Eşim boşanmak istiyor

doğru dürüst yüzüme bakmadı bile hatta avukat senin bu halinden sana eminmisin diye sorabilir dedi oysa öyle bişey olmadı..ayrıca ben protokulü imzalarken avukata nezaman duruşma olur dedim oda sabah dilekçeyi verip öğleden sonra boşanan bile var dedi hakimler yıl sonu gelmeden ne kadar çok davaya bakarlarsa okadar iyiymiş onlar için

doğru dürüst yüzüme bakmadı bile

Ablacigim, yuzune bile bakmayan adam icin yeter kendini perisan ettigin. Sen kendini harap ederken adam hayatini yasama derdinde, seni coktan unutup ozgurlugun tadini cikarmaya baslamistir. Sizi zerre kadar dusundugu yok, son bir vaicdan azabiyla bir seyler yazmis iste.

Ne olur bu adam icin artik kendini uzme. Burdaki herkes bu adamin sevginize layik olmadigi gorusunde.

Ben de duygularima layik olmayan biri icin gozyasi doktum, ben de yaptim. Reiki terapisine gidiyorum simdi, yapan hatun bana her gun olumlama yaptiriyor, ben degrliyim, kendi degerimin farkindayim diye. Siz de degrerli, guzel yurekli bir insansiniz, bes para etmez bir adam icin daha fazla uzulmeyin.. Sevgi layik olana gitmeli, siz de zamani gelince kalbinizi layik olan birine vericeksiniz zaten, uzulmeyin daha fazla.

ben yüzüme bakmadı diye hakim için demiştim arkadaşlardan sen ağlarken nasıl davayı ertelemediler demişlerdi on a karşılık hakim yüzüme bile bakmadı doğru dürüst dedim..teşekkür ederim ayrıca...inşallah sizin için de herşey güzel olur...

Mahkeme hemen gun verebılıyor dogrudur,sizinki adli tatile denk gelmısse uzun surebılır bız de 4 ay sonraya aldık..Benım dıkkatımı de senın 6 aylıkken boşanabılmen cektı..1 yıl dolmadan boşanma olmaz..Bizim hakım de cok serttı ama yuzumuze bıle bakmadan ısını hallettı sıradakı gelsın dedı..Adamlar oyle alısmıs kı umurlarında olmuyo..

davayı o açtı annesinden aldığı son gazla :)(gülüyorum artık bir zamanlar gözyaşlarımın sel olduğu bir değmeyen kişi için) 1 yılı doldurmadığımız için dava çekişmeli açıldı ve taraflardan birisi 2 ad şahit göstermek zorunda idi.o gösterdi(arkadaşı ve erk.kardeşini)1 yılı doldursa imişiz anlaşmalı açılıp şahit gerekmicekmiş.onun öncesinde protokolde falan anlaşıp imzalar atıldığı için 2 ay sonrasına gün verildi.dava günüde 5 dakikalık bir olaydı zaten.iki tarafta anlaşamıyoruz afendim dedik şahitler şahidiz dediler hakim kendi kafasına göre kavga gürültü hikayeleri yazdırdı oradaki bayana ve dava bitti.hakim kafasına göre yazdırdığı hikayeyi dinlerken ben avukatıma baktım o bana sus işareti yaptı.prosüdüre uygun hikaye yazıldı ve onandı sözde yemek yerken falan şahitlerin önünde biz kavga ediyormuşuz...davanın gecesindede anakuzusu eşim anasının evinde herkes yatıp tek başın akalınca vicdanını temizlemek maksatlı tutmuş bana faceden içini dökmüş hep iyi dileklerini sunmuş bana.uzaktan adamlık taslıyor yani mahkemede kafasını kaldırmayan anakuzusu arkadaşının erkek kardeşinin yanında adamlık taslıyan anakuzusu ne hikmetse millet yatıp tek başına kalınca içimdeki evlat sevgisini birgün yaşarsın gibilerinden iyi dileklerini yazmış.o zamanlar diyemememiştim ama şimdi artık içimdeki sevgim bittiği için çok da fifi diyorum yani gerçi benden okkalı cevabını almışdı o.1 ay sonra nikah sarayının önünde randevu bile verdi.boşanmak erkeklere sonradan dank ediyor ama hiç acımıyorum bir insan eşini ailesinden sonraki sıralara atıp ezdiriyorsa adam değildir.

ay çok duygulu yazmışsın içim cız etti

yaşadığımız müddetçe hiçbirşey için geç değil unutma. ona inat çok mutlu olursun inşallah

İlk deFa fake oldugunuzu düşündüm roman gibi yazmanız ilginç geldi bana inandırıcı bulmadım sizi

Bazı insanlar vardır birebir konuşurken kendini ifade edemez ama yazarak duygularını çok güzel ifade ederler. yazdığı zaman rahatlar ve rahatladıkça cümleler şiir gibi kendiliğinden dökülüverir. Bu arkadaşımızın hissettiklerini çok güzel anlatması yaşanan ve gerçek şeyler.

Yaşanan acılar sayesinde bunca şiirler kitaplar şarkı sözleri ortaya çıkmıyor mu :)

[/QUTE]="Acizane kul, post: 38176808, member: 641153"]Al benden de o kadar
Okudukça sinirleniyorum
Sinirlendikce okuyorum
Sakinleştirici falan mı alıyor nedir yani
Bu ne arkadaş bari kır dök içimiz sogusun
Ay vLlahi 77 sayfanın hepsini okudum okumaz olaydım.
icim şişti,daraldım hepsine ölüyorum yazmış.
mim aşktan ölmüş ki adamın geri dönmesini bekliyor kendince..
valla ben totosuna tekmeyi basıp afrikaya kadar ucururum...[/QUOTE]
Ne yaźık ki hala umudu var...

Ne yaźık ki hala umudu var...[/QUOTE]
kardes hani derler ya bekara kari bosamak kolay gelir diye bende bosanma asamasindayim ve inan ki okadar bana yaptiklarina ragmen canim yaniyor kor ates gibi hemde ama yapicak biseyim yok ben bu arkadasi cokkk iyi anliyorum

Çok çabuk bitmiş. Umarım senin için en iyisi olur bundan sonra .olacaktır da.

Ne yaźık ki hala umudu var...
kardes hani derler ya bekara kari bosamak kolay gelir diye bende bosanma asamasindayim ve inan ki okadar bana yaptiklarina ragmen canim yaniyor kor ates gibi hemde ama yapicak biseyim yok ben bu arkadasi cokkk iyi anliyorum[/QUOTE]
neden bu kadar zor vazgeçiyoruz ki ben bekarım ama geçtiğimiz 3 ay çok kötü şeyler yaşadım.insan neden diye sormadan edemiyor. anlıyorum sizi

Bu kadar çabuk boşanılırmı ya. Sanki adliyede sizi bekliyormuş gelselerde boşasak diye. Daha kaç gün oldu boşanmaya karar vereli ...
Önce inanmıştım bu konuya ama sonra farkettimki konu çok çabuk ilerliyor, konu sahibi sorulara yanıt vermeyip kurulmuş plak gibi anlatıyor ve boşanma sahnesi anlatım tarzınıda gördükten sonra ; Bu konu fake

kardes hani derler ya bekara kari bosamak kolay gelir diye bende bosanma asamasindayim ve inan ki okadar bana yaptiklarina ragmen canim yaniyor kor ates gibi hemde ama yapicak biseyim yok ben bu arkadasi cokkk iyi anliyorum

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin .
Senin durumunla yağmurlunun durumu aynı değil ki ?

Durduk yere kafamdan böyle bir hikaye uydurdum sonra insanların tepkisini ölçmek için geyik yaptım duygu sömürüsünde bulundum öylemi ...ne biçim bir insansınız yazık...avukat dikekçe verip öğleden sonra boşanan bile var diyor..siz neyin derdindesiniz ...boşanma sahnesi diyorsunuz bir de....ben sadece o an hissettiklerimi yazdım içimden geldiği gibi...boşanmalar aylar sürüncemi doğru oluyor ..neye inanmak istiyorsanız ona inanın size kendimi ispatlamayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…