Eşim boşanmak istiyor

Zor bi durum belliki bitmiş sizde bitirin.Ne denirki .Yardım alın baaari.Çok üzüldüm sizin adınıza.

Senden kocaman bir geleceği alan adama nasıl böyle bir iyilik yapıyorsun. O sana acımadı ki. Onca yılı sildi attı. Bunun da bir bedeli olmalı.

Y yagmurlu333 bu mesaja o kadar katılıyorumki anlatamam merisina nın bahsettiği güven gitti mi dediği gibi koskoca bir karadelik oluşuyor ve gün geçtikçe içine çekiyor her sözünde her hareketinde bir mana arıyorsun hep şüphe hep gizem hep endişe hep acaba olacak düzelir barışırız aşarım dersin 3-4 sene ve ay veya gün iyi olursunuz tek bir hareketinden yine şeyler başına üşüşür bizler sana destek olmak amaçlı fikirlerimizi belirtiyoruz ama D denizekin2014 dediği gibi kangren olmuş bir evlilik bunun çaresi sende senin içinde sevgin nefrete dönüşmez ama artık sadece kalbinle değil mantığınla ile beraberde karar vermelisin ... Ve şunu hiç unutma Güven ruh gibidir terkettiği bedene asla geri dönmez...

Tazminat almamak senin şu süreçte yapacağın en saçma şey. Allah belalarini versin diyorsun onlara iyilik yapıyorsun. Her insanın kaderi kendi çabasına bağlı kılınmıştır. Sen kendi hakkından seve seve vazgecersen başlarına bela filan gelmeyecek.senin emeklerini o kadın çatır çatır yiyecek. Bu kadar mı kendine saygın yok. Bu kadar mı basit senin hayatını mahvetmek. Yıllarca çalış çaba kaltagin biri emeklerinin üzerine konsun. Bu mudur yani

Bir konu sahibi adamı cep telefonunu bulana kadar takip ediyor sonra bir anda davadan herşeysen vazgeçiyor bana garip geldi açıkçası bir kaç şey daha var eksiklik bilmiyorum bana artık tutarlı gelmemeye başladı
ben en başından hiçbirşey almadan kendi hakkım dahil gidicem demiştim,,,daha telefon yokken,..tlefon olayından sonra onada söyledim önceden öyle gidicem demiştim ama şimdi olanlardan sonra geldiğim gibi gitmiycem dedim şimdi kendi hakkımı alıcam araba eşya,altın kanunun bana tanıdığı hakkı...ben adamı takip etmedim ayrıca... onun dönmesini bekledim ben hayatında biri olduğunu bilmiyordum bile...çünkü yok diyordu son alanlar bir hafta içinde oldu bu kadar emin olmasının sebebini öğrenmek için kullandığı tele baktımve noları gördüm ve ondan sonrada başka bir tel çıktı vs...

ben en baştan beri almıycam dedim avukat bana yokla dedi bakalım nasıl bir tepki verecek bende ona istinaden tazminat açıcam dedim oda adileşti bende merak etme senin kirli paranı almıcam dedim nerede tutarsızlık tek tutarsızlık hala ona kötülük yapamıyor olmak herşeye rağmen..

23 Kasım doğum günü onun..eve doğum günü "hediyesini boşanma dilekçesini"imzalamış olarak bırakıp evi terketmeyi düşünüyorum
Bakın elinden alabildiğinizi alın .sizi aldatmış.Şu an depresyondasınız onun için bişey istemiyorsunuz.Sonra pişman olucaksınız.Kadının kocasına söyleyin rezil olsunlar.Birazda onların huzuru kalmasın .Belli bi duruşunuz yok .Omzunuzda ağlamış filan Ya süründürün boşanmayın yada neyi varsa alın.Onun hayatında nötrlükten başka bi yeriniz yok gibi .Şimdiye kadar bi iz bırakmamışsınız onun hayatında şöyle derin bi çizik atın tüm belgeleri toplayıp çaktırmadan ,herşeyini alın Önce bi avukata gidin.Çok üzüldüm ama savaşmak için toplayın kendinizi lütfen bırakmayın.O sizi haketmemiş .Kafanızda bitirin.Ben iyiyim ben güzelim yanlış yapan o deyin kendinize.

