- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Ama sende hala kocamı seviyorum diyorsun, sende ailenle aynı fikirdesin ama bunu kocayı sevmek olarak algılıyorsun...sadece bağımlısınMaalesef canim haklısın ama benim ailemle düşünce yapım farklı. Ailem de eşimin ailesi gibi geri kafalı eskileri yaşayan tipler. Şuan eşimin karım bana temizlik yaptırıyor hesap soruyor kelimesine kocan bitirmektir haklı sende haksizsin diyorlar büyük ihtimal önümden gaz vermemek için. Babamda aynı şekilde dusuncelerimiz farklı olduğu için ben kızımı tanıyorum dik baslisin o erkek sen kadinsin eşinin ailesi ne derse o olur kocan ne derse o olur fikrinde insanlar. Ha biterse ortada bırakmazlar sahip çıkarlar anne baba olarak üzülüyorlar ama bosanirsan basimiz yerde gezeriz. Kocana karşı hataların varmış diye ömür boyu baba evindede stres yasiycam. O yüzden bazı şeylere boyun eğmek zorunda kalıyorum malesef
:) büyük umutlarla üşenmeden yazdın. Ama seni ancak senin gibiler anlar. Konu sahibi anlamaz ya da inanmaz :)
Konu sahibinin nicki ilk gördüğüm gün benim de dikkatimi çekmişti. Daha önceki konularda da bazı arkadaşlar nicki konusunda uyarmıştı.
Yuva dediği şey de yuva filan değil zaten. Konu sahibi olayi yanlış anlamış.
Bi de konu sahibinden 1 tane yok. Anadolu turuna çıkarsan bunlardan binlerce tane görürsün:)
Ne dediğimi anladığını biliyorumAstoria .
''Oğullarımızı hastalıklı şekilde bağımlı yetiştirmeyelim" bu söz herşeyi anlatıyor.Kusurabakmayın ama eşinizin ve sizin aileniz birebir aynı; buram buram cehalet ve "el kızı" anlayışı. Fakat hala onu seviyorum,bitiyorum, onsuz yapamam demeniz ilginç. Önce bi kafanızı toparlayın iyice düşünün ömür boyu bu aşağılayıcı tavırlar mı çekmek istersiniz yoksa zor da olsa başka hayat mı kurmak? Lütfen kız evlatlarımızın arkasında duralım,oğullarımızı da bize hastalıklı şekilde bağımlı yetiştirmeyelim çünkü işin sonunda olan evlatlarımıza oluyor,bize değil.
Gerçekten öyle. Düşünüyorum ilerde oğlum bir kadını sevip evlenirse bırakın karışmayı onun adına deli gibi sevinirim. Erkek evlatlarımız sevgilimiz, kocamız değil, adı üstünde "evlat". Erkeğe duyulacak sevgiyi, aşkı kocalara göstersinler, daha fazla oğullarının hayatlarını mahvetmesinler.''Oğullarımızı hastalıklı şekilde bağımlı yetiştirmeyelim" bu söz herşeyi anlatıyor.
Çok haklısın.Birde benim gözlemlediğim kocasindan sevgi, ilgi göremeyen kadınlar erkek evlatlarında bu ihtiyacı karşılamaya çalışırken oğulları evlendiğinde de bu durumu devam ettirmek istiyorlar.Haliyle evliliğe müdahale ve gelinleri ile oğullarını paylaşmak istememe duygusu evliliklerin bitmesine sebep oluyor.Gerçekten öyle. Düşünüyorum ilerde oğlum bir kadını sevip evlenirse bırakın karışmayı onun adına deli gibi sevinirim. Erkek evlatlarımız sevgilimiz, kocamız değil, adı üstünde "evlat". Erkeğe duyulacak sevgiyi, aşkı kocalara göstersinler, daha fazla oğullarının hayatlarını mahvetmesinler.
Evet kesinlikle öyle. Öz evladının yuvasını dağıttıktan sonra birde kendilerine hala anne diyorlar. Allah akıl fikir, vicdan versin herkese.Çok haklısın.Birde benim gözlemlediğim kocasindan sevgi, ilgi göremeyen kadınlar erkek evlatlarında bu ihtiyacı karşılamaya çalışırken oğulları evlendiğinde de bu durumu devam ettirmek istiyorlar.Haliyle evliliğe müdahale ve gelinleri ile oğullarını paylaşmak istememe duygusu evliliklerin bitmesine sebep oluyor.
Yuva dağıtanın yuvası da olmaz ki ne o evlat ne de anne bir şekilde huzur bulamiyor er ya da geç.Merhamet ve vicdan duygusu dolsun böyle annelerin yüreğine inşallah.Evet kesinlikle öyle. Öz evladının yuvasını dağıttıktan sonra birde kendilerine hala anne diyorlar. Allah akıl fikir, vicdan versin herkese.
Bilmiyorum belki de çaresiz hissediyorum şuan baba evinde 3 günüm şu dünyada duymadığım hakaretleri duydum ailemden annemin çevresinden. Şuan bu noktaya getiren benmisim annem ağlıyor hayatımızı kararttin diye. İnanın kafayı yiycem giderim eşimin ailesine hizmetçilik yaparım ama ailemin hakaretlerini dinleyemem. Şuan beni eşimle barıştırmak için kayinpederimin ayağına barissinlar diye adam yolluyorlarAma sende hala kocamı seviyorum diyorsun, sende ailenle aynı fikirdesin ama bunu kocayı sevmek olarak algılıyorsun...sadece bağımlısın
Malesef benim ailem basimizi yere egdirem3zsin herşey senin suçun bu evde sana kan kustururz diyerek eşimin ailesinin yanına akrabalarini yollatriyolarlar kizimizi kabul etsin diye. Benim dönemkten başka çarem yok katlanamiyorum artıkSizin de ufak hatalarınız var gibi görülebilir ama bu kadar baskı ve yük altında herkes hata yapar. Eğer çocuk yoksa geri dönüp hayatınızı daha da karartmayın bence. Belli ki eşinizin ailesi sizi istemiyor ve eşiniz de ailesi ne isterse onu yapıyor.
Bu tarz konular görünce resmen deliriyorum. Bu erkekler neden evlenince ayrı bir aile kurduklarını fark edemiyorlar ve bunun sorumluluğunu alamıyorlar. Adamların bazısı resmen anne ve babasının güdümünde hareket ediyor. Arkadaş evlendik de ananız babanızla da mı evlendik bu nedir. Allah kızlarımızı böyle insanların ellerine düşürmesin, böyle erkeklere de evlenmeyi nasip etmesin İnşallahhhhh....
Eğer çocuk yoksa ileride biteceğine daha fazla uzamadan bu işi bitirebilirsiniz. Bu süreçte de sakın yok ben birşey istemem diye gurur yapmayın tüm haklarınızı talep edin. Çünkü eminim iş boşanmaya gelince karşınızdakiler çirkefleşecek.
Tabi bu kararı vermeden önce artı ve eksilerini iyi düşünün. Geri dönseniz bu hayata bu şekilde devam edebilir misiniz?
Ailem 3 gündür dünyanın lafını ediyor senden insan olmaz evliliğini bu hale getiren sensin. Gelin olamadin bizim yanimiza sürekli neden geliyorsun. Millete rezil ettin. Bu lafları 3 gündür duyuyorum yine eşimin yanına giderim bunlara katlanmamBen herseyi anladim da şeye takıldım en çok. Sen neden ailenin yanına giderken kocanin ailesinden izin alacakmissin?
14 yaşında cocuk musun sen?
Ay saka gibi bir aile gel git el mi öpüyorlar zır cahillermis sahiden.
Senin bunlara selam bile vermemen lazim ama bence kocandan korkuyorsun sen.
Suraya yorum yazan kadinlarin yuzde 70 i evinde yemek yapmasın 2 gün hatta 3 gün kocaları bisey demez gider basinin caresine bakar ya da kendisi hazirlar menemen omlet vs
Benimki başının caresine bakar oturur kebap yer mesela.
Seni hizmetci gibi görüyor bence.
Cok terbiyesiz bir kocan var. Sen niye surekli bunlarin karşısında siniyorsun izin verme buna.
Niye oraya ?Ailem 3 gündür dünyanın lafını ediyor senden insan olmaz evliliğini bu hale getiren sensin. Gelin olamadin bizim yanimiza sürekli neden geliyorsun. Millete rezil ettin. Bu lafları 3 gündür duyuyorum yine eşimin yanına giderim bunlara katlanmam
Bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi . 2 senede cektigimi ailem 3 gündür hayatımı zindan etti ne insanligim kaldı ne haysiyetim kaldıNiye oraya ?
Çocukta yok git kadın sığınma evine.
Yok ben eşimi çok seviyorum her türlü eziyete razıyım diyorsan git.
Çeken sensin yani.
Bize göre hava hoş
Eşinize ve ailesine hizmetçilik etmek kendi ailenizden duyacağınız lafladan daha hafif gelecekse size diyecek birşey de yok zaten. Dönünce ne deniyorsa yapın, bir sözlerini ikiletmeyin, mazallah baba evine işkenceye çekmek zorunda kalırsınız yineBilmiyorum belki de çaresiz hissediyorum şuan baba evinde 3 günüm şu dünyada duymadığım hakaretleri duydum ailemden annemin çevresinden. Şuan bu noktaya getiren benmisim annem ağlıyor hayatımızı kararttin diye. İnanın kafayı yiycem giderim eşimin ailesine hizmetçilik yaparım ama ailemin hakaretlerini dinleyemem. Şuan beni eşimle barıştırmak için kayinpederimin ayağına barissinlar diye adam yolluyorlar
Cok ayip ediyorlar gerçekten sinir oldum esininkilerdeb beter davranıyorlar hayret birseyAilem 3 gündür dünyanın lafını ediyor senden insan olmaz evliliğini bu hale getiren sensin. Gelin olamadin bizim yanimiza sürekli neden geliyorsun. Millete rezil ettin. Bu lafları 3 gündür duyuyorum yine eşimin yanına giderim bunlara katlanmam
Niye esinin ailesine hizmet ermeye gidiyon... git siginmaya.. aileni de polise sikayet et boyle boyle yapiyorlar diye.. faydalari yoksa zararlari da olmasin bari... cocugun yok siginmaya gidip biraz sabretsen bir ise girip calissan kendi hayatina baksan daha mi zor.. caresizim deme birde... bir kisisin meslek yoksa gir bir fabrikaya maas sigorta 1 2 sene sabredip makine ogrensen maasin da artar...Bilmiyorum belki de çaresiz hissediyorum şuan baba evinde 3 günüm şu dünyada duymadığım hakaretleri duydum ailemden annemin çevresinden. Şuan bu noktaya getiren benmisim annem ağlıyor hayatımızı kararttin diye. İnanın kafayı yiycem giderim eşimin ailesine hizmetçilik yaparım ama ailemin hakaretlerini dinleyemem. Şuan beni eşimle barıştırmak için kayinpederimin ayağına barissinlar diye adam yolluyorlar
Bilmiyorum belki de çaresiz hissediyorum şuan baba evinde 3 günüm şu dünyada duymadığım hakaretleri duydum ailemden annemin çevresinden. Şuan bu noktaya getiren benmisim annem ağlıyor hayatımızı kararttin diye. İnanın kafayı yiycem giderim eşimin ailesine hizmetçilik yaparım ama ailemin hakaretlerini dinleyemem. Şuan beni eşimle barıştırmak için kayinpederimin ayağına barissinlar diye adam yolluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?