Eşim boşanmak istiyor

yarın duruşma günü....ve ben göz yaşlarımı durduramıyorum....
Allah yardımcın olsun canım sabırlı dik dur mahkemede sakın duygusal davranma onunla gözgöze gelmemeye çalış evet zor bir süreç asla kolay değil ama emin ol geçecek bende yakın zamanda atlattım bu duruşma olayını sadece metanetli dirayetli güçlü ol duygularını evde bırak ve öyle git mahkemeye sakın güzel şeyleri değil kötüleri düşünkü ona duygusal yönünü gösterme inşallah bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısı olur canım...

Ağlama gözlerine yazık Rabbim muhakkak gönlünün layıkını verecektir seni hakeden birisi değil sen içini ferah tut dirayetli ol,zaman geçtikçe doğrusunun boşanmak olduğuna kanaat getireceksin benzer durumları yaşadım hala evliyim değişmez bunlar karakteri değişmez bence sen gönlü güzel bi insansın ama yanlış adamı sevmişsin geleceğin çok daha güzel olacak öğretmen hanım ağlama,şükret çocuk olmaması da hayırlı olmuş ömür boyu muhatap olmayacaksın bitecek ve yeni daha huzurlu bir başlangıç yapacaksın Rabbim geride bırakacağın hayattan çok daha güzelini nasip edecektir...

Konunuzu başından beri takip ediyorum ve çok üzülüyorum halinize .Eşiniz bence şu anda bile pişman ama onu bir şey dırduruyor ne oldugunu bilmiyorum çok pişman da olacak bence zaten de .lütfen güçlü kalın bende çok sevsem belki bende sizin gibi gurur yapıp para almam hem sevdigimden hem de artık hiç bir şeyini istemedigim için ama ben evli degilim belki ondan bu düsüncelerim ,bısanan bir sürü arkadas var burda onlar daha iyi bilirler onları dinleyen bence
Allah yardımcınız olsun bir an evvel atlatınn şu günleri inşallah

İstediğin kadar ağla, güçlü görünmen hiçbirşey ifade etmez..Zaten yol veriyorsun defolsun gitsin..En azından seni ne halde bıraktığını da görsün..Rol yapman gerekmıyor..Allah yardımcın olsun cnm(

Uykusuz geçen genin ardından sabah erkenden yola koyuldum onun için son kez hazırlanmıştım oysa bu kez bir araya gelip mutlu anlar geçirmek için değil ayrılık için hazırlandım tuhaf, acı,yakıcı yıkıcı,bir duyguydu şimdi ben boşanmak için mi hazırlanıyordum allahım ....Avukatla adliyeye gidişimi unutamıyorum hala.... kendime engel olamadım göz yaşlarıma,avukatın güçlü durun demesine rağmen...o oturuyordu avukat bir merhaba diyip geçin dedi hayır dedim ağlayarak..bir kenara geçtim avukat onun benimle konuşmak istedediğini söyledi yanıma gelip.... Göz yaşlarım akmaya devam ediyordu....konuşacak bişey yok artık dedim..gelip yanıma oturdu bana bir şeyler sordu hiç birşey duymuyordum..sadece bir ara nerde kalıyorsun evmi tuttun dediğini duydum cevap vermedim çünkü bir daha asla ona sesimi duyurmayacaktım "evet" demek dışında...sonra yanımdan kalktı bir köşede bana baktığın hissettim...bir sürü insan vardı koridorda boşanmak için gelmiş..bir tek ağlayan bendim sessizce...bana bakanlar vardı neden ağlıyor diye geçirenler vardı içinden..genceciksin çocuk yok diyenler...bizim ismimiz okundu içeri girdik hakim yüzüme bile bakmadan boşanmak istiyormuşsunuz dedi robotik bir sesle....."evet"dedim sonra o....ve 6 yıllık evliliğimiz 2dk içinde bitti..bu kadar çabuk..dışarı çıktık o Avukatla gitti ben ağlıyordum bir kız yanima gelip "hala geç kalmış değilsin bunu biliyorsun değilmi"dedi ve sonra hem sen ağlıyorsun hem o bu kadar severken neden ayrılıyorsunuz dedi ben ona hiç bakmadığım için o ağladımı dedim,evet dedi ben onun beni sevdiğini sanmıyorum dedim...kız gitti yanımdan sonra avukat yanıma geldi ona bir şey diyecekmisiniz dedi hayır dedim ve o gitti içime dert oldu şimdi dünden beri neden ben onun yüzüne bir kez olsun bakmadım gözlerine..bir daha göremeyecektim onu bir kez olsun baksaydım keşke..boşanmak kadar acı verdi bana unutamıyorum....bir keşke daha eklendi keşkelerime...sonra bana mesaj attı"son kez sarılmak istedim ama...kendin kadar güzel olsun ömrün"....

