Eşim boşanmak istiyor

Bu adam neyin kafasını yaşıyor?
Bu nedir? Dizi mi çekiyoruz?

"Koşulsuz sevgi" bu olsa gerek.
Ne kadar geniş bi yüreğiniz var, sevginiz kocaman... Okurken gözlerim doldu.
Tanımadığım birine öfke duyuyorum resmen

Üff şu adam şu işten çok kolay kurtulup sevgilisinin kollarına koştu ya... hala da burda diyorsunuz pişman olacak. Sen ne kadar naif bi kadınsın falan filan. Galiba tek kötü benim şu forumda ve

Canım benim kıyamam ya Allah yardımcın olsun inşallah zor günler geçiriceksin ama güçlü ol geçicek..
O kadar duygulandım ki neredeyse ağlıcaktım okurken..
Onun sana yaşattığı kötü şeyleri hatırla seni ne kadar üzdüğünü düşün mutlu anlarınızı hatırlamamaya çalış ve yalnız kalma arkadaşlarınla ailenle vakit geçir, önüne geçen fırsatları değerlendir sakın takılı kalma seni sevse ayrılmazdı, üzmezdi seni bu kadar..

Sadece son sayfada alıntılar vardı. Son attığı mesaj... Sarılmak istemesi, kendin kadar güzel olsun ömrün demesi... Neden bitmiş ki bu evlilik dedim. İçimde bir şeyler titredi. Ama yorumlara bakıyorum aldatma var, yıpratma var, kötü şeyler var... Nasıl böyle güzel bir mesaj yazabiliyor sanki kendi isteği dışında olmuş gibi? Sizi tanımıyorum. Konuyu da ilk kez okudum. Şu 2 dakikada bile hayal kırıklığı yaşadım, siz kim bilir ne haldesinizdir. Diyecek söz yok. Umarım "yüreğiniz kadar güzel bir ömrünüz olur"...

Canım çok güsel yazmıssın,kendım bosanırken bıle senın yazdıklarını okudugum andakı gıbı etkılenmedım ınan..O, senın bu sessız cıglıgına karsı vicdanı rahatsız oldugu ıcın böyle davranıyor..Merak etme, o üzüldükçe o kadın gerçek dişlerini çıkartır yakında..
Eğer sen her aldatılan kadının yaptıgı gibi sayıp sövüp gitseydın,olaylar cıkartsaydın,esyaları kırsaydın,nafaka tazmınat herseyı alsaydın ve bosanmamakta ınatlassaydın falan asla umrunda olmazdın ama o kadar kolay kebullendın ve sustun kı,adam pişman ve sevıyo olmasa bıle şaşkın..

Ve o son mesajına ben dırek sen gıt .. metresıne sarıl koş yazardım valla susamazdım helal sabır tası mısın bılmıyorum ama %90 kımse bunları yapmazdı ..

aklıma benim boşanmam geldi,aynı şekilde olmuştu ama beni iyice yaralamak için hakime bir tepsi baklava yollamıştı eski eşim gözümün önünden geçirerek ..bunu kabul eden hakimi de rabbime havale ediyorum

aklıma benim boşanmam geldi,aynı şekilde olmuştu ama beni iyice yaralamak için hakime bir tepsi baklava yollamıştı eski eşim gözümün önünden geçirerek ..bunu kabul eden hakimi de rabbime havale ediyorum
yuuuuhhhh, adama bak yaa konfeti falanda patlattırsaymış orda. öküz işte. bak uyuz oldum yaaa

bence sadece vicdan yapıyor ve ah etmesini engellemeye çalışıyor adam

Çok etkilendim allah sabır versin size,şu an çok kötüsünüz ama sizden af dileyip barıştığınızı düşünün bunları unutabilir miydiniz..şimdi yepyeni bir hayat yepyeni bir sayfa acıldı sizin için..eşinizin de geri döneceğini düşünuyorum ama ne fayda...ona dönerek ,onu ödüllendirmeyin..yeni hayatınızda mutluluklar.

Rabbim yar ve yardımcın olsun o pislik için hala nasıl üzülüyorsun anlamıyorum ben öfkemden nefretimden gebertebilirdim sen hala gözlerine baksaydım diyorsun Allah aşkına yanında kimler varsa seni biraz sirkeleyebilir mi? bir de ağlamana rağmen hakim tek celsede nasıl boşadı affınıza sığınıyorum hemen boşanma oluyor mu sormaz mı hakim neden ağlıyorsun duruşmayı erteliyorum diye?

konu sahibi boşanma psikolojisini üzerinden atıp edebi platforma girmiş bile ,bencede fake demek isterdim ama suçtu sanırım

sizin boşanmanız ne kadar çabuk olup bitti.ben 2 ay bekledim anlaşmalı olduğu halde.sizinkisi ne kadar böyle hızlı oldu bitti.mahkemede ben bile kendimi zor tutmuştum ağlamamak için.hakim çok sertti bizimkisi 6 aylık bir evlilikti.ex eşime bu kadar kısa zamanda boşancaktın ne diye evlendin diye çıkıştı hatta.gerekçeniz nedir dedi anlaşamıyoruz efendim dedi.bana da sordu anlaşamıyoruz efendim dedim.davayı açan o idi.hakim direk yüz ifadesine bakıyo avukatım banada güçlü görün dedi.yani sizin bu kadar herşeyin bir hafta içinde davanın açılması görülmesi sonuçlanması ilginç geldi.herşey bu kadar hızlı oluyor mu çok ilginç.
davadan sonra nedense aynı hareket tüm erkeklerde.mahkemede nedense yüzyüze gelip helalleşme yada vedalaşmaya cesaretleri yoktur davanın akabinde ya internetten yada telden msj atarak hep nedense iyiniyetlerini dileklerini kuru bir msjla iletirler.hiç de inandırıcı gelmiyor.vicdan muhasebesi kısacası.inanın çokda acı çekmiyorlar laylomlom yaşamlarına çok çabuk adapte oluveriyorlar.
acı ama gerçekler...bundan sonra güzel günleriniz sizinle olsun.sadece kendinize zaman verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…