- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #1.921
regl dönemim yaklaştı ve ben kılo veremeyişimin yanında fazla çıkıyorum
canım sıkılıyor bu duruma.
bu arada yediklerime baktım az önce de pek de sağlıklı gelmedi bana. buraya yazmak iyi oluyor.
yemek kavramı yok neredeyse hayatımda.
kahvaltı da yok
sizlerin de eleştirilerini bekliyorum tabi kızlar.
sağlıklı beslenmeliyim bundan sonra.
minnaktosbaaammm bizeyeterimmmm sizi özledim kızçelerim bakem kılo verdiniz mi
Canım ben de senin gibiydimmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende zayıflamak istiyorum.. 59 kilo ile hamile kalmıştım hamilelikde 16 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilo gitti geri kalan üzerime yapıştı kaldı kızım 9 aylık oldu çok şükür o hareketlenmeye başlayınca 2 kilo vermişim çok mutlu oldum
benim sorunum yemekten kısmıyorum zaten bi kahvaltı bide akşam yiyorum öğlende meyve yada 1 kase çorba ile geçiyor ama tatlıya dayanamıyorum :18::18: yememeye çalıştıkça tatlı isteğim daha da artıyor sanki tatlıyı bırakabilsem daha çabuk kilo vereceğime inanıyorum ..mesela bir oturuşta 1 büyük paket hoşbeş gofret paketini bitirebiliyorum.. yada 5-6 dilim keki hiç zorlanmadan bitiriyorum
üzüldüğüm noktalardan biride hamile olmdan önce tatlı seven biri değildim 1 çikolatayı 2-3 günde bitirirdim oda kahve yada çayla falan..doğumdan sonra hayatımda yemediğim kadar tatlı yedim sanırım..daha sağlıklı olsun diye kuru kayısı ,kuru incir yiyeyim dedim yok olmadı onlar beni kesmiyor ...
ALLAH aşkına bana yardım edin nasıl kurtulacağım bu illetden
tatlım tatlımmm tatlımmmm burlardayım ki öyle avare avare geziniyorum kendime tatil ilan ettim ama ayrılamadım tabi burlardan haftaya kaldığım yerden devam bakalım inşallahh aminnnn
regl dönemim yaklaştı ve ben kılo veremeyişimin yanında fazla çıkıyorum
canım sıkılıyor bu duruma.
bu arada yediklerime baktım az önce de pek de sağlıklı gelmedi bana. buraya yazmak iyi oluyor.
yemek kavramı yok neredeyse hayatımda.
kahvaltı da yok
sizlerin de eleştirilerini bekliyorum tabi kızlar.
sağlıklı beslenmeliyim bundan sonra.
minnaktosbaaammm bizeyeterimmmm sizi özledim kızçelerim bakem kılo verdiniz mi
Coook gecmis olsun canimkızlarrr ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
sanki yokluğum çok farkedilmiş gibi davranayımne yapayım öyle umut ediyorum.
özlediniz mi beni
ben özledim burayı.rahatsızdım biraz şimdide adet oldum.çok fenalardayımmmm
Coook gecmis olsun canim
ozledikk özledik
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bende zayıflamak istiyorum.. 59 kilo ile hamile kalmıştım hamilelikde 16 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilo gitti geri kalan üzerime yapıştı kaldı kızım 9 aylık oldu çok şükür o hareketlenmeye başlayınca 2 kilo vermişim çok mutlu oldum
benim sorunum yemekten kısmıyorum zaten bi kahvaltı bide akşam yiyorum öğlende meyve yada 1 kase çorba ile geçiyor ama tatlıya dayanamıyorum :18::18: yememeye çalıştıkça tatlı isteğim daha da artıyor sanki tatlıyı bırakabilsem daha çabuk kilo vereceğime inanıyorum ..mesela bir oturuşta 1 büyük paket hoşbeş gofret paketini bitirebiliyorum.. yada 5-6 dilim keki hiç zorlanmadan bitiriyorum
üzüldüğüm noktalardan biride hamile olmdan önce tatlı seven biri değildim 1 çikolatayı 2-3 günde bitirirdim oda kahve yada çayla falan..doğumdan sonra hayatımda yemediğim kadar tatlı yedim sanırım..daha sağlıklı olsun diye kuru kayısı ,kuru incir yiyeyim dedim yok olmadı onlar beni kesmiyor ...
ALLAH aşkına bana yardım edin nasıl kurtulacağım bu illetden
Canım kimler var kimler uğramıyor ben isim isim bilirimkızlarrr ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
özlediniz mi beni
Sen o kızlara bakma tam gaz devammmspor yapmak çok güzel bişeymiş resmen canlandığımı hissediyorum vücut ve beyin açısından :))))))))
bu arada zorisim desteğin için çok teşekkürler
benim hep 2-3 kilo fazlalığım vardı bazen ideal kiloma ulaşırdım onun için sorun etmezdim taki 5 kilo fazlam olduğunu görene kadar baktım iyice ipin ucu kaçıyor erkenden tutayım dedim :) abur cuburu kesip az kalorili fakat acıkmadığım sağlıklı bi yaşam tarzını benimsedim çok da mutluydum taki çevremde fit diyebileceğim arkadaşlarım ben bu yolu benimseyince bana cips çikolata almalar yok hamur işinden kebaplardan bahsetmeler kolayı çok severdim farklı tarzda göstere göstere içmeler...falan beni üzen kilomun durması değil buymuş meğerse ama herkese inat tam gaz devam
BU YAZ Bİ GRAM FAZLAM OLMAYACAKKKKKK
kızlarrr ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
özlediniz mi beni
Ayyysağol canımmm
sen özlemiş gibi yap bende inanmış gibi
Canım kimler var kimler uğramıyor ben isim isim bilirim
Herkesin bebişi var ondan bişi demiyorum
Çok geçmiş olsunnnn
teşekkür ederim.
kaptanımız farketmiştir dedim zaten
işin şakası burası sayesinde kilo veriyorum çok seviyorum burayı
AyyyAskolsun....
isimleriniz zor ne yapayım ben isim isim yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?