Eşim beni ciddiye almıyor

Ahaha. Çok tatlı.
Ama yükselen akrep olarak anlıyorum sizi, ben de konuşmak duruma göre kavga etmek ve ciddiye alınmak isterim, çok zorluyor beni yoksa. Uzatıp sert çıkma huyum da var.
Zıtlık böyle bir şey demek, nötrlüyor, yumuşatıyor sizi bir şekilde :) Belki siz de normalde uzatabiliyorsanız mesela önüne geçiyor böylece.
Maşallah size

Çok tatlısınız ya :))) demek ki adamın gönül alma şekli sorunları halletme şekli bu

Belki bir uzman yardımı işinize yarar.

Ben nişanlıyken yüzüğü çıkarıp önüne koyduğumda "dur yemeğimi bitireyim de öyle at nişanı" demişti. Adeta bir manda gibi ağzını şapırdatarak ve hatta tabağın dibini ekmekle sıyırarak bitirdi yemeğini. Nişanı atmayı unuttum tabi.

Bu tamamen sizin ayrılmayacağınızdan emin olmasıyla alakalı bir durum. Çok da şaapmayın.

Birde eşiniz sizin artık bu söylemlerinzden bıkabilir.
Daha kırıcı olup gidersen git diyebilir Allah korusun.
bU YÜZDEN söylememekte fayda var.

Teşekkür ederim, siz de çok mutlu olun.

Çok tatlısınız ya :))) demek ki adamın gönül alma şekli sorunları halletme şekli bu

Belki bir uzman yardımı işinize yarar.
aslında bir yandan iyisi de bu. çok uzatınca en ufak sorun büyüyüne sanki elimize ne geçeçek. hayat bu en güzeli gülüp geçmek bence eşiniz oldukça olgun davranmış.

Ahaha rahatlığa bak. İşte ne kadar ciddi olursan ol karşında ciddiye almayan biri olunca nişan atacağını bile unutabiliyosun. :))

seni terkediyorum, bari beni metroya bırak derseniz tabi ciddiye almaz. sonra da tıpış tıpış dönüyorsunuz bi özüre kanıp. ben olsam ben de ciddiye almam sizi.

Tam olarak öyle olmadı. Çocuğu alınca mecburen bindim arabaya, dur dememe rağmen durmayınca sürdüğü yere gittim mecburen. İşte sorun o ciddiye alıp ne doğru düzgün gönlümü aldı ne de bıraktı ki gideyim, dediğimi yapayım.
seni terkediyorum, bari beni metroya bırak derseniz tabi ciddiye almaz. sonra da tıpış tıpış dönüyorsunuz bi özüre kanıp. ben olsam ben de ciddiye almam sizi.

siz ciddi olduğunuzu düşündürebilseydiniz zaten basıp gidemezdi arabayla.

oda amacın burnunu sürtürmek olduğunu bildiği için buna fırsat vermek yerine konuyu ciddiye almamayı ve uzatmamayi tercih etmiş.
izlenilen yol her ne kadar çok sağlıklı olmasa da
beklediğiniz konuşup sorunu çözmek , belki bir özür olsada,
evi terkedecek kadar ciddi olmayan bir meselede konuyu daha fazla hararetlendirmekten iyidir yaptığı.
bence sizde bir daha bu gitme olayını gündeme getirmeyin.
bir süre sonra önemini yitirir ve biktirabilir.
her fırsatta yada tartışmada giderim diyen bir eş çok yorucu ve yıpratıcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…