- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Eşimle sevgili olduğumuz zamanlar ciddi bi kavga ettik, çok kızgınım, geldi önüme yüzük bıraktı sinirli sinirli. Evlilik teklifini böyle aldım.
Adam konuşup sorun çözmek yerine benimle evlenip başını yakmayı tercih etti.
iyi geceler hanımlar. ben bugün evi terkettim. Baştan anlatayım. Dün bi tartışma yaşadık. Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık falan biraz büyüdü, asıl kızdığım tartışma sırasındaki hali, tavrı, umursamazlığıydı. Yarın gidiyorum ben dedim, git dedi, ok o zaman diyip yattım.
Sabah kalktık, hazırlanıyorum, boşanma gibi bi niyetim yok bu arada, azcık burnu sürtsün, azıcık özlesin diye.
Ama adam beni hiç ciddiye almadı, duş alıyorum geleyim mi yanına son defa diyor, dur seni ben bırakırım diyor, çocuğu giydiriyor, bi de tekme at da daha hızlı gideyim dedim. İnsan bi gitme der, sorun ne der değil mi gülüyo karşımda. neyse artık geri dönüşü yok mecbur gidicem evden, geldi peşimizden çocuğu aldı arabaya bindirdi. Sadece metroya kadar bırak o zaman, senin götürmeni istemiyorum dedim. O ne öyle üstüne para verir gibi yeter ki git de ben bırakırım yorulma sen der gibi.
Neyse, durmadı metroda da, önce bi ortaköye gidelim, yemek yiyelim sonra bırakırım dedi. Defalarca söyledim istemiyorum diye ama nihayetinde kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum.
Ağız tadıyla burnunu bile sürtemiyorum. Çünkü ciddiye almıyor, gülüyor, o güldükçe sinirlerim bozuldu ben de güldüm. Hayır boşanmaya karar versem boşayamam ben bu adamı o istemedikçe. Napıyor neediyor sorunlarımızın böyle üstünü kapatıyor.
Tek taraflı dırdır yaptım işte dönüşte. Neyse sonunda hayat şarkısı hülya ağlaması yaptım da bi özür kaptım zorla.
Neden söylediklerimi ciddiye almıyor bu adam, gitmemi istemiyorsan özür dile gidemezsin gitme de, geçip karşımda dalga geçer gibi tavırlar ne oluyor.
Evet o huyumu törpülemem gerekiyor, sinirleniyorum kendimi anlatamayınca alıp başımı gitme düşüncesi bile beni rahatlatıyor öyle zamanda da sinirle söylüyorum ama laçkalaşıyor işte, gidicem diyip iki saat sonra oyuna gelip barışan birini kim ciddiye alır ki.
Sırf size yazabilmek adına giriş yaptım.Öylece okuyup geçiyordum yazıları.Siz yaşarken epey gıcık olmuşsunuz ama bu tavır bana sempatik geldi.Olayları tatlıya bağlamada mizaçlarınız ayrı olabilir ama sevmeyen bir adam olsa karşınızda tartışmayı büyütebilir ve ya gergin olabilir diye düşünüyorum. Oysa eşiniz tamam deyip üstüne sizi kızdırıp tatlıya bağlamış işi.Bana fazlaca muzip geldi.En ufak tartışmada gidiyorum demeden konuşmayı deneyin.Ciddi konularda erkeklerle asla konuşulmadığınında farkında olarak :) Ya da boşverin takılmayın hep mutlu olun siz :) :)
İnşallah, Allah daha büyük dertler vermesin, böyle yuvarlanıp gidicez arrık. :)Aynen bu kadar olduğunu bilmiyordum
Ama gerçekten en kotu günümüz gununuz boyle olsun
Ben buraya üye olduğumdan beri halime sukrettm
Gidemedimyine ciddi değilmişsiniz ki. gitmemişsiniz. gidecek olan giderdi.
Ona benzer bi cevap aldım, gidicem diyince git dedi. :))Gitmeyeceğinizden emin.
Bi sizin gibiler, bir de ayrılalım diyince peki cevabını alanlar çok komik oluyor :)
aslında bir yandan iyisi de bu. çok uzatınca en ufak sorun büyüyüne sanki elimize ne geçeçek. hayat bu en güzeli gülüp geçmek bence eşiniz oldukça olgun davranmış.Çok tatlısınız ya :))) demek ki adamın gönül alma şekli sorunları halletme şekli bu
Belki bir uzman yardımı işinize yarar.
Ahaha rahatlığa bak. İşte ne kadar ciddi olursan ol karşında ciddiye almayan biri olunca nişan atacağını bile unutabiliyosun. :))Ben nişanlıyken yüzüğü çıkarıp önüne koyduğumda "dur yemeğimi bitireyim de öyle at nişanı" demişti. Adeta bir manda gibi ağzını şapırdatarak ve hatta tabağın dibini ekmekle sıyırarak bitirdi yemeğini. Nişanı atmayı unuttum tabi.
Bu tamamen sizin ayrılmayacağınızdan emin olmasıyla alakalı bir durum. Çok da şaapmayın.
Akşam söyledi zaten gidicem diyince git diye :/Birde eşiniz sizin artık bu söylemlerinzden bıkabilir.
Daha kırıcı olup gidersen git diyebilir Allah korusun.
bU YÜZDEN söylememekte fayda var.
seni terkediyorum, bari beni metroya bırak derseniz tabi ciddiye almaz. sonra da tıpış tıpış dönüyorsunuz bi özüre kanıp. ben olsam ben de ciddiye almam sizi.
Tam olarak öyle olmadı. Çocuğu alınca mecburen bindim arabaya, dur dememe rağmen durmayınca sürdüğü yere gittim mecburen. İşte sorun o ciddiye alıp ne doğru düzgün gönlümü aldı ne de bıraktı ki gideyim, dediğimi yapayım.
Demek ki çok yansıtamadım. Bi de yanımızda çocuğumuz varken mecbur daha sakin oldum. :)siz ciddi olduğunuzu düşündürebilseydiniz zaten basıp gidemezdi arabayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?