Eşimin arkadaşıyla tuhaf mesajlaşması..

Pardon bu durumun sizi ilgilendiren kısmı neresi?
Konunun derken eşimin beni eş olarak görüp görmemesiyle ilgili demek istedim. Anlamadıysanız yani

Bence şakalaşmışlar. Eşimin bi arkadaşı ona "çiçeğim, canım" diye hitap ediyor. Çok salakça ama şaka yaptığını düşünüyor işte

Ne kadar homofobik bir insansiniz??
Gay oldugunu dusunenlerden biri de benim zaten tum mesajlari begeni sayisina kadar aklinizda tutup yorum yazdiginiza gore biliyorsunuzdur

Bence gay olmak hakaret degildir , hicbir hetoro adamin bu sekilde mesajlasacagina inanmiyorum ve ben esimin boyle igrenc dekilde yazismasindansa gay olmasini tercih ederim , ve gay oldugu icin degil bana yalan soyleyip kandirdigi icin bosanirim
Ama bu mesajlari telefonunda gorsem 2 dakika bile dusunmem evden atarim

Size gore normal olabilir ama bana gore bir insanin gay olmasi bu sekilde mesajlasmasindan daha normaldir

Yorumlarinizi diger uyelere satasarak yapmayin direk konu sahibine yapin

Iyide bisey soyleyeceğim ama nasil söyleyeceğim bilmiyorum.. mesajlara göre ikiside bir birine üstünlük taslamış. Eşiniz gay olsa .. kucağıma aldım seni demiş. Arkadaşı olsa gelinlik mevzusu.
Bu tarz iliskilerde iki tarafta öyle olabiliyor mu acaba.

Eğer erkek muhabbetiyse gerçekten gay olmalarından daha iğrenç

Valla niyeyse gün boyu ara ara konuyu takip ettim. Beynim yandı. O derece ki, birbirine zıt yorumlara bile yakınlık hissediyorum. Bana kalan şunlar :
Diyaloglar korkunç. Avamlığın dibi. Her durumda konu sahibinin işi zor bu cıvık kardeşimizle.
Ben de toplum içindeki o çok şanslı kadınlardanmışım, şükürler olsun. Karı kız muhabbeti denen şeyin çok fena seviyelerini gördüm ama gay olmayıp da gay cinselliği muhabbetinden bu kadar keyif alanı görmemişim..
Gay olması şu muhabbetten keyif alması kadar korkunç değil benim için. Eğer öyleyse, eşini kandırmışsa mağduriyet orada, konu sahibinin kendi paranoyası olarak kalacaksa da bu muhabbetin iğrençliği bu suçlamaya yeterli zemini oluşturmuş, beyfendi kusura bakmasın.
Konu sahibinin daha önce açtığı konuları bilmiyorum, geriye dönüp de bakamayacağım, takıntılı mıymış, buluttan nem mi kapıyormuş bilemeyeceğim. Şu muhabbeti görüp de hiç tepki vermeden gülüp geçecek hemcinsim varsa Allah selamet versin.

Eşinin gay oduğunu düşünmüyorum ama arkadaşı için her şey düşünülebilir.Mesajlaşmalarinda dikkatimi çeken ilk şey arkadasının ahlaksizca konusmayi baslatan kişi olması,kendisine d...çi demesi,sirf kendisine benziyor diye fotosunu gönderdigi kisiden uzak durmasini gururla önermesi vs.Eşin de ona uymuş yada bozmak istememis bana kalırsa ve geyik yapmis o nedenle gay diyemem ben.

adam gay veya degil tek mesajlasmadan anlasilmaz da.

siz evi terk etmissiniz, bosanacagim diyorsunuz,
adam da gayet keyfi yerinde bu tarz sohbetler ediyormus o donem iste.

sahi siz niye dondunuz geri?
Hani asla barismam diyordunuz?
Yazik ediyorsunuz kendinize.

Eşime gösterdim tam olarak ne dediğini diyemem ama bu şekilde gır gır yapılıyorsa bile benim hiç haberim yok dedi.
Kendi fikrince farklı kafaları yaşıyorlar. Diyor

Kötü haber eşiniz ve arkadaşı ergenlikten daha çıkamamış. Gay olma ihtimali sıfır. Ama ergen oldukları kesin!!

Bence esiniz bu kisiyle deneyimler yapmis
Seni zamaninda kucagimda gezdirdim falan bence bu geyikten biraz fazla gibi

Ya cok cahilim sanirim hetero ve gay ayni sey degilmi ben anlamadim ne dediginizi abla ya

Simdi esimin watsapina baktim.
En samimi oldugu arkadasiyla ne yazismis diye.
En son esim patlican, kabak fotografi falan gondermis.
Bunlar ne demis adam. Esim senin icin demis.
O da tesekkurler dusundugun icin yazmis
Bundan daha seviyesizini gormedim.
Esinin konusmasinda tek kafami kurcalayan gel demesi oldu. Sanki adam saka yapiyor da esin icten ice ister gibi

Ne diyorsunuz yaa siz ? Konu başlığında ben KOCAM GAY YETİŞİN ARKADAŞLAR felan mı yazdım?? KOCAMIN ARKADAŞIYLA TUHAF MESAJLAŞMASI konu başlığımın adı...konuşmak İçin konuşmayın..
Burada bana gerçekten yardımcı olmaya çalışan hanımlar var,iyi niyetli insanlar var .. size mi danışacağım ne zaman konu açıp açmayacağımı ?

Orda merak etme ateşini alcam senin demiş ya o da gel al demiş, bilmiyorum
Kendisine en son işte gayet ılımlı bir şekilde sana yakıştıramadım vs diyerek yaklaştım, hadi o öyle konuştu sen neden öyle cevap verdin dedim..
O konuşmanın hakkı oydu dedi..
Altta kalmamak İçin mi öyle konuştu bilmiyorum ki..

Iste o gel al demesi biraz abes kacmis. Laf sokma gibi degil.
Ama ola da bilir bence simdilik ustunde durmayin ama gozlemlemeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…