Eşim çalışmam için baskı yapıyor..

Bu erkekler kendilerini ne sanıyor ya! Gitsin anne babasından istesinden o zaman kredi borcunu, bu borçtan size ne hem sizin kira geliriniz de varmis ne güzel
benim ailemden kalan bir evden kira gelirim var, kendisi sadece düğünden çok çok önce kredi çekip ailesine verdiği için borcunu ödüyor
Eşiniz dedi diye asla demiyorum ama hemsireligin kpss puanlari o kadar düşük oluyor ki hadi diyelim sizin sehir sıkıntınız var yine birkac ay calismayla 74-75 alırsınız ve atanirsiniz. Zaten KPSS 2024'e çok var ama ilerisi icin ve kendiniz için bunu düşünün bence

Calissin tabi. Her kadinin calismasi gerektigini savunuyorum. Ama maasini kocasina araba almak icin heba etmesin. Cogu zaman araba erkeklerde kaliyor, kadinlar işe toplu tasimayla gidiyor. Hanimlarin parasıyla aldiklari arabayla hanimlarina peşkeş cekiyorlar. Kocasi guvenilmez geldi bana

Bu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri bile isteye birini kırmak düşmanım da olsa yapamıyorum bu sebeple hep susuyorum ya da eziliyorum. Aslında söylenecek çok şey var. Benim bekarlığımdan kalma borcum var mıydı evlendiğimde? Yok. Biz onun kredisini ödediğimiz için sıkışıyoruz. Araba alalım bilmem ne alalım mevzu. Geçinememek değil. Arkadaşlar elbette çalışırım fakat 24 nöbetler tutup gecem gündüzüm karışarak değil. Bana karşı çok saygısız. Hatta narsist olduğunu bile düşünüyorum. Kendi ne yaparsa yapsın haklı çünkü. Asla empati yok kırmaktan korkmuyor. Ki bu şahsiyet daha 3 gün önce ortak birikimimizden para alıyorduk, bir miktar fazla istediğim için( fuzuli bir harcama değil) yüzüme fırlatmaktan beter etti. Yeni yeni oturuyor taşlar.

Haklısın ama bunun çözümü çalışmamak değil ki. çalışma konusunda haklı ama maddi açıdan kadını sömürmek istemesi başka bir mesele.zaten adam sana sağlam pabuç gelmiyorsa devam etmek hata.

Benim kurumdaki evli kadınları tasvir etmişsin adeta :) aynen ama bizim kadınlar da evlenmesin öyle pisliklerle hiç acımıyorum :) çift maaş olmak için evlenen heriflerle evlenmesinler

Haklısın.ben sadece bu konu üzerinden genel bir toplum eleştirisi yaptım.kocası bence de sağlam pabuç değil.

Boşan canım çekilir mi bu paragöz herif şiddet başlamış bile devamı gelecek emin olll

Ben calisma demedim konu sahibine. Hatta ilk yorumumda kendin icin calis dedim. Demek istediğim sey maymun istahli koca istedi diye altina araba cekmesin. Konu sahibi once kendi gelecegi icin calissin. O bahsettigin ataerkil kafa evrim gecirdi eskiden manevi olarak kadini omzuna biniyorlardi artik maddi olarakta biniyorlar

Benim kurumdaki evli kadınları tasvir etmişsin adeta :) aynen ama bizim kadınlar da evlenmesin öyle pisliklerle hiç acımıyorum :) çift maaş olmak için evlenen heriflerle evlenmesinler
Ben bu yazdiklarimin hic birini yasamadim bu arada. Evliyke eşim benden ne arabasini ne parasini sakinmadi. Bosandik, hala daha nafaka haricinde destek oluyor. Bu yazdiklarim benim cevremde gördüklerimden ibaret. Cevremdeki kadinlari gozlerini acsinlar diye uyarmayi gorev edindim

Evet son zamanlarda maddi açıdan kadınları sömürmeye çalışan erkek o kadar çoğaldı ki.eskiden maddi durumu iyi koca bul rahat et diye tavsiye verirlerdi kızlara.şimdi aman kızım paranı hiçbir erkeğe kaptırma, uyanık ol diye tavsiye veriliyor .kendi paramızı koruyabilsek o da yetecek.

ha bu arada ben çalışırım o bana ev işlerinde yardım eder diye bir durumda yok arkadaşlar. Yapmaz

Tamda dedigim gibi birisi işte. Ise girin, calisin kendiniz icin. Eve yardimci gelsin, yemekleride disaridan soyleyin. Araba almayin

Konu sahibi duygularını gayet güzel ifade etmiş.Asla çalışmam evde oturacam kocam bana baksın dememiş.Belliki psikolojimden ve bedenen bir süre evde oturmaya ihtiyacı var ki bu ihtiyacı olduğu halde tek başına aldığı ve uyguladığı bir karar değil.
Eşiniz tutarsız ve bencilce yaklaşmış.Ben samimiyetinize inandım,eşiniz bunu daha çok hissetmeli üstüne maddi sıkıntısını sizi bu zor döneminizdeyken yansıtmaması gerekirdi.
Üstüne hemşireliğin özelde nasıl illet koşulları olduğunu camiadan olmayan bilemez,hem evlilik hem özelde bu iş zaten yapılamaz.Eminim siz özelde çalışmaya başlasanız bu seferde evi ve kendisini aksattığınızı yüzünüze vuracak.
Üslubu çok kötü.
Size tek tavsiyem 2024 kpss ye sıkı sıkı sarılıp hazırlanın ve atanın.2 senede ölmez eşiniz memurmuş üstelik tamam muhteşem olmaz ama 2 sene ucu ucuna yetişilir.Araba için sizi harcamasın.

Senden ne mi istiyor, cok basit alismis devamli ailesine vermeye, artik veremiyordur, siniri ondandir.

Bence bi kadin hep calismali ki, kendine ait bir parasi olsun. Seninde Kira gelirin varmis zaten. Calissanda bu Adama kurus verme. Bundan sonra altin falanda verme.

Cocuk icin bekle

+1

ha bu arada ben çalışırım o bana ev işlerinde yardım eder diye bir durumda yok arkadaşlar. Yapmaz
Paşama bak yaaa! Çalış araba alalım demesini biliyor ama! Ay bu adamlar beni çileden çıkaracak. Kadın hem çocuk doğursun çocuk baksın hem dışarıda çalışıp eve para getirsin hem evi temiz tutsun yemek yapsın… başka?
İki taraf da dışarıda çalışıyorsa ev sorumluluğu paşa paşa ortak alınacak aksi düşünülmemeli bile. Hiç mi vicdan yok bu adamlarda ya

Kırmayım diye gerçekleri yüzüne vurmuyorsunuz ama o sizi haketmediğiniz halde gayet kırıyor.

Severek mi evlendiniz?

Neeee asla ama asla bu adamla ortak birikimin olmasin. Kendi parani kendine biriktir. Altinlar nerde? Hemen kendin Al, bankadan kasa actir kendin sakla.

Benim ailemden kalan kira gelirimle senin ailene yağdırdıklarını ödemek zorunda değilim, tatava yapma deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…