- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Herşeyi geçtim siz bu insanla bir geleceğiniz olduğunu görebiliyor musunuz? Sizce iyi bir eş mi?Kızlar tekrar merhaba, hepinizin yazdıkları inanın çok değerli fakat zor bir süreçten geçiyorum ve hepinize dönemiyorum kusura bakmayın lütfen.işten geldi babam çok hasta dün gece birden kötüleşmiş ben öğlen gittiğimde öğrendim. ben anneme gittim oda oraya geldi yine aynı şekilde hiç bir türlü konuşmadık. Babama çok üzülüyorum, yanımda destek olacak eşimi arıyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Benim eşim dünkü konudan dolayı yüzüme bakmıyor benimle muhattap olmuyor. Eve geldik dedim evimizde en azından konuşuruz sarılırız hiçbir şekilde konuşma olmadı. Geldi sigara içti yatağa gitti ben mutfakta oturuyorum. Ben bunları babam bu şekilde iken bu tavrı hiç hak etmiyorum. Çok kötüyüm inanın çok mutsuzum. Ağlamak geliyor içimden sadece.
Hayır. Çok üzgünüm, çok yanıldım ama hayır. İnanın çok üzülüyorum.Herşeyi geçtim siz bu insanla bir geleceğiniz olduğunu görebiliyor musunuz? Sizce iyi bir eş mi?
Kendinizi yıpratmayın ama susmayın da. Düzgünce alıp karşınıza konuşun. Çünkü belli ki hastalıkta bile adamın yapısı tavrı değişmiyorHayır. Çok üzgünüm, çok yanıldım ama hayır. İnanın çok üzülüyorum.
Konuşmak için ben bir adım atmak istemiyorum hiç. Adam döndü afedersiniz kıçını yattı. Hala tek başıma oturuyorum.Kendinizi yıpratmayın ama susmayın da. Düzgünce alıp karşınıza konuşun. Çünkü belli ki hastalıkta bile adamın yapısı tavrı değişmiyor
sizi böyle böyle bezdirmek pes ettirmek falan mı çalışıyor anlamadım kiKonuşmak için ben bir adım atmak istemiyorum hiç. Adam döndü afedersiniz kıçını yattı. Hala tek başıma oturuyorum.
Konuşmak için ben bir adım atmak istemiyorum hiç. Adam döndü afedersiniz kıçını yattı. Hala tek başıma oturuyorum.
Öncelikle çalışıp çalışmamak elbette size kalmış ama mesleğiniz baya iyimisss ben sizin yerinizde olsam çalışır araba için de birikim yapar arabayı üstüme yaparım :))) birde sakin çocuk yapmayın hemen evliliğiniz belli ki oturmamış eşiniz konuşmayı bilmeyen bir çocuk.Öncelikle herkese iyi geceler, asabım çok bozuk olduğu için sizinle sorunumu paylaşmak istedim.
Arkadaşlar ben hemşireyim. Eşim de devlet memuru. 5 ay önce evlendik ve kira da oturuyoruz.
Bundan 1 ay önce bir firma da işe başladım ilaç satışı ile ilgili bir yerdi, gayet başarılı bir şekilde ilerlerken maaşımın bir kısmını eksik yatırmaları, il dışı gezileri sebebi ile ve bilirsiniz müşteri bağlamak için biraz samimi konuşmak gerekir bu sebeple eşimin de isteğiyle işten ayrılmak zorunda kaldım, zaten o dönem düşük yapmıştım kendisi evimizde otur dinlen yaza kadar sonra bakarız dedi ve bu şekilde konuyu kapattığımızı düşünüyordum. Bu gece durduk dururken arkadaşının eşinden örnekler verdi evden çalışıyormuş bilmem ne yapıyormuş benim içimde çalışma isteği yokmuş, çalışsam araba da alırmışız bilmem ne. bu konuda çok rahat davranıyormuşum sonra da sinirlendi döndü arkasını uyudu ben kendimi açıklayamadım bile. Bilenler muhakkak vardır, özel hastanelerdeki nöbet sistemleri berbat. 24 saat nöbete gidip bir sonraki gün sabaha gittiğimi biliyorum ben. Üstelik söylemiştim başından beri. Ha bir de bebek istiyorduk kendisi benden daha çok istiyordu e şimdi bu niye o zaman? Düğünden kalan borcumuz yok sadece ev kira. benim ailemden kalan bir evden kira gelirim var, kendisi sadece düğünden çok çok önce kredi çekip ailesine verdiği için borcunu ödüyor. Arkadaşlar ben har vurup harman savuran hesapsız biri de değilim. Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
