- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Çok güzel kıvırırlar, öyle de bi inkar ederler ki kendinden şüphe edersin ben uyuduruyo muyum diye.Odadan mı git hahaha süper ya
AynenÇok güzel kıvırırlar, öyle de bi inkar ederler ki kendinden şüphe edersin ben uyuduruyo muyum diye.
Ahahaha valla aynı. Sen kelimelere çok takılıyosun der, neye takılacaksam, git demek git demektir, ne anlaşılır bundan başka. Sinirle söyledim özür dilerim demek yerine ben onu mu dedim sen her şeyi yanlış anlıyorsun, herşeyi büyütüyosun diyip akıl sağlığımızla oynuyorlar. :))))Aynen
Sanki ben dedm de ben uyduruyirmodadan git demekle evden git demek arasındaki farkı biliyor musun diyirm ikisi de ayni diyor he he dedm
Babama sorsam süper damatannem toz kondurmaz buldum bunuyorm ben
sizinkı ne .benim de etrafımda oğlakalr olmuştuı,
hiçbirini sevememiştim,
sen git oğlakla evlen.....
paracı ve çıkarcı evet, bu yüzden ona güvenemiyorum da
Sorma bir gün artik dedm kedi yavrusu muyum ben her fırsatta git diyorsun bir daha dersen kedi yavrusunu bulamayacaksn hala diyo ki ne alakası var sen yapmazsn gor bak dedm hani deniyor ki haklisin dememem lazmdi hala beni gaza getirmeye calisiyor snra iki saat sonra nabiyosn nasılsın diye sirnasiyirAhahaha valla aynı. Sen kelimelere çok takılıyosun der, neye takılacaksam, git demek git demektir, ne anlaşılır bundan başka. Sinirle söyledim özür dilerim demek yerine ben onu mu dedim sen her şeyi yanlış anlıyorsun, herşeyi büyütüyosun diyip akıl sağlığımızla oynuyorlar. :))))
Ben gidecem diyince iyi git der ama kendi kendine demez, bi gün gideceksin bi daha diyemeyecek de işte çoluk çocuk varken saçma sapan şeylere de gidilmez ki. :))Sorma bir gün artik dedm kedi yavrusu muyum ben her fırsatta git diyorsun bir daha dersen kedi yavrusunu bulamayacaksn hala diyo ki ne alakası var sen yapmazsn gor bak dedm hani deniyor ki haklisin dememem lazmdi hala beni gaza getirmeye calisiyor snra iki saat sonra nabiyosn nasılsın diye sirnasiyiricinde küçük sorunlar büyüdükçe fazla geliyor taşıyor en küçük sorun bile çünkü konuşup halletmedign için aklında kalbinde kalıyor ya da ben çok buyutuyorm anlayamadım
Yapmış olabilirim.ciddiye almamak değil bana da sevimli geldi valla
birde siz bikaç defa boş tehdit yaptıysanız ondan da bişekilde durdurayım diye yapmış bence
Aynen yaaBen gidecem diyince iyi git der ama kendi kendine demez, bi gün gideceksin bi daha diyemeyecek de işte çoluk çocuk varken saçma sapan şeylere de gidilmez ki. :))
Malesef dedim hem de kaç kez, hiç gitmedim ama ondan galiba yalama oldu. :)
Sen gözünü korkutmayı başarmışsın. Darısı başıma. :)))))Aynen yaa
Biz zaten uzaktayken böyle derdmz yoktu ailelern yanina memlekete geldigmzden beri boyle oldu ama artik bıraktı çok şükür deli damarima basarsa biliyor nolcagini
Evet o huyumu törpülemem gerekiyor, sinirleniyorum kendimi anlatamayınca alıp başımı gitme düşüncesi bile beni rahatlatıyor öyle zamanda da sinirle söylüyorum ama laçkalaşıyor işte, gidicem diyip iki saat sonra oyuna gelip barışan birini kim ciddiye alır ki.KOnunuzu okuyunca istemsizce güldüm çok şeker bir konu.
Eşiniz sizden emin.
Nasılsa gönlünü alırım diyor.
Fakat sizdeki tek eksi taraf devamlı gidecem demeniz bence bunu yapmayın.
Kolaylıklar...
Ay yok aşkolsun anlaşılmak iyi geldi. :)))Bu ara eşim konsuudan çok muzdaribim konumu da isgal ettmk.bakma artik
İnş basarmisimdirSen gözünü korkutmayı başarmışsın. Darısı başıma. :)))))
Bana da valla tek benim eşim boyle sanıyordumAy yok aşkolsun anlaşılmak iyi geldi. :)))
Baya da varmış aynı tipten.İnş basarmisimdir
Bana da valla tek benim eşim boyle sanıyordum
Aynen bu kadar olduğunu bilmiyordumBaya da varmış aynı tipten.yalnız değiliz.
Gidiyorum ben babamın evine dediğim oldu da bugün ciddiydim ben ama inanmadı galiba. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?