- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.631
- 898
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
valla grur karın doyurmaz acın geçince pişman olacaksın.
Allah yardımcın olsun canım sabırlı dik dur mahkemede sakın duygusal davranma onunla gözgöze gelmemeye çalış evet zor bir süreç asla kolay değil ama emin ol geçecek bende yakın zamanda atlattım bu duruşma olayını sadece metanetli dirayetli güçlü ol duygularını evde bırak ve öyle git mahkemeye sakın güzel şeyleri değil kötüleri düşünkü ona duygusal yönünü gösterme inşallah bundan sonra hakkında herşeyin hayırlısı olur canım...yarın duruşma günü....ve ben göz yaşlarımı durduramıyorum....
Adama küfür edin, beddua edin, hakaret edin kendi kendinize ama böyle naiflikle sevdiğinizi kendi kendinize hatırlatmayın.Uykusuz geçen genin ardından sabah erkenden yola koyuldum onun için son kez hazırlanmıştım oysa bu kez bir araya gelip mutlu anlar geçirmek için değil ayrılık için hazırlandım tuhaf, acı,yakıcı yıkıcı,bir duyguydu şimdi ben boşanmak için mi hazırlanıyordum allahım ....Avukatla adliyeye gidişimi unutamıyorum hala.... kendime engel olamadım göz yaşlarıma,avukatın güçlü durun demesine rağmen...o oturuyordu avukat bir merhaba diyip geçin dedi hayır dedim ağlayarak..bir kenara geçtim avukat onun benimle konuşmak istedediğini söyledi yanıma gelip.... Göz yaşlarım akmaya devam ediyordu....konuşacak bişey yok artık dedim..gelip yanıma oturdu bana bir şeyler sordu hiç birşey duymuyordum..sadece bir ara nerde kalıyorsun evmi tuttun dediğini duydum cevap vermedim çünkü bir daha asla ona sesimi duyurmayacaktım "evet" demek dışında...sonra yanımdan kalktı bir köşede bana baktığın hissettim...bir sürü insan vardı koridorda boşanmak için gelmiş..bir tek ağlayan bendim sessizce...bana bakanlar vardı neden ağlıyor diye geçirenler vardı içinden..genceciksin çocuk yok diyenler...bizim ismimiz okundu içeri girdik hakim yüzüme bile bakmadan boşanmak istiyormuşsunuz dedi robotik bir sesle....."evet"dedim sonra o....ve 6 yıllık evliliğimiz 2dk içinde bitti..bu kadar çabuk..dışarı çıktık o Avukatla gitti ben ağlıyordum bir kız yanima gelip "hala geç kalmış değilsin bunu biliyorsun değilmi"dedi ve sonra hem sen ağlıyorsun hem o bu kadar severken neden ayrılıyorsunuz dedi ben ona hiç bakmadığım için o ağladımı dedim,evet dedi ben onun beni sevdiğini sanmıyorum dedim...kız gitti yanımdan sonra avukat yanıma geldi ona bir şey diyecekmisiniz dedi hayır dedim ve o gitti içime dert oldu şimdi dünden beri neden ben onun yüzüne bir kez olsun bakmadım gözlerine..bir daha göremeyecektim onu bir kez olsun baksaydım keşke..boşanmak kadar acı verdi bana unutamıyorum....bir keşke daha eklendi keşkelerime...sonra bana mesaj attı"son kez sarılmak istedim ama...kendin kadar güzel olsun ömrün"....
