- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Gerçekten mi ?1var1yok esime okuttum bence bosansin dedinormal degil bu adam dedi
Bir defa işkillendiğimi anladı..Iste o gel al demesi biraz abes kacmis. Laf sokma gibi degil.
Ama ola da bilir bence simdilik ustunde durmayin ama gozlemlemeye devam edin.
Askerde bir arada durdular en fazla ..Bence esiniz bu kisiyle deneyimler yapmis
Seni zamaninda kucagimda gezdirdim falan bence bu geyikten biraz fazla gibi
adam gay veya degil tek mesajlasmadan anlasilmaz da.
siz evi terk etmissiniz, bosanacagim diyorsunuz,
adam da gayet keyfi yerinde bu tarz sohbetler ediyormus o donem iste.
sahi siz niye dondunuz geri?
Hani asla barismam diyordunuz?
Yazik ediyorsunuz kendinize.
Canim böyle seyler düşünme lutfen tabiki mümkün değildir yani lutfen bak sen zor seyler yaşadın bir de bu konuya takılma derimAskerde bir arada durdular en fazla ..
Arkadaşı olacak karaktersiz başka ilde zaten . Askerlik ortamında böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum.. öyle bir ortamda bu tarz bir şeye cesaret edilir mi bilmiyorum..
Yapma arkadaşım.sen hiç mi gülmedin o dönemde.kafası oyalansın diye saga sola mesaj atmış adam sadece.dönmüşsün geri.tadını çikar bence.sogukluk oldu diye düşünme.bak herkes muhabbettir diyor.eşine de sormuşsun üstünde durmamış rengi atmamış telaş yapmamış.bir sey yok demekki.olabilir ayrılma eşigine gelebilirsin.ama artık barışmışsıniz.içini ferah tut.kendin için ferah tut.mutlu olmaya çalış sadece kendin için.akışına bırak bakalım.sogudum dedikçe daha da sogursun yapma.sen kendin içinde eşinle çık gez cay kahve iç , konuş, hopla zıpla, barışmışsınız işte demekki seviyorsun .yok sogukluk vardı yok tekrar oluyor falan at bunları kafandan.benden tavsiye sana.
Askerde bir arada durdular en fazla ..
Arkadaşı olacak karaktersiz başka ilde zaten . Askerlik ortamında böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum.. öyle bir ortamda bu tarz bir şeye cesaret edilir mi bilmiyorum..
Ya bunu söylemeye çok çekiniyorum ama bir defa mesela anal ilişki için bir teklifi oldu , çok uzun zaman geçti tam olarak hatırlamıyorum ama konuşmayı..Asker ağzı derler buna esim iş yerinden biliyorum esprileri genel böyle olurmuş anlatırdı. Kendinden hiç duymadım ama. Bence şaka yapmışlar hem öyle olsa emi' ol unutmaz silerdi hemen konuşmadan sonra. Yatakta dikkat çeken yada sana farklı davrandığı konu varsa suphelenebilirsin ama bence sakalasmislzr
Bu sadece 1 kez mi oldu daha baska zaman boyle bir teklifi oldu mu iyice düşün bi ..Ya bunu söylemeye çok çekiniyorum ama bir defa mesela anal ilişki için bir teklifi oldu , çok uzun zaman geçti tam olarak hatırlamıyorum ama konuşmayı..
Ben de kat i suretle reddettim..
Günah olduğundan asla olmayacağından bahsettim...
Sonra ısrar etmedi zaten.. sadece meraktan mıydı bilmiyorum..
Siz şimdi yatakta anlarsın dediğinizde böyle bir şeyi kast ettiniz muhtemelen diye söylemek istedim...
Bununla bağdaştırmak istemiyorum yaa
Ya bunu söylemeye çok çekiniyorum ama bir defa mesela anal ilişki için bir teklifi oldu , çok uzun zaman geçti tam olarak hatırlamıyorum ama konuşmayı..
Ben de kat i suretle reddettim..
Günah olduğundan asla olmayacağından bahsettim...
Sonra ısrar etmedi zaten.. sadece meraktan mıydı bilmiyorum..
Siz şimdi yatakta anlarsın dediğinizde böyle bir şeyi kast ettiniz muhtemelen diye söylemek istedim...
Bununla bağdaştırmak istemiyorum yaa
Öyle mi.. gerçekten öyle mi..Ne var bunda canim. Cogu erkek ister bunu.
Öyle mi.. gerçekten öyle mi..
İnanın bünün sadece gaylıkla ilgili olmadığını bilmek o kadar mutlu etti ki beni..
60 da 50 oluyorsa o zaman yüzdeeee ....Tabiki öyle. Vala bu yasima kadar yaklasik 60tane erkekle birlikte olmuşumdur. Bunlardan 50 si istemistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?