Eşim boşanmak istiyor

Hiç kimse birini ne kadar süre seveceğinin garantisini veremez.

5 gün sonra soğuyabilir o insandan.

Kaç yıllık evli olduğunuz, kaç çocuğunuz olduğu da sevgiyi etkileyen etmenler değil. En fazla ayrılmaya cesaret edememeyi etkiler.

Eşiniz doğru olanı yapıp size sevmediğini söylemiş. Siz de böylece kafa rahatlığıyla kendi yolunuzu çizebilirsiniz. Başka sorunlarınız olsaydı ama sevseydi daha zor olurdu ayrılmanız.

Bende senin gibiyim 14 yillik evliyim esim defalarca bosanmak istedi , evlendigimde yasimda kucuktu bosaninca gidecek yerim isim yoktu . Hep bi sekilde yuttum senin ne hissettigini cok iyi anliyorum. Yillarim gitti omrum gitti 3 tanede cocuk dogurdum belki duzelir diye, senin isin var neden bu kadar dusunuyorsun yollaaa sen guclu dur

Haklısınız bütün bunlar kabullenenediğim için kabullenmek istemediğim için,içim acıdığı için ...
Kübler-ross modeli diye bi sey var bilmem hic duydunuz mu? Türkcesi yasın/üzüntünün 5 evresi diye cevrilmis. Kötü bi haber alan insanın 5 aşamadan gectigini söyler.
1.inkar
2.öfke
3.pazarlık
4.depresyon
5.kabullenme
Siz ilk aşamadasınız simdi. Zamanla duruma öfkeleneceksiniz, sonra bi düzelsin söyle yapıcam diye kocanızla pazarlık edeceksiniz. Kendinizce dua edeceksiniz adak adayacaksınız. Sonrası da diger asamalar iste. Bu süreci ne kadar hızlı atlatırsanız o kadar cabuk devam edersiniz.
Su an kabullenmemeniz normal yani.
Ama kabullenmelisiniz. Durumun farkına varın.

Valla bende gariplik var sanirim , cunku ben

Inkar
Depresyon
Pazarlik

dongusundeyim, kabullenemye bir turlu gecemedim ustelik yanlis sirada gidiyorum :)

Valla bende gariplik var sanirim , cunku ben

Inkar
Depresyon
Pazarlik

dongusundeyim, kabullenemye bir turlu gecemedim ustelik yanlis sirada gidiyorum :)
Aşamaların hangi sürede ve sırada ilerleyecegi kisiden kisiye degisiyor. Aynı döngüyü defalarca tekrarlayabilir kisi ya da tek seferde atlatabilir.
Bende de cogu zaman sıra tutmuyo. Hepimizde var bi tuhaflık yani

Ahahahhahahhahaha olucem simdi :) Ben de 27yim cok da korpe sayilmam ama zeka yasim 3-5 civralarinda seyrediyor.
Yok yok, daha hala korpeciksin. 30' u bitirince akli basina geliyo insanin azicik
Sadece bircok seyi basardigin icin onu da yaparim bunda yaparim diyosun. 30 dan sonra ise, ammaaan bana ne, bana ne oluyorsun bir an :).

Bişiy diyimmi ,bırak ne hali varsa görsün ,sen hayatına devam et ,
Zorla olmaz cnm ,

Yok yok, daha hala korpeciksin. 30' u bitirince akli basina geliyo insanin azicik
Sadece bircok seyi basardigin icin onu da yaparim bunda yaparim diyosun. 30 dan sonra ise, ammaaan bana ne, bana ne oluyorsun bir an :).
üff bende 30 a geliyorum artıkın iyice yaşlandığımı anlamaya başladım. bende de 25 lerdeyken kendimi hala 19*20 sanma şimdi de 24-25 lerdeymişim gibi oluyorum. gençlerle konuşunca anlıyorum 20 lara geldiğimi

30 a gelince biraz depresif oluyosun o yil :). Sonra 32 filan olunca alisiyorsun, seviyorsun 30 lari ve getirdigi tecrubeyi. Hayat her zaman guzel bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…