
sen adetini kafana takma ilk gelirken aydan aya düzensizlik olur...
bnm adetim kızım 4 aylıkken gelmişti sonra 2 ay gelmedi tabi test yaptım bu arada...
sonra 6. ayda geldi...
ama kendine güveniyorsan endişelenmene gerek yok bence...
Canım kürlerden diyetlerden önceoff hiç havamda değilim yaaaa yedikçe yiyesim var
yoğurt tarcın zerdecal zencefil kürüne başladımm
sabah ac karnına akşam yemekten önce ve gece yatmadan içiyorum
deneyen varmıı dogrumu yapıyorum bilmiyorum zaten zar zor içiyorum suyla beraber yiyorum tadı böğğğğ
öğle yemeği şimdi yedim ama hala acımm niye böyle oluyor yaaa
Canım hiç süte güvenme korunmak gerek:18:Kızlarrrrr adetim gecikti kafayı yicem gerçi test yaptım iki tane negatif ama stres oldum yaa ben lohusalıgım çıktıktan 20 gün sonra adet oldun o sıra îlaç içiyodum d.k oda yaramadı onun sayasinde 1 ay adet oldum ilacı bıraktım iki hafta sonra normal adet oldum nırmalde 27 28 inde olmam gerkiyo ya düzEnim daha oturmadı ondan olmadım yada yarın birgün okcam inş diğer ihtimali aklıma getirmiyorum bile :18::18:
17 gündür sağlıklı besleniyorum ilk on günde 2 kilo verdim ama 7 gündür tık yok hep aynıyım ne yapsam bilemedim azimle devam ediyorum ama moralim bozukmetabolizmayı harekete geçirmek için ne yapıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?