- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Ya bal börek.anaaaaaa çok tatlısınız yaa
Bir dahakine soylemeyin. Alin cocugu gidin. O zaman surter burnu. Ha bana sorarsan bosanma amaci yoksa boyke islere girmemek lazim. Burun surtmenin farkli yollari var.iyi geceler hanımlar. ben bugün evi terkettim. Baştan anlatayım. Dün bi tartışma yaşadık. Öyle çok önemli bi konu değildi ama işte bağırıştık falan biraz büyüdü, asıl kızdığım tartışma sırasındaki hali, tavrı, umursamazlığıydı. Yarın gidiyorum ben dedim, git dedi, ok o zaman diyip yattım.
Sabah kalktık, hazırlanıyorum, boşanma gibi bi niyetim yok bu arada, azcık burnu sürtsün, azıcık özlesin diye.
Ama adam beni hiç ciddiye almadı, duş alıyorum geleyim mi yanına son defa diyor, dur seni ben bırakırım diyor, çocuğu giydiriyor, bi de tekme at da daha hızlı gideyim dedim. İnsan bi gitme der, sorun ne der değil mi gülüyo karşımda. neyse artık geri dönüşü yok mecbur gidicem evden, geldi peşimizden çocuğu aldı arabaya bindirdi. Sadece metroya kadar bırak o zaman, senin götürmeni istemiyorum dedim. O ne öyle üstüne para verir gibi yeter ki git de ben bırakırım yorulma sen der gibi.
Neyse, durmadı metroda da, önce bi ortaköye gidelim, yemek yiyelim sonra bırakırım dedi. Defalarca söyledim istemiyorum diye ama nihayetinde kendimi önce kumpir yerken sonra da evde buldum.
Ağız tadıyla burnunu bile sürtemiyorum. Çünkü ciddiye almıyor, gülüyor, o güldükçe sinirlerim bozuldu ben de güldüm. Hayır boşanmaya karar versem boşayamam ben bu adamı o istemedikçe. Napıyor neediyor sorunlarımızın böyle üstünü kapatıyor.
Tek taraflı dırdır yaptım işte dönüşte. Neyse sonunda hayat şarkısı hülya ağlaması yaptım da bi özür kaptım zorla.
Neden söylediklerimi ciddiye almıyor bu adam, gitmemi istemiyorsan özür dile gidemezsin gitme de, geçip karşımda dalga geçer gibi tavırlar ne oluyor.
Yok gerek yok bi daha giderim falan demem nasılsa işe yaramıyor. :)Bir dahakine soylemeyin. Alin cocugu gidin. O zaman surter burnu. Ha bana sorarsan bosanma amaci yoksa boyke islere girmemek lazim. Burun surtmenin farkli yollari var.
aaaBen de akrebim. :/
İşte ayrı kaldığınızla kaldınız, konu konuşulmadıkça, karşımızda derdimizi anlamak isteyen biri olmadıkça verilen tepki boşa gidiyor.
Söylemeden gitsem de aynı şekilde davranırdı büyük ihtimal, hani gezmeye gitmişim gibi, dün de öyle yaptı sanki ben gezmeye gidiyorum da beni bırakacakmış. Sanırım beni ciddiye alması için hatanın onda değil bende olması lazım. :)Yok gerek yok bi daha giderim falan demem nasılsa işe yaramıyor. :)
Burçta sıkıntı var demek, sözüm meclisten dışarı.Bi kere bi tartışmamızda (o işte ben evde mesajla kavga ediyoruz) akşama annemlere gidicem demiştim. Niyetim hava değişimi ve sinirli karşılaşmayalım diyeydi. Arayıp gayet dalga geçmişti resmen sen hayırdır ilk tartışmada evi mi terkediyorsun diye birde kendimi açıklamak zorunda kalmıştımAma aynen böyle hissetmiştim bu adam beni ciddiye almıyor mu diye.
