Eşim boşanmak istiyor

Bunca sıkıntım arasında sizinle uğraşamıycam ben onu sevdiğim için evlendim aleviliğini sorun etsem zaten evlenmezdim aileler sorun yaptı dedim ben değil..konuşmalarınıza dikkat edin

Bunca sıkıntım arasında sizinle uğraşamıycam ben onu sevdiğim için evlendim aleviliğini sorun etsem zaten evlenmezdim aileler sorun yaptı dedim ben değil..konuşmalarınıza dikkat edin
sen konusmalarına dıkkat edeceksın !
sorun etmıyorsan gelıp burda ınsanlara Alevıydı de aılem basta sorun ettı demeyeceksın
onun aılesıde senı ıstememıstır emın ol sunnı gelınlere bayılmıyor alevıler
artııı suan sen alevı bırıyle evlı olmasaydın cocugunuzn olmadıgı ellı kere yuzune vurulur bıde esının aılesınden bırsuru tavır gorurdun o yuzden sakın Alevılerı kucumsemeye kalkma burda

Olmuyorsa önüne bak...kabullenmesi zor ama hayat devam ediyor...başka uğraşlar edin dusunmemeye çalış. ..kurs kitap okuma vs atlatırsin inşallah. ..hakkınızda hayırlısı

allah yardımcın olsun gerçekten cok zor bende nısanlımdan ayrıldım 2 senelik bır ılıskıydı sızı cok ıyı anlıyorum ama sız ustune dustuce kaçacak ben bu hatayı çok yaptım erkeklerın hepsi bencil ona güçlü görünmeye calısın arkadaşların dedıgı cok doğru arayıp sormayın belkı bu sekılde kucucuk bır umudun olur ve pısman olabılır erkekler cok gaddar ya ısınız cok zor allah yardımcın olsun cok uzulldum bu tür seylerı okudukça evlenmekten korkuyorum

O zaman herkes kendi mezhebindenmi evlensin benim sözlümde alevi kendisini ve ailesini çok seviyorum sizin gibiler yüzünden çatışma çıkıyor büyük ihtimal yazının sahibi ben aleviydim eşim sünniydi istemediler deseydi asla üzerime alınmazdım savunma gereği duymazdım her alevi yada her sünni sütten çıkmış ak kaşık değil kadın sadece başta sorunun sebebini söylemiş şuan bende aynı sorunla karşılaşsam yinede zorlar evlenirim ama çok şükür sizin gibi dar görüşlü değiller sünni gelinede bayılıyolar en azından..

bugün tersinden uyanmış galiba
polemiğe girmeyin boşverin..

ne tunceli konusunda bir üye dışında kimse tunceliye tü kaka dedi,ne de bu konuda konu sahibi alevilere hücum etti,kadın gitmiş alevi ile evlenmiş zaten lorin sen neyin kafasını yaşıyorsun birde sana savunma yapan insanları karşında köpek varmış gibi azarlıyorsun hayırdır..
şimdi dersin seni kim maydonoz etti mevzuya..
trafik lambası gibi ışıldıyorsun bdv de bugün yazmadan geçilmiyor.

yanlışınız var kaldırılmadı öyle bir durum halen isteye bilirsiniz eşlerden biri isteği yere tayin alabilir hem neden siz gidesiniz bırakın o gitsin, erkek veya kadın fark etmez sevgisi biten biri ile yaşamak ne denli kolay olur. tutunki siz sevginizi kaybettiniz ona ne kadar tahammül edebilirsiniz ki? Allah hakkınızda hayıklısını versin.

abartmayın kızlar ya, kadın eşim yabancıydı dese yabancı uyruklu olanlar mı ayaklanacak? ailem karşıydı dese neden diyecektik yine aynı yere çıkacaktı..

konu sahibi durumuna çok ama çok üzüldüm.. ama artık önüne bak, kendi hayatını yaşa.. seni sevmeyen birine harcayacak 1 saniyen bile olmasın.. ha bu arada lütfen tazminatını al, giden 6 yılının bedeli (olmaz ama) öyle düşün..

