- 8 Kasım 2014
- 157
- 159
- 133
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Bunca sıkıntım arasında sizinle uğraşamıycam ben onu sevdiğim için evlendim aleviliğini sorun etsem zaten evlenmezdim aileler sorun yaptı dedim ben değil..konuşmalarınıza dikkat edinne yazdıgınız gayet acık alevıyse evlenmeseydınız ıstenmedıgınız bı aıleye gıtmeseydınız
cocugunuzda olmamıs adam bıktı belkı sızden ama nasıl olsa alevıydı dımı sızde sorun olamaz hersey alevı adamdan kaynaklanır
Zaten öyle dedim en baştaki konuşmalarımı okursanız ailem istemedi onları karşıma aldığımı söyledimAilem karşı çıktı demeniz daha yerinde olurdu ...
sen konusmalarına dıkkat edeceksın !Bunca sıkıntım arasında sizinle uğraşamıycam ben onu sevdiğim için evlendim aleviliğini sorun etsem zaten evlenmezdim aileler sorun yaptı dedim ben değil..konuşmalarınıza dikkat edin
O zaman herkes kendi mezhebindenmi evlensin benim sözlümde alevi kendisini ve ailesini çok seviyorum sizin gibiler yüzünden çatışma çıkıyor büyük ihtimal yazının sahibi ben aleviydim eşim sünniydi istemediler deseydi asla üzerime alınmazdım savunma gereği duymazdım her alevi yada her sünni sütten çıkmış ak kaşık değil kadın sadece başta sorunun sebebini söylemiş şuan bende aynı sorunla karşılaşsam yinede zorlar evlenirim ama çok şükür sizin gibi dar görüşlü değiller sünni gelinede bayılıyolar en azından..ne yazdıgınız gayet acık alevıyse evlenmeseydınız ıstenmedıgınız bı aıleye gıtmeseydınız
cocugunuzda olmamıs adam bıktı belkı sızden ama nasıl olsa alevıydı dımı sızde sorun olamaz hersey alevı adamdan kaynaklanır
bugün tersinden uyanmış galibaBunca sıkıntım arasında sizinle uğraşamıycam ben onu sevdiğim için evlendim aleviliğini sorun etsem zaten evlenmezdim aileler sorun yaptı dedim ben değil..konuşmalarınıza dikkat edin
ne tunceli konusunda bir üye dışında kimse tunceliye tü kaka dedi,ne de bu konuda konu sahibi alevilere hücum etti,kadın gitmiş alevi ile evlenmiş zaten lorin sen neyin kafasını yaşıyorsun birde sana savunma yapan insanları karşında köpek varmış gibi azarlıyorsun hayırdır..sen konusmalarına dıkkat edeceksın !
sorun etmıyorsan gelıp burda ınsanlara Alevıydı de aılem basta sorun ettı demeyeceksın
onun aılesıde senı ıstememıstır emın ol sunnı gelınlere bayılmıyor alevıler
artııı suan sen alevı bırıyle evlı olmasaydın cocugunuzn olmadıgı ellı kere yuzune vurulur bıde esının aılesınden bırsuru tavır gorurdun o yuzden sakın Alevılerı kucumsemeye kalkma burda
yanlışınız var kaldırılmadı öyle bir durum halen isteye bilirsiniz eşlerden biri isteği yere tayin alabilir hem neden siz gidesiniz bırakın o gitsin, erkek veya kadın fark etmez sevgisi biten biri ile yaşamak ne denli kolay olur. tutunki siz sevginizi kaybettiniz ona ne kadar tahammül edebilirsiniz ki? Allah hakkınızda hayıklısını versin.keşke yapabilseydim söylediklerinizi..yeni atandığımız ilde 3 yıl çalışma zorunluluğumuz var.çalışma sürem 1,5 yıl olacak şubatta..boşanma durumunda tayin istenebiliyordu ama şimdi kaldırdılar..nasıl nefes alabilirim ben onunla aynı şehirde nasıl yaşayabilirim nasıl unutabilirim...
Ne biliyosun bayanin cocugunun olmadigini belkide kocasindan olmuyodu.kaldiki cocugumuz olmuyoda dememis arkadas istemedik demis.sen konusmalarına dıkkat edeceksın !
sorun etmıyorsan gelıp burda ınsanlara Alevıydı de aılem basta sorun ettı demeyeceksın
onun aılesıde senı ıstememıstır emın ol sunnı gelınlere bayılmıyor alevıler
artııı suan sen alevı bırıyle evlı olmasaydın cocugunuzn olmadıgı ellı kere yuzune vurulur bıde esının aılesınden bırsuru tavır gorurdun o yuzden sakın Alevılerı kucumsemeye kalkma burda
of..ipler çoktan kopmuş..baştan sona yazdıklarınızı okudum. bu adam sizi mutlu edemez ömrü hayatınız boyunca. çok sorumsuzca davranıyor . eve gelmiyor. nasıl akşamları yalnız kaldığınız onu ilgilendirmiyor. çok üzmeyin kendinizi.Değişen bir durum yok herşey aynı salı günü geldi eve sonra bir daha da gelmedi ailesi buraya gelse belki daha iyi olur diye düşünmüştüm bir ara...kayınvalidem gelmeyi düşünüyorum demişti ama eşim gelmeyin daha ordan yeni geldik niye geliyorsun demiş..aileleri karıştırmayalım istiyor evlenirken onları dinledik mi diyor ailesine bişey söylemiyor bu konuda..kayınvalidemle konuştuk az önce oğluna çok düşkün onuda üzmek istemedim eve gelmiyor diyemedim ...
bebnim karşı komşumun eşide,bi gün boşanmak istiyorum dedi ve gittiDeğişen bir durum yok herşey aynı salı günü geldi eve sonra bir daha da gelmedi ailesi buraya gelse belki daha iyi olur diye düşünmüştüm bir ara...kayınvalidem gelmeyi düşünüyorum demişti ama eşim gelmeyin daha ordan yeni geldik niye geliyorsun demiş..aileleri karıştırmayalım istiyor evlenirken onları dinledik mi diyor ailesine bişey söylemiyor bu konuda..kayınvalidemle konuştuk az önce oğluna çok düşkün onuda üzmek istemedim eve gelmiyor diyemedim ...
Oda mı öyle yapacak şimdi...çok kötü..bebnim karşı komşumun eşide,bi gün boşanmak istiyorum dedi ve gitti
gidiş o gidiş.erkekler biz kadınlar gibi değil acaba boşanmalımı boşanmamalı mı diye düşünmezler
direk icraata geçerler
sonuç ne:adam boşandı aşık oldugu kadınla evlendi bir sene içinde yazık gerçekten
arkadaşımızın komşusunun kocası yaptı diye , sizin eşiniz de öyle yapacak diye bir şey yok..Oda mı öyle yapacak şimdi...çok kötü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?