Not: Benim eşimde oğlak
Şekerim Allah ağzınızın tadını bozmasın. Bundan daha büyük sorununuz olmasın inşaallah. :)
E isabet etmiş inanmamakla. Çok güldüm. Cok tatlısınızGidiyorum ben babamın evine dediğim oldu da bugün ciddiydim ben ama inanmadı galiba. :/
Fena değiliz aslında, işte ben biraz sorunları çözerek konuşmaktan yanayım, içimde patlar yoksa, o da tam tersi, bi de ben herşeyi daha çok ciddiye alırım, benim için insan ilişkileri önemlidir, eşim de malumunuz. :))aaa
akrep oğlak çok iyi anlaşır ya
Bir kavga anında evden git diyor ben hazirlaniyirm çocukları hazırlıyorum tam gidicem gelip kapıyı tutuyor gidemezsn diye dedm git diyorsun napmaya calisiyirsn diyor ki ben sana odadan git dedm
Sen sinir oldukça karşında kahkalarla gülen ve umursamayan biri gerçekten sinir bouzucu konuşarak değil hareketleryle belli ediyorlar istersen al karşına sabaha kadar konuş ki konuştum da en fazla bir gün etki yapıyor
eşimden yola çıkıyım cıddıdır,az konuşur,tutumludur,kısknaçtır.akıllıdır,guvenılır,paracıdır =D umursamazdır.mesela(ıkızler burcuyum)sınırlendiğim birşeyı dıyım ne var bunda sınmırlenecek der,şu hakkımda bunu demiş derım ,sende onla konuşma der yada yuzune soyle der, benı aşırı rahatlatır bu huylarıyla..kendı çıkarı olduğu durumlarda aslan kesılır.hakkından asla vazgeçmez.kendınden odun vermez bu yuzden başı ağrımaz.dışarıdan soğuktur ama içi merhametlıdır.herseyı aılesıyle yapmak ıster.aşırıda ınatcıdırlar.annemde oğlak çoğu zaman anlaşamazdım.soğuk,umursamaz,pek konuşmaz' hı 'der gecer,alıngan bır yapısı var.evıme gelır çekınır en sevmediğim huyuda bu.nasıllar mesela
benim de etrafımda oğlakalr olmuştuı,eşimden yola çıkıyım cıddıdır,az konuşur,tutumludur,kısknaçtır.akıllıdır,guvenılır,paracıdır =D umursamazdır.mesela(ıkızler burcuyum)sınırlendiğim birşeyı dıyım ne var bunda sınmırlenecek der,şu hakkımda bunu demiş derım ,sende onla konuşma der yada yuzune soyle der, benı aşırı rahatlatır bu huylarıyla..kendı çıkarı olduğu durumlarda aslan kesılır.hakkından asla vazgeçmez.kendınden odun vermez bu yuzden başı ağrımaz.dışarıdan soğuktur ama içi merhametlıdır.herseyı aılesıyle yapmak ıster.aşırıda ınatcıdırlar.annemde oğlak çoğu zaman anlaşamazdım.soğuk,umursamaz,pek konuşmaz' hı 'der gecer,alıngan bır yapısı var.evıme gelır çekınır en sevmediğim huyuda bu.
Tak şunu parmağına adamı hasta etme. Haha. Ne tatli adamlar var ya.Eşimle sevgili olduğumuz zamanlar ciddi bi kavga ettik, çok kızgınım, geldi önüme yüzük bıraktı sinirli sinirli. Evlilik teklifini böyle aldım.
Adam konuşup sorun çözmek yerine benimle evlenip başını yakmayı tercih etti.
Odadan mı git hahaha süper ya
Merak ettim. Ne olurAhh ahh daha neler var neler de ansiklopedi yapamicam anlatip da
Amin inşallah cümlemizinkini Allah mutluluk versin. :)))Eşin çok tatli.
Krizi fırsata çevirmekte oldukça mahir.
Bence ekonomi bakanı olmalı. Ekonomi şaha kalkar . Haha.
Yerim sizi. Allah bozmasın inşalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?