Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

regl dönemim yaklaştı ve ben kılo veremeyişimin yanında fazla çıkıyorum

canım sıkılıyor bu duruma.

bu arada yediklerime baktım az önce de pek de sağlıklı gelmedi bana. buraya yazmak iyi oluyor.

yemek kavramı yok neredeyse hayatımda.

kahvaltı da yok

sizlerin de eleştirilerini bekliyorum tabi kızlar.

sağlıklı beslenmeliyim bundan sonra.

minnaktosbaaammm bizeyeterimmmm sizi özledim kızçelerim bakem kılo verdiniz mi

canım bizde seni özlediknerelerdesin kız sen?

benden pek umut yok gibi bakalım cumaya birşey değişir mi?

senin fazlalığın adettendir su tuutyor vücut emin ol,veeee fazla yeme olurmu canım

Canım ben de senin gibiydim
Tuttum kendimi
Önce azalttım
Baktım olmuyor sabahları bal yedim
Yemedikçe geçiyor
Yemeye devam edrsen atlatamazsın
Zaten sağlıklı da değil canım
tatlım tatlımmm tatlımmmm burlardayım ki öyle avare avare geziniyorum kendime tatil ilan ettim ama ayrılamadım tabi burlardan haftaya kaldığım yerden devam bakalım inşallahh aminnnn

Ara verdim haftaya bomba gibin gelicem diyorsun
Tememmmmm

Canım özlettin kendini
Evet mönün sağlıklı görünmüyor
Ama değişiklik iyi gelir bence
Sonra sağlıklı mönülere devam edersin
Adet çok şişirir hiç üzülme iyi değerlendir
Ben de pazartesi adet oldum

kızlarrr ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
sanki yokluğum çok farkedilmiş gibi davranayımne yapayım öyle umut ediyorum.
özlediniz mi beni
ben özledim burayı.rahatsızdım biraz şimdide adet oldum.çok fenalardayımmmm

Coook gecmis olsun canim
ozledikk özledik

spor yapmak çok güzel bişeymiş resmen canlandığımı hissediyorum vücut ve beyin açısından :))))))))
bu arada zorisim desteğin için çok teşekkürler
benim hep 2-3 kilo fazlalığım vardı bazen ideal kiloma ulaşırdım onun için sorun etmezdim taki 5 kilo fazlam olduğunu görene kadar baktım iyice ipin ucu kaçıyor erkenden tutayım dedim :) abur cuburu kesip az kalorili fakat acıkmadığım sağlıklı bi yaşam tarzını benimsedim çok da mutluydum taki çevremde fit diyebileceğim arkadaşlarım ben bu yolu benimseyince bana cips çikolata almalar yok hamur işinden kebaplardan bahsetmeler kolayı çok severdim farklı tarzda göstere göstere içmeler...falan beni üzen kilomun durması değil buymuş meğerse ama herkese inat tam gaz devam
BU YAZ Bİ GRAM FAZLAM OLMAYACAKKKKKK

bugünki mönü
sabah: 1haş. yumurta ince dilim ekmek.
ara:yok
öğlen:aşırı şekilde başım ağrıyordugözüm birşey görmedi v dünden klan 1 tabak kıymalı makarnayı yedim valla.
ara:2 tane petibör bisküvi,2 kuru erik
akşam:et sote yaptım.3 yemek kaşoğı kadar yerim yanında ayran

bu arada adet oldum çok agresif,gergin,gayet sinirli bi ruh hali içerisindeyim yaklaşmayın patlaybilirim
çok başım ağrıyor çatlıyor offff offfff

tatlım bende aynı dertten müzdaripim çok fazla tatlı yemek istediğim vardı yedikçe de daha fazlasını yiyordum. 2 haftadır 1 sürahi suyun içine 3-4 tane çubuk tarçın atıp geceden sabaha kadar beklettikten sonra sabahları aç karnına içiyorum bu su tatlı yeme istediğini azaltıyormuş.tarçın sevmeyen ben bunu denedim ve artık tatlı isteğim yok.tatlı bağımlılık yapıyor yedikçe daha fazla yiyorsun.

Canım kimler var kimler uğramıyor ben isim isim bilirim
Herkesin bebişi var ondan bişi demiyorum
Çok geçmiş olsunnnn
Sen o kızlara bakma tam gaz devammm

çok geçmiş olsun canım,topik sakinleşince tabikide insan ,nerde bu kızçeler diyor hani?yalan yok

Öğlen dogru bi fincan sutlu nescafe..
Sonra 4 çubuk kraker
Öğle yemeği bi kase yogurt,
1 dilim koy ekmegi
5 kasık etli taze fasulye
Aksam bi koca kase salata, 200 gram tavuk gogus (yagsiz sote yaptım )
bunu bi saat sonra yicem
Bi degisiklik olmazda olursa yazarım ins

50 dk yürüdüm 250 ip atladım

Kızlar bugün guzel gecti benim adıma ki
Kuaföre gittim kızımı esime bıraktım saçlarımı kestirdim önüne percem yaptırdım saçlarımı boyarım boyanmama konusunda tereddütte kaldım siz boyarsınız mı emzirirken?
Menüme gelelim;
Sabah: az peynir 5 zeytin domates 2 dilim ekmek
Ara: meyve
Öğle: 2 kase corba 1 dilim ekmek
Ara: sut
Aksam:corba pirasa yemegi 1 dilim ekmek 1 küçük krep 1 minik kabak tatlısı(
Kizmayin kizlar . Ben esime uyuyorum tutamadım kendimi ama azıcık yedim tadimlik

Telefon benim yazdığım kelimeleri düzenlemiş ve cümle bozuk olmuş pardon kızlar okuyup öyle yollamam lazımdı neyse sunu demek istemiştim: saçlarımı boyatip boyatmama konusunda kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…