Değil tabiki tedavi olması gerekiyor. Erkekler etkilendikleri kadınlardan ilişkiye girdiklerinde hemen boşalmazlar. Aksine sevişmeyi uzun tutmak için uğraşırlar.1 saniye 1 dk asla normal değil hele birde 2.ye gecemiyorsa gercekden durum kötü
Haklısın süre olarakda etkilenme olsa da olmasada ilişkide en kötü ihtimal 15 dakika veya üstü olmaliDeğil tabiki tedavi olması gerekiyor. Erkekler etkilendikleri kadınlardan ilişkiye girdiklerinde hemen boşalmazlar. Aksine sevişmeyi uzun tutmak için uğraşırlar.
Öyle tabiki sağlıklı bir erkek en az 15 20 dk sevişir boşalmadan. O da en kötü ihtimal dediğin gibi.Haklısın süre olarakda etkilenme olsa da olmasada ilişkide en kötü ihtimal 15 dakika veya üstü olmali
Görünce bile boşalmaya yetmişPırt diye
Haklısın süre olarakda etkilenme olsa da olmasada ilişkide en kötü ihtimal 15 dakika veya üstü olmali
Çok ayrıntı vermek istemiyorum ama bu süre ön sevisme haric olmalıBu 15-20 dakika dediğiniz kesintisiz makine gibi git gel mi yoksa aralarda ufak duraksamalar oluyor mu? Pozisyon değiştirme, boşalacağını hissedince aşırı yavaşlama, öpüşme gibi duraksamalarla mı yoksa hızlı ve kesintisiz mi
Veya soru sahibimiz çok etkileyici olabilriGörünce bile boşalmaya yetmiş
Hayır estağfurullah öyle düşünmüyorumÜstadımız sensin A akrepkadini35
Hayır estağfurullah öyle düşünmüyorum
Görüşlerinin doğruluğu yüksek ondanHayır estağfurullah öyle düşünmüyorum
Mantıklı olanı söylüyorum yaşımın ve 13 yıllık evliliğimin tecrübesi ile konuşuyorumGörüşlerinin doğruluğu yüksek ondan
Uzun süre olmayınca erken boşalma olur ama 1 saniye değer değmez fazla heyecan yaptı sanırımSorum yukarı da ve neden erken boşalma olur. Bu duruma tecrübe edenler yorum yapabilir mi? tedavisi gerekiyor mu?
Anladım tempodan bağımsız iş başladıktan sonrası önemli gibiÇok ayrıntı vermek istemiyorum ama bu süre ön sevisme haric olmalı
Tempoyu derken onu anlamadim?Anladım tempodan bağımsız iş başladıktan sonrası önemli gibio zaman haklısınız tempoyu çıkarısak 15 dakika bence de normal
Kusura bakmayın biraz açık sordum gibi oldu. Yavaşlamalar duraksamalar oluyor mu tarzında sormuştum ama cevabımı aldım zaten teşekkürlerTempoyu derken onu anlamadim?
benim demek istediğim ön sevişmeyi süreye katmiyorum
İllaki olur makina gibi aynı tempo da olmaz o anki duruma göreKusura bakmayın biraz açık sordum gibi oldu. Yavaşlamalar duraksamalar oluyor mu tarzında sormuştum ama cevabımı aldım zaten teşekkürler
Ne alaka ki ön sevişmeyi az tutuyor diye benden etkilenmemiş mi oluyor biz sevişmek yerime ilişkiui tercih ediyoruz zamanı orda öldürelim diyeHayır erkekler etkilendikleri kadınla daha çok sevişir. Etkilendiği için erken boşalmadı 1 sn içinde boşalması normal değil
Maşallah diyeyim. En az 15 ve üstü olsa mutlu mutlu yasarızHaklısın süre olarakda etkilenme olsa da olmasada ilişkide en kötü ihtimal 15 dakika veya üstü olmali
TeşekkürlerMaşallah diyeyim. En az 15 ve üstü olsa mutlu mutlu yasarızmalesef toplum olarak mutsusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?