- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Seni anlayan biri var buradaAma ben bıraktırmadım çıktım dışarı çocuğu alıp arabaya bindirdi, çocuğu bırakıp gidecek halim yok, sonrada ne söylesem umursamadı. Bu modeli bilseniz anlarsınız. :)
Biz de beş seneyi geçti evleneli öncesi de var biz hiç küs de kalamadık biliyo musunuz onu da ciddiye almıyor.Her önemsiz konuda bağrışıp gitmeye kalkıyorsanız ciddiye almaması normal, ben de almazdım.
Eşimle altı buçuk yıllık evliyiz. Tartışmalarımız da oldu küslüklerimiz de. Aynı evin içinde günlerce konuşmadığımız da oldu. Bu dönemlerde bile bırak evi yataklarımızı bile ayırmadık. En fazla sırtını dönüp uyumuştur.Ciddi problemler yoksa evliliği bu kadar oyuncak yapmayın.
Biliyorum. :)) yaşamak lazım çünkü anlatılmaz. Böyle haksız duruma düştüm.Seni anlayan biri var burada
Hareketlerin, çocukca olduğundan olabilirmi:)iyi geceler hanımlar. ben bugün evi terkettim. Baştan anlatayım. Dün bi tartışma yaşadık. Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık falan biraz büyüdü, asıl kızdığım tartışma sırasındaki hali, tavrı, umursamazlığıydı. Yarın gidiyorum ben dedim, git dedi, ok o zaman diyip yattım.
Sabah kalktık, hazırlanıyorum, boşanma gibi bi niyetim yok bu arada, azcık burnu sürtsün, azıcık özlesin diye.
Ama adam beni hiç ciddiye almadı, duş alıyorum geleyim mi yanına son defa diyor, dur seni ben bırakırım diyor, çocuğu giydiriyor, bi de tekme at da daha hızlı gideyim dedim. İnsan bi gitme der, sorun ne der değil mi gülüyo karşımda. neyse artık geri dönüşü yok mecbur gidicem evden, geldi peşimizden çocuğu aldı arabaya bindirdi. Sadece metroya kadar bırak o zaman, senin götürmeni istemiyorum dedim. O ne öyle üstüne para verir gibi yeter ki git de ben bırakırım yorulma sen der gibi.
Neyse, durmadı metroda da, önce bi ortaköye gidelim, yemek yiyelim sonra bırakırım dedi. Defalarca söyledim istemiyorum diye ama nihayetinde kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum.
Ağız tadıyla burnunu bile sürtemiyorum. Çünkü ciddiye almıyor, gülüyor, o güldükçe sinirlerim bozuldu ben de güldüm. Hayır boşanmaya karar versem boşayamam ben bu adamı o istemedikçe. Napıyor neediyor sorunlarımızın böyle üstünü kapatıyor.
Tek taraflı dırdır yaptım işte dönüşte. Neyse sonunda hayat şarkısı hülya ağlaması yaptım da bi özür kaptım zorla.
Neden söylediklerimi ciddiye almıyor bu adam, gitmemi istemiyorsan özür dile gidemezsin gitme de, geçip karşımda dalga geçer gibi tavırlar ne oluyor.
Siz deyince hatırladım , çıkma teklifini kabul etmedim etmişim gibi davrandı , sirinlikler havada uçuyor öyle başladık .demek yok sayma ozaman dan belliymis ben anlamamışim :))Eşimle sevgili olduğumuz zamanlar ciddi bi kavga ettik, çok kızgınım, geldi önüme yüzük bıraktı sinirli sinirli. Evlilik teklifini böyle aldım.
Adam konuşup sorun çözmek yerine benimle evlenip başını yakmayı tercih etti.
Ahahaha. O da güzelmiş. Karambole gidiyoruz resmen. Evet gayet belliydi. Biz diyoruz ya burda evlenmeden anlamadın mı diye konularda aslında herşey belli oluyor, evlenmeden önemsemiyoruz sadece.Siz deyince hatırladım , çıkma teklifini kabul etmedim etmişim gibi davrandı , sirinlikler havada uçuyor öyle başladık .demek yok sayma ozaman dan belliymis ben anlamamışim :))
Benim aradığım tam da bu işte. Bana küsmesin, ben küsmeyeyim. Anlık gerginlik olsa da çabucak normale dönelim. Ne güzel işteBiz de beş seneyi geçti evleneli öncesi de var biz hiç küs de kalamadık biliyo musunuz onu da ciddiye almıyor.sen küs diyeceksiniz olmuyor, karşımda hiçbir şey olmamış gibi davranan bi adam olunca bi bakıyorum ben de konuşmaya başlamışım.
Ay yok valla o da güzel değil. evet yapıcı taraf gibi duruyor ama. O zaman hata da yapmasın. Yap et sonra bir şey yokmuş gibi davran. En azından küsebilme hakkım olduğunda o biraz düşünür ben naptım da böyle oldu yada ben biraz rahatlarım tepkimi koyarak. Onu bile yapmayınca aynı tas aynı hamam olarak devam ediyoruz. :)Benim aradığım tam da bu işte. Bana küsmesin, ben küsmeyeyim. Anlık gerginlik olsa da çabucak normale dönelim. Ne güzel işte
doğrudur benım karşıma hep oğlak burçları çıktı dost ,arakadş ve eş konusunda en çok onları tanırım =)Erkekleri hep öyle ama
Canım çekti amaGelinen saçma noktayı anlatmak istedim. :))
iyi geceler hanımlar. ben bugün evi terkettim. Baştan anlatayım. Dün bi tartışma yaşadık. Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık falan biraz büyüdü, asıl kızdığım tartışma sırasındaki hali, tavrı, umursamazlığıydı. Yarın gidiyorum ben dedim, git dedi, ok o zaman diyip yattım.
