Eşim beni ciddiye almıyor

Bir dahakine soylemeyin. Alin cocugu gidin. O zaman surter burnu. Ha bana sorarsan bosanma amaci yoksa boyke islere girmemek lazim. Burun surtmenin farkli yollari var.

Bi kere bi tartışmamızda (o işte ben evde mesajla kavga ediyoruz) akşama annemlere gidicem demiştim. Niyetim hava değişimi ve sinirli karşılaşmayalım diyeydi. Arayıp gayet dalga geçmişti resmen sen hayırdır ilk tartışmada evi mi terkediyorsun diye birde kendimi açıklamak zorunda kalmıştım Ama aynen böyle hissetmiştim bu adam beni ciddiye almıyor mu diye.

Not: Benim eşimde oğlak

Yok gerek yok bi daha giderim falan demem nasılsa işe yaramıyor. :)
Söylemeden gitsem de aynı şekilde davranırdı büyük ihtimal, hani gezmeye gitmişim gibi, dün de öyle yaptı sanki ben gezmeye gidiyorum da beni bırakacakmış. Sanırım beni ciddiye alması için hatanın onda değil bende olması lazım. :)

Burçta sıkıntı var demek, sözüm meclisten dışarı.

Odadan mı git hahaha süper ya

nasıllar mesela
eşimden yola çıkıyım cıddıdır,az konuşur,tutumludur,kısknaçtır.akıllıdır,guvenılır,paracıdır =D umursamazdır.mesela(ıkızler burcuyum)sınırlendiğim birşeyı dıyım ne var bunda sınmırlenecek der,şu hakkımda bunu demiş derım ,sende onla konuşma der yada yuzune soyle der, benı aşırı rahatlatır bu huylarıyla..kendı çıkarı olduğu durumlarda aslan kesılır.hakkından asla vazgeçmez.kendınden odun vermez bu yuzden başı ağrımaz.dışarıdan soğuktur ama içi merhametlıdır.herseyı aılesıyle yapmak ıster.aşırıda ınatcıdırlar.annemde oğlak çoğu zaman anlaşamazdım.soğuk,umursamaz,pek konuşmaz' hı 'der gecer,alıngan bır yapısı var.evıme gelır çekınır en sevmediğim huyuda bu.

benim de etrafımda oğlakalr olmuştuı,
hiçbirini sevememiştim,
sen git oğlakla evlen.....
paracı ve çıkarcı evet, bu yüzden ona güvenemiyorum da

Tak şunu parmağına adamı hasta etme. Haha. Ne tatli adamlar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…