Bakın ben demedim ki konu fake sadece eksiklikler var yorumlayamıyorum yardımcı olmak isterim edemiyorum yani sizin başınıza gelen benim başıma gelse ki tahmin ediyorum ki kimin başına gelirse gelsin sizin gibi hareket etmeyecektir belki de yapacağınız boşanma değil önce bir dr görüşün depresyondaysanız size yol göstersin

Eve gelmediğinde size ne diyor? Nerde kaldigini söylüyor?. Ayrıca madde bagimliligindan hic söz etmiyorsunuz. Bir anne olarak daha öncede size söyledim boyle insanların cocuklarimiza eğitim vermesini istemiyoruz. Bari bunu dile getirin dedim. Onu da duymak istemediniz. Tazminat alin yada almayin isin bu kismiyla ilgilenmiyorum artik ama cocuklarimiza yazik ya yazik yani boyle hastalikli beyinlere teslim ediyoruz onlari. Bilipte susarak ortak oluyorsunuz esinizin pisligine... Eğitimci olmayi boyleleri haketmiyor.

Y yagmurlu333 eğer inançlı biri isen inancın ölçüsünde alabileceklerini al . Onlarıda Allah'a havale et .
Bundan sonra süreci oluruna bırak , sakın basını eğip , karşısında ağlayıp , ezilme lütfen .
Acılısın , üzgünsün , hayal kırıklığı yaşadın , incindin evet . Öyleyse acını yaşa ama sonra tekrar hayata dön .
Kendini Kaf Dağı'nda sanıyor şimdi ama burnunun sürteceği dönemlerde gelecek .
Senin şu anda tek ihtiyacın olan zaman ve sabır .
Hakkında en hayırlısı olsun. Bu süreci rahatlıkla atlatmanı sağlasın Allah .

hayatın temel bir kaç kuralı vardır.ne kadar özgürüm ben kimseyi ilgilendirmez desekte istem dışı uyarız bu kurallara.
2.bi kadın varsa neyin mücadelesini vereceksin.giden zaten gitmiş.ve acık acık bitirmek istediğini belirtmiş.
ekstrası eğitimci ve madde bagımlısı..
ne acı...
siz zaten ayrılmak istemiyorsunuz,kimse karısamaz tabi bu sizin hayatınız..
fakat sunu yap bunu yap diğerek sizin vebalinizi almak istemem.
lütfen mantıklı olmaya calısın.
ne istediğinizi tam olarak anlatın ki daha yol gösterici yorumlar alın.

bide anlamadığım, eşim eger birine asık olursa direk yüzüme söylesin,bu daha onurlu olur.ben giderim.. diyen arkadaslar , neredesiniz?

Ne kadar cahilce yazılmış bir yazı nekadar basitsiniz

Bana çok kızacaksınız belki o kadar boşa mı konuştuk diyeceksiniz ....ama tazminat açmıycam
Yasca senden buyugumdur bak ablacim
Bu adam iki yalan gozyasi doktu diye hemen yumusama.Sonucta yillarin verdigi bir aliskanlik var belkide biranlik vicdan yapti.Inanma derim.Ona inaip belki yuvami kurtarayim diye dusunuceksin ama asla sevgilisinden vazgecmez.Tamamen yasamak istedigini yasar ama hevesi gecer diye onu birakir,yoksa senin icin degi​

Benimkide bir gece eve alkollu gelip onumde hungur hungur aglamisti.
Beni cocuklarini cok sevdigini asla vazgecmeyecegini soylemisti.
Biran inandim, inanmak istedim, yumusadim hatta sanki biran gozumde zorla bastan cikarilmis masum bir koca canlandi.Ben bu bdv ye takildigimdan bu yana cok seyler ogrendim .Keske diyorum onceden bilseydim .Bence tavsiyeleri dikkate al ,tekrar ona guvenmen tekrar yikilman anlamina gelicek emin ol.
Tazminatini al,kocanin vicdan yapicagini sanma
Istersen bir sure hic kullanma ama al onlara birakma ,maksat para degil birazda onlar bedel odesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…