Eşimin ailesinin yaşattıklarını unutamıyorum.

Öncelikle içimizdeki nefreti atmak istemenizi takdirle karşılıyorum..Bu bile bir adimdir..Güzel adımdır.Eşinizin ailesinin olumlu bir çabası varmı cnm ? Hani ne bileyim o dönem çok yanlış yaptılar ama sonra hatalarının farkına vardılar ve daha iyi yaklaşıyor gibi birşey varmı??

Aynen öyle cok haklısın cok doğru söylemişsin. Zamanla bende yaşayıp görcem galiba olacakları. Esim beni zorlamıyor ama yani aradığında aç felan diyor. Sesine dahi duymak istemiyorum. O kadar agır seyler soylediki ne yuzle beni arıyor anlamiyorum. Gerci aradigin da da imalar soguk soguk konusmalar. Amaç sanırım bizden haberdar olmak...

yoga yap. cıddıyım. agır hareketler degıl. sakınleşmeye cakış. nefes egzersızlerini ogren. gunese cık. masaja gıt. sıcak sana yasak bu yuzden hamama gıtme :) cıkolata ye. muz ve balık ye.
kendı içindeki ofkeyı kontrol ettıgınde ailesş ile cok mesafeli olarak gorusebılırsın..baktın gene sacmalıorlar. kusura bakmayın ben sızınle olamuyorum de grsmeyı kes.
esının ailesi oldugu için o grssebılır. ama sen grsmek zorunda degılsın. bebek oluncada mısafır gıbı gıdıp gelsinler. baktın onu da beceremıyorlar. cocugu emzirecegım ve yorgunum lutfen daha sonra gelın. sımdı yalnız kalmak ıstıyorum dersın.

Evet bende dogumumda gelsinler istemiyorum. Ve esimle konuşacağım bu konu ile ilgili. Esimde doguda hakkaride askeri personel gelsin allahın izni ile konuşacağım telefonda bunlari konusmak istemiyorum canı sıkılmasın.
Bende katıyım ama eşime cok üzülüyorum. Ama acıma acınacak duruma düşersin dedikleri bu olsa gerek ben ne kadar merhamet etsem de bana edilmedi

Cok iyi yapiyosun dua etsin ki kapını açıyorsun. Ne demek evli iken eşine baska birini aramak. Bu nasıl bir edepsizlik ahlaksızlık.... bu insanlar bizim yuvamizdan ne alip veremedikleri var anlamıyorum. Ama yuva bozanin yuvasi olmaz.
Allah kötünün şerrinden korusun bizi ya rabbi.
Bir cok insan anlamıyor konuş olmaz onlar esinim ailesi felan diyor
Bu kez kendimi kötü hissediyorum. Bende bir annenin evladıyım. Nasil5 yalanları dolapları dönen oyunları iftiraları hice sayıp bu insanlar ile konusabilirim gorusebilirm. Ama insanlae yaşamadıkları bir kaderin ne kadar basit sekilde yorumluyorlar ... iyi ki yazmışım

Hayır yok hatta artarak devam ediyor. Ne bir özür ne bir mahcubiyet hic birsey yok.
En son cok kotu bir telefon konusmasi yaptik kv ile. O zamandan sonra zaten dedim bir daha asla görüşmem. Esimde görüşmedi. Kv baktı ki oğlu aramıyor sormuyor geri vites yaptılar. Bir gun eşim izne geldiğinde haber vermeden çıkıp geldiler. Onca sözden sonra. Ben yine insanlık yapıp kapımı açtım ama allah rızası icin yaptım. Cunku esim doguda gorevde askeri personel ve kotu bir yerde.. olum ile burun buruna o yuzden bunun vebalini kaldiramam diye gelsinler dedim. Ama sonradan da pisman oldum. Yani bana yonelik bir adim yok ama bizim duzEnimizi bozmqk icin onca seyi yapip edip yine pesimize düşüyorlar.

aynı durumdayız canım
ben de 5 yıılık evliyim hamile kalamıyorum içim öfke dolu , bazen tüm vücudumu ateş kaplıyo ter boşalıyor falan,
ben kendime şu teşhisi koydum,
onların bana yaptığı gibi ben de onlara yapmadan içimdeki ateş sönmez....

aynı duygular.....

Eşin yanindaysa bu çok iyi aklına getirip durma düşündükçe sen üzülürsün bebeğin üzülür görüşmuyorsun zaten mecbur kalmadikca da görüşme zaten ...sanki ben yazdım konunu üç yıllık evlilik aynı sorunlar hamileyken unuttum her şeyi sonra şimdi kızım on aylık kızım doğduktan sonra yine aynı sıkıntılar başladı nefret ediyorum eşimin ailesinden psikologa gittim başta iyi geldi seanslar bitince hop yine eskiye döndüm kötü olan eşimin aileci olması yanımda olmaması ...hamileligini rahat gecirmeye bak sen ne hissedersen bebeginde onu hisseder ve kızım gibi huysuz sinirli uykusuz bebek olur

Ayni larını bende yaşadım bide üstüne birlik oturdum eşimin ısrarla ri sonucu evliligimin ilk 7 ayini cehennem olarak adlandırıyorum şimdi ayrı eve çıktık ve bende 8 aylık hamileyim suan inan bende ne yüzlerini görmek ne seslerini duymak ıstemiyorum ne yapsalar bana batıyo o kadar nefret ettim ki kendimi onlara affetmeye zorlamiyorum hiçte affetmicem yenilir yutulur şeyler yaşamadım çünkü bence sende affetme bi daha bu kadar mesafe koymak için ugrasma mis olursun bide dogumun var hamileligini ve lohusaliginı sakin geçir sonra bi daha gözden geçir tekrar yüz göz olmak iyi gelmeyebilir

Olsun ne yaparsa yapsın kapinizi açmakla yinede iyi yapmışsınız..Ama nasılsa konuşmuyor yüz vermiyorsaniz boşver o yeter onlara.İnş hatalarını anlarlar.

Hi
Hic mi gorusmuyorsunuz bayramda seyranda falan? Bende esimin ailesiyle gorusmek istemiyorum da

Rabim sanada inşallah bir bebek nasip eder canim. Bende bebek istememe ragmen bu problemden dolayı erteledim yaşıma ragmen. Canım boşver sen onların sana yaptığını yapma allahın a

Evet bende ondan korkuyorum bebek etkilensin istemiyorum. Yapılan haksızlıklar oyle icime oturdu ki asla gitmiyor başa çıkamıyorum. Bende bir ara psikologa gittim ama esimle gelmem bu problemleri iki yonlu cozmemiz gerektigini soyledi sonra gitmeyi bıraktım bende. Bende dogumdan sonra eşimin degismesinden korkuyorum. Bebekte oldu deyip garanti sekilde davranmasından korkuyorum. Söylediklerini yapmaya çalışcam en cok bebek için

Hamilesin, kendini bunlarla üzme. Affedip etmeme degil de, emin ol bu taz insanlar merhamet gösterdiğinde ilk fırsatta canını sıkıp seni üzmekten kaçınmazlar. Kocan senin yanında mı duruyo kendi başına iş alma.

walla beş yılda anladığım bu oldu,
aynısını aynı değersizlik hissini yaşatmadan rahatlayamayız bizzzzzonlar da bi kere yaşasın
benim karakterşm onlara aynısını yaşatacak giib değil ama davranışımı onlara göre ayarlmak sitiyorum

Aslında benim amacım onlarla görüşeyim edeyim deyim. Kalbimde nefret taşımak istemiyorum. Bebegim etkilenir diye en cok o yuzden kendi icimde affetmek istiyirum huzura ermek. Yoksa yalanlar soyleyen iftiralar atan insanlarla görüşmek icin aptal olmak gerek bugun bunlari yapanlar, ilerde benim evliligimi bitirir. Herseyi bekliyorum onlardan. O kadar acımasız insanlar ki anlatamam.... ben zaten bu saatten sonra asla görüşmeyi düşünmüyorum. Ama belki mecburi zamanlar da gidip yada gelebilirler. Ama onda da resmi sekilde merhaba merbaha ...sizde cok zor seyler yasamissiniz ayni evde düşünemiyorum bile neler yaşadığınızı. Cok iyi anliyorum icinizde ki öfkeyi nefreti. Allahim yardcin olsun canım.

hiç barışıp kendinizi mutsuz etmeyin bu şekilde mutluysanız böyle devam edin ne üzülüyorsunuz yahu size yapmadıkları kalmamış birde içimde nefret taşımak istemiyorum diyoruz ne halleri varsa görsünler.

Hi

Hic mi gorusmuyorsunuz bayramda seyranda falan? Bende esimin ailesiyle gorusmek istemiyorum da

Hayır hiç görüşmüyorum yani bu vakte kadar tabiki bir kez felan bayramda gittim oda eşim cok istedi diye ama onda da otelde kaldık. Sadece gorevimizi yapalım diye. Bide o zman annesi eşimi arayıp etkiliyodu iyi anne düşünceli anne numaraları yaptıklarımdan pişman gibi konusuyordu eşime , esimde inandı annesu sonuçta. 3 yıldır bir bayramda gittim evine. Oda bu zamana kadar iki kez geldi evime. Bundan sonra da bu sekilde gider. Bu birqz eşinize agli ben cok mücadele ettim. Bu aşamaya zor geldim. Boşanma aşamasından döndük bir kac kez eşimle. Sirf ailesi sebep. Normalde anlasan ciftiz ama aile etkeni.cok onemli bir rol oynuyor evlilikte.

Evet daha oncesinde tecrube ettim zaten. Ben ne kadar alttan aldıysam hep daha fazlasını yaptılar daha ileri gitiler. Biraz safım galiba. İnsanlıktan anlamayana insanlık yapmaya çalısmak...

En dogrusu.. bunu biz degilde eslerimizin yapması gerek. Benim eşim en son habersiz pat geldiler oğullarını görmek için. Emri vaki. Zannettiler ki ben kabul etmiycem yine olay olacaktı ve eşimi dolduracaklardi bizi kabul etmiyor bak gör feland iye ama onların oyununa düşmedim. Bozuldular. Esim onlara gelince suratlarina bile bakmadı . Konusurken gozlerine bile bakmadi hep benim ile konuştu eşim. Onlara cok iyi oldu cunku zmaninda onlarda bana yapmıştı. Cok sukur ki Allahım eşimin gözünü kulağını acti gercekleri gördü. Bin şükür. Sizinde eşiniz tepkileri ile belli ederse onlara daha koyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…