Eşim boşanmak istiyor

aslında birazda bekar olduğum ve yanımda kimse olmadığı için yalnız hissediyorum.

Evlenince bekarlik gunlerini ariyacaksin. Hele cocugun oldu mu unut tek basina gecirecegin huzur dolu dakikalari. Keyfini cikar bence su an. Eninde sonunda biriyle tanisirsin ins. Sonra da yanlizliga veda.

Evlenince bekarlik gunlerini ariyacaksin. Hele cocugun oldu mu unut tek basina gecirecegin huzur dolu dakikalari. Keyfini cikar bence su an. Eninde sonunda biriyle tanisirsin ins. Sonra da yanlizliga veda.
bilmiyorum canım ya birileri oluyor elbet ama kafa dengi biri olur mu onu bilmiyorum. pek düşünmemeye çalışıyorum açıkcası düşünüp düşünüp mutsuz olmak istemiyorum. böyle mutlu olmaya çalışıyorum. illa evlenmek gerekmiyor hakkımızda hayırlısı olsun.

Özgürlüğüne ve eğlenceyeddüşkün bir adam ayrıca sorumluluk sahibi değil! .Bırak gitsin yoksa ileride daha çok uzulecek sin büyük ihtimalle..

Karakterler, yaşamttarzları vs.cok farklı ve anladigim kadari ile mutlu ve huzurlu bir evliliginiz zaten olmamış. .Bu durumda sevgiden ziyade alışkanlık ve onun için herkesi karşınıza aldığınız için hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum. .

Ama unutmayın ki hiç kimse ve hicbirseyin sizinggerçekten mutlu ve huzurlu olmanızı engellememesi lazım yani burada size çok iş düşüyor. .Kendinizi hazır hissettiğiniz de yol verin gitsin..Daha fazla geçirdiğiniz zamana yazık etmeyin.Ileride daha çok pişman olursunuz.

Kendinizde o gücü bulduğunuz da ayrılmak enmantiklisi.Sizce ayrilik aciniz henuz cocuk gibi bir ortak baginiz da yokken kaçggün, kaç yıl sürer ki..Ama bu sşekil ömrünü zu tüketmeyin. Yazık canınız a. .

Ve sakin onda hiçbir hakkınızı bırakmayın. .Eşyaları istemiyor musunuz? Verin 2.ele ya daiihtiyacı olan birine..Arkanızdan o eşyaları başkası ile kullanmasına izin vermeyin!

Ne demek ortak olan hiçbir şeyi istememek. .Tabi bırakın da o zevki sefasini sursun bunu mu istiyorsunuz..Bakın ben size diyeyim hakkınızı almazsaniz ileri de çoook pişman olursunuz. Beraber aldigimiz evde başkasıyla? Arabamızla ben üzülür ken o gezmede? Biriktirdigimiz para ile eglencelerde? Gibi gibi artık ortak ne varsa bir sürü şeye canınız sıkılır?

Acikcasi gurur herkese gore degiskenlik gösterir. Beni istemeyen adamı bende istemeyerek gurur yaparım. .Mesela siz belki gururla hiçbir hakkınızı almazsaniz bende tam tersi onun için ne de hakkım varsa çöpü bile bırakmam. .Ihtiyaci olan birine bile verebilirim ama bırakmam. .Çünkü benim hakkım olan şeyi gidip kendi zevki sefasina harcaması ne bileyim daha çok ggururuma dokunur herhalde..

Bir Anlık karar vermeyin iyice dusunun..

Hic takmiyomus gibi davranin. Biliyorum demesi kolay ama ben inadina daha cok guler bakimli olurdum!

Üşenmedim bütün yorumları okudum okudukça bir çoğu gibi korktum aşk biterde sevgidemi bitermiş vay anasını benim sevgilimde alevi ben sünniyim çok takılırım o konularda hiç kızmaz ya evlendikten sonra patlarsa korktum açıkçası ama eğitim ekonomik özgürlük kadın için şart okulu savsaklamaya başlamıştım acilen bitirmem lazım kimseye güven olmuyor kısacası çok ders çıkardım hayatınızdan ama gerçekten beterin beteri var sabır sabır.. Allahım yüreğinizdeki sıkıntıyı alsın buna sebep olanların yüreğine koysun hayırlı kapılar açsın ve bunları erken görmenizi nasip etsin inşallah..

