- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
aslında birazda bekar olduğum ve yanımda kimse olmadığı için yalnız hissediyorum.
Evlenince bekarlik gunlerini ariyacaksin. Hele cocugun oldu mu unut tek basina gecirecegin huzur dolu dakikalari. Keyfini cikar bence su an. Eninde sonunda biriyle tanisirsin ins. Sonra da yanlizliga veda.
siz seviyor musunuz esinizi keske biraz bilgi verseydiniz daha gercekci yorumlar yapabilirdik mesela severek mi evlendiniz kac yıl oldu aldatılma hikayeniz var mı gibi :/ acıkcası evli olmayanlara ben hic istemem demek kolay hele ki esinşzi seviyorsanız durduk yerde mi soyledi esiniz bunu illaki sinyallerini vermistşr diye düsünüyorum acıkcası ben mutsuz evliliklerin surdurulmesi taraftarı değilim mutsz evliliklerden mutsuz cocuklar bireyler yetisiyor cunku ama üzüldüm adınızaEşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
eve gelmiyor mu ? canını yakmak istemem ama hayatında biri var esininBana hayatımda başka biri yok diyor bilmiyorum..bende öyle düşünüyorum çoğu zaman ...bu daha çok koyuyor .. Nasıl bir acı bu Allahım ,okuldan eve geldiğimde artık onu göremiyorum bir gün geliyorsa 3 gün gelmiyor çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum gülmeyi özledim ben nasıl düzelicem böyle
Herşeye rağmen seviyorum onu çok..severek evlenmiştik ben öyle sanıyorum en azından ailemi karşıma aldım herkesi arkamda bıraktım onun için..sonra daha ilk zamanlar bile en ufak bir tartışmada ayrılıcam senden diyordu sonra başka birgün ben sensiz yaşamamam diyordu seviyorum seni diyordu ben hep bu kısmına inandım..aldatma kısmına gelince bir gün bilgisayarda farklı msn ler gördüm inkar etti ben bir şekilde telefon ayrıntısına ulaştım bir kaç numara vardı bunlarla konuşmuş telinde kadını erkek ismi olarak kaydettiğini gördüm sonra o bana emeklisi yaklaşmış bizimle ilgili konuşuyordum bana akıl veriyordu dedi inanmadım gitmek istedim gidemedim sen benim nefesimsin dedi ben sensiz nefes alamam dedi...daha önce yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum tayinin çıktığı gün bir tartışma oldu ben iptal ettiricem dedi ben tek başıma yola çıktım 2 ay sonra bir araya geldik herşeyi geride bırakıp...onun gelgitleri başladı yine burası alkolün ve turistlerin bol olduğu bir yer her akşam içmeye başladı onunla sabaha kadar içen birini ve çılgın birini istediğini ve benim böyle olamadığımı söyledi...sonrasında bu duruma geldikeve gelmiyor mu ? canını yakmak istemem ama hayatında biri var esinin
Herşeye rağmen seviyorum onu çok..severek evlenmiştik ben öyle sanıyorum en azından ailemi karşıma aldım herkesi arkamda bıraktım onun için..sonra daha ilk zamanlar bile en ufak bir tartışmada ayrılıcam senden diyordu sonra başka birgün ben sensiz yaşamamam diyordu seviyorum seni diyordu ben hep bu kısmına inandım..aldatma kısmına gelince bir gün bilgisayarda farklı msn ler gördüm inkar etti ben bir şekilde telefon ayrıntısına ulaştım bir kaç numara vardı bunlarla konuşmuş telinde kadını erkek ismi olarak kaydettiğini gördüm sonra o bana emeklisi yaklaşmış bizimle ilgili konuşuyordum bana akıl veriyordu dedi inanmadım gitmek istedim gidemedim sen benim nefesimsin dedi ben sensiz nefes alamam dedi...daha önce yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum tayinin çıktığı gün bir tartışma oldu ben iptal ettiricem dedi ben tek başıma yola çıktım 2 ay sonra bir araya geldik herşeyi geride bırakıp...onun gelgitleri başladı yine burası alkolün ve turistlerin bol olduğu bir yer her akşam içmeye başladı onunla sabaha kadar içen birini ve çılgın birini istediğini ve benim böyle olamadığımı söyledi...sonrasında bu duruma geldik