çok ilginç anlayamıyorum gerçekten
aşkı bitmiş miş
ne saçma gerekçe
hangimiz eşimizi görünce eski heyecanı duyuyorkı
emin ol pişman olacaktır
ki inşallah olur
kıymetini anlar birgün
bol dua oku
yada seni ne rahatlayacaksa onu yap ama
sakın yalnız kalma
düşünceler boğmasın seni
emin ol kaybeden o

Adama küfür edin, beddua edin, hakaret edin kendi kendinize ama böyle naiflikle sevdiğinizi kendi kendinize hatırlatmayın.

Gözlerine bir kez daha baksaydınız, son kez sarılsaydınız paşazadenin vicdanını rahatlatacaktınız sadece. Üzülmeyin diyeceğim ama etkisi olmayacak tabii. Bir gün mutlu olacaksınız ve eski eşinize bırakın aşık kalmayı, ondan nefret bile etmeyeceksiniz emin olun.

Basindan beri okudum konunuzu. Hic tanimadigim halde eski esinizin pisman olacagina o kadar eminimki. Bugunlerde gececek gucleneceksiniz. Üzülün dibine geldiginizde daha fazla batamayacak aksine yukari cikmaya baslayacaksiniz.

Bide bence en onemlisi guzel anilarin yerine kotu anilari hatirlayin. Sizi aldattigini aglattigini sömürdugünü ve onun bitirmek istedigini. Daha kolay olacaktir diye dusunuyorum. Allah sizinle zaten yardimciniz olacaktir.

ay içim cız etti be Allah yar ve yardımıcınız olsun inşallah ben çiflerin ayrılmasına dayanmıyorum hele ortada bi sevgi varsa ,bence sizd dönecek er veya geç o zamana kadar hayatınoza bi an önce dönmeniz gerekiyor biliyorum lafta söylemek cok kolay ama yapmanız lazım bunu 6 yıl sonra 'artık o yok ' kavramı cok koyuyordur insana ama yapavak bir şey kalmadı ve lütfen keşke demeyin bir daha sizin hiç bir suuçunuz yok siz bu evliligi kırtarmak için elinizden gelenin fazlasını yaptınnız bi kadın durduk yere yuvasını yıkmak istemez hele seviyorsa hiç istemez başka çare bırakmadı size lütfen güçlü olun

manitasının kollarında avutur kendini bugun, yarın.
Mis gibi karını bırak elalemin kefaşesi için sonrada timsah gözyaşları.....
Bu aldatılmışlık, bu yaşadıkların seni nasıl hırslandırmıyor anlamış değilim.
Bırak onun için akan bi damla gözyaşımı, sümüklü mendilimi esirgerim ondan şereffffsizim.

Hakkında hayirlisi olsun inşallah arkadasim.
Artik kendi hayatına bak. Kendi düzenini kur bir an önce. Birak vicdan azabindan kudursun sen yapacagini yaptin kiymetini bileydi. Senin gibisini bulamaz bir daha. Onun vicdanini rahatlatmasina izin verme. Sen yalniz basina günlerce o eve gelecek diye beklerken umurunda değildi. O zaman neden sarilmak istemiyordu? Çok gicik bir insanmis,ne yapmak istediği belli,ne yaptigi.

Senin ağladığını görünce ağlamıştır muhtemelen... seni sevmediğini söyleyen, aşk,heyecan arayan, sen çılgınlık yapamadığın için seni istemeyen baban değildi dimi? Eski eşindi... sizi bu duruma o getirdi, şimdi bırak göz yaşını kendini yerden yerlere atsa, ayılsa bayılsa inanma lütfen... ne yapacak şimdi sence, sen evde ağlarken o ne yapıyordur?

Ps: şunu unutma, senden ayrılmak istemese ayrılmazdı..

Çok güzel bir gelecek diliyorum senin için :) ne olur mutlu ol! değmez bir damla gözyaşına bile

Yağmur ben şunu gördüm erkeklerde. Eğer bir erkek, karısından, nişanlısından,sevgilisinden ayrılmak istemiyorsa, ayrılmıyor. Vazgeçmek istemiyorsa vazgeçmiyor.

Üzülme demicem, üzül. Ama geçecek, acını yaşa doyasıya, bir gün sabah uyanacaksın ve içinde ona dair hiçbir şey kalmadığını göreceksin. Hiçbir şey için geç değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…