Eşim beni artık sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylüyor ben çok kötüyüm lütfen bana dua edin ne yapabilirim...yemeden içmeden kesildim
siz seviyor musunuz esinizi keske biraz bilgi verseydiniz daha gercekci yorumlar yapabilirdik mesela severek mi evlendiniz kac yıl oldu aldatılma hikayeniz var mı gibi :/ acıkcası evli olmayanlara ben hic istemem demek kolay hele ki esinşzi seviyorsanız durduk yerde mi soyledi esiniz bunu illaki sinyallerini vermistşr diye düsünüyorum acıkcası ben mutsuz evliliklerin surdurulmesi taraftarı değilim mutsz evliliklerden mutsuz cocuklar bireyler yetisiyor cunku ama üzüldüm adınıza

eve gelmiyor mu ? canını yakmak istemem ama hayatında biri var esinin

eve gelmiyor mu ? canını yakmak istemem ama hayatında biri var esinin
Herşeye rağmen seviyorum onu çok..severek evlenmiştik ben öyle sanıyorum en azından ailemi karşıma aldım herkesi arkamda bıraktım onun için..sonra daha ilk zamanlar bile en ufak bir tartışmada ayrılıcam senden diyordu sonra başka birgün ben sensiz yaşamamam diyordu seviyorum seni diyordu ben hep bu kısmına inandım..aldatma kısmına gelince bir gün bilgisayarda farklı msn ler gördüm inkar etti ben bir şekilde telefon ayrıntısına ulaştım bir kaç numara vardı bunlarla konuşmuş telinde kadını erkek ismi olarak kaydettiğini gördüm sonra o bana emeklisi yaklaşmış bizimle ilgili konuşuyordum bana akıl veriyordu dedi inanmadım gitmek istedim gidemedim sen benim nefesimsin dedi ben sensiz nefes alamam dedi...daha önce yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum tayinin çıktığı gün bir tartışma oldu ben iptal ettiricem dedi ben tek başıma yola çıktım 2 ay sonra bir araya geldik herşeyi geride bırakıp...onun gelgitleri başladı yine burası alkolün ve turistlerin bol olduğu bir yer her akşam içmeye başladı onunla sabaha kadar içen birini ve çılgın birini istediğini ve benim böyle olamadığımı söyledi...sonrasında bu duruma geldik

bir yer her akşam içmeye başladı onunla sabaha kadar içen birini ve çılgın birini istediğini ve benim böyle olamadığımı söyledi...sonrasında bu duruma geldik
öyle birini bulmuş sanıruım. delimi ne alkolik mi arıyor.bulsun alkoliği görsün anyayı konyayı. defet gitsin bu salağı ya. değmez üzülmeye

Bu erkeklerin beyinlerinden suphe ediyorum...
Size bahaneler uretiyor, hayatinda birisi vardir. Uzulme demek dile kolay tabiki, Allah size dirayet versin...

sevmiyormuş, seni sevmeyen bir adamla neden aynı hayatı paylaşasın ki, gururlu bir kadın olarak kabul et, iyi de bir nafaka talep et ve işin yoksa da iyibir iş bul,yeter

boşanmak istediğini söylemiş sevmiyormuş... eve de gelmiyor. o zaman sizde aynısını yapın. eve gitmeyin. siz onu göremiyorsaniz o da sizi eve geldiğinde göremesin..nasil olsa sizin onu sevdiğinizden emin. nasil olsa yagmurlu333 evde diye düşünüyor.üstüne düştüğünüzü o da farkediyor. ama kaçan kovalanir.artik sizde kendinizi geri çekin devreye gurur girsin.boşanalim dediyse peki demesini bilin.karşisinda ezik büzük durmayin.aramayın sormayın. ne güzel mesleğiniz var. kendinize her zamankinden daha çok bakin. arkadaş cevrenizle vakit geçirin. Emin olun kiii pişman olacak. sadece şunu başarın ''' ortadan kaybolun sizi görmesin haber alamasın aramayın sormayın '''

kesinlikle katılıyorummmm çokm doğğruuu bu

23 Kasım doğum günü onun..eve doğum günü "hediyesini boşanma dilekçesini"imzalamış olarak bırakıp evi terketmeyi düşünüyorum

at camuru hemen nasıl olsa Alevıydı ...
Ne çamuru attımki ben ona siz okumadınız galiba yazdıklarımı problemin en başından neden kaynaklandığını belirtmek için eşim Alevi dedim..nasıl bir mantığa sahipsiniz çamur atsam atacak olsam onunla evlenirmiydim şu an onu için acı çekermiydim çok değerli olan gururumu arkada bırakırmıydım..bilip bilmeden konuşmayın..konuşmalarınıza dikkat edin yazık...

ne yazdıgınız gayet acık alevıyse evlenmeseydınız ıstenmedıgınız bı aıleye gıtmeseydınız
cocugunuzda olmamıs adam bıktı belkı sızden ama nasıl olsa alevıydı dımı sızde sorun olamaz hersey alevı adamdan kaynaklanır

Ailem karşı çıktı demeniz daha yerinde olurdu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…