Eşim beni ciddiye almıyor

Çok güzel kıvırırlar, öyle de bi inkar ederler ki kendinden şüphe edersin ben uyuduruyo muyum diye.
Aynen
Sanki ben dedm de ben uyduruyirm odadan git demekle evden git demek arasındaki farkı biliyor musun diyirm ikisi de ayni diyor he he dedm
Babama sorsam süper damat annem toz kondurmaz buldum bunuyorm ben

Aynen
Sanki ben dedm de ben uyduruyirm odadan git demekle evden git demek arasındaki farkı biliyor musun diyirm ikisi de ayni diyor he he dedm
Babama sorsam süper damat annem toz kondurmaz buldum bunuyorm ben
Ahahaha valla aynı. Sen kelimelere çok takılıyosun der, neye takılacaksam, git demek git demektir, ne anlaşılır bundan başka. Sinirle söyledim özür dilerim demek yerine ben onu mu dedim sen her şeyi yanlış anlıyorsun, herşeyi büyütüyosun diyip akıl sağlığımızla oynuyorlar. :))))

Sorma bir gün artik dedm kedi yavrusu muyum ben her fırsatta git diyorsun bir daha dersen kedi yavrusunu bulamayacaksn hala diyo ki ne alakası var sen yapmazsn gor bak dedm hani deniyor ki haklisin dememem lazmdi hala beni gaza getirmeye calisiyor snra iki saat sonra nabiyosn nasılsın diye sirnasiyir icinde küçük sorunlar büyüdükçe fazla geliyor taşıyor en küçük sorun bile çünkü konuşup halletmedign için aklında kalbinde kalıyor ya da ben çok buyutuyorm anlayamadım

ciddiye almamak değil bana da sevimli geldi valla

birde siz bikaç defa boş tehdit yaptıysanız ondan da bişekilde durdurayım diye yapmış bence

Ben gidecem diyince iyi git der ama kendi kendine demez, bi gün gideceksin bi daha diyemeyecek de işte çoluk çocuk varken saçma sapan şeylere de gidilmez ki. :))

Ben gidecem diyince iyi git der ama kendi kendine demez, bi gün gideceksin bi daha diyemeyecek de işte çoluk çocuk varken saçma sapan şeylere de gidilmez ki. :))
Aynen yaa
Biz zaten uzaktayken böyle derdmz yoktu ailelern yanina memlekete geldigmzden beri boyle oldu ama artik bıraktı çok şükür deli damarima basarsa biliyor nolcagini

KOnunuzu okuyunca istemsizce güldüm çok şeker bir konu.
Eşiniz sizden emin.
Nasılsa gönlünü alırım diyor.
Fakat sizdeki tek eksi taraf devamlı gidecem demeniz bence bunu yapmayın.
Kolaylıklar...
Evet o huyumu törpülemem gerekiyor, sinirleniyorum kendimi anlatamayınca alıp başımı gitme düşüncesi bile beni rahatlatıyor öyle zamanda da sinirle söylüyorum ama laçkalaşıyor işte, gidicem diyip iki saat sonra oyuna gelip barışan birini kim ciddiye alır ki.

Sırf size yazabilmek adına giriş yaptım.Öylece okuyup geçiyordum yazıları.Siz yaşarken epey gıcık olmuşsunuz ama bu tavır bana sempatik geldi.Olayları tatlıya bağlamada mizaçlarınız ayrı olabilir ama sevmeyen bir adam olsa karşınızda tartışmayı büyütebilir ve ya gergin olabilir diye düşünüyorum. Oysa eşiniz tamam deyip üstüne sizi kızdırıp tatlıya bağlamış işi.Bana fazlaca muzip geldi.En ufak tartışmada gidiyorum demeden konuşmayı deneyin.Ciddi konularda erkeklerle asla konuşulmadığınında farkında olarak :) Ya da boşverin takılmayın hep mutlu olun siz :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…