- 23 Kasım 2010
- 2.020
- 6.588
- 198
- Konu Sahibi yagmurlu333
-
Kübler-ross modeli diye bi sey var bilmem hic duydunuz mu? Türkcesi yasın/üzüntünün 5 evresi diye cevrilmis. Kötü bi haber alan insanın 5 aşamadan gectigini söyler.Haklısınız bütün bunlar kabullenenediğim için kabullenmek istemediğim için,içim acıdığı için ...
Kübler-ross modeli diye bi sey var bilmem hic duydunuz mu? Türkcesi yasın/üzüntünün 5 evresi diye cevrilmis. Kötü bi haber alan insanın 5 aşamadan gectigini söyler.
1.inkar
2.öfke
3.pazarlık
4.depresyon
5.kabullenme
Siz ilk aşamadasınız simdi. Zamanla duruma öfkeleneceksiniz, sonra bi düzelsin söyle yapıcam diye kocanızla pazarlık edeceksiniz. Kendinizce dua edeceksiniz adak adayacaksınız. Sonrası da diger asamalar iste. Bu süreci ne kadar hızlı atlatırsanız o kadar cabuk devam edersiniz.
Su an kabullenmemeniz normal yani.
Ama kabullenmelisiniz. Durumun farkına varın.
Valla bende gariplik var sanirim , cunku ben
Inkar
Depresyon
Pazarlik
dongusundeyim, kabullenemye bir turlu gecemedim ustelik yanlis sirada gidiyorum :)
Aşamaların hangi sürede ve sırada ilerleyecegi kisiden kisiye degisiyor. Aynı döngüyü defalarca tekrarlayabilir kisi ya da tek seferde atlatabilir.Valla bende gariplik var sanirim , cunku ben
Inkar
Depresyon
Pazarlik
dongusundeyim, kabullenemye bir turlu gecemedim ustelik yanlis sirada gidiyorum :)
:), kolay vazgecmeyen birisin de o yuzden. Bosver enerjini deyecek seylere harca.
Huyum kurusun valla, ben de boyle bir cinsim.
:) anliyorum seni :) Ben de oyleydim daha genc ve korpe iken.
Yok yok, daha hala korpeciksin. 30' u bitirince akli basina geliyo insanin azicikAhahahhahahhahaha olucem simdi :) Ben de 27yim cok da korpe sayilmam ama zeka yasim 3-5 civralarinda seyrediyor.
Bişiy diyimmi ,bırak ne hali varsa görsün ,sen hayatına devam et ,geçmişte hatalarımız oldu geçen yıl bulunduğumuz ortamı değiştirelim tayin isteyelim dedim ikimizde istedik o hep sahil kenarlarını isteyelim dedi benimki çıktı onun çıkmadı.daha sonra o eş durumundan istedi tayinin çıktığı gün biz tartıştık ailesi de bizdeydi ailesine ayrılmak istediğini gitmek istemediğini söyledi ailesi beni çok kabullenememişti ve oğluna çok düşkün biri tamam oğlum gitme o zaman dedi ailesini alıp beni evde öyle bırakıp ailesinin memleketine gitti ben eşyalarımı toplayıp tek başıma gittim o tayinini iptal ettirdi 2 ay yalnız kaldım biz tekrar barıştık bir araya geldik şubatta yanıma geldi yanıma gelirken geçmişteki hatalarımızı tekrarlamayacağız dedim ben kendi adıma hatalarımın çoğunu düzeltim sonra bana karşı tahammülsüzleşti eşim alkol alan biri geç gelmeye başladı önceden içiyordu dahada artırmaya başladı burası turistik bir yer bundan da kaynaklandığını düşünüp dahada çok üzülüyorum
Yok yok, daha hala korpeciksin..
Bayilwdimmm sanaaa.hahhahahaha.pisikologa bak,o bile biktiysa bosa kiz.Boşa gitsin anacım
Defolsun gitsin
üff bende 30 a geliyorum artıkın iyice yaşlandığımı anlamaya başladım. bende de 25 lerdeyken kendimi hala 19*20 sanma şimdi de 24-25 lerdeymişim gibi oluyorum. gençlerle konuşunca anlıyorum 20 lara geldiğimiYok yok, daha hala korpeciksin. 30' u bitirince akli basina geliyo insanin azicik
Sadece bircok seyi basardigin icin onu da yaparim bunda yaparim diyosun. 30 dan sonra ise, ammaaan bana ne, bana ne oluyorsun bir an :).
üff bende 30 a geliyorum artıkın iyice yaşlandığımı anlamaya başladım. bende de 25 lerdeyken kendimi hala 19*20 sanma şimdi de 24-25 lerdeymişim gibi oluyorum. gençlerle konuşunca anlıyorum 20 lara geldiğimi
aslında birazda bekar olduğum ve yanımda kimse olmadığı için yalnız hissediyorum.30 a gelince biraz depresif oluyosun o yil :). Sonra 32 filan olunca alisiyorsun, seviyorsun 30 lari ve getirdigi tecrubeyi. Hayat her zaman guzel bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?