- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Uykusuz geçen genin ardından sabah erkenden yola koyuldum onun için son kez hazırlanmıştım oysa bu kez bir araya gelip mutlu anlar geçirmek için değil ayrılık için hazırlandım tuhaf, acı,yakıcı yıkıcı,bir duyguydu şimdi ben boşanmak için mi hazırlanıyordum allahım ....Avukatla adliyeye gidişimi unutamıyorum hala.... kendime engel olamadım göz yaşlarıma,avukatın güçlü durun demesine rağmen...o oturuyordu avukat bir merhaba diyip geçin dedi hayır dedim ağlayarak..bir kenara geçtim avukat onun benimle konuşmak istedediğini söyledi yanıma gelip.... Göz yaşlarım akmaya devam ediyordu....konuşacak bişey yok artık dedim..gelip yanıma oturdu bana bir şeyler sordu hiç birşey duymuyordum..sadece bir ara nerde kalıyorsun evmi tuttun dediğini duydum cevap vermedim çünkü bir daha asla ona sesimi duyurmayacaktım "evet" demek dışında...sonra yanımdan kalktı bir köşede bana baktığın hissettim...bir sürü insan vardı koridorda boşanmak için gelmiş..bir tek ağlayan bendim sessizce...bana bakanlar vardı neden ağlıyor diye geçirenler vardı içinden..genceciksin çocuk yok diyenler...bizim ismimiz okundu içeri girdik hakim yüzüme bile bakmadan boşanmak istiyormuşsunuz dedi robotik bir sesle....."evet"dedim sonra o....ve 6 yıllık evliliğimiz 2dk içinde bitti..bu kadar çabuk..dışarı çıktık o Avukatla gitti ben ağlıyordum bir kız yanima gelip "hala geç kalmış değilsin bunu biliyorsun değilmi"dedi ve sonra hem sen ağlıyorsun hem o bu kadar severken neden ayrılıyorsunuz dedi ben ona hiç bakmadığım için o ağladımı dedim,evet dedi ben onun beni sevdiğini sanmıyorum dedim...kız gitti yanımdan sonra avukat yanıma geldi ona bir şey diyecekmisiniz dedi hayır dedim ve o gitti içime dert oldu şimdi dünden beri neden ben onun yüzüne bir kez olsun bakmadım gözlerine..bir daha göremeyecektim onu bir kez olsun baksaydım keşke..boşanmak kadar acı verdi bana unutamıyorum....bir keşke daha eklendi keşkelerime...sonra bana mesaj attı"son kez sarılmak istedim ama...kendin kadar güzel olsun ömrün"....
Canım benim kıyamam ya Allah yardımcın olsun inşallah zor günler geçiriceksin ama güçlü ol geçicek..Uykusuz geçen genin ardından sabah erkenden yola koyuldum onun için son kez hazırlanmıştım oysa bu kez bir araya gelip mutlu anlar geçirmek için değil ayrılık için hazırlandım tuhaf, acı,yakıcı yıkıcı,bir duyguydu şimdi ben boşanmak için mi hazırlanıyordum allahım ....Avukatla adliyeye gidişimi unutamıyorum hala.... kendime engel olamadım göz yaşlarıma,avukatın güçlü durun demesine rağmen...o oturuyordu avukat bir merhaba diyip geçin dedi hayır dedim ağlayarak..bir kenara geçtim avukat onun benimle konuşmak istedediğini söyledi yanıma gelip.... Göz yaşlarım akmaya devam ediyordu....konuşacak bişey yok artık dedim..gelip yanıma oturdu bana bir şeyler sordu hiç birşey duymuyordum..sadece bir ara nerde kalıyorsun evmi tuttun dediğini duydum cevap vermedim çünkü bir daha asla ona sesimi duyurmayacaktım "evet" demek dışında...sonra yanımdan kalktı bir köşede bana baktığın hissettim...bir sürü insan vardı koridorda boşanmak için gelmiş..bir tek ağlayan bendim sessizce...bana bakanlar vardı neden ağlıyor diye geçirenler vardı içinden..genceciksin çocuk yok diyenler...bizim ismimiz okundu içeri girdik hakim yüzüme bile bakmadan boşanmak istiyormuşsunuz dedi robotik bir sesle....."evet"dedim sonra o....ve 6 yıllık evliliğimiz 2dk içinde bitti..bu kadar çabuk..dışarı çıktık o Avukatla gitti ben ağlıyordum bir kız yanima gelip "hala geç kalmış değilsin bunu biliyorsun değilmi"dedi ve sonra hem sen ağlıyorsun hem o bu kadar severken neden ayrılıyorsunuz dedi ben ona hiç bakmadığım için o ağladımı dedim,evet dedi ben onun beni sevdiğini sanmıyorum dedim...kız gitti yanımdan sonra avukat yanıma geldi ona bir şey diyecekmisiniz dedi hayır dedim ve o gitti içime dert oldu şimdi dünden beri neden ben onun yüzüne bir kez olsun bakmadım gözlerine..bir daha göremeyecektim onu bir kez olsun baksaydım keşke..boşanmak kadar acı verdi bana unutamıyorum....bir keşke daha eklendi keşkelerime...sonra bana mesaj attı"son kez sarılmak istedim ama...kendin kadar güzel olsun ömrün"....
yuuuuhhhh, adama bak yaa konfeti falanda patlattırsaymış orda. öküz işte. bak uyuz oldum yaaaaklıma benim boşanmam geldi,aynı şekilde olmuştu ama beni iyice yaralamak için hakime bir tepsi baklava yollamıştı eski eşim gözümün önünden geçirerek ..bunu kabul eden hakimi de rabbime havale ediyorum
bence sadece vicdan yapıyor ve ah etmesini engellemeye çalışıyor adamSadece son sayfada alıntılar vardı. Son attığı mesaj... Sarılmak istemesi, kendin kadar güzel olsun ömrün demesi... Neden bitmiş ki bu evlilik dedim. İçimde bir şeyler titredi. Ama yorumlara bakıyorum aldatma var, yıpratma var, kötü şeyler var... Nasıl böyle güzel bir mesaj yazabiliyor sanki kendi isteği dışında olmuş gibi? Sizi tanımıyorum. Konuyu da ilk kez okudum. Şu 2 dakikada bile hayal kırıklığı yaşadım, siz kim bilir ne haldesinizdir. Diyecek söz yok. Umarım "yüreğiniz kadar güzel bir ömrünüz olur"...
Neresi fake cNım..İlk deFa fake oldugunuzu düşündüm roman gibi yazmanız ilginç geldi bana inandırıcı bulmadım sizi
son yazdıklarına kadar öyle düşünmüyordum ama böyle hikaye yazar gibi kurgulayınca şüphelendim birazNeresi fake cNım..
Yok canım fake degil ole olsaydı anşasılırdı.son yazdıklarına kadar öyle düşünmüyordum ama böyle hikaye yazar gibi kurgulayınca şüphelendim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?