- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Sizin hayalinizi istesem de istemesen de gerçekleştircek gibiyim
yolarım ben o kızı. bence o sokaktaki pizza olayı çok romantik ki. ya kimd emiş mum ışığında oluc romantik olunduğunu kafamızda bi şema. sizin aranızdaki iletişim çok daha hoş ve gerçek
her gün duyuyorum bu lafı alıştım ben :)Cherrycim en azından türkiyede değilsin. Burda olsan bekarsın diye hayatını zindan ederler bu beyaz yakalı görgüsüzler. Ayy canm üzülme inş sen de bizim gibi mutlu olursun der dururlardı
Sizin hayalinizi istesem de istemesen de gerçekleştircek gibiyim
her gün duyuyorum bu lafı alıştım ben :)
Cherrycim en azından türkiyede değilsin. Burda olsan bekarsın diye hayatını zindan ederler bu beyaz yakalı görgüsüzler. Ayy canm üzülme inş sen de bizim gibi mutlu olursun der dururlardı
Aa ama ya konuşacak konu bırakmadınız sizdeBi de o var dimi?
Ecemsu bugün okulda ü harfini öğrendi..
Furkancan bugün tableti yere düşürdü tablet shut down olmaz mı? Kesin üstün zekalı test yapılacak .. Bla bla bla
Sürekli aynı muhabbet bu kocacılar çocuk yapınca çocuktan baska şey konuşmaz oluyorlar ..
İş yerinde çocuğunun dıskısınınn şeklini anlatan var ya..
Ben o çeyiz meblağlarını görünce aklımdan neler geçiriyorum Bi bilsenIste bu!! Zaten bdv'deki konularin cogu hep evlilige asik olan insanlar tarafindan aciliyor. Sürekli kavga ederler sevgili ile ama evlenirler, adi da ask evliligi oluyor. Sevgili sürekli hakaret kullanir, cabuk küser, adi "sinirli bir tip" olur ve yine evlenilir. Hatta baska bir konuda biri evlenmenin yüksek bir mertebe oldugunu, bir statü oldugunu iddia etmisti.
Bakiyorum binlerce lira harcaniyor bohca ya, ceyize. Bir topikte görmüstüm, bir tencere seti bile 2000 tl'ye alanlar var. Elbette evlilik özel birsey ama coook fazla abartiliyor. Sonrada gelsinler maddi zorunluluklar, vajinusmuslar, manevi sorunlar. Bunun üstüne bide bebek yapiliyor ve yipranmis bir aile tam oluyor..
Sizin konunuzla ilgilenen ortak alanınız olan çocuklu kimselerle konuşmanız olağan elbet ama ilgilenmeyen , çocuğu olmayan kişiye de anlatmak tuhaf oluyor , kastettiğim bu.Aa ama ya konuşacak konu bırakmadınız sizdehem bugün oğlum r harfi öğrendi lütfen
Şaka bir yana bazı şeyler istemsiz oluyor,biz de sık sık çocukları konuşuyoruz ama sınıf velileriyle haliyle herkesin ilgisini çekiyor , mesele rekabete üste çıkma çabasına döndümü sorun o zaman başlıyor.
Ben o çeyiz meblağlarını görünce aklımdan neler geçiriyorum Bi bilsen
ben o paraları nelere aktarırdım nelere
Valla ben direkt: 2000 tlye tencere tava mı olur mk designer elbise alınır ona
Louis vuitton çanta diyecektim de korktum açıklama yapmak zorunda kalırsam diye
Valla ben direkt: 2000 tlye tencere tava mı olur mk designer elbise alınır ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?