Sabah kalktık, hazırlanıyorum, boşanma gibi bi niyetim yok bu arada, azcık burnu sürtsün, azıcık özlesin diye.
Ama adam beni hiç ciddiye almadı, duş alıyorum geleyim mi yanına son defa diyor, dur seni ben bırakırım diyor, çocuğu giydiriyor, bi de tekme at da daha hızlı gideyim dedim. İnsan bi gitme der, sorun ne der değil mi gülüyo karşımda. neyse artık geri dönüşü yok mecbur gidicem evden, geldi peşimizden çocuğu aldı arabaya bindirdi. Sadece metroya kadar bırak o zaman, senin götürmeni istemiyorum dedim. O ne öyle üstüne para verir gibi yeter ki git de ben bırakırım yorulma sen der gibi.
Neyse, durmadı metroda da, önce bi ortaköye gidelim, yemek yiyelim sonra bırakırım dedi. Defalarca söyledim istemiyorum diye ama nihayetinde kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum.
Ağız tadıyla burnunu bile sürtemiyorum. Çünkü ciddiye almıyor, gülüyor, o güldükçe sinirlerim bozuldu ben de güldüm. Hayır boşanmaya karar versem boşayamam ben bu adamı o istemedikçe. Napıyor neediyor sorunlarımızın böyle üstünü kapatıyor.
Tek taraflı dırdır yaptım işte dönüşte. Neyse sonunda hayat şarkısı hülya ağlaması yaptım da bi özür kaptım zorla.
Neden söylediklerimi ciddiye almıyor bu adam, gitmemi istemiyorsan özür dile gidemezsin gitme de, geçip karşımda dalga geçer gibi tavırlar ne oluyor.
nasıllar meseladoğrudur benım karşıma hep oğlak burçları çıktı dost ,arakadş ve eş konusunda en çok onları tanırım =)
Ama çaresiz kaldım. :) aldı çocuğu bindirdi arabaya. Çekiştiremezdim, mecburen bindim, yolda da bin defa dur dedim, çocuk olmasa hadi bi çılgınlık yap, aç kapıyı mecbur dursun. çocuk var sakin sakin konuşmak zorundasın vs. Yani ciddiye almadı ki sinir bozucu şekilde gülüp sürmeye devam etti. :)Canım çekti amaBence artık yabancı çobana dönmüş sizin olay. Gideceğim deyip deyip gitmeyince inandırıcılığını yitirmiş. Mesela metroya kadar bırak kısmı da saçma bence. Gerçekten gitmeye niyetli olan ona da müsade etmez gibi geliyor.
Çok şanslısın, kıymetini bil eşinin... gülmek yerine küfür hakaret etse daha mı iyi olurdu...seni yumuşatmış işte...eşin aranıpta bulunamayan bir tip..Ama çaresiz kaldım. :) aldı çocuğu bindirdi arabaya. Çekiştiremezdim, mecburen bindim, yolda da bin defa dur dedim, çocuk olmasa hadi bi çılgınlık yap, aç kapıyı mecbur dursun. çocuk var sakin sakin konuşmak zorundasın vs. Yani ciddiye almadı ki sinir bozucu şekilde gülüp sürmeye devam etti. :)
Yani çok ciddi bi mesele de olsa böyle davrandığında yine tepkimi koyamam ki, bilmiyorum öyle bi mesele olsa belki de bu kadar rahat davranamaz ama yine de emin değilim. :)
Oy pardon o kısmı düşünemedim. :)
senini burcun ne peki?Ama çaresiz kaldım. :) aldı çocuğu bindirdi arabaya. Çekiştiremezdim, mecburen bindim, yolda da bin defa dur dedim, çocuk olmasa hadi bi çılgınlık yap, aç kapıyı mecbur dursun. çocuk var sakin sakin konuşmak zorundasın vs. Yani ciddiye almadı ki sinir bozucu şekilde gülüp sürmeye devam etti. :)
Yani çok ciddi bi mesele de olsa böyle davrandığında yine tepkimi koyamam ki, bilmiyorum öyle bi mesele olsa belki de bu kadar rahat davranamaz ama yine de emin değilim. :)
Oy pardon o kısmı düşünemedim. :)
Aynısı. Pişman edemiyoruz çünkü konu kapatılıyor.Evet aynen eşim böyle..
Darılırım odaya kapanırım,yemek yiyelim mi şunu yapalım mı der ,güldürmeye çalışır,dışarı çıkar dışardan arar tatlı alayım mı?. Konuları kapatır.Burnunu sürtmezsem de olmuyor anlaması gerek.Konuşsam başa dönüyoruz gelişme göstermez.Üstünü kapatır kouların..Bende kendimi evi terkederken düşlerim ama napar eder kendimi onla dışarda dondurma yerken bulurmKısır döngü..
Bilmiyorum evlilikleri bu şekilde mi yürüyor....
Ben de akrebim. :/senini burcun ne peki?
benim eşim de oğlak, sorunları yok sayar, konuyu değiştirmeye çalışır, bir aya ayrı yaşadık kalktı geldi eve ama konuşma yapmak yok sanki hemen normal hayata dönmek zorundayız gibi,
ben aiel yapısından sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?