Eşimi sevmediğimi iddia eden densiz arkadaş

Sizin hayalinizi istesem de istemesen de gerçekleştircek gibiyim

Cherrycim en azından türkiyede değilsin. Burda olsan bekarsın diye hayatını zindan ederler bu beyaz yakalı görgüsüzler. Ayy canm üzülme inş sen de bizim gibi mutlu olursun der dururlardı

Yahu ona ne asil boyle kendini yirtandan korkcaksin. Sizin yazinizdan bile anladim esinizi ne kadar sevdiginizi. Takmayin kafaya allah kavustursun sizi de.

Sizin eşinize olan sevginizi sorgulamayı hangi hakla kendine vazife edinmiş anlayamadım,böylelerine halk arasında densiz diyoruz,insan eşiyle olan ilişki en mahrem şeydir,ne kadar utanmaz bir arkadaşınız var,emin olun çevrenizdeki aklı başında insanlar bu kişinin densizliğini görüp kulak asmıyordur.kulak asanlarıda bu kişiyide hayatınızdan çıkararak ve muattap olmayarak en iyi şekilde haddini bildirirsiniz ve kafanızda rahat olur.

Sizin hayalinizi istesem de istemesen de gerçekleştircek gibiyim

Evet sonrada blog acarsin "kedili teyze" olarak ve sloganinda "siz bilmiyorsunuz ama evli bayanlarin hayallerini gerceklestiriyorum" olur

Saka bir yana, senin yazdiklarini daima begenirim. Cidden umarim ki cok mutlu, huzurlu bir hayatin olur, ve bu mutluluga eslik edecek bir ruh ikinizi bulursun canim

her gün duyuyorum bu lafı alıştım ben :)

BAzı kızlara böyle imalar duyuyorm benim yolasm geliyor. Bir de sürekli evlilik mükemmel bir şey tayfası var. Nesi mükemmel ya. Senin evlenmeden önce hayatın çok mu kötüydü ne fark var diyorum. Ayy sen de odunsun diyolar :)

Kızlar sabah 5te kalkıcam. Ben yatıyorum. :)

Hepinize çok teşekkür ederim destek oldunuz rahatlattınız. İyi ki varsınız :)

Cherrycim en azından türkiyede değilsin. Burda olsan bekarsın diye hayatını zindan ederler bu beyaz yakalı görgüsüzler. Ayy canm üzülme inş sen de bizim gibi mutlu olursun der dururlardı

Ohooo kocakarılar da çağa ayak uydurdu artık
Feyzbuk profili linki atan komşu teyze
Aşk hayatımı soran öz teyzem
...
kıtalararası kısmet bulan, denizler ötesi evde kaldın bul birini diyen

Türkiye'ye gelicem ama sağlam gelicem ardımdan 3 leş bırakıp avrupaya döncem cherrynin 3 leşi varmış derseler inanın yani

'' Ben eşime olan sevgimi seneler önce, bir nikah memuru, iki şahitle tescilledim zaten, o günden bu yana da kimseye ispat etme gereği duymadım , eşim biliyor ya o yeter. Evlendiğin de sana da tavsiye ederim canım '' dersiniz bir daha ki sefere :)

Aa ama ya konuşacak konu bırakmadınız sizde hem bugün oğlum r harfi öğrendi lütfen
Şaka bir yana bazı şeyler istemsiz oluyor,biz de sık sık çocukları konuşuyoruz ama sınıf velileriyle haliyle herkesin ilgisini çekiyor , mesele rekabete üste çıkma çabasına döndümü sorun o zaman başlıyor.

Ben o çeyiz meblağlarını görünce aklımdan neler geçiriyorum Bi bilsen

ben o paraları nelere aktarırdım nelere

"Çok sevdiğim bir arkadaşım var. " dediğinize göre muhakkak hoş bulduğunuz yanları var.

Bazı insanlar bazı zamanlarda patavatsız olabiliyor.. Çoğu zaman içinde bastırdığı bir duygunun geri yansımasıdır bu.
Sizin duygusal bir anınıza denk geldi galiba. Yoksa muhakkak daha öncede böyle sözleri olmuştur bu kişinin benzeri şekillerde.

Bence denilebilecek tek cümle " X lutfen , ilişkim hakkında konuşulması hoşuma gitmiyor. "
Muhtemelen bu sözden sonrada kendisi mesafe koyacaktır. :)

Yalnız , sizin bulunmadığınız bir ortamda sizin yorumunuzu yapmamalıydı. İyi arkadaşsa hele iki kat daha dikkatli olmalıydı.

Sizin konunuzla ilgilenen ortak alanınız olan çocuklu kimselerle konuşmanız olağan elbet ama ilgilenmeyen , çocuğu olmayan kişiye de anlatmak tuhaf oluyor , kastettiğim bu.

Bir de devamlı devamlı anlatmak, kitap okuyan insanı dürterek yapmak ,zorla dinletmek itici olan

Louis vuitton çanta diyecektim de korktum açıklama yapmak zorunda kalırsam diye

Ben geçen yıl Çeşme'den çok süper Gucci çakması bir clutch aldıydım. Hakiki deri, işçiliği de süper bayıldım parası da tuzluydu ama değdi. LV çakmasını al Antalyadaki İzmirdeki dericilerden Allahı var adamlar iyi yapıyorlar
2000 tl ye 4-6 arasında çanta alırım

Valla ben direkt: 2000 tlye tencere tava mı olur mk designer elbise alınır ona

Ee elbiseye vermiyor tencereye veriyor o çeyiz sahipleri de.
Bende sandım ki 2000 tl.ye alınacak tencere yerine ciddi bir yatırımdan söz edeceksiniz. :) Biri elbise dedi , diğer arkadaş çanta.
Güldürdünüz beni , çok yaşayın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…