- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bence isabet olur. Siz bir arkadaşınıza kucağımda az gezdirmedim kız seni gelinlikle çıkarıcam evinden, ben severim senin gibi bilmem neleri falan deseniz, bunu da eşiniz görse, bencede boşayın. Sizi o andan itibaren bir eş gibi görmeyeceğine emin olabilirsiniz.
Konunun derken eşimin beni eş olarak görüp görmemesiyle ilgili demek istedim. Anlamadıysanız yaniPardon bu durumun sizi ilgilendiren kısmı neresi?
Konuşma evet saçma hatta absürt seviyesiz abuk kalitesiz ve daha birçok negatif sıfatla değerlendirilebilir. ama lütfen siz söyleyin bu konuşmadan herhangi bir cinsi yönelim tespiti hangi akla hizmet yapılabiliyor?
Ve burada onlarca kişi bu adama gay biseksüel dedi. Sizce bu doğru bişeymi?
Hadi adam seviyesiz bir muhabbet yaptı ve bu bir hata. Ama eşi adamı gay diye yüz kişiye linç ettirdi. Sizce hangisi daha büyük bir hata?
Pardon bu durumun sizi ilgilendiren kısmı neresi?
Ben forumda yazdığımın farkındayım ama siz sizinle ilgili birşey yazmadığımın farkında değilsiniz belli kiYok yok, bu konudaki bazı kişiler gerçekten nerede olduklarını unuttular bugünPardon, bir forumda yazıyorsunuz?!
Ben forumda yazdığımın farkındayım ama siz sizinle ilgili birşey yazmadığımın farkında değilsiniz belli ki
Ya cok cahilim sanirim hetero ve gay ayni sey degilmi ben anlamadim ne dediginizi abla yaNe kadar homofobik bir insansiniz??
Gay oldugunu dusunenlerden biri de benim zaten tum mesajlari begeni sayisina kadar aklinizda tutup yorum yazdiginiza gore biliyorsunuzdur
Bence gay olmak hakaret degildir , hicbir hetoro adamin bu sekilde mesajlasacagina inanmiyorum ve ben esimin boyle igrenc dekilde yazismasindansa gay olmasini tercih ederim , ve gay oldugu icin degil bana yalan soyleyip kandirdigi icin bosanirim
Ama bu mesajlari telefonunda gorsem 2 dakika bile dusunmem evden atarim
Size gore normal olabilir ama bana gore bir insanin gay olmasi bu sekilde mesajlasmasindan daha normaldir
Yorumlarinizi diger uyelere satasarak yapmayin direk konu sahibine yapin
Ne diyorsunuz yaa siz ? Konu başlığında ben KOCAM GAY YETİŞİN ARKADAŞLAR felan mı yazdım?? KOCAMIN ARKADAŞIYLA TUHAF MESAJLAŞMASI konu başlığımın adı...konuşmak İçin konuşmayın..O zaman ona göre bir konu açmak lazım değil mi?
Mesela eşimin aşırı seviyesiz iğrenç muhabbeti şeklinde?
Tanımıyor etmiyorlar dedinizde, asıl kötü olan tanımadan etmeden, burada bir insanın sözü ile yargıya varmak değil midir?
Orda merak etme ateşini alcam senin demiş ya o da gel al demiş, bilmiyorumSimdi esimin watsapina baktim.
En samimi oldugu arkadasiyla ne yazismis diye.
En son esim patlican, kabak fotografi falan gondermis.
Bunlar ne demis adam. Esim senin icin demis.
O da tesekkurler dusundugun icinyazmis
Bundan daha seviyesizini gormedim.
Esinin konusmasinda tek kafami kurcalayan gel demesi oldu. Sanki adam saka yapiyor da esin icten ice ister gibi
Iste o gel al demesi biraz abes kacmis. Laf sokma gibi degil.Orda merak etme ateşini alcam senin demiş ya o da gel al demiş, bilmiyorum
Kendisine en son işte gayet ılımlı bir şekilde sana yakıştıramadım vs diyerek yaklaştım, hadi o öyle konuştu sen neden öyle cevap verdin dedim..
O konuşmanın hakkı oydu dedi..
Altta kalmamak İçin mi öyle konuştu bilmiyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?