- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Her tartışmayı geçerim kabuk bağlar ileride unutulur ya da izi kalır adam sizi aldatıyor karı-kız gününü gün ediyor böyle bir yara olmaz bu koca bir karadeliktir siz hala sevmemek için savaşıyorum diyorsunuz emin olun O KARADELİK GÜN GELİR SİZİ YUTAR
Ne gibi ?konunuzu takip ediyordum artık etmeyeceğim bir yerlerde eksiklikler var
Ne gibi ?
ben en başından hiçbirşey almadan kendi hakkım dahil gidicem demiştim,,,daha telefon yokken,..tlefon olayından sonra onada söyledim önceden öyle gidicem demiştim ama şimdi olanlardan sonra geldiğim gibi gitmiycem dedim şimdi kendi hakkımı alıcam araba eşya,altın kanunun bana tanıdığı hakkı...ben adamı takip etmedim ayrıca... onun dönmesini bekledim ben hayatında biri olduğunu bilmiyordum bile...çünkü yok diyordu son alanlar bir hafta içinde oldu bu kadar emin olmasının sebebini öğrenmek için kullandığı tele baktımve noları gördüm ve ondan sonrada başka bir tel çıktı vs...Bir konu sahibi adamı cep telefonunu bulana kadar takip ediyor sonra bir anda davadan herşeysen vazgeçiyor bana garip geldi açıkçası bir kaç şey daha var eksiklik bilmiyorum bana artık tutarlı gelmemeye başladı
Bakın elinden alabildiğinizi alın .sizi aldatmış.Şu an depresyondasınız onun için bişey istemiyorsunuz.Sonra pişman olucaksınız.Kadının kocasına söyleyin rezil olsunlar.Birazda onların huzuru kalmasın .Belli bi duruşunuz yok .Omzunuzda ağlamış filan Ya süründürün boşanmayın yada neyi varsa alın.Onun hayatında nötrlükten başka bi yeriniz yok gibi .Şimdiye kadar bi iz bırakmamışsınız onun hayatında şöyle derin bi çizik atın tüm belgeleri toplayıp çaktırmadan ,herşeyini alın Önce bi avukata gidin.Çok üzüldüm ama savaşmak için toplayın kendinizi lütfen bırakmayın.O sizi haketmemiş .Kafanızda bitirin.Ben iyiyim ben güzelim yanlış yapan o deyin kendinize.23 Kasım doğum günü onun..eve doğum günü "hediyesini boşanma dilekçesini"imzalamış olarak bırakıp evi terketmeyi düşünüyorum
ben en baştan beri almıycam dedim avukat bana yokla dedi bakalım nasıl bir tepki verecek bende ona istinaden tazminat açıcam dedim oda adileşti bende merak etme senin kirli paranı almıcam dedim nerede tutarsızlık tek tutarsızlık hala ona kötülük yapamıyor olmak herşeye rağmen..
Ne kadar cahilce yazılmış bir yazı nekadar basitsinizne yazdıgınız gayet acık alevıyse evlenmeseydınız ıstenmedıgınız bı aıleye gıtmeseydınız
cocugunuzda olmamıs adam bıktı belkı sızden ama nasıl olsa alevıydı dımı sızde sorun olamaz hersey alevı adamdan kaynaklanır
Yasca senden buyugumdur bak ablacimBana çok kızacaksınız belki o kadar boşa mı konuştuk diyeceksiniz ....ama tazminat açmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?