Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Höm anladım canım ii bari yaa kendime güveniyorum bişey yokta yinede insanın aklına şüphe geliyo
Canım bende ilaç kullanıyorum günde 3 defa yarım yarım ama ihmal etme muhakkak bi doktora görün ben 2010 dan beri hep aynı doktora gidiyorum kaysetideyim ben sende bi endokronoloji doktoru bul bence dikkay et canım

Yok canımm sütüme güvenirmiyim hîç zaten korunuyoduk ama gecikinve insn korkuyo:))

Böğğ diyosun ama yiyebiliyosun da ben gecen tavuk diyeti yapayım dedim...
kendi kendime a ne var ki rn sevdiğim şey yerim sabah aksam dedim....
ayyy midem kaldırmadı sabah sabah ya... O neydi öyleöyle
ay ben bu ayı 2 kilo vererek kapatsam bari ya... İyisin sen bak sağlıklı beslenmek en güzeli ...
hem geri de gelmiyo kolay kolay o zaman... Zorisim yazmış katılıyorum ... Kendine eziyet etme

Süte filan güvenilmez tabi ki de.. Benim kızm hem emzirip, hem korunurken geldi... Her regly zamanı kabus gibi bana....
cok titizim artık ama...yine de ihtimal iste
allahım korktuğumuzu basımıza verme....:) Allah isteyen baskalarına versin bu nimeti :)))

amin canım ya:18::18::18::18::18:

valla her regl zamanı bana da kabus gibi geliyor:18::18::18:

canım hangi korunma yöntemini kullanıyordun kızın olduğunda??
mayısta biz de 6 aylık olacağız nasipse

kızlar öyle her zaman takılamıyorum ama yazdıklarınızı hep okuyorum allah yardımcınız olsun sizinde benimde valla

canım biz kızıma evde baktırıyoruz daha rahat oluyor sabahları uykusu bölünmüyor.kışın soğuğa çıkmıyor bir de en önemlisi düzeni bozulmuyor oyuncakları kıyafetleri herşey evde.bizim için de iyi sabah okula giderken hazırlama tantanası olmuyor.yemeğimizi yapıyor.çamaşır olduğunda asıyor topluyor. ortalığa çeki düzen veriyor.kendi evinde bakıldığında rahatlığı çok fazla mümkünse evde baktırmanı tavsiye ederim. ben kızım 8 aylıkkenden beri baktırıyorum.allaha şükür çokta memnunuz.başka bir arkadaşım bakıcının evine götürüyor çok yorucu olduğundan dert yenıyor her zaman.

Ay canım korkutma beni kızım daha çok küçük inş bi an önce reql olurum aminn amin rabbîm isteyenlere versin ama çikolata krizim tutuyo yakında sanırım

Maşallah size... Daha şampiyon elli günlüktü dün sende konu açmıştın hatırlıyorum :)
zaman ne çabuk geçiyor aslında ...:)

Maşallah size... Daha şampiyon elli günlüktü dün sende konu açmıştın hatırlıyorum :)
zaman ne çabuk geçiyor aslında ...:)
canim özelden mesaj attım sana

Ay canım korkutma beni kızım daha çok küçük inş bi an önce reql olurum aminn amin rabbîm isteyenlere versin ama çikolata krizim tutuyo yakında sanırım
Canım korkma... Test bile yapmissin zaten Olursun yakındır
Ben doğumdan sonra paranoyak olmuştum yapiyodum gunüm geçince
Artik normalleşmeye başladım yavaş yavaş ... Gunüm geçince yine de cok agresiflesiyorum :)

Sabah
1 yumurta, 2 zeytin,1 dilim peynir
1 domates , 2 dilim(küçücük :) ekmek
ara bi elma
aksam
1 tabak yagsiZ, yogurtlu makarna...
ben bugünü bitirdim ...
etli taze fasulye pişiyor en fazla tadına bakarım
1 saat yürüdüm
300 ip atladım

canım bende diyete başlayınca psikolojik heralde sürekli aklım yemekte zamanla midem küçülürse gecerdiye umut ediyorum

canım bende ilk hafta 1kilo 400gr verdim bu hafta tıkyok vermişim ama çok az bakalım cumaya kadar nekadar vericem
bugün artıdan annemlere yürüyerek gidip geldim arabayı çıkartmadım hava güzeldiye spor çok önemli gecen hafta sabah 15 dakika akşam 15 dakika spor yapıyordum bu hafta hiç yapmadım akşam yapayım fırsat bulursam benim kız ben olmasam uyumuyor onu bırakamadığım için akşamları yapamıyorum sabahta büyük kıza ders çalıştır beslenme koşturmadan fırsat bulamıyorum

arkadaslar google play store dan kalori takip yaziyorsun yesil ikonlu icinde koyu yesil renk insan figuri bulunan programi indiriyorsun. yedigin hersey i girebiloyorsun.hatta yaptiginn egzersizleribile girityorsun. gun gun herseyi girebiliyorsun. indirebilenler program hk goruslerini soylryebilir mi .

cnm keşke kızımı ewde baktırmak gibi bi şansım olsa..
yok işte..
eşim polis.. gecesi gündüzü belli değil onun için eve birini alamam...
yoksa eve almak için bi bakıcı vardı halihazırda....

Aynen canım bende paranıyal oldum bende düzelirim yakında inş böle her ay strese giremem yanii

Kızlar sabah:azıcık peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek domates
Ara: armut
Öğle: 2 kase corba 1 dilim ekmek
Ara: sut ve diyet bisküvi
Aksam:firinda tavuk bulgur pilavı kabak tatlısı ( tatli bahanem:sut yapıyormuş( yemesem iyiydi tutamadım esime yapmıştım)

selam kızlar
kv bizde o yüzden pek giremiyorum
dünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek,bir dilim peynir,haşlanmış yumurta,domates ,2 bardak çay
öğle:yaprak sarma,biber dolması ,salata ayran,2 bardak çay
ara :3 çatal kadayıf,bir kase yoğurt
akşam yok

bugünkü menüm
sabah:bir dilim ekmek,2 dilim peynir,fırında patates ve domates,2bardak çay
ara:bir muz
öğle yok
akşam:2 kaşık pirinç pilavı,2 kaşık taze fasulye,bir dilim ekmek ,bir bardak çay
ara:1 tane gofret,bir limonlu soda:18:
iyi akşamlar

sabah 2 bardak ılık su
2 tane galeta
5 tane badem
ara
1 muz
1 portakal
öğlen
2 küçük boy patates haşlama
2 dilim çavdar ekmeği
yarım kase yoğurt
ara
4 kurabiye 1 bardak süt
akşam
yok

kurabiyeden vazgeçemiyorummmm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…