- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
Tazminat vermemelerine o kadar sinir oldum ki anlatmam.
Zehir zıkkım olsun inşallah hakkınıza girdikleri paralar.
8 yıllık tazminatla 1 yıl bile idare ederdiniz kriz durumu harcama sistemiyle.
Hem eşin istediği beğendiği işi bekleme şansına erişirdi.
Emin olduğum ve deneyimlediğim birşey var ki insan ne zaman dara düşse acılar çekse sıkıntılar ortaya çıksa ardından mutluluk kat ve kat geliyor.
İnşallah böyle olacak eşin uzun süre hayallerindeki kariyere ulaşabilecek bir iş bulacak.
Ben derim ki belli başlı şirketlere başvursun yani iş ilanı olmasa bile başvursun.
Nasılsa evde alanında belirli uzmanlıkları vardır elbet güzel bir metin hazırlasın belli başlı gıda firmalarıyla paylaşsın bunu.
Benim eşim de mühendis özel sektörde işinden çok memnun ve maaşından ama biliyorum ki bazılarının iki dudağının arasında yine de iş hayatı.
İşte bu yüzden kpss çalışıyorum bende,hayat çok acımasız.
Allah yardımcınız olsun,Allah kalbinize göre versin inşallah...
Sevgi kelebeği canım,Allah ın izniyle bu günler geride kalıcak...
Sen de çalış kpss'ye.
beni en iyi anlayanlardan biri sensin canım çok güzel ifade etmişsin.inşallah inşallah daha iyisi olmasını umuyorumamin allah hepimizin yardımcısı olsun. sakın eşinin işini maaşını , mutluluğuuzu anlatma canım öyle bir nazar değiyor ki hissediyorsun. ben hayatımda ilk defa nazarı hissettim başka hiç bir belirti yoktu.
ve ertesi gün olanlar oldu.
canım sürekli takip ediyorsun farkındayım, sağol çok sağol. 2 aydır dün ilk defa o kadar o kadar içim daraldı ki anlatamam yaşamayı istemedim bir an allahım ben çok yaşamak istemiyorum dedim.geçti ama şimdi bugün kendimi daha iyi hissediyorum. eeşim görüşmelere gidiyor ama hep bir aksilik oluyor, ya maaşı çok az ya iki taraf için beklenti tam karşılanmıyor. neyse hayırlısı, lütfen dua et canım
Canım bence eşin maaşı az maz demesin kabul etsin..Hiç işsiz olmaktan iyidir bence...Bu arada diğer işlere de bakar... Yağmasa,damlasa bile iyidir bence...
En azından senin işin sabitmiş canım,buna sevindim.umarım eşin de hayırlı bir iş bulur kendisine,Allah yardımcınız olsun.
hakkınızda hayırlısı olsun , inşallah daha güzel iş imkanları çıkar karşınıza arkadaşım
Eviniz kendinizin mi yoksa kirada mısınız?
Merhaba kızlar.Eşim mühendis. özel sektörde 8 yıldır çalışıyordu. en alttan başlayarak dişiyle tırnağıyla müdürlüğe yükseldi ve 200 kişi civarını yönetti.çok çalışkandı, çıkış saatinden 3 saat sonra çıkıyor günde 13 saat civarı çalşıyor, hafta sonu bile zaman zaman işe gidiyordu.O çok çalıştı , ben de işten gelişini uzun uzun bekledim......Anlayışlı bir yöneticiydi..maaşı 2500 gibiydi. 2 ay sonra ise 5000 olacaktı....
İkimizde çok fakirlik çektik çocukluğumuzda,gerçekten 2 ay sonra o kadar maaşımız mı olacak diye inanamıyorduk.o günlerin hayalini kuruyorduk. Bu arada ben de çalışıyorum ama aylık borcumuz benim maaşımdan fazla...neyse sebepsiz yere çıkarıldı, kendimizi suçluyoruz ama bulamıyoruz.Çok şaşkınız, kırgınız... eşim 1 aydır iş arıyor.güçlü, gururlu....
Allah benim için en hayırlısını verdi hep. Bunda da bir hayır vardır diyorum, belki daha iyi olacaktır diyorum. dua ediyorum. ve sizden de dua istiyorum, benim için dua eder misinizBaşkalarının yaptığı dua kabul olurmuş.her şey gönlünüzce olsun.
kızlar eşimin göüşmeleri oldu bir kaç tane. bir tanesi iyi sadece, koşullar olarak. hem de memleketimde.önceki elemeleri geçti kaç aday var bilmiyorum son aşamada olursa onu istiyorum.. bir tane de yaşadığım şehirde burda, ilan var ordanda görüşmeye çağrılmayı bekliyoruz.ikisinden biri en hayırlısı olursa çok sevineceğim, bugünlerde kendimi daha iyi hissediyorum.
inşallah en iyisi en hayırlısı olur sizin içingüzel haberlerinizi bekliyorum :13:
canımya sayfaları hep okuyamadım,ama sebebsiz yere çıkarıldı demişsin,tazminatını aldımı barii,8yıldır çalışıyo demişsinde,merak ettim,bari idare edekoyar sizi yeni bi iş bulana kadar,allahım hayırlı kapılar açsın inşallah,benimkide özelde çalışıyo fabrikada mühendis değil ama onların yani mühendislerin başına garson
benimkide işten sebebsiz yere çıkarılmayı bekliyo ama çıkarmıyolaaarçok sıkılımışta işinden,çıkarsalarda tazminatımı alıp daha çok maaşlı bi iş bulsam diyo,sanki kolaydaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?