Bu erkeklerin beyinlerinden suphe ediyorum...Herşeye rağmen seviyorum onu çok..severek evlenmiştik ben öyle sanıyorum en azından ailemi karşıma aldım herkesi arkamda bıraktım onun için..sonra daha ilk zamanlar bile en ufak bir tartışmada ayrılıcam senden diyordu sonra başka birgün ben sensiz yaşamamam diyordu seviyorum seni diyordu ben hep bu kısmına inandım..aldatma kısmına gelince bir gün bilgisayarda farklı msn ler gördüm inkar etti ben bir şekilde telefon ayrıntısına ulaştım bir kaç numara vardı bunlarla konuşmuş telinde kadını erkek ismi olarak kaydettiğini gördüm sonra o bana emeklisi yaklaşmış bizimle ilgili konuşuyordum bana akıl veriyordu dedi inanmadım gitmek istedim gidemedim sen benim nefesimsin dedi ben sensiz nefes alamam dedi...daha önce yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum tayinin çıktığı gün bir tartışma oldu ben iptal ettiricem dedi ben tek başıma yola çıktım 2 ay sonra bir araya geldik herşeyi geride bırakıp...onun gelgitleri başladı yine burası alkolün ve turistlerin bol olduğu bir yer her akşam içmeye başladı onunla sabaha kadar içen birini ve çılgın birini istediğini ve benim böyle olamadığımı söyledi...sonrasında bu duruma geldik
Bana hayatımda başka biri yok diyor bilmiyorum..bende öyle düşünüyorum çoğu zaman ...bu daha çok koyuyor .. Nasıl bir acı bu Allahım ,okuldan eve geldiğimde artık onu göremiyorum bir gün geliyorsa 3 gün gelmiyor çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum gülmeyi özledim ben nasıl düzelicem böyle
kesinlikle katılıyorummmm çokm doğğruuu buYerinde olsam boşanma davasini gider kendim acardim. Güçlü ol mesleğin var elinde maddi olarak muhtaç değilsin ona...
Ezik durma karsisinda. Aglayip sizlama. Sen donup arkana bakmazsan o neye ugradigini sasirir. Ters köse yap ona onsuzda mutlu olabileceğini göster.
23 Kasım doğum günü onun..eve doğum günü "hediyesini boşanma dilekçesini"imzalamış olarak bırakıp evi terketmeyi düşünüyorumboşanmak istediğini söylemiş sevmiyormuş... eve de gelmiyor. o zaman sizde aynısını yapın. eve gitmeyin. siz onu göremiyorsaniz o da sizi eve geldiğinde göremesin..nasil olsa sizin onu sevdiğinizden emin. nasil olsa yagmurlu333 evde diye düşünüyor.üstüne düştüğünüzü o da farkediyor. ama kaçan kovalanir.artik sizde kendinizi geri çekin devreye gurur girsin.boşanalim dediyse peki demesini bilin.karşisinda ezik büzük durmayin.aramayın sormayın. ne güzel mesleğiniz var. kendinize her zamankinden daha çok bakin. arkadaş cevrenizle vakit geçirin. Emin olun kiii pişman olacak. sadece şunu başarın ''' ortadan kaybolun sizi görmesin haber alamasın aramayın sormayın '''
at camuru hemen nasıl olsa Alevıydı ...eşim aleviydi sorunlu başladı evliliğimiz ailem istememişti ben herkesi karşıma aldım onun için,bir gün beni bırakması sevmediğini söylemesi için mi..bunu kabullenemiyorum
Ne çamuru attımki ben ona siz okumadınız galiba yazdıklarımı problemin en başından neden kaynaklandığını belirtmek için eşim Alevi dedim..nasıl bir mantığa sahipsiniz çamur atsam atacak olsam onunla evlenirmiydim şu an onu için acı çekermiydim çok değerli olan gururumu arkada bırakırmıydım..bilip bilmeden konuşmayın..konuşmalarınıza dikkat edin yazık...at camuru hemen nasıl olsa Alevıydı ...
ne yazdıgınız gayet acık alevıyse evlenmeseydınız ıstenmedıgınız bı aıleye gıtmeseydınızNe çamuru attımki ben ona siz okumadınız galiba yazdıklarımı problemin en başından neden kaynaklandığını belirtmek için eşim Alevi dedim..nasıl bir mantığa sahipsiniz çamur atsam atacak olsam onunla evlenirmiydim şu an onu için acı çekermiydim çok değerli olan gururumu arkada bırakırmıydım..bilip bilmeden konuşmayın..konuşmalarınıza dikkat edin yazık...
Ailem karşı çıktı demeniz daha yerinde olurdu ...Ne çamuru attımki ben ona siz okumadınız galiba yazdıklarımı problemin en başından neden kaynaklandığını belirtmek için eşim Alevi dedim..nasıl bir mantığa sahipsiniz çamur atsam atacak olsam onunla evlenirmiydim şu an onu için acı çekermiydim çok değerli olan gururumu arkada bırakırmıydım..bilip bilmeden konuşmayın..konuşmalarınıza dikkat edin yazık...
hayır oyle demez cunkı Alevı deyınce ınsanlar aa haklısın fılan dıyecek sanıyoAilem karşı çıktı demeniz daha yerinde olurdu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?