- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.881
Höm anladım canım ii bari yaa kendime güveniyorum bişey yokta yinede insanın aklına şüphe geliyogünaydın ...
sen adetini kafana takma ilk gelirken aydan aya düzensizlik olur...
bnm adetim kızım 4 aylıkken gelmişti sonra 2 ay gelmedi tabi test yaptım bu arada...
sonra 6. ayda geldi...
ama kendine güveniyorsan endişelenmene gerek yok bence...
Canım bende ilaç kullanıyorum günde 3 defa yarım yarım ama ihmal etme muhakkak bi doktora görün ben 2010 dan beri hep aynı doktora gidiyorum kaysetideyim ben sende bi endokronoloji doktoru bul bence dikkay et canımCanım yaa bende ilaç kullanıyorum nekadarlik kullanıyorsun sen ben100 lük kullanıyorum birde 3-4 aydan beri test yaptırmadım Ozel takip eden bir doktorum yok senin varmi düzenli göründüğün ? Tedaviden kastın ilaç almak mı başka yöntem falan mı görüyorsun ?
Bide dediğiniz gibi kızlar benim eşimde manyak gibi cips çikolata bisküvi halley ne ararsan dolduruyor rejimdeyken. eskiden bide bana söylerdi hadi getirsene yiyelim diye artık yasak koydum benim yanımda yemicek gidiyo mutfakta yiyor ben çöplerini görüyorum sadece:))
Canım kürlerden diyetlerden önce
Bence senin aşama aşama mideni küçültmen gerek
Bir tabağıbitiremiyor olman gerek
Yoksa kilo versen bile eski düzene döünce alırsın
Birden kesmiceksin
Beynini kabdırıp az az azaltıcaksın
Bu çok öemli canımmmm
Sıkma canını
Canım hiç süte güvenme korunmak gerek:18:
Adet başlarda düzensiz olabilirmiş
Bence olursun canımmm
Böğğ diyosun ama yiyebiliyosun daoff hiç havamda değilim yaaaa yedikçe yiyesim var
yoğurt tarcın zerdecal zencefil kürüne başladımm
sabah ac karnına akşam yemekten önce ve gece yatmadan içiyorum
deneyen varmıı dogrumu yapıyorum bilmiyorum zaten zar zor içiyorum suyla beraber yiyorum tadı böğğğğ
öğle yemeği şimdi yedim ama hala acımm niye böyle oluyor yaaa
Süte filan güvenilmez tabi ki de.. Benim kızm hem emzirip, hem korunurken geldi... Her regly zamanı kabus gibi bana....Höm anladım canım ii bari yaa kendime güveniyorum bişey yokta yinede insanın aklına şüphe geliyo
Canım bende ilaç kullanıyorum günde 3 defa yarım yarım ama ihmal etme muhakkak bi doktora görün ben 2010 dan beri hep aynı doktora gidiyorum kaysetideyim ben sende bi endokronoloji doktoru bul bence dikkay et canım
Yok canımm sütüme güvenirmiyim hîç zaten korunuyoduk ama gecikinve insn korkuyo:))
Süte filan güvenilmez tabi ki de.. Benim kızm hem emzirip, hem korunurken geldi... Her regly zamanı kabus gibi bana....
cok titizim artık ama...yine de ihtimal iste
allahım korktuğumuzu basımıza verme....:) Allah isteyen baskalarına versin bu nimeti :)))
Bnm eşimin hiç öyle biseyler alayım da eve götüreyim diye bi alışkanlığı yoktur...
Daha ben derdim normalde tatlı al da yiyeyim diye şimdi almadığı için rahatım...
Eşim çayın yanında birşeyler yer onu da markete gidince birlikte alırız...
Kızlar bnm kızım 11 aylik daha dişi yok....
Doktora soruyoruz normal 15. Ayında bile çıkarabilir diyor....
Ben kızımı 5 aylıkken bıraktım babaannesi baktı...
O bakmasaydi bırakmazdım...n
Babaannesi mart başına kadar baktı şimdi de annem bakıyor dönemi bitireceğiz....
Seneye için simdiden bakıcı aramaya başladım bile....
Hatta bi abla var 2 oğlu var biri üniversitede diğeri lisede okuyor...
Kızımı evine vermek istiyorum nasıl olur ki acaba ?
Işte eşimle oturup bi karar vermek gerekir....
Süte filan güvenilmez tabi ki de.. Benim kızm hem emzirip, hem korunurken geldi... Her regly zamanı kabus gibi bana....
cok titizim artık ama...yine de ihtimal iste
allahım korktuğumuzu basımıza verme....:) Allah isteyen baskalarına versin bu nimeti :)))
Maşallah size...amin canım ya:18::18::18::18::18:
valla her regl zamanı bana da kabus gibi geliyor:18::18::18:
canım hangi korunma yöntemini kullanıyordun kızın olduğunda??
mayısta biz de 6 aylık olacağız nasipse
Maşallah size...amin canım ya:18::18::18::18::18:
valla her regl zamanı bana da kabus gibi geliyor:18::18::18:
canım hangi korunma yöntemini kullanıyordun kızın olduğunda??
mayısta biz de 6 aylık olacağız nasipse
Canım korkma... Test bile yapmissin zatenAy canım korkutma beni kızım daha çok küçük inş bi an önce reql olurum aminn amin rabbîm isteyenlere versin ama çikolata krizim tutuyo yakında sanırım
canım bende diyete başlayınca psikolojik heralde sürekli aklım yemekte zamanla midem küçülürse gecerdiye umut ediyorumoff hiç havamda değilim yaaaa yedikçe yiyesim var
yoğurt tarcın zerdecal zencefil kürüne başladımm
sabah ac karnına akşam yemekten önce ve gece yatmadan içiyorum
deneyen varmıı dogrumu yapıyorum bilmiyorum zaten zar zor içiyorum suyla beraber yiyorum tadı böğğğğ
öğle yemeği şimdi yedim ama hala acımm niye böyle oluyor yaaa
17 gündür sağlıklı besleniyorum ilk on günde 2 kilo verdim ama 7 gündür tık yok hep aynıyım ne yapsam bilemedim azimle devam ediyorum ama moralim bozukmetabolizmayı harekete geçirmek için ne yapıyosunuz??
canım biz kızıma evde baktırıyoruz daha rahat oluyor sabahları uykusu bölünmüyor.kışın soğuğa çıkmıyor bir de en önemlisi düzeni bozulmuyor oyuncakları kıyafetleri herşey evde.bizim için de iyi sabah okula giderken hazırlama tantanası olmuyor.yemeğimizi yapıyor.çamaşır olduğunda asıyor topluyor. ortalığa çeki düzen veriyor.kendi evinde bakıldığında rahatlığı çok fazla mümkünse evde baktırmanı tavsiye ederim. ben kızım 8 aylıkkenden beri baktırıyorum.allaha şükür çokta memnunuz.başka bir arkadaşım bakıcının evine götürüyor çok yorucu olduğundan dert yenıyor her zaman.
Canım korkma... Test bile yapmissin zatenOlursun yakındır
Ben doğumdan sonra paranoyak olmuştum yapiyodum gunüm geçince
Artik normalleşmeye başladım yavaş yavaş ... Gunüm geçince yine de cok agresiflesiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?