“Sabahta” yazmışsınız. “sabah da” yazmak cok zor olmamalı.Tutamadım kendimiHanımlar çok fazla mesaj olmuş tek tek cevap veremiyorum şu şekilde izah edeyim. Ben zaten sen git kendin çalış bana bak demiyorum. Uygun bir iş olursa çalışırım neden çalışmayayım ama bunu kendim için yaparım. Benim takıldığım konu bana çalışma diyor bu karar 1 ay içinde değişiyor çalış diyor. Bir gün benimle oturup konuşmuyor şu işlere bakalım şurdan araştıralım beraber diye önüne sunduğum işleri de beğenmiyor. Dün gece birden bire konuyu açıyor kendimi açıklamama fırsat vermeden uyuyor sabahta aynı edayla uyanıp benimle görüşmeden ( uyuyordum en azından öperdi ya da mesaj atardı, arardı) evden çıkıp işe gidiyor. Bebek konusunda çok haklısınız, böyle tutarsız bir adamdan en azından şu an için bir bebeğim olmasını istemiyorum. Durum bu hanımlar. Ben elbette isterim ekonomik özgürlüğüm olsun ama daha 1 ay olmuş işten ayrılalı. Hepi topu 5 aylık evliyiz zaten yani ne bu. Günahını da almak istemem ama görümcem kişisiyle konuştuysa gün içinde oda söylemiş olabilir. Kendisi benden günahı kadar hoşlanmaz.
Bu adamdan asla çocuk yapmayın demeye geldim. Asla..Öncelikle herkese iyi geceler, asabım çok bozuk olduğu için sizinle sorunumu paylaşmak istedim.
Arkadaşlar ben hemşireyim. Eşim de devlet memuru. 5 ay önce evlendik ve kira da oturuyoruz.
Bundan 1 ay önce bir firma da işe başladım ilaç satışı ile ilgili bir yerdi, gayet başarılı bir şekilde ilerlerken maaşımın bir kısmını eksik yatırmaları, il dışı gezileri sebebi ile ve bilirsiniz müşteri bağlamak için biraz samimi konuşmak gerekir bu sebeple eşimin de isteğiyle işten ayrılmak zorunda kaldım, zaten o dönem düşük yapmıştım kendisi evimizde otur dinlen yaza kadar sonra bakarız dedi ve bu şekilde konuyu kapattığımızı düşünüyordum. Bu gece durduk dururken arkadaşının eşinden örnekler verdi evden çalışıyormuş bilmem ne yapıyormuş benim içimde çalışma isteği yokmuş, çalışsam araba da alırmışız bilmem ne. bu konuda çok rahat davranıyormuşum sonra da sinirlendi döndü arkasını uyudu ben kendimi açıklayamadım bile. Bilenler muhakkak vardır, özel hastanelerdeki nöbet sistemleri berbat. 24 saat nöbete gidip bir sonraki gün sabaha gittiğimi biliyorum ben. Üstelik söylemiştim başından beri. Ha bir de bebek istiyorduk kendisi benden daha çok istiyordu e şimdi bu niye o zaman? Düğünden kalan borcumuz yok sadece ev kira. benim ailemden kalan bir evden kira gelirim var, kendisi sadece düğünden çok çok önce kredi çekip ailesine verdiği için borcunu ödüyor. Arkadaşlar ben har vurup harman savuran hesapsız biri de değilim. Sizce ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
Hem çocuk istiyor, hem daha önceki işinizden ayırmış sizi , hem de neden çalışmıyorsun diyor, eşiniz aç gözlü ve ne istediğini bilmiyor, sakın çocuk yapma önce atanmaya bak..Öncelikle herkese iyi geceler, asabım çok bozuk olduğu için sizinle sorunumu paylaşmak istedim.
İzleyeceğiniz bi yol yok .Kira geliriniz varmış az veya çok önemli değil eve katkınız var .Bekarlık borcu ile gelmiş kendi borcunu bitirmeye yoğunlaşsın.Öncelikle herkese iyi geceler, asabım çok bozuk olduğu için sizinle sorunumu paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?