geçmiş olsun, umarım en en az hasarla atlatırsın..

meshepleri geçtim aile içlerinde bile oluyor ki örneğin A ailesi aşağıdaki mahalleden hiç sevilmez, B ailesi yukarıki mahalleden onlarda A mahalledekileri sevmez böyle uzar gider.......önemli olan mutlu yürütebilmek, hayırsız insanı dini dili ırkı yok her dinde her dilde her ırkta şerefsiz var. bayan hayırlı bir insan denk gelseymiş mutlu olacakmış öyle olmamış sorun üzerinden dinlere mezheplere laf atmanın anlamı yok.

Ben de mi bir gariplik var yoksa 18 sayfayı yorum yapan kızlardamı bilmiyorum ama adam aldatmamış dövmemiş sövmemiş sadece ayrılmak istemiş neden bu kadar sert gelmiş yorumlar ne şerefsizliği kaldı ne vefasızlığı ne ırkı ne bilmem neyi neden yani bu kadar adama yüklenilmiş biri bana izah edebilir mi ?

Ne biliyosun bayanin cocugunun olmadigini belkide kocasindan olmuyodu.kaldiki cocugumuz olmuyoda dememis arkadas istemedik demis.
Niye celalleniyosun yokmu aleviye kiz vermiyen bu dunya.tam terside oluyo yada aleviler kendi mezheplerinden gelin almak istiyolar.
Ama bunlar severek evlenmisler.ayrica mezhep catismasini siz daha cok destekliyosunuz yazdiklariniza bakilirsa

Değişen bir durum yok herşey aynı salı günü geldi eve sonra bir daha da gelmedi ailesi buraya gelse belki daha iyi olur diye düşünmüştüm bir ara...kayınvalidem gelmeyi düşünüyorum demişti ama eşim gelmeyin daha ordan yeni geldik niye geliyorsun demiş..aileleri karıştırmayalım istiyor evlenirken onları dinledik mi diyor ailesine bişey söylemiyor bu konuda..kayınvalidemle konuştuk az önce oğluna çok düşkün onuda üzmek istemedim eve gelmiyor diyemedim ...

of..ipler çoktan kopmuş..baştan sona yazdıklarınızı okudum. bu adam sizi mutlu edemez ömrü hayatınız boyunca. çok sorumsuzca davranıyor . eve gelmiyor. nasıl akşamları yalnız kaldığınız onu ilgilendirmiyor. çok üzmeyin kendinizi.
inceldiği yerden kopsun. çabalamanız bir şeyi değiştirmeyecek gibi görünüyor. üzülüyorsunuz daha çok.
meslek sahibisiniz . çocuğunuz da yok . hayata yeni baştan başlarsınız . daha çok mutlu olacaksınız belki ve bu günleri hatırlamak istemeyeceksiniz.
Her işte bir hayır vardır yamurlucuğum..

bebnim karşı komşumun eşide,bi gün boşanmak istiyorum dedi ve gitti
gidiş o gidiş.erkekler biz kadınlar gibi değil acaba boşanmalımı boşanmamalı mı diye düşünmezler
direk icraata geçerler
sonuç ne:adam boşandı aşık oldugu kadınla evlendi bir sene içinde yazık gerçekten

Oda mı öyle yapacak şimdi...çok kötü..

Oda mı öyle yapacak şimdi...çok kötü..
arkadaşımızın komşusunun kocası yaptı diye , sizin eşiniz de öyle yapacak diye bir şey yok..
zaten ipleri koparmış eşiniz .eve gelmiyor..size de açık bir dille söylüyor..
bilerek yapıyor zaten ..sizi kırmak onun için önemli değil.
konuşmaya çalıştığınızda ne tepki veriyor..bir karara bağlamak istemiyor mu artık,evliliği düzeltmek adına yani..ne bileyim hep mi kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…