Gözlerine bir kez daha baksaydınız, son kez sarılsaydınız paşazadenin vicdanını rahatlatacaktınız sadece. Üzülmeyin diyeceğim ama etkisi olmayacak tabii. Bir gün mutlu olacaksınız ve eski eşinize bırakın aşık kalmayı, ondan nefret bile etmeyeceksiniz emin olun.Uykusuz geçen genin ardından sabah erkenden yola koyuldum onun için son kez hazırlanmıştım oysa bu kez bir araya gelip mutlu anlar geçirmek için değil ayrılık için hazırlandım tuhaf, acı,yakıcı yıkıcı,bir duyguydu şimdi ben boşanmak için mi hazırlanıyordum allahım ....Avukatla adliyeye gidişimi unutamıyorum hala.... kendime engel olamadım göz yaşlarıma,avukatın güçlü durun demesine rağmen...o oturuyordu avukat bir merhaba diyip geçin dedi hayır dedim ağlayarak..bir kenara geçtim avukat onun benimle konuşmak istedediğini söyledi yanıma gelip.... Göz yaşlarım akmaya devam ediyordu....konuşacak bişey yok artık dedim..gelip yanıma oturdu bana bir şeyler sordu hiç birşey duymuyordum..sadece bir ara nerde kalıyorsun evmi tuttun dediğini duydum cevap vermedim çünkü bir daha asla ona sesimi duyurmayacaktım "evet" demek dışında...sonra yanımdan kalktı bir köşede bana baktığın hissettim...bir sürü insan vardı koridorda boşanmak için gelmiş..bir tek ağlayan bendim sessizce...bana bakanlar vardı neden ağlıyor diye geçirenler vardı içinden..genceciksin çocuk yok diyenler...bizim ismimiz okundu içeri girdik hakim yüzüme bile bakmadan boşanmak istiyormuşsunuz dedi robotik bir sesle....."evet"dedim sonra o....ve 6 yıllık evliliğimiz 2dk içinde bitti..bu kadar çabuk..dışarı çıktık o Avukatla gitti ben ağlıyordum bir kız yanima gelip "hala geç kalmış değilsin bunu biliyorsun değilmi"dedi ve sonra hem sen ağlıyorsun hem o bu kadar severken neden ayrılıyorsunuz dedi ben ona hiç bakmadığım için o ağladımı dedim,evet dedi ben onun beni sevdiğini sanmıyorum dedim...kız gitti yanımdan sonra avukat yanıma geldi ona bir şey diyecekmisiniz dedi hayır dedim ve o gitti içime dert oldu şimdi dünden beri neden ben onun yüzüne bir kez olsun bakmadım gözlerine..bir daha göremeyecektim onu bir kez olsun baksaydım keşke..boşanmak kadar acı verdi bana unutamıyorum....bir keşke daha eklendi keşkelerime...sonra bana mesaj attı"son kez sarılmak istedim ama...kendin kadar güzel olsun ömrün"....
Uykusuz geçen genin ardından sabah erkenden yola koyuldum onun için son kez hazırlanmıştım oysa bu kez bir araya gelip mutlu anlar geçirmek için değil ayrılık için hazırlandım tuhaf, acı,yakıcı yıkıcı,bir duyguydu şimdi ben boşanmak için mi hazırlanıyordum allahım ....Avukatla adliyeye gidişimi unutamıyorum hala.... kendime engel olamadım göz yaşlarıma,avukatın güçlü durun demesine rağmen...o oturuyordu avukat bir merhaba diyip geçin dedi hayır dedim ağlayarak..bir kenara geçtim avukat onun benimle konuşmak istedediğini söyledi yanıma gelip.... Göz yaşlarım akmaya devam ediyordu....konuşacak bişey yok artık dedim..gelip yanıma oturdu bana bir şeyler sordu hiç birşey duymuyordum..sadece bir ara nerde kalıyorsun evmi tuttun dediğini duydum cevap vermedim çünkü bir daha asla ona sesimi duyurmayacaktım "evet" demek dışında...sonra yanımdan kalktı bir köşede bana baktığın hissettim...bir sürü insan vardı koridorda boşanmak için gelmiş..bir tek ağlayan bendim sessizce...bana bakanlar vardı neden ağlıyor diye geçirenler vardı içinden..genceciksin çocuk yok diyenler...bizim ismimiz okundu içeri girdik hakim yüzüme bile bakmadan boşanmak istiyormuşsunuz dedi robotik bir sesle....."evet"dedim sonra o....ve 6 yıllık evliliğimiz 2dk içinde bitti..bu kadar çabuk..dışarı çıktık o Avukatla gitti ben ağlıyordum bir kız yanima gelip "hala geç kalmış değilsin bunu biliyorsun değilmi"dedi ve sonra hem sen ağlıyorsun hem o bu kadar severken neden ayrılıyorsunuz dedi ben ona hiç bakmadığım için o ağladımı dedim,evet dedi ben onun beni sevdiğini sanmıyorum dedim...kız gitti yanımdan sonra avukat yanıma geldi ona bir şey diyecekmisiniz dedi hayır dedim ve o gitti içime dert oldu şimdi dünden beri neden ben onun yüzüne bir kez olsun bakmadım gözlerine..bir daha göremeyecektim onu bir kez olsun baksaydım keşke..boşanmak kadar acı verdi bana unutamıyorum....bir keşke daha eklendi keşkelerime...sonra bana mesaj attı"son kez sarılmak istedim ama...kendin kadar güzel olsun ömrün"....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?