Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

yaz geliyor buralara inşallah ,kıştan çok sıkıldm.

ayva çiçek açmış yazmı gelecek:)))ataların bir bildiği varmış kızlar ayva çiçek açınca yaz geliyor gerçektendışarısı portakal çiçeği kokuyor buram buram ve hiç içeri giresim gelmedi ama oğluş üşür diye biraz durup eve çıktım ,esinti başalyınca korktum

yaz demek renk demek ve fazlalılkarın aşikar olması demek benim 29 hazirana kadar oğluşun doğum gününe kadar hedef kiloma inmiş olmam gerek ki,tatile gidip bikini neyim giyebileyim,göbüşümü saklayarak koca yazı geçirmek istemiyorummm

benimde bircadimvar 1,5 yasinda ve halen emiyor, senincadi ne kadarlik. bugun hesaplarima gore 1400 daha olmamis. android telin varsa program onerebilirim

yezi bana önersene bu kalori programını nasıl olck?

benimde bircadimvar 1,5 yasinda ve halen emiyor, senincadi ne kadarlik. bugun hesaplarima gore 1400 daha olmamis. android telin varsa program onerebilirim

Allah bagislasin canim ya ins bende okadar emzirebilirim .. Benimki 8 aylik bir cadi bide bizim cadi hem cok hareketli hemde memede uyuyo beni cok yoruyo.. Canım benim tl iPhone. Programı söylesen bir bakayim canım

Allah bagislasin canim ya ins bende okadar emzirebilirim .. Benimki 8 aylik bir cadi bide bizim cadi hem cok hareketli hemde memede uyuyo beni cok yoruyo.. Canım benim tl iPhone. Programı söylesen bir bakayim canım

İlk gün menüm
1 adet kayısı
Sabah 2 yemek kaşığı yoğurt
Kahvaltı- 1 dilim ekmek,biraz peynir,2 zeytin,az karışık kuruyemiş
Ara-1 avuç leblebi
Öğle-çeyrek porsiyon pirinç pilavı
Ara-ufak bir kase bi yemek kaşığı yulaf kepeği karıştırılmış yoğurt
Akşam 5 adet orta boy köfte.

(Ne çok şey yemişim ama hala gözüm aç,bakalım geceyi umarım bişey yemeden kapatabilir)

Canım çok güzel mönün
Eğer çok acıkırsan yatmadan iki saat önce olmak kaydıyla
Meyve ya da yoğurt ye bil olmaz

Kızlar bende de hipertriidi var hamileyken çıktı geçmedi sonrada ilaç kullanıyorum ama yinede bir halsizlik yorgunluk oluyor bende sizdede oluyormu?
Canım ben hipertirioîd hastaıyım 2010 dan beri halsizlik yorgunluk sinirlilîk hali sürekli uyumak istersin saç dökülmesi ben şu an tedavi görüyorum başımda saç kalmıcak nerdeyse halbuki öncekî tedaviden bu yana yeni düzelmişti saçlarım
Ay aynı benim eşim canım ben dengeli besleniyorum dediğim an eve topluyo sevdiğin seyleri

Oh oh canım maş sana böle bi menü darısı bana

Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah peynir marul bîr dîlim salam bir çatal reçel
Ara ceviz
Öğle tavuk iki dilim ekmek marul bir bardak dan az gazoz bîkaç patates kızarması
Ara kahve
Akşam iki köfte 3 yk pilav yoğur salata bir çatal baklava

Kızlarrrrr adetim gecikti kafayı yicem gerçi test yaptım iki tane negatif ama stres oldum yaa ben lohusalıgım çıktıktan 20 gün sonra adet oldun o sıra îlaç içiyodum d.k oda yaramadı onun sayasinde 1 ay adet oldum ilacı bıraktım iki hafta sonra normal adet oldum nırmalde 27 28 inde olmam gerkiyo ya düzEnim daha oturmadı ondan olmadım yada yarın birgün okcam inş diğer ihtimali aklıma getirmiyorum bile :18::18:

GÜNAYDINN KIZLARRR
ya bu kk bana gelincemi gıcıklık yapıyo
zor giriyorummm

neyseee dünki menümüde yazamadımm
yazarım biraz sonra

kızlar ne çok yazmışsınızzz
hepsini okuyamadımm

yeziiiiiii
benim kızımda 1buçuk yaşında hala emziriyorum
ama hiç bişey yemiyor varsa yoksa emmek
seninki nasıl yemesi iştahlımı
bana bişeyler önerr neler yapıyımm
şu bikaç gündür sadece aldığı tekşey anne sütü
nasıl alışacak bilmiyorum diğer gıdalara

asyssss
kızının dişleri için tedirgin olma
bizimki 13.ayının içinde çıkardı
ama buaralrda hasta olursa dikkat et dişten kaynaklanıyo olabilir
bizimki boğaz kulak iltihabı geçirmişti
sonra bi baktık diş gelmişşş
her çocukta farklı olurmuş zaten
elbet çıkacak kim dişsizkiii

günaydın ...

sen adetini kafana takma ilk gelirken aydan aya düzensizlik olur...

bnm adetim kızım 4 aylıkken gelmişti sonra 2 ay gelmedi tabi test yaptım bu arada...

sonra 6. ayda geldi...

ama kendine güveniyorsan endişelenmene gerek yok bence...

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah
kahvaltı yapmadım temizlik vardı sadece yarım salatalık

ara yok
öğlen
yarım lahmacun ,
1 kase mercimek çorbası
1 dolma
5 sarma
salata
ara
1 dondurma
akşam
7 8 tane sarma
salata
ayran
1 kase çorba
1 dilim ekmek

kızlar ben bu hafta spor yapmadım diye kilo gidimi nerdeyse yok gibi
tekrar başlamam lazım bu gidişle cuma günü sondan 1 ci olucam kilo konusunda

Canım yaa bende ilaç kullanıyorum nekadarlik kullanıyorsun sen ben100 lük kullanıyorum birde 3-4 aydan beri test yaptırmadım Ozel takip eden bir doktorum yok senin varmi düzenli göründüğün ? Tedaviden kastın ilaç almak mı başka yöntem falan mı görüyorsun ?
Bide dediğiniz gibi kızlar benim eşimde manyak gibi cips çikolata bisküvi halley ne ararsan dolduruyor rejimdeyken. eskiden bide bana söylerdi hadi getirsene yiyelim diye artık yasak koydum benim yanımda yemicek gidiyo mutfakta yiyor ben çöplerini görüyorum sadece:))

Canım bende dogumdan hemen 2 hafta sonra adet oldum ve senin gibi korkulu 2 donem geçirdim birde ihmallerimiz olmuştu sut korur diye ikisinde de test yaptırdım aglayarak . Bisey çıkmadı şükür bazen 10 gün bile sarkabiliyor ama bana ders oldu bı daha korkacağım durumlara sokmadım kendimi...sende telaş etme enaz 1 hafta bekle icine sinmezse kan testi yaptir kesin sonuc icin..

Kızlar bende bugünden itibaren sıkı rejimdeyim hafta sonu aldigim 600 g verip enazindan cuma gunü kilomu korumuş olarak yazdıracam kendimi aksam yemek bildirimi yaparım..

off hiç havamda değilim yaaaa yedikçe yiyesim var

yoğurt tarcın zerdecal zencefil kürüne başladımm

sabah ac karnına akşam yemekten önce ve gece yatmadan içiyorum
deneyen varmıı dogrumu yapıyorum bilmiyorum zaten zar zor içiyorum suyla beraber yiyorum tadı böğğğğ

öğle yemeği şimdi yedim ama hala acımm niye böyle oluyor yaaa

Canım kürlerden diyetlerden önce
Bence senin aşama aşama mideni küçültmen gerek
Bir tabağıbitiremiyor olman gerek
Yoksa kilo versen bile eski düzene döünce alırsın
Birden kesmiceksin
Beynini kabdırıp az az azaltıcaksın
Bu çok öemli canımmmm
Sıkma canını

Canım hiç süte güvenme korunmak gerek:18:
Adet başlarda düzensiz olabilirmiş
Bence olursun canımmm

17 gündür sağlıklı besleniyorum ilk on günde 2 kilo verdim ama 7 gündür tık yok hep aynıyım ne yapsam bilemedim azimle devam ediyorum ama moralim bozuk metabolizmayı harekete geçirmek için ne yapıyosunuz??

Canım ilk on gün iki kilo çok
Bence vücudundan sadece yağ değil su da gitmiş
Eğer yediklerini birden azalttııysan beyin kıtlık var deyip
Beklemeye alıyor
Eğer pes etmezsen sorun olmadığını beynin görecek
Ve kilo veiceksin
Burda hepimiz zaman zamn kilo durması yalıyoruz
Ama pes etmezsek tekrar zayıflamaya devam ediyoruz
Metobolizma hızlandııcı bir sürü şey paylaştım
Ama sayfasını hatırlamıyorum

Sen limonlu su
Taylan kümelinin internetteki çaylarını
Selahattin dönmezşn tarifleini bir dene
Yediğin şeyleri değiştir
Bıl su iç sporunu değiştir
İnşallah faydalı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…