Eşim boşanmak istiyor

boşverin bizlerin ne yazdığını.. bizler milletçe gerçek olmayan diziler hakkında saatlerce yorum yaparız, güleriz ağlarız ama burada gerçeklik payı olan bir konuda fakesin diye ahkam keseriz.. benim de oluyor fake olduğunu düşündüklerim yazmıyorum bu kadar basit, hiç kimsenin konulara yorum yazmak mecburiyeti yok, inanmıyorsak yazmayalım !!

neyse dediğim gibi siz boşverin hepimizi.. acınızı yaşayın bir süre.. sizin sevginizi ayakta tutan şey onun dönme umuduydu.. şimdiden sonra sevginiz nefrete dönüşecek ve inanın dönse bile sevginiz asla bir daha yeşermeyecek..

önce acınızı yaşayın ve sonra önünüze bakıp hayatınızı yaşayın.. karşınıza sizin değerinizi bilecek, sizin gibi sevmeyi bilen bir insan çıktığında "iyi ki.. " diyeceksiniz "iyi ki ayrılmışım, beni gerçekten seven bana değer veren birinin varlığı meğer ne büyük bir mutlulukmuş, çok şükür.. " diyeceksiniz..

yolunuz aydınlık olsun.. sevgiler

Nisan ayinda bosandim yagmurlu. Seninle ayni duygular icindeydim. Ben de aldatildim. Evi terk edip gitmisti. Terk ettikten sonra ogrendim herseyi. Neyse eylul ayinda bir arkadasimla konustugumda artik ondan nefret ediyorum demistim hatirliyorum. Arkadasim da bana sevgin nefrete donustu demisti. Simdi ise nefret bile kalmadi. Artik ne hissettigimi bile bilmiyorum. Sadece ayda iki kez oglumu gormeye geliyor. Ben gormuyorum onu. Bi kez facebooktan gordum. Sanki onu guzellestiren benmisim gibi geldi. Hani bir turku var ya guzelligin bes para etmez bu bendeki ask olmasa diye. Aynen oyle. Merak etme. Bana da boyle soylediklerinde uzak geliyordu o acilarla ama oyle oluyorsun. Bir sure sonrada sokaktaki herhangi biri gibi oluyor diyorlar.
Gecenlerde de face den ilk defa "cahildim dunyanin rengine kandim" yazdigini soylediler. Eskiden olsa belki biraz olsun icime su serpilirdi. Hic birsey hissetmedim. Sevgilisine yazmistir diye dusundum. Eskiden olsa kendime yorardim. Sen de oyle olacaksin merak etme.
Acilarini cok iyi anliyorum. Allah yardimcin olsun. Bir omur mutlu olursun insallah.

ben de 15 gün içinde ve 45 sn süreye bir mahkemede boşanmıştım..

zor bir durum.. erkekler alismis buna... istemiyorum bitsin dediklerinde, karsi tarafin bunu kolayca sindirmelerini bekliyorlar... yazik günah... iki cihan'da da yüzleri gülmesin... Allah belalarini versin.!

Hala inanamıyorum artık onun hayatımda olmadığına...hıçkırarak ağlıyorum sonra...ve bir değişiklik yapıp onu rüyalarımda görüyorum her gece uyuduğum kadarıyla..canım yanıyor. dün boşandıktan 3 gün sonra annesi ve kız kardeşi aradı bir kaç kez....açmadım..teselliler,olmadılar falanlar filanlar..yanımda olmalarını istediğimde yanımda olmadılar,seni istemeyeni sende isteme dediler,gerek yok şimdi hiçbirşeye..ve dün o telefonu bulduğum gündü, beni yaralayan YALANCI 19 KASIM..

cok zor bılıyorum ama cok normal bir süreç bende 2 yıllık nısanlımdan ayrıldım benımkı konu aılelerdı tabı 6 ay olacak daha yenı yenı alışıyorum ilk günler hatırlıyorumda nefes bıle alamıyordum ama bunlar geçecek allah yardımcın olsun .. hayatına yenıden bırı gıdecek ınsallah cok daha güzel bır evlılık yaparsın

Sen neredesin ailen yanında değil mi

Canım eski eşinin ailesi bir kere bile gelmediler konuşmak için değil mi? Nasıl aile onları Allah'a havale eediyorum. Peki ailen geldi mi sana destek olmak için lütfen yalnız kalma..İnsanın evladı boşanıyor 1 kere bile kalkıp gelmiyor sonra ne diye telefon ediyorlar.

Kardeinin çocuğuna başkası baksın bu ne yaaa.... Çocuğa bakmak için başka adam bulunabilir ama senin şimdi ihtiyacın olduğun zaman geri gelmez...Niye bu kadar seni yalnız bırakıyorlar..

Senin boşanma işin çok hızlı geliştin. boşanma sürecinde yaşayacağın bazı şeyleri yaşayamadın bile. Şimdi hepsi üstüne üstüne geliyordur. Ama geçecek. Allah'a havale et. Pislikler. Kendi çukurlarında boğulsunlar.

Hayır gelmediler ,gelin dedim...sizi çokta üzmek istemiyorum ama eve gelmiyor siz bir bahane uydurup gelin ona bişey söylemeden dedim...sonra annesi gelmek istiyorum amcan biraz aralar iyi değil dedi,gerçi öyle olmasada gelmeyi istiyorum diye konuşmuş oğluyla..ben ona bişey söylemeden gelin dedim oysa..oda biz iyiyiz ,her evde olan problemler bazen içtiğimde eve gelmiyorum o kadar sonra gelirsiniz demiş ..annesi oğlum gelmeyin diyor dedi şimdi biz gelirsek sinirlenir bize ,ben ne yapayım çocuk değil ki kulağından tutup döveyim bak oda mutsuz seni istemeyeni sende isteme dedi..peki dedim gelmeyin başa bir gün geldiğiniz gün benim gittiğim gün olmuş olacak ...

İnsanlar bu kadar umursamaz olmuş, sen boşanma durumundayız iyorsun onlar gelmiyor. Hiç söylemeden gelir insan. Sonra çağırırsın konuşursun ikinizi de. Artık ebeveynlerde de iş yok.

Aslında onlar çok istediler ama ben gelmeyin dedim ...

Niye gelmeyin diyorsun arkadaşım. Senin şu yaşadığın stres az mı? Gelsinler yanında dursunlar. Yalnız bırakmasınlar. 6 yıl evlilik bitmiş ya nasıl diyip seni görmeye gelinmez mi? Ya bu çocuğum nasıl oldu, durumu nasıl diye , sen istediğin kadar söyle gelme diye.

Yalnızım okulumun olduğu ilçedeyim,annem kardeşimin çocuğuna bakıyor,babam gelmek istedi şimdi değil dedim ..
onlar gelemiyorsa rapor al sen git ya da ailenin yanına gitmek istemiyorsan bulunduğun yerden uzaklaşmak adına tatile çık, kafanı dağıtacak bir şeyler yap

Ben onlara iyiyim merak etmeyin diyorum..annem uyuyamıyormuş çok kötüymüş onların içini ferahlatmak için ben gayet iyiyim diyorum..çoğunlukla bir kız arkadaşımın yanında oluyorum onda kalıyorum beni yalnız bırakmadı sağolsun..

Kendini yok yere kimsesiz gibi hareket etme, çağır anneni yanında olsun. Anne ile arkadaş bir olmaz. Sonra da kafa kafya verip bir hal hareket tarzı çizersin kendine.

Ben başta sana inanıp fikirlerimi yazmıştım. Keşke hiç kendimi yormasaymışım, senin için üzülmeseymişim. Anlattıkların doğru olsa bile yukarda benim için yazdıklarından sonra... benim nasıl biri olduğumu bilemezsin ama senin nasıl bir insan olduğun ortada sayfalarca okuduk yazdıklarını....neyse dahada bi şey demiyeceğim, ne tartışmak nede seviyene inmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…