Eşimin ailesinin yaşattıklarını unutamıyorum.

Birinin affedebilmenin en etkili yöntemi onun için dua etmektir.

Aklınıza geldikçe dua edin; hem Rabbim bunlara merhamet ver, aramızdaki sevgi bağlanırı güçlendir diye, hem de gerçekten onlar da iyi olsun, mutlu olsun diye dua edin.

Mutluyum evet. Ama bozulursa diye korkuyorum hamilelikte. Allaha yakın bize uzak

Evet daha oncesinde tecrube ettim zaten. Ben ne kadar alttan aldıysam hep daha fazlasını yaptılar daha ileri gitiler. Biraz safım galiba. İnsanlıktan anlamayana insanlık yapmaya çalısmak...

Asla saf degilsiniz...ailenizden aldığınız edep bu, fakat karşı tarafın hamurunda yalan varsa ortalık yalan rüzgarina döner hiç gerek yok. Sinirinizi bozmaya değmez.

Sen ne kadar Merhaba Merhaba desende belliki seviyesi düşük insanlar bu mesafeyi koruyamazlar . Ben kendi açımdan söylüyorum inşaallah benim bebeğim hiç sevmez onları ben nasıl sevmiyosam oda sevmez inşaallah

Sen ne kadar Merhaba Merhaba desende belliki seviyesi düşük insanlar bu mesafeyi koruyamazlar . Ben kendi açımdan söylüyorum inşaallah benim bebeğim hiç sevmez onları ben nasıl sevmiyosam oda sevmez inşaallah

Valla bende benim çocuğumu seveceklerini sanmıyorum kendi çocuğumunda onları. Zaten gozden ırak gonulden ırak... zaten onlar kendi çocuklarını sevse , bu şekilde yapmazlar. Hayatlarını cehenneme çevirmez oğlunun ama iste anne var anne var.

Aynen öyle valla kv falan yalandan milletin içinde agliyo çok seviyorum torun diye diye canı cikiyo ama hiç inandırıcı değil onun yüzünden bebegimi dusuruyodum çok torun seviyoya guya sebebi olucak ti Ayy valla hamile halimle o kadar ah ediyorum ki aim yerde kalmasın

Benim etrafımda bu sorunları yasayan pek insan yok bende kendimi yanliz hissediyorum açıkçası. Lafı açılınca icimdeki nefreti farkettikleinde bana bi tuhaf bakıyorlar :)) bende cok ah ettim rabbim biliyor. Ilahi adalete sığındım bekliyorum... benim kv65 yaşında hacca gitmiş sozde üni mezunu felan. Dersin ki aaa ne guzel okumus etmis gormus geçirmiş kadın dininr düşkün. Yarabbim okuyan cahillerden etmesin. Daha bir seviyesiz oluyorlar. Sürekli ergen ergen davranıyor.
Kızınca oglunu kızını face instagramdan silmeler. Sonra geri eklemler. Beni de nişanlılik doneminde kizip silmişti sonra geri ekledi. En son kavgamizda watsap engellemis sonra yine msj attı hamile oldugumu öğrenince.. bu ne yüzsüzlük yarabbim. Aklım almıyor bu yasta bir insanın bunLrla uğraşması felan. Ergen halleri. ))) allah ıslah etsin

online kaynana ahahaha çok hoşuma gitti ben olsam bol bol sosyal.medyadan laf sokardim benim kv evlendim 1 hafta sonra odama tarhana sermisti kurusun diye yatağımin üstüne hamur kesip sermis tam koy kadını telefon kullanmayı bilmez okuması var sadece çat pat o kadar 58 yaşında bide genç emin ol böyle sürekli tarla Tapan ahır inek konusuda hiç çekilmiyo ben hayatımda koy görmemiş bi insanım bana ikide bir köy koy diyip duruyo ona kalsa gidip köye hayvan bakicam ay töbe ya rabbim

evet online kv de bizden fazla kullanıyor. Onun

Öyle olsa yine iyi her yerden çıkıyor. Esimle onlarin yuzunden face kapattık. Bilerek esimin tek resimlerini begeniyorlar ailecwk benimle olanlari begenmiyorlar :)))
Kapattık aonra instigramdan da buldu oradan da ayni seyler yine oglunun tek resimleri begenir benimle olanları begenemz )) ya sabırrr çeke çeke bir hal oldum. Valla okumuşu da okumamiš da aynı allah iyi insnalr ile karşılaştırsın biz sansli degildik pek bu konuda. Bide sürekli bizimki siyaset konuşur. Siyasi paylaşımlar felan. Bende nefret ederim siyasetten. Git oyun ne ise kullan. Bıd bıd bıddd susmaz. Oglu dogudan geliyor onu gormeye geliyor sozde oğlum nasil oralr demez. Ne yaşıyorsun ne ediyosun demez. Zaten ismi ile hitap eder hep. Msj da oğlum felan yazar. Degisik bir kadın. Hatta hic unutmam esimin tayini hakkari Şemdinli'ye cikti ben ağlıyorum ne olcak ne etcez diye. Terör cok fazla. Annesini aradi dedi tayin Hakkari semdilli tekeli kırsal bir yerine çıktı dwdi.kadin kahkahalar attı sok oldum. Orasi neresi haritada yerini bulamam dedi dalga gecti. Esime o kadar uzuluyorum ki. Zaten ortaokuldan sonra askwriye de kalmış yatılı okumuş. Hep aileden uzak. Aile sevgisi görmemiş. Ailesi bide bu sekilde cok tuhaf insanlar.. anlatmak ile bitmez

Ay hiç üzülme aksine Sevin belki bu sebeple çok düşkün değildir ailesine benim eşim anne der ağzından bi daha anne çıkar günde 10 defa konusurlar bir hafta görmese anne krizine girer . Sen sukret eşin böyle değilse sen bebeğin le birlikte esine aile sevgisini göster o zaman size daha çok bağlanır bu senin için avantaj hiç üzülme sizde bi ailesiniz

Evet hamile oldugumu ogrenince esim cok sevindi. Her seferinde diyirum senin ailen biziz diye. Oda sağolsun mesefali inslalh bu sekilde devam eder. Sagol canım iyi geldi paylaşmak. Allah sana da sabır versin zor işin.

Evet hamile oldugumu ogrenince esim cok sevindi. Her seferinde diyirum senin ailen biziz diye. Oda sağolsun mesefali inslalh bu sekilde devam eder. Sagol canım iyi geldi paylaşmak. Allah sana da sabır versin zor işin.

Ay hiç zor değil evimi ayirdim 7 ay oldu Merhaba Merhaba suanlik aramam sormam onlarda aramaz gördüğüm yerde muhatap olursam belki olurum esimde ailesinide benide tanıdı ona göre davranıyor hamileyim diye kimseye eyvallahım yok herkes yerini bilcek rahatım şimdilik tek derdim doğumda yanıma gelince sinirimi bozmasin diye gerçi o zamanda gönderirim olur biter artık kendime dert etmiyorum onlar beni kendine dert etsin

Bizde normalde iyi anlasiyoruz ama benim ailesi yuzunden huzurum kalmiyor surekli herseyin icindeler hep yan yana olmak istiyorlar bizimkiler yalan iftira gibi seyler yapmiyorlar ama ben yine de daha az gorusmek istiyorum cunku onlarla gorustugumde huzurum kaciyor tecrubelirinize dayanarak var mi onerebileceginiz birseyler

Pek sanmıyorum sayımız az degil ama her gelin yaşamıyor.
Sizin etrafınızda olmayabilir ama genelde ve çoğunlukla yaşanıyor. Genelde her gelinde aman ben kocamla huzurlu olayım gerisi boş diyor
Sizinde önünüzde 2 seçenek var ya aman geçti gitti diyerek önünüze bakacaksınız yada sürekli aynı nefretle yaşayıp kendi huzurunuzu bozacaksınız (kendi huzurdan aileden ziyade içsel)

Sizde ne gibi sıkıntılar var. Nicin huzurunuz kaçıyor mesela ne yapıyorlar.

Evet yok benim çevremde bu yuzden benim ailemde bende cok şaşırıyoruz bu olanlara iki ablam var evliler ama onlar buntarz sikintilar yasamadilar. Keza arkadaşlarim felanda yaşamıyor bu yuzden sanırım sizin soyleminize katilmamam. Ben gecmise takili yasayan biri değilim ama illaki gecmisi hatırlatan seyler yasiyoruz hayatta veya yeni hatalar yapilinca taze kaliyor bazi seyler. Önüme bakıyorum zateb ilgilenmiyorum onlarla... zaten ilgilencek olsam elimi etegimi cekmem kendi kabugumda yasayan biriyim. Itle dalaşcagına çalıyı dolaş derler ya o misal iste... evet bende icsel olarak adları konulari geçtiğinde yada gorusme gerceklesecekse ne olacak ne diyecekler diye stres bile olamyacak sekilde icimden atmanin yolunu arıyorum zaten. Umarım bulurum.

Bana haklı olmak yetmiyor Grill eylem görmek istiyorum pişkin pişkin ortada dolaşmasına tahammül edemiyorum kızım olmasa yüzünü saniye görmem
Yanlış hatırlamıyorsam 3 kızın vardı onlar bu durumdan etkilendi mi nasıl etkilendi
Babasının anne ve babası nasıl yer etti zihinlerinde cevap vermek istemessen saygım var

kızlara hiçbir şey yansımıyor.
eşimle ben bu konuda ortak karar aldık ve onu uyguluyoruz.
ailesi bize geldiğinde hiçbir şekilde saygısızlık yapamazlar, kötü söz, davranışlarda bulunamazlar.
eşim ailesine açık açık konuştu; evimde en ufak bir tatsızlık çıkarırsanız ne beni ne çocukları göremezsiniz dediği için misafir gibi gelip gidiyorlar.

öyle canı istediği zaman göremez. o yüzden